@hastidl در مورد برنامه ریزی و زمانبندی شما درست میگید، ولی کلا من زیاد اهل برنامه نیستم
قوانین سایت رو تغییر دادم تا کمتر بدقول بشم. پرداختی ها حداکثر ظرف 3 روز کاری انجام خواهد شد.
@hastidl دوست گرامی، من تذکر و پیشنهاد و یادآوری رو همیشه قبول و حتی استقبال می کنم، ولی متاسفانه شما ادبیات خوبی ندارید، ایمیل شما هنوز در اینباکس بنده موجود هست.
سیستم "های کلیک" با همه مشکلاتی که داره به همین شکل باقی می مونه و اگر شما نمی تونید با این مشکلات کنار بیاید می تونید از سیستم های دیگه استفاده کنید. برای این منظور چون می خوام شما کمتر اذیت بشید، حساب و سایت های شمارو بر طبق بند 10.4 قوانین بسته و موجودی حساب شما رو تمام و کمال واریز خواهم کرد.
موفق باشید
بند 10.4 http://www.hiclick.ir/terms.php
10.4 های کلیک حق تسویه حساب کامل در هر زمان با هر کاربر و یا عدم ادامه همکاری با هر یک از سایت های کاربران را برای خود محفوظ می داند.
@ali-ahmari@kiyan7fc
4.7 نمایش دهندگان حق استفاده همزمان از سیستم HiClick و سیستم های درآمد از پاپ آپ مشابه را ندارند ولی می توانند به جز پاپ آپ "های کلیک" پاپ آپ سایت دیگری را بر روی وب سایت خود قرار دهند به شرط اینکه پاپ آپ HiClick اولین پاپ آپ باز شده باشد. @hastidl سلام، دوست عزیز متاسفانه این کار امکان پذیر نیست.ممنون میشم که اصرار نکنید.
سلام به همه
در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 29/4/93 و 30/4/93 سایت به دلیل ارتقاء سخت افزاری سرور احتمالا down و یا کارکردش با اختلال همراه خواهد بود، لطفا کدهارو از روی وب سایت هاتون بردارید. در این دو روز هیچ تعداد پاپ آپی محاسبه نمی شود.
2 روزه که شماره کارت هارو نوشتم ولی نمیرسم پرداخت کنم، الان گفتم بزار ملی هارو اینترنتی واریز کنم.
باورت میشه هنوز من سر کارم و موقع رفتن خونه اگر عابر بانک روبروی شرکت یاری کنه واریز می کنم.