• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارپ چیست ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ممنون از هشدارتون! بله باهاتون موافقم؛ از دو گزینه خارج نیست، یا من و سناتور جس ونچورا خل و چل و توهمی هستیم، یا اینکه حضرتعالی بیشتر ترجیح میدید در مورد همه چی فکر کنید "انشالا گربه ست"!

شما رو ارجاع میدم به وبسایت ویکی پدیا و آرتیکل مربوطه. اگر احیانا بلد نیستید (که بعید میدونم ماشالا فردی به سخندانی و دانش شما بلد نباشه) میتونید برید به این سایت wikipedia.org و در کادر جستجو عبارت HAARP رو وارد بفرمایید و متن انگلیسی مفصل رو ببینید. دیگه خیالتون راحت اونجا امثال توهم زده هایی مثل من اون مطالب رو ننوشتند.

کوشش کردم حتی یک جمله هم بقول شما بیربط و بیراهه ننوشته باشم که بعد بیام ببینم پاک شده!

دقیقا منم موندم چرا امثال شما اول به ویکیپدیا مراجعه نمی کنند.
این لینک متن فارسی
هارپ - ویکی‌پدیا
و اینم متن انگلیسی:
High Frequency Active Auroral Research Program - Wikipedia, the free encyclopedia

دقیقا هم در قسمت تئوری توطئه، گفته که عده ای این توهم رو دارند که از هارپ می شه برای کنترل هوا استفاده کرد. از جمله همین آقای ونچورا که البته سناتور نیست و یک فرماندار سابق هست، گفته که دولت برای کنترل اذهان عمومی داره این پروژه رو دنبال می کنه. :lol:

آفرین به سناتور بعد از این، آقای ونچورا.

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
دقیقا منم موندم چرا امثال شما اول به ویکیپدیا مراجعه نمی کنند.
این لینک متن فارسی
هارپ - ویکی‌پدیا
و اینم متن انگلیسی:
High Frequency Active Auroral Research Program - Wikipedia, the free encyclopedia

دقیقا هم در قسمت تئوری توطئه، گفته که عده ای این توهم رو دارند که از هارپ می شه برای کنترل هوا استفاده کرد. از جمله همین آقای ونچورا که البته سناتور نیست و یک فرماندار سابق هست، گفته که دولت برای کنترل اذهان عمومی داره این پروژه رو دنبال می کنه. :lol:

آفرین به سناتور بعد از این، آقای ونچورا.

آفرین به شما! معلومه رفتی خوندی. اقلا از این خوشحال شدم که رفتی خوندی. راست میگی فرمانداره. فرماندار مینه سوتا. ولی توی اصل ماجرا فرق نمیکنه. تئوری توطئه هم از اونجا که یه تئوریه، پس نه میشه گفت درسته و نه میشه گفت نادرسته. حالا من جزو اونایی هستم که به درستی ش باور دارم. شما که همه چی رو به خیر و خوشی برگزار میکنی هم مختاری که فکر کنی نادرست و مهمله. همونجور که خیلیا تا قبل از اوت 1945 فکر میکردن مگه میشه یه بمب به تنهایی بتونه یه شهر رو ویران کنه!!
بعد دیدن آره میشه!!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آفرین به شما! معلومه رفتی خوندی. اقلا از این خوشحال شدم که رفتی خوندی. راست میگی فرمانداره. فرماندار مینه سوتا. ولی توی اصل ماجرا فرق نمیکنه. تئوری توطئه هم از اونجا که یه تئوریه، پس نه میشه گفت درسته و نه میشه گفت نادرسته. حالا من جزو اونایی هستم که به درستی ش باور دارم. شما که همه چی رو به خیر و خوشی برگزار میکنی هم مختاری که فکر کنی نادرست و مهمله. همونجور که خیلیا تا قبل از اوت 1945 فکر میکردن مگه میشه یه بمب به تنهایی بتونه یه شهر رو ویران کنه!!
بعد دیدن آره میشه!!

بنده هم گفتم که، به این می گن توهم. این که فکر کنی یه سری امواج بتونه زلزله ایجاد کنه یا افکار مردم رو طوری که بخوای تغییر بده. تئوری باید پشتیبان داشته باشه. این که بیای بپرونی که زلزله در اثر هارپ هست، بدون هیچ سند و مدرک علمی، بهش می گن توهم. شما هم ناراحت بودی من چرا به امثال شما گفنم متوهم. خب این اصطلاحی هست که برای کسایی به کار می برند که بدون سند و مدرک می آن یه چیز عجیب و غریبی می گن. دلخوری نداره.

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
بنده هم گفتم که، به این می گن توهم. این که فکر کنی یه سری امواج بتونه زلزله ایجاد کنه یا افکار مردم رو طوری که بخوای تغییر بده. تئوری باید پشتیبان داشته باشه. این که بیای بپرونی که زلزله در اثر هارپ هست، بدون هیچ سند و مدرک علمی، بهش می گن توهم. شما هم ناراحت بودی من چرا به امثال شما گفنم متوهم. خب این اصطلاحی هست که برای کسایی به کار می برند که بدون سند و مدرک می آن یه چیز عجیب و غریبی می گن. دلخوری نداره.

