خندم گرفته از این رفتار بچگانه این آقا، در صورتی بهشون گفته بودم من دارم از وطن پاپ برای تست استفاده میکنم و کامل هم بهتون پ.خ داده بودم و امار ارسالی و مقایسه دو سیستم رو گفته بودم بهتون باز هم عجله ای برداشتید 5 هزار تومن من رو صفر کردید و حساب رو بستید، انگار من گشنه این 5 تومن هستم در صورتی سایر دوستان میدونن توی همین انجمن +20-25 میلیون تومن معامله داشتم تا الان!
متاسفم برای وقت خودم که برای انسانی مثل شما گذاشتم که حتی برای یک یوزر سایتتون ک هم تمام تلاشش رو برای رفع مشکلات سایتتون انجام داده و هم آمار قابل قبولی بهتون داده این قدر ارزش قائل نیستید که یک تذکر بدید و از روی عصبانیت برمیدارید اکانت رو حذف میکنید!
قبلا به دوستم فرزاد گفته بودم که فرزاد جان ما وبمسترا نیستیم که به سیستم ها احتیاج داریم، این سیستم ها هستند که محتاج ما هستند، به وبمستران هم پیشنهاد میکنم :
بهتره هرچه زودتر یک فکری به حال خودتون بکنید، چون از این به بعد هر لحظه ممکنه بدون تذکر و به هر بهانه ای حسابتون رو ببندن و خیلی راحت هم از سایت شما امار میگیرن 1.5 تومن بهتون میدن و 4 تومن میفروشن به سایر تبلیغ دهنده ها!!!
به حرفتون هم عمل میکنم و میرم سراغ سیستم های دیگه،
حداقل
کسب درامد از طریق پاپ آپ - popup
که به وبمستر
3 تومن میده یا
سیستم جامع تبلیغات اینترنتی
که برای هر آی پی به وبمستر
4 تومن میده، مهمترین حسنشون هم اینه که مثل شما وبمستر رو تحقیر نمیکنن با این رفتار !!!
امیدوارم سایر وبمستر ها هم منظور من رو بفهمند و همچنان به تحمل رفتار مسخره شما ادامه ندن
انشاالله سیستمتون روز به روز وضعش بهتر و آمارش زیادتر بشه اما در کنارش قدری فهم و شعور رفتار اجتماعی هم اضافه بشه