• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

های کلیک - جدیدترین روش درآمد از پاپ آپ

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
با اینکه تعداد سایت های نمایش دهنده کم شده ولی بعضی از وبلاگ ها دارن از چندتا سیستم همزمان استفاده می کنند، نمی دونم ادمیناشون اینجا هستند یا نه، ولی به قوانین توجه کنید.
http://www.hiclick.ir/terms.php
4.7 نمایش دهندگان حق استفاده همزمان از سیستم HiClick و سیستم های درآمد از پاپ آپ مشابه را ندارند ولی می توانند به جز پاپ آپ "های کلیک" پاپ آپ سایت دیگری را بر روی وب سایت خود قرار دهند به شرط اینکه پاپ آپ HiClick اولین پاپ آپ باز شده باشد.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
همه اونایی که با من کار می کنند می دونند که سیستم "های کلیک" رو خودم نوشتم و حتی سرورش رو هم خودم کانفیگ کردم.
به هیچ کس هم بدهکار نیستم و اصلا از "های کلیک" قرار نیست پولی در بیارم صرفا برای تبلیغات سایت "های کلیپ" هست.
;)
به تاریخ عضویت من یه نگاه بندازید تا سابقه کار تو نت-م دستتون بیاد.
سلام
من میخاستم پست بدم گفتم اسپم میشه!
ایشون نگارشش بد بوده مثله اینکه! منظورشون با میهن وب ادز است! اولش خوندم فکر کردم با شما هستن بعدش چند خط خوندم فهمیدم که میهن وب ادز رو میگن! بهتره گزارش بدید یا پست رو پاک کنن و یا ویرایش!

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
@ali-ahmari
;)
اگر پست هاشو ببینید متوجه میشین که کاربر فیک هست و همه پست هاش کپی.
دقیقا من هم گزارش تخلف زدم.
متشکر از شما.

دانلود سبز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دو
همه اونایی که با من کار می کنند می دونند که سیستم "های کلیک" رو خودم نوشتم و حتی سرورش رو هم خودم کانفیگ کردم.
به هیچ کس هم بدهکار نیستم و اصلا از "های کلیک" قرار نیست پولی در بیارم صرفا برای تبلیغات سایت "های کلیپ" هست.
;)
به تاریخ عضویت من یه نگاه بندازید تا سابقه کار تو نت-م دستتون بیاد.
دوست عزیز من با شما کار نکردم و منظورم به شما نبود و گفتم میهن وب ادز . در ضمن من هم نام کاربری اینجا با سابقه طولانی دارم اما نخواستم با اون نام این گزارش رو بدم . شما هم اگه می شناسینش حتما می دونین کلاه برداره یا نمی شناسین می تونین راحت آمارشو در بیارین

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
آمار هر دو روز به سیستم اضافه شد.
2 درخواست واریز از قبل از تعطیلات مونده که امروز انجام میشه.
از @alalalk71 و دوستان دیگه که مشکلات رو میگن متشکرم.

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلامآقا 25 و 26 فروردین هم بی زحمت اضافه کن و یه سوال دیگه چرا این قسمتم اتوماتیکش نمی کنی به فرض مثال همون موقع که داره میشمره حتی اضافه کنه به سیستم

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
سلامآقا 25 و 26 فروردین هم بی زحمت اضافه کن و یه سوال دیگه چرا این قسمتم اتوماتیکش نمی کنی به فرض مثال همون موقع که داره میشمره حتی اضافه کنه به سیستم
قبلا اتوماتیک بود ولی الان نمیدونم چرا اینکارو میکنن جوابی که به من دادن
آمار در انتهای هر روز به صورت اتوماتیک محاسبه می شه ولی بعضی روزها بنابه دلایلی باید یه چیزهایی رو دستی چک کنم و بعد آمار اضافه کنم.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
باید بعضی اوقات بعضی سایت هارو دستی چک کنم. و به خاطر همین کل آمار معطل می مونه.
سعی می کنم تو همین چند روز کاری کنم که اتوماتیک آمار اضافه بشه و در صورتی که سایتی اتفاق خاصی واسش میفتاد آمار همون سایت فقط اضافه نشد.

IT Engineer

Registered User
لایک‌ها
17
سلام.
بی زحمت آمار 25، 26 و 29 فروردین رو هم اضافه کنید. ممنون.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
صحبت های این دوستمون تائید میشه
بله حتما تایید میشه.
خودمم باورم نمیشه،ولی اینقدر کار دارم که وقت نمیشه آمار هارو درست کنم. ولی جاشون امنه، خیالتون جمع، تا نهایتا فردا شب اضافه می کنم.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
پیش خودم گفتم تا زیاد نشده و مجبور نشدم کل روزهارو دستی بزنم همین چند روزی که دوستان گفتند درست کنم.
25 26 29 فروردین و 5 اردیبهشت اضافه شد.
کلا از همه می خوام واسم کارام دعا کنند :cool: دمتونم گرم

IT Engineer

Registered User
لایک‌ها
17
انشاالله که همیشه سرتون شلوغ باشه (البته به خوشی! )
بی زحمت آمار روزهای 12 و 19 اردیبهشت رو هم اضافه کنید.
ممنون.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
@IT Engineer
چشم، امشب یا نهایتا فردا شب.
خوبی داستان اینه که چون هممون میدونیم آمار سر جاشه هیچ کس غر نمیزنه و همه اطلاع رسانی میکنند، دمه همتون گرم.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
داداش یه سوال...
نمیشه اتوماتش کنی؟ هم خودت راحت میشی هم ما:)
چقدر طول میکشه که دستی آمار هر روز رو اضافه کنی؟

ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2

بالا