مشکلی از لحاظ تقلب نیست.بعد مشکلی از لحاظ تقلب این ها پیش نمی یاد چجوری تو سایت شما لود میشه
مشکلی از لحاظ تقلب نیست.بعد مشکلی از لحاظ تقلب این ها پیش نمی یاد چجوری تو سایت شما لود میشه
ای کاش یه کد 2 تایی می تونستین درست کنین![]()
طبق قوانین ، سایت اول از های کلیک و سایت دوم از خودم .......
بعد دقیقا چی بزنیم تو سایت خودمون این پائینیه
<scri pt src="http://www.mydomain.com/remote/popup2.js"></script>
کد دوم رو هم میشه گذاشت
بله کدتون درسته.
در کد دوم تبلیغ به صورت پاپ آپ باز میشه و سایت آگهی دهنده آدرس سایت شمارو می بینه ولی توصیه می کنم از کد اول استفاده کنید که در نیوتب باز میشه.
بله کدتون درسته.
در کد دوم تبلیغ به صورت پاپ آپ باز میشه و سایت آگهی دهنده آدرس سایت شمارو می بینه ولی توصیه می کنم از کد اول استفاده کنید که در نیوتب باز میشه.
نمیدونم شما چطور به نتیجه رسیدید که میگید یکی از کدها کمتر میشمره، دقت کنید هر دو کد ویزیتور رو به یک صفحه میفرستند. البته یکی به صورت پاپ آپ و یکی به صورت نیوتب.کد اول کمتر میشمره
اگز آخر هفته کاری واسم پیش نیاد حتما مینویسم.ای کاش یه کد 2 تایی می تونستین درست کنین![]()
اگز آخر هفته کاری واسم پیش نیاد حتما مینویسم.
متاسفانه آخر هفته درگیر کانفیگ و جابجایی سرورهای دیگه بودم تا یه سری مشکلاتی که بود کمتر بشه.دوست عزیز گفته بودید 5 شنبه یه کد طراحی میکنید ما کماکان منتظریم
با سلام خدمت شما الان من یک ماهه سایتم رو تو هایکلیک ثبت کردم ما هنوز تایید نشده لطفا پیگیری کنین
دانلود بازی و نرم افزار آندروید
این یعنی اینکه میشه از دو سیستم پاپ آپ به صورت همزمان استفاده کرد به شرطی که پاپ آپ شما اول باز شه؟4.7 نمایش دهندگان حق استفاده همزمان از سیستم HiClick و سیستم های درآمد از پاپ آپ مشابه را ندارند ولی می توانند به جز پاپ آپ "های کلیک" پاپ آپ سایت دیگری را بر روی وب سایت خود قرار دهند به شرط اینکه پاپ آپ HiClick اولین پاپ آپ باز شده باشد.
این یعنی اینکه میشه از دو سیستم پاپ آپ به صورت همزمان استفاده کرد به شرطی که پاپ آپ شما اول باز شه؟
می تونید پاپ آپ دیگری داشته باشید به صورتی که پاپ آپ "های کلیک" اول باشه، و اینکه پاپ آپ دوم نباید از سیستم های کسب درآمد که مشابه های کلیک هستند باشه.این یعنی اینکه میشه از دو سیستم پاپ آپ به صورت همزمان استفاده کرد به شرطی که پاپ آپ شما اول باز شه؟
ای کاش یه کد 2 تایی می تونستین درست کنین![]()