• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

های کلیک - جدیدترین روش درآمد از پاپ آپ

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
شما دو روز دیر عضو شدی.
جهت اطلاع الان واسه شما 1.5 تومن و تقریبا بعد از 3 روز که در مورد های کلیک نظر می نویسی میشه 2
(دوستان قدیمی الان می فهمند که همین فی البداهه یه قانون عوض شد )

من دیر عضو نشدم از همون اولاش عضو بودم فقط الان تازه میخواستم کد بزارم

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
عزیز وبگذر که خودش نسبتا خوب لود میشه
اگه 75% باشه که خیلی کمه یعنی مثلا 8200 تومن برای 1500 آی پی؟؟
یعنی هر آی پی 5.46 تومن
البته الان به صورت تقریبی پنل های کلیک میگه 780 تا آی پی اومده ولی وبگذر میگه 500 تا
اختلاف فعلا خیلیه

امید جان میهن کمپ برای منه دیگه
وبگذر معمولا مشکل داره یعنی برای isp من که همیشه مشکل داشته بهتره از امار گیر دیگه مثل histats.com استفاده کنید . منم شاید تو اینده نزدیک پاپ اپ خریدم. ولی به شرط اینکه خودم تعیین کنم پاپ اپم رو چه سایت های باز بشه
به نظرم 2.3 قیمت خوبیه.
متاسفانه تو این چند روزه نتونستم آگهی بگیرم، اگر بتونم چندتا آگهی ثابت ماهیانه بگیرم با چندتا از بچه های همین تاپیک طرح های خوبی درست کردیم که پیاده سازیش به اون آگهی ها بستگی داره و نفعش واسه نمایش دهنده ها هست.
اگر سایتی میشناسید که احتیاج به تبلیغ پاپ آپ داشته باشه اسم "های کلیک" بهش بگید، مرسی

سایت های تخفیف گروهی بهترین گزینه هستن.
دقیقا شما پاسخ سوال من رو دادین آخه تو همین تاپیک پست 101 گفتین هر 24 ساعت یه بار.

خیلی راحت میشه با دستکاری کد 24 ساعت کرد .
امروز صبح برای من هم دوبار باز شد مجبور شدم تغییر بدم

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
دقیقا شما پاسخ سوال من رو دادین آخه تو همین تاپیک پست 101 گفتین هر 24 ساعت یه بار.
فرض کن طرف آی پی هاش رو پاک کنه و یا با incognito window گوگل کروم یا با private window فایر فاکس کار کنه یا یه یک سایتو با 2 مرورگز مختلف باز کنه.
می دونم که یکی از دوستان همین تاپیک با هماهنگی من احتمالا کد رو تغییر داده و گذاشته رو هر 12 ساعت یکبار
در هر صورت باز بشه منم پاپ اپ رو حروم نمیکنم که، سرش میدم یه ور ;)

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
فرض کن طرف آی پی هاش رو پاک کنه و یا با incognito window گوگل کروم یا با private window فایر فاکس کار کنه یا یه یک سایتو با 2 مرورگز مختلف باز کنه.
می دونم که یکی از دوستان همین تاپیک با هماهنگی من احتمالا کد رو تغییر داده و گذاشته رو هر 12 ساعت یکبار
در هر صورت باز بشه منم پاپ اپ رو حروم نمیکنم که، سرش میدم یه ور ;)

هر چندتا باز بشه شما فقط یک آی پی رو شمارش میکنید ؟

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
من دیر عضو نشدم از همون اولاش عضو بودم فقط الان تازه میخواستم کد بزارم
به عضویت نیست، تا وقتی که من تو پست اول نوشته بودم که به بچه های پی تی 5 ریال تخفیف میدم اگه پ.خ میدادی قبول می کردم ولی الان دیگه این قانون برداشته شده.

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
هر آی پی در کل مجموعه سایت هایی که پاپ اپ های کلیک رو میزارن روزانه 1 بار شمارش میشه یا خیر؟
یعنی اگه برای یه آی پی قبل از سایت من تو سایت x که عضو های کلیک هست پاپ اپ باز شده باشه، پاپ اپی که براش تو سایت من باز میشه حساب میشه یا خیر؟

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
هر آی پی در کل مجموعه سایت هایی که پاپ اپ های کلیک رو میزارن روزانه 1 بار شمارش میشه یا خیر؟
یعنی اگه برای یه آی پی قبل از سایت من تو سایت x که عضو های کلیک هست پاپ اپ باز شده باشه، پاپ اپی که براش تو سایت من باز میشه حساب میشه یا خیر؟
هر آی پی در سایت های کل سیستم در هر روز یکبار حساب میشه.
تو این سناریویی که شما گفتی آی پی برای سایت X حساب میشه و نه برای شما.

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
هر آی پی در سایت های کل سیستم در هر روز یکبار حساب میشه.
تو این سناریویی که شما گفتی آی پی برای سایت X حساب میشه و نه برای شما.

