• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

های کلیک - جدیدترین روش درآمد از پاپ آپ

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سلام

کسی کد جدید پاپ اپی که تهیه کردن رو تست کرده؟ بازدهیش بیشتره یا کمتر؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
54 تومن دیگه واریزی داشتم از های کلیک
ممنون از شما :X

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من به شما پ.خ دادم در مورد تعداد پاپ آپ اما شما جواب بهم ندادید الان هم بهم ایمیل دادید که 5 هزار تومن موجودی حسابم رو صفر کردین و حسابم رو بستین :|
حداقل میتونستید قبلش یه اطلاع بدین!!!!!

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
من به شما پ.خ دادم در مورد تعداد پاپ آپ اما شما جواب بهم ندادید الان هم بهم ایمیل دادید که 5 هزار تومن موجودی حسابم رو صفر کردین و حسابم رو بستین :|
حداقل میتونستید قبلش یه اطلاع بدین!!!!!
همه دوستانی که بهم پ.خ دادند مطمئنا جوابشون رو دادم. دیروز من تو این پست تذکر دادم و خود شما هم لایک کردید.http://forum.persiantools.com/t423318-page16.html#post7763055
همونطور که خودم نسبت به پرداخت های به موقع حساس هستم انتظار داشتم به قوانین احترام بزارند.
قواین رو دوباره بخونید:
4.7 نمایش دهندگان حق استفاده همزمان از سیستم HiClick و سیستم های درآمد از پاپ آپ مشابه را ندارند ولی می توانند به جز پاپ آپ "های کلیک" پاپ آپ سایت دیگری را بر روی وب سایت خود قرار دهند به شرط اینکه پاپ آپ HiClick اولین پاپ آپ باز شده باشد.
5.2 گاهی اوقات ما به شما هشدار می دهیم ، گاهی اوقات هم اینکار را نمی کنیم. در این صورت، زمانی که شما درخواست دریافت درآمدتان را ارسال کنید سیستم مانیتورینگ ما اقدامات شما را تجزیه و تحلیل میکند و سپس عکس العملها ی ما را در پی خواهد داشت. به طور معمول، تلاش برای هک کردن سیستم، باعث تعلیق بلافاصله حساب کاربری می شود.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ادیت
از طریق پ.خ پیگیری میکنم که کسی فکر نکنه میخوام سیستم رو خراب کنم!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
پستت رو عمومی منتشر کردی بعد می گی نمی خوای سیستم رو خراب کنی؟؟!!

اون پست قبلی که فکر نمیکنم از نظر شما مشکلی داشته باشه، چون از نظر خودتون قانونتون رو اعمال کردید، بعد از اون پستی داده بودم درباره این موضوع که گفتم شاید بعضی ها برداشت کنند قصد خراب کردن سیستم رو دارم، ترجیح دادم پ.خ بدم بهتون و مسئله خصوصی حل بشه :eek:

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
چرا نمیزارید شفاف سازی بشه؟

مگه اختلاص شده ؟ D:
5 تومن موجودی صفر شده و یک کاربر بن شده. حالا یا با هم به توافق میرسن یا نمیرسن و نهایتا ما رو متوجه تصمیم نهایی میکنن

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خندم گرفته از این رفتار بچگانه این آقا، در صورتی بهشون گفته بودم من دارم از وطن پاپ برای تست استفاده میکنم و کامل هم بهتون پ.خ داده بودم و امار ارسالی و مقایسه دو سیستم رو گفته بودم بهتون باز هم عجله ای برداشتید 5 هزار تومن من رو صفر کردید و حساب رو بستید، انگار من گشنه این 5 تومن هستم در صورتی سایر دوستان میدونن توی همین انجمن +20-25 میلیون تومن معامله داشتم تا الان!
متاسفم برای وقت خودم که برای انسانی مثل شما گذاشتم که حتی برای یک یوزر سایتتون ک هم تمام تلاشش رو برای رفع مشکلات سایتتون انجام داده و هم آمار قابل قبولی بهتون داده این قدر ارزش قائل نیستید که یک تذکر بدید و از روی عصبانیت برمیدارید اکانت رو حذف میکنید!
قبلا به دوستم فرزاد گفته بودم که فرزاد جان ما وبمسترا نیستیم که به سیستم ها احتیاج داریم، این سیستم ها هستند که محتاج ما هستند، به وبمستران هم پیشنهاد میکنم :
بهتره هرچه زودتر یک فکری به حال خودتون بکنید، چون از این به بعد هر لحظه ممکنه بدون تذکر و به هر بهانه ای حسابتون رو ببندن و خیلی راحت هم از سایت شما امار میگیرن 1.5 تومن بهتون میدن و 4 تومن میفروشن به سایر تبلیغ دهنده ها!!!
به حرفتون هم عمل میکنم و میرم سراغ سیستم های دیگه،
حداقل
کسب درامد از طریق پاپ آپ - popup
که به وبمستر 3 تومن میده یا
سیستم جامع تبلیغات اینترنتی
که برای هر آی پی به وبمستر 4 تومن میده، مهمترین حسنشون هم اینه که مثل شما وبمستر رو تحقیر نمیکنن با این رفتار !!!
امیدوارم سایر وبمستر ها هم منظور من رو بفهمند و همچنان به تحمل رفتار مسخره شما ادامه ندن
انشاالله سیستمتون روز به روز وضعش بهتر و آمارش زیادتر بشه اما در کنارش قدری فهم و شعور رفتار اجتماعی هم اضافه بشه ;)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ترجیح میدم بیش از این وقت برای این موضوع گذاشته نشه، در شخصیت شما که قرار نیست تغییری ایجاد بشه و همچنان به این کارتون ادامه خواهید داد، سایر وبمستر ها هم امیدوارند از این اتفاق درس عبرت خوبی بگیرند!