من کجا دلخور شدم؟؟ میشه بگی کجای جملات من و کلمات من نشانه دلخوری بوده؟ توهم رو اما شمایی که داری به ناف ما میبندی برادر! وگرنه با عرض معذرت بنده اصلا کسانی رو که به یه نظریه یا تئوری معتقدن متوهم خطاب نمیکنم چون واسه شخصیت خودم ارزش قائلم. اما شما خوب چون خیلی لطف دارید دیگه ما رو مفتخر کردید به این لقب. بگذریم. اما سند و مدرک علمی رو خوب دیگه عزیزم باید زحمت بکشی بری اون متن انگلیسی رو بخونی تا ببینی اینایی که اومدن این تئوری رو دادن همچین کشکی هم نبوده.
بذار یکی از اون غیر فنی هاش رو بگم: اولین چیز مشکوکش اینه که یکی از معدود پروژه های با بودجه دولتیه که درهاش رو به روی عموم یا حتی رسانه ها باز نمیکنه.
دلایل دیگه ش رو زحمت بکش بخون. ولی بذار یه دلیل ساده نصفه نیمه برات بیارم که شاید یه خرده از فکر گربه و اینا بیایید بیرون. ببین عزیزم شما تا حالا شده وقتی توی خونه نشستی، یهو ببینی با صدای ماشینی که توی پارکینگتون داره پارک میکنه یهو کل شیشه های خونه شروع کنه شدیدا به لرزیدن؟ علت ساده ش همون رزونانس یا تشدید ناشی از افتادن دو فرکانس ارتعاش موتور خودرو و فرکانس طبیعی ارتعاش شیشه پنجره س. حالا دیدی که میشه از یه فاصله خیلی بعید و نسبتا دور یه جسم رو بدون واسطه مستقیم به لرزش درآورد؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
واقعا دلایل محکمی وجود داره حاکی از تاثیر هارپ بر زلزله های اخیر ایران-سیچوان چین-و هاییتی

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من کجا دلخور شدم؟؟ میشه بگی کجای جملات من و کلمات من نشانه دلخوری بوده؟ توهم رو اما شمایی که داری به ناف ما میبندی برادر! وگرنه با عرض معذرت بنده اصلا کسانی رو که به یه نظریه یا تئوری معتقدن متوهم خطاب نمیکنم چون واسه شخصیت خودم ارزش قائلم. اما شما خوب چون خیلی لطف دارید دیگه ما رو مفتخر کردید به این لقب. بگذریم. اما سند و مدرک علمی رو خوب دیگه عزیزم باید زحمت بکشی بری اون متن انگلیسی رو بخونی تا ببینی اینایی که اومدن این تئوری رو دادن همچین کشکی هم نبوده.
بذار یکی از اون غیر فنی هاش رو بگم: اولین چیز مشکوکش اینه که یکی از معدود پروژه های با بودجه دولتیه که درهاش رو به روی عموم یا حتی رسانه ها باز نمیکنه.
دلایل دیگه ش رو زحمت بکش بخون. ولی بذار یه دلیل ساده نصفه نیمه برات بیارم که شاید یه خرده از فکر گربه و اینا بیایید بیرون. ببین عزیزم شما تا حالا شده وقتی توی خونه نشستی، یهو ببینی با صدای ماشینی که توی پارکینگتون داره پارک میکنه یهو کل شیشه های خونه شروع کنه شدیدا به لرزیدن؟ علت ساده ش همون رزونانس یا تشدید ناشی از افتادن دو فرکانس ارتعاش موتور خودرو و فرکانس طبیعی ارتعاش شیشه پنجره س. حالا دیدی که میشه از یه فاصله خیلی بعید و نسبتا دور یه جسم رو بدون واسطه مستقیم به لرزش درآورد؟

اگر شما ناراحت نشدی، پس چرا به متوهم خل و چل هم اضافه کردی؟ حالا بگذریم. طبیعی هست که پروژه ای که برای کنترل زیردریایی ها باشه درش به روی عموم باز نباشه. زیردریایی های اتمی یکی از پیش رفته ترین تجهیزات جنگی هستند که هیچ دولتی اجازه نمی ده کسی بیاد سر از تکنولوژی های به کار رفته در اون ها در بیاره.

در مورد فرکانس طبیعی، من فرمول هاش یادم نیست. ولی باید فرض کنیم که قسمت زیادی از صفحه زیر یه منطقه فرکانس طبیعی واحدی داشته باشه. با توجه به لایه ها و خلل و فرج و بافت گیاهی هر منطقه و هزار مورد دیگه، به نظرم ایجاد یه رزونانس با فرکانس طبیعی یه مجموعه امکانپذیر نیست. همونطور که خودت هم گفتی، نهایتا یا شیشه ها می لرزند، یا ساختمان، یا خود آدم. اون هم در نهایت یه قیمت کوچکی از یه منطقه فرکانس طبیعیش یکی در بیاد. در ثانی فاصله دور گره و شکم موج رو زیاد می کنه. در نتیجه ممکنه انرژی موج بین راه از دست بره. بنابراین فاصله نمی شه دور باشه. از اون گذشته فاصله دور دیکته می کنه که منبع اولیه خیلی قدرتمند باشه که با این چیزهایی که در مورد منابع امواج هارپ هست اصلا با عقل جور در نمی آد.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
با این هارپ ایران رو گذاشتن رو ویبره .

بالا