alalalk71
Registered User
نیستی آقای امیری
سلام به همه
سفر کاری پیش اومده بود و متاسفانه دسترسی به اینترنت به اندازه کافی مقدور نبود.
چند نفر با افزایش تعرفه 5 تا 10 ریالی موافق هستند؟
اگه انجام بشه من دوباره بر میگردم رو سیستم شما ؛ این مسافرت رو حداقل یه اطلاع میدادین
شده تو همین تاپیک
سیستم های پاپ آپ زیاد شده ولی در بهترین حالت 2 تا 2.5 برابر سیستم های مشابه میشمره. در ضمن تعرفه 1.5 تومن نیست و همین الان هم تعرفه 2 تومن هست.مثلا این سیستم شما چند برابر سیستم های مشابه آی پی ها رو میشماره که بیاییم با 1.5 ت کار کنیم؟
سیستم های پاپ آپ زیاد شده ولی در بهترین حالت 2 تا 2.5 برابر سیستم های مشابه میشمره. در ضمن تعرفه 1.5 تومن نیست و همین الان هم تعرفه 2 تومن هست.
هیچ وقت پایین نیومده بود،الان به صورت پیش فرض 1.5 تومن هست و بعد از 3 روز میشه 2 تومن.
می خوام پایه بزارم روی 2.2 و بعد از سه روز 2.5
عددش هم نمی خوام خیلی بالا باشه که آگهی دهنده اذیت بشند.
راستی سایت اشتراک گذاری ویدیو من رو هم دریابید "های کلیپ" بارش سنگ و خاکستر گوگرد از آسمان در های کلیپ
آقا سایت قبول میکنید؟ من برای فروشگاه کارت شارژ میخام!!! به نظرتون مشتری خرید میکنه؟؟؟ ممنون
فروش اينترنتي شارژ ایرانسل ارزان|شارژفا
برای گذاشتن تبلیغات بله سایت جدید هم قبول می کنم. ولی در مورد اینکه مشتری خرید می کنه یا نه آماری ندارم، میتونه برای تست مثلا 1000 تا پاپ آپ بخری و فیدبک ببینی.
متشکر از شما
بعضی از سایت های پاپ آپ واقعا قیمت های خیلی زیادی پرداخت می کنند و به احتمال زیاد در آینده با مشکل جدی مواجه میشند.ممنون... قیمت 1000 تا چقدر هست؟
مثل اینکه چند وقته نبودید و خیلی دوستان کوچ کردن با سایت های پاپ آپ جدید که احتمال خیلی زیاد سایت های چند ماهه هستند و پس از مدتی ورشکست میشن..!
میشه بپرسم چند تا سایت فعال روی های کلیک به عنوان نمایش دهنده هست؟
ارادت
سلام به همه
قیمت پاپ آپ کلیه سایت ها 1 تومن افزایش پیدا کرد.
قیمت پایه پاپ آپ های سایت های جدید 2.5 تومن و بعد از 3 روز 2.7 تومن محاسبه خواهد شد.