• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارپ چیست ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
یادمه یه بار داشتم می گفتم که می گن اصفهان زلزله نمی آد، اما مادربزرگم گفتن که سال ها قبل در جوانی یه زلزله خفیف در اصفهان تجربه کردن. زلزله دیشب هم اولش به نظرم بیشتر شبیه یه موج انفجار بود، اما خب صدایی همراهش نبود. بعد رفتم توی سایت ژئوفیزیک دانشگاه تهران، دیدم زلزله به قدرت 4.1 در حبیب آباد (به گویش اصفهانی حباد) اصفهان در ساعت 52 دقیقه بامداد 31 فروردین 92 ثبت شده. می تونید لیست 30 زلزه اخیر که ژئوفیزیک ثبت کرده رو این جا ببینید: http://irsc.ut.ac.ir/currentearthq.php?lang=fa

و اما این تئوری های توطئه ای که در این تاپیک مطرح شده، توهمی بیش نیست که متاسفانه هر ادعایی هر چه عجیب و غریب تر، بدون تحقیق پذیرفتنش به نظر می آد سریعتر و همه گیر تر باشه. تازه یه عده دیگه معتقدند هارپ جهت کنترل افکار هست. در هر حال اگر می شد با هارپ آب و هوای منطقه ای رو عوض کرد، آمریکا یه فکری به حال کشاورزی خودش می کرد، امسال خشکسالی شدت بیشتری پیدا کرد، مزارع ذرت خشک شدن و در نتیجه خوراک دام و طیور به شدت کاهش پیدا کرد که باعث بالا رفتن قیمت گوشت و مرغ شد.

متاسفانه در پست اول به نظر می آد داره سعی می شه که گرم شدن کره زمین هم انکار بشه و یا به گردن یه پروژه توهمی انداخته بشه که باز جای تاسف هست. همه این سوخت های فسیلی که سوزانده می شه و به جو فرستاده می شه، داره کره زمین رو نابود می کنه، بعد به عوض این که بیان تشویق کنن که تحقیقاتی راجع به انرژی های پاک شروع بشه، همچو شایعاتی به خورد ملت داده می شه.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
این که میگن خود آمریکا هم انیرو تکذیب نکرده باید بگم هر کشوری گذشته از توان نظامی همیشه بلوفهای نظامی هم داره برای این که اصلا تجاوزی صورت نگیره که دفاع صورت بگیره که باید براش هزینه هم بکنه حالا وقتی یه بلف که مجانی اومده هیچ وقت ردش نمیکنه . ایجاد زلزله که تو حالت عامیانه غلتیدن دو توده عظیم روی هم هست نمیتونه با یه همچین چیزی بوجود بیاد .

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
همه چیز زیر سر امریکاست
خشک سالی
بیکاری
بیماری
زلزله
سیل
طوفان
هرچیزی که بد باشه زیر سرش هست

حالا خدا رحم کرده هیچ غاطی نمیتونه بکنه دادا وگرنه خدا میدونست چه بلایی سر ما میومد :lol:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
این که میگن خود آمریکا هم انیرو تکذیب نکرده باید بگم هر کشوری گذشته از توان نظامی همیشه بلوفهای نظامی هم داره برای این که اصلا تجاوزی صورت نگیره که دفاع صورت بگیره که باید براش هزینه هم بکنه حالا وقتی یه بلف که مجانی اومده هیچ وقت ردش نمیکنه . ایجاد زلزله که تو حالت عامیانه غلتیدن دو توده عظیم روی هم هست نمیتونه با یه همچین چیزی بوجود بیاد .

ببینید، اگر قرار باشه بابت هر یک از بلایای طبیعی که اتفاق می افته، هر ذهن بیمار دائی جان تاپلئونی بیاد بگه این کار انگلیسه، این کار آمریکاست، بعد اونا بیان بیانیه بدن کار ما نبوده، در اصل خودشون رو مسخره کردن.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
این هارپ واقعا حقیقت داره?
چه کشوری این علم را داره و اگه بخواد میتونه استفاده کنه?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ببینید، اگر قرار باشه بابت هر یک از بلایای طبیعی که اتفاق می افته، هر ذهن بیمار دائی جان تاپلئونی بیاد بگه این کار انگلیسه، این کار آمریکاست، بعد اونا بیان بیانیه بدن کار ما نبوده، در اصل خودشون رو مسخره کردن.
حرف شما 10000 بار تاییید میشه
ولی باید قبول کنیم در کشوری زندگی میکنیم یه عده برای خود گول زنی کلا باگ های فراوانی دارن

