دادا اصلا ما جو گیر و توهم زده
یه زمانی در مورد هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا هر چیزی میگفتم ملت به خننده میگفتن طرف فلان و بهمانه ولی الان چی ؟ حتی باور نمیکردن وجود داشته باشه ولی حالا چی ؟ حالا یارو توی آمریکا نشسته بمب رو از اونجا میریزه روی سره ملت افغان و عراق و پاکستان
دادا این همون آمریکاست که 80 درصد دانشمندان آلمان نازی رو بعد جنگ جهانی اسیر کرد و به هر بهانه ای به خدمت گرفت .تمام
با این کلماتت خیلی مشکل دارم امریکا تنها کشوریه که اسیر نمیکنه هرچی دانشمند و عقل و شهروند داره همش با میل خودشون رفتن هیچ کس زوری وادار به کاری نمیکنه
نگو که انشتین رو کت بسته بردن امریکا به زور این انشیتن اگر انشتین شد دلیلش رفتن به امریکا بود انشتین درس تاریخ رو که در المان اجباری بود نمیتونست پاس کنه و به اجبار به امریکا رفت برای ادامه تحصیل
این یه جامعه هست که از هیچ یه عالی و گاهی هم همین جامعه هست که از یه عالی یه پست میسازه
داداش این آوتارتو لینک اصلیش رو برام بفرست خعلی ازش خوشم میاد
مدیران پاک نکنن تا ایشون جواب منو بده بعد هر کاری میخاید بکنین
متاسفانه موجود نیست تو نت گشتم سایز اصلی نیافتم همین ابعاد هست که دوس دارید میتونید سیو کنید
منم با نظر ایشون در مورد به بی راهه نرفتن موافقم دوستان اینجا میتونید بحث کنید در مورد سلاح بودن یا نبودن هارپ دیگه سیاسی نکنید
پ.ن1:اگه مدیر درستی هستی پس چرا مال پاریسه ایران مونده ؟ چون طرفدار اوناست ؟
داداش خعلی توهم میزنی فرشاد من طرف دار کسی نیستم ولی اگه دست من باشه زیر مستعمره امریکا -روسیه-اعراب یکی رو انتخاب کنم دوس دارم مستعمره امریکا باشم
درضمن من صحبتم اصلا راجب یه چیز دیگه بود بعدشم بزار پاک سازی بشه بعد پست ما ببین سر جاش هست یا نه بعد به مدیرا گیر بده خوبه میدونی تو این فرم مدیرا از یه نفر بدشون بیاد اون منم