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
از کوزه همان برون تراود که در اوست
خوشحالم اونقدر تحمل دارم تا در مقابل ادبیات منحصر به فرد شما مقابله به مثل نکنم.
همونطور که تو پ.خ هم دوستان می بینند با ایشون تسویه شد.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوشحالم اونقدر تحمل دارم تا در مقابل ادبیات منحصر به فرد شما مقابله به مثل نکنم.

شما نیازی نیست مقابله به مثل کنید چون حرفی ندارید برای گفتن، دلایلی که برای بستن اکانت اوردید رو قبلا به اطلاعتون رسونده بودم و اطلاع داشتید و الان هم کاملا مشخصه حرفی ندارید که بخواید بزنید ;)
در مورد واریز وجه هم برام خیلی جالبه که شما اول هیچ علاقه ای به واریز نداشتید و گفتید اکانتتون بسته شد و دیگه باهاتون همکاری نمیکنیم اما تا که این موضوع عمومی شد سریعا پول رو واریز کردید!!! احیانا کاری کردید که احساس میکنید نباید عمومی بشه و شخصیت خودتون و سیستمتون بره زیر سوال؟!
توی تاپیک http://forum.persiantools.com/t430471-page3974.html#post7776663 هم گفتم متاسفانه شما فکر میکنید دارید به گدا پول میدین که این قدر مغرورانه عمل میکنید
winksmiley02.gif

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036

شما نیازی نیست مقابله به مثل کنید چون حرفی ندارید برای گفتن، دلایلی که برای بستن اکانت اوردید رو قبلا به اطلاعتون رسونده بودم و اطلاع داشتید و الان هم کاملا مشخصه حرفی ندارید که بخواید بزنید ;)
در مورد واریز وجه هم برام خیلی جالبه که شما اول هیچ علاقه ای به واریز نداشتید و گفتید اکانتتون بسته شد و دیگه باهاتون همکاری نمیکنیم اما تا که این موضوع عمومی شد سریعا پول رو واریز کردید!!! احیانا کاری کردید که احساس میکنید نباید عمومی بشه و شخصیت خودتون و سیستمتون بره زیر سوال؟!
توی تاپیک http://forum.persiantools.com/t430471-page3974.html#post7776663 هم گفتم متاسفانه شما فکر میکنید دارید به گدا پول میدین که این قدر مغرورانه عمل میکنید
winksmiley02.gif

دوستان نیازی نیست دعوا و ... بشه.. بالاخره از این مشکلات پیش میاد ، همیشه همه چیز طبق خواست هر یک از ماها نمی تونه پیشروی داشته باشه :(

من احتمال میدم اگه پ.خ هم ارسال نشده باشه ، مشکل از سیستم PT باشه چون بار ها بوده ارسال و دریافت مشکل داشتیم ...

درهرصورت من هم آشنایی مختصری با ادمین سایت های کلیک داشتم قبل از راه اندازی و هم آشنایی با آقا امین خشنود... هیچ کدوم از طرفین هم مبتدی یا تازه کار نیستن...

من هیچ موضع گیری خاصی نمی کنم ، چون هیچ یک از طرفین رو نمی خوام ناراحت کنم یه وقت... ولی شاید بهتر بود قبل از انسداد به ایشون ایمیل بشه ... البته قوانین های کلیک رو بنده الگو میزارم و بحث رو ادامه نمی دم...

با آروزی موفقیت برای هر دو دوست مون :heart:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
واسه این دوستمون آرزوی موفقیت می کنم تو زندگی.
یک سوال:
یعنی شما میگی پخ نزده برای تست؟ یا پخ زده اینو نگفته؟ یا پخ زده همینو گفته و شما قبول نکردی و امین سر خود این کار رو کرده؟

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
یک سوال:
یعنی شما میگی پخ نزده برای تست؟ یا پخ زده اینو نگفته؟ یا پخ زده همینو گفته و شما قبول نکردی و امین سر خود این کار رو کرده؟

یا پخ زده و شما قبول کردی ولی الان زدی زیرش؟

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
یک سوال:
متاسفانه من هیچ پیغامی از ایشون مبنی بر اینکه درخواست استفاده همزمان داشته باشه، دریافت نکردم.

بالا