دوم {با عرض معذرت ویرایش شد.}

سوم بیسوادی

سومی خیلی مهمه سواد خوندن نوشتن یا لیسانس داشتن و.... اینا هیچکدوم دلیل بر با سواد بودن نیست
امروزه سواد اینه که دانسته های اشتباه خودت رو دور بریزی و چیز جدید و درست رو قبول کنی و بپذیری

امیدوارم یه روز ریشه همه این بی سوادی ها خشک بشه

Last edited by a moderator:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دادا به نظر من چند مدل از آدمها هستش یکی واقعا یه چیزی رو درک نمیکنه و نمیفهمه یکی هم نمیخواد بفهمه فکر کنم شما جزو گروه دوم باشید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
@pariseiran والا این بحث های فلسفی که چرا این طوری شده و چرا ما این طوری هستیم از عهده من خارجه. در مورد این یکی پروژه هم توهم زدگی فقط محدود به ایرانی ها نمی شه. الان به هر زبانی بخواید توی اینترنت راجع به این پروژه مطالب و ادعاهای عجیب هست.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
@pariseiran والا این بحث های فلسفی که چرا این طوری شده و چرا ما این طوری هستیم از عهده من خارجه. در مورد این یکی پروژه هم توهم زدگی فقط محدود به ایرانی ها نمی شه. الان به هر زبانی بخواید توی اینترنت راجع به این پروژه مطالب و ادعاهای عجیب هست.
دادا اصلا ما جو گیر و توهم زده
یه زمانی در مورد هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا هر چیزی میگفتم ملت به خننده میگفتن طرف فلان و بهمانه ولی الان چی ؟ حتی باور نمیکردن وجود داشته باشه ولی حالا چی ؟ حالا یارو توی آمریکا نشسته بمب رو از اونجا میریزه روی سره ملت افغان و عراق و پاکستان
دادا این همون آمریکاست که 80 درصد دانشمندان آلمان نازی رو بعد جنگ جهانی اسیر کرد و به هر بهانه ای به خدمت گرفت .تمام

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
آمریکا پروژه های مخفی زیاد داره
یک نمونه از پروژه های مخفی آمریکا که برملا شده ساخت آینه های خورشیدی هستند اگر دقت کرده باشید ذره بین وقتی کانون نورخورشید را در نقطه ای جمع میکنه باعث آتش سوزی میشه
حالا فکرشو بلکنید یک اینه خورشید غول پیکر با فضاپیما به فضا پرتاب کنند هر نقطه از زمین را که بخوان میتونن آتش بزنن مثلا میتونن برای کشورهایی که در زمستان از کمبود آفتاب رنج میبرن شدت آفتاب اون منطقه را با این ذره بین های فضایی بیشتر کنند یا در تابستان با این ذره بین ها سربازان ارتش دشمن را خاکستر کنند

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
هر کاری کردم اینو نگم، اما دیدم نمیشه اگه نگم عقده میشه تو دلم.

در مورد اون پروژه هارپ هم استاد گرامی ای که معتقدی اونایی که به این پروژه مشکوکن همه خل و چل و توهم زده و دایی جان ناپلئون هستن، عزیزم باید به عرض شمای باسواد برسونم که اتفاقا بیشتر منتقدان این پروژه خود آمریکایی ها هستن. واسه نمونه یکی از بارزترین شون سناتور ایالت مینه سوتا بنام جس ونچورا ست. توی ویکی پدیا نام ایشون رو بزن ببین قضیه ش چیه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من نظرم رو گفتم، شما هم نظرتون رو گفتید. یا شما توهم دارید، یا من خیلی خوشبینم که به نظرم زلزله و طوفان و سیل هیچ ارتباطی به امواجی که به آسمان می فرستند نداره. بقیه هم می تونن برای خودشون تصمیم بگیرن. در ضمن بی خود این تاپیک رو به بی راهه نکشید. مطالب غیر مرتبط بدون اطلاع قبلی پاک خواهند شد.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من نظرم رو گفتم، شما هم نظرتون رو گفتید. یا شما توهم دارید، یا من خیلی خوشبینم که به نظرم زلزله و طوفان و سیل هیچ ارتباطی به امواجی که به آسمان می فرستند نداره. بقیه هم می تونن برای خودشون تصمیم بگیرن. در ضمن بی خود این تاپیک رو به بی راهه نکشید. مطالب غیر مرتبط بدون اطلاع قبلی پاک خواهند شد.
منم با نظر ایشون در مورد به بی راهه نرفتن موافقم دوستان اینجا میتونید بحث کنید در مورد سلاح بودن یا نبودن هارپ دیگه سیاسی نکنید