اگه برنامه جوری باشه که اینجور مواقع سیستم سعی کنه پاپ اپ رو به یه ادرس جدید که اون آی پی در اون روز ندیده هدایت کنه خوب میشه. اینجوری پاپ اپ ها هدر نمیرن و تبلیغ دهنده ها هم ضرر نمیکنن و از هر آی پی در هر روز فقط یک بازدید میگیرن
در صورتی که این وضعیت به شکل فعلیش پابرجا باشه به مرور که سیستم شما بزرگتر میشه و سایت های بیشتری توش عضو میشن بازدهیش برای وبمستر ها کمتر و کمتر میشه چون احتمال اینکه یه بازدید کننده قبلا پاپ اپ شما رو دیده باشه و دیگه محاسبه نشه بیشتر میشه

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
کد پاپ آپ تغییر کرد
تو این کد بعد از کلیک یه فرم به صفحه اضافه میشه و بعد سابمیت میشه و باعث میشه که آگهی تو یه تب جدید باز بشه البته هدف اصلی این بود که با ساده ترین روش بتونم آدرس سایت های نمایش دهنده، از آمارگیر سایت آگهی دهنده قایم کنم. در عین حال نمی خواستم کد پاپ آپ رو با یه صفحه PHP بسازم و با این کار هم تو بار سرور خودم صرفه جویی کردم و هم با کمترین تاخیر کد تو سایت نمایش دهنده لود میشه.
توصیه می کنم دوستانی که کد رو روی سرور خودشون ذخیره کردند کد جدید رو استفاده کنند، اگر هم کسی خواست از کد قدیمی استفاده کنه تو همون صفحه که کد هر سایت می گیرید آدرس کد قدیمی گذاشتم.
اگر مشکلی بود به support در hiclick ایمیل بزنید.
موفق باشید

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
کد پاپ آپ تغییر کرد
تو این کد بعد از کلیک یه فرم به صفحه اضافه میشه و بعد سابمیت میشه و باعث میشه که آگهی تو یه تب جدید باز بشه البته هدف اصلی این بود که با ساده ترین روش بتونم آدرس سایت های نمایش دهنده، از آمارگیر سایت آگهی دهنده قایم کنم. در عین حال نمی خواستم کد پاپ آپ رو با یه صفحه PHP بسازم و با این کار هم تو بار سرور خودم صرفه جویی کردم و هم با کمترین تاخیر کد تو سایت نمایش دهنده لود میشه.
توصیه می کنم دوستانی که کد رو روی سرور خودشون ذخیره کردند کد جدید رو استفاده کنند، اگر هم کسی خواست از کد قدیمی استفاده کنه تو همون صفحه که کد هر سایت می گیرید آدرس کد قدیمی گذاشتم.
اگر مشکلی بود به support در hiclick ایمیل بزنید.
موفق باشید

ببخشید الان از اون کد پاپ آپی که من استفاده میکنم و آی پی میفرسته به
http://www.hiclick.ir/remote/popup.php?referer=x
همچنان استفاده کنم؟ این تغییر کد تغییری در این روش نداشته؟

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
ببخشید الان از اون کد پاپ آپی که من استفاده میکنم و آی پی میفرسته به
http://www.hiclick.ir/remote/popup.php?referer=x
همچنان استفاده کنم؟ این تغییر کد تغییری در این روش نداشته؟
بهتره از کد جدید استفاده کنید، البته اجبار نیست، قبلا به صفحه popup.php متغیر GET میشد ولی الان POST میشه.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
همه دوستانی که به هر شکل قوانین رو نقض می کنند حواسشون باشه، فردا به یکسری هاشون ایمیل میدم ولی تو قوانین هم نوشتم که ما بنا نیست به کسائیکه نقض قوانین می کنند اطلاع بدیم.
قواین سایت
قوانین استفاده از خدمات سایت های کلیک

4.7 نمایش دهندگان حق استفاده همزمان از سیستم HiClick و سیستم های درآمد از پاپ آپ مشابه را ندارند ولی می توانند به جز پاپ آپ "های کلیک" پاپ آپ سایت دیگری را بر روی وب سایت خود قرار دهند به شرط اینکه پاپ آپ HiClick اولین پاپ آپ باز شده باشد.
5.1 هر تلاشی، به هر شکلی به منظور تغییر نامعتبر در آمار "های کلیک"، در سیستم ثبت خواهد شد.
5.2 گاهی اوقات ما به شما هشدار می دهیم ، گاهی اوقات هم اینکار را نمی کنیم. در این صورت، زمانی که شما درخواست دریافت درآمدتان را ارسال کنید سیستم مانیتورینگ ما اقدامات شما را تجزیه و تحلیل میکند و سپس عکس العملها ی ما را در پی خواهد داشت.

امیدوارم مشکلی پیش نیاد.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
مثل این می مونه که به زیرانداز بگی رواندازی که زیر میندازن :دی
حالت خوش نیس به مولا.. خودتم نفهمیدی چی گفتی! :rolleyes:
من میگم پاپ اپ پشت صفحه بعد تو میای میگی یعنی پاپ آندر؟!
مثلا خواستی تریپ بیای بگی بلدی؟ بابا انگلیش من! :D

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
حالت خوش نیس به مولا.. خودتم نفهمیدی چی گفتی! :rolleyes:
من میگم پاپ اپ پشت صفحه بعد تو میای میگی یعنی پاپ آندر؟!
مثلا خواستی تریپ بیای بگی بلدی؟ بابا انگلیش من! :D

حرف های بنده رو نادیده بگیرید, بی خیال :rolleyes:

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
ممنونم سرویستون کارش درست ا ! شروع به کار با شما کردم :D

بالا