پ.ن1:اگه مدیر درستی هستی پس چرا مال پاریسه ایران مونده ؟ چون طرفدار اوناست ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
والا صفحه 2 هم یه سری بحث مذهبی هست. :wacko: یه دور تاپیک رو باید از اول بخونم، هر چی بی ربطه پاک کنم.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دادا اصلا ما جو گیر و توهم زده
یه زمانی در مورد هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا هر چیزی میگفتم ملت به خننده میگفتن طرف فلان و بهمانه ولی الان چی ؟ حتی باور نمیکردن وجود داشته باشه ولی حالا چی ؟ حالا یارو توی آمریکا نشسته بمب رو از اونجا میریزه روی سره ملت افغان و عراق و پاکستان
دادا این همون آمریکاست که 80 درصد دانشمندان آلمان نازی رو بعد جنگ جهانی اسیر کرد و به هر بهانه ای به خدمت گرفت .تمام

با این کلماتت خیلی مشکل دارم امریکا تنها کشوریه که اسیر نمیکنه هرچی دانشمند و عقل و شهروند داره همش با میل خودشون رفتن هیچ کس زوری وادار به کاری نمیکنه

نگو که انشتین رو کت بسته بردن امریکا به زور این انشیتن اگر انشتین شد دلیلش رفتن به امریکا بود انشتین درس تاریخ رو که در المان اجباری بود نمیتونست پاس کنه و به اجبار به امریکا رفت برای ادامه تحصیل

این یه جامعه هست که از هیچ یه عالی و گاهی هم همین جامعه هست که از یه عالی یه پست میسازه

داداش این آوتارتو لینک اصلیش رو برام بفرست خعلی ازش خوشم میاد
مدیران پاک نکنن تا ایشون جواب منو بده بعد هر کاری میخاید بکنین

متاسفانه موجود نیست تو نت گشتم سایز اصلی نیافتم همین ابعاد هست که دوس دارید میتونید سیو کنید

منم با نظر ایشون در مورد به بی راهه نرفتن موافقم دوستان اینجا میتونید بحث کنید در مورد سلاح بودن یا نبودن هارپ دیگه سیاسی نکنید

پ.ن1:اگه مدیر درستی هستی پس چرا مال پاریسه ایران مونده ؟ چون طرفدار اوناست ؟

داداش خعلی توهم میزنی فرشاد من طرف دار کسی نیستم ولی اگه دست من باشه زیر مستعمره امریکا -روسیه-اعراب یکی رو انتخاب کنم دوس دارم مستعمره امریکا باشم
درضمن من صحبتم اصلا راجب یه چیز دیگه بود بعدشم بزار پاک سازی بشه بعد پست ما ببین سر جاش هست یا نه بعد به مدیرا گیر بده خوبه میدونی تو این فرم مدیرا از یه نفر بدشون بیاد اون منم

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364

ممنون از هشدارتون! بله باهاتون موافقم؛ از دو گزینه خارج نیست، یا من و سناتور جس ونچورا خل و چل و توهمی هستیم، یا اینکه حضرتعالی بیشتر ترجیح میدید در مورد همه چی فکر کنید "انشالا گربه ست"!

شما رو ارجاع میدم به وبسایت ویکی پدیا و آرتیکل مربوطه. اگر احیانا بلد نیستید (که بعید میدونم ماشالا فردی به سخندانی و دانش شما بلد نباشه) میتونید برید به این سایت wikipedia.org و در کادر جستجو عبارت HAARP رو وارد بفرمایید و متن انگلیسی مفصل رو ببینید. دیگه خیالتون راحت اونجا امثال توهم زده هایی مثل من اون مطالب رو ننوشتند.

کوشش کردم حتی یک جمله هم بقول شما بیربط و بیراهه ننوشته باشم که بعد بیام ببینم پاک شده!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوستان، عزیزان، این بحث ها ربطی به قسمت علم و دانش نداره. لطفا اگر استدلال علمی مبنی بر این که امواج هارپ می تونن زلزله دیشب اصفهان رو ایجاد کرده باشند دارید عنوان کنید. ممنون.

بالا