• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

های کلیک - جدیدترین روش درآمد از پاپ آپ

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
استارتر عزیز یه سوال داشتم
من امروز صفحه اصلی سایتم رو باز کردم
با اولین کلیک پاپ آپ سایت مبنا باز شد
وقتی به صفحه بعدی رفتم پاپ آپ دیگری باز شد به نام پیامک یار
الان این دوبار حساب میشه یا یه بار؟
تا چند دقیقه پیش که پاپ آپ های کلیک پاپ آپ دوم سایت شما بود ولی الان نقض قانون دیگری در سایت شما اتفاق افتاده و از adsbux.ir نیز استفاده می کنید و البته کد این سایت به صورت اشتباه در تگ <script> گوگل آنالیتیکس گذاشتید، کد "های کلیک" کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره و احتمالا تداخل با کدهای دیگه مشکلی برای شما پیش آمده است.لطفا قوانین رو رعایت کنید.

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
تا چند دقیقه پیش که پاپ آپ های کلیک پاپ آپ دوم سایت شما بود ولی الان نقض قانون دیگری در سایت شما اتفاق افتاده و از adsbux.ir نیز استفاده می کنید و البته کد این سایت به صورت اشتباه در تگ <script> گوگل آنالیتیکس گذاشتید، کد "های کلیک" کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره و احتمالا تداخل با کدهای دیگه مشکلی برای شما پیش آمده است.لطفا قوانین رو رعایت کنید.

دوست عزیز هنوز هم نمایش دهنده نمیپذیرید ؟ :cool:

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504

دوست عزیز شما گفتین به غیر پاپ آپ شما میتونیم یه پاپ آپ دیگه بزاریم که از سایت های مشابه نباشه
خب منم از سایتهای مشابه استفاده نکردم و پاپ آپی که گذاشتم یه پاپ آپ کوچک به صورت زنجیره ایی است
و برای ادز باکس نیست. الان این پاپ آپ دوم به علت مشکل در کد هست؟

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
کد مشکلی پیدا کرده ؟
برای امروز 15 تا شمره فقط !!!
اگر سورس سایت p30learning.com ببینید متاسفانه شما از سه سیستم وطن پاپ آپ و irpopup و های کلیک استفاده می کنید. این برخلاف قوانین هست و مطمئن باشید در صورت استمرار این نقض قانون، طبق قوانین برخورد می شود.
لطفا کدهای دیگر را حذف کنید و بعد دوباره تست بفرمایید.

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
از دوستان نظر خواستم ولی متاسفانه هیچکس نظری نداد:
-----------------------------------------------------------------------
سلام به همه
می خوام تو چند روز آینده برای های کلیک یه سیستم ریسلر بنویسم.
الان قیمت متوسط هر پاپ آپ حدودا 2.2 برای من درمیاد، من میخوام سیستمی بنویسم که ریسلر سفارش هاشو بده و با قیمت عادی محاسبه بشه(از 3.6 تا 4.1) و در یک بازه(مثلا یکماه) اگر تعداد کل سفارش ها از یه عددی بیشتر بود همه سفارش هاشو مثلا با قیمت 2.8 تومن حساب کنه و واریز بشه به حسابش.
به نظرت خوبه؟اشکالی ایرادی؟نظری.
مرسی

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
از دوستان نظر خواستم ولی متاسفانه هیچکس نظری نداد:
-----------------------------------------------------------------------
سلام به همه
می خوام تو چند روز آینده برای های کلیک یه سیستم ریسلر بنویسم.
الان قیمت متوسط هر پاپ آپ حدودا 2.2 برای من درمیاد، من میخوام سیستمی بنویسم که ریسلر سفارش هاشو بده و با قیمت عادی محاسبه بشه(از 3.6 تا 4.1) و در یک بازه(مثلا یکماه) اگر تعداد کل سفارش ها از یه عددی بیشتر بود همه سفارش هاشو مثلا با قیمت 2.8 تومن حساب کنه و واریز بشه به حسابش.
به نظرت خوبه؟اشکالی ایرادی؟نظری.
مرسی

مشکل چند پاپی توی سیستموتون نباشه یعنی ریدایرکتی نباشه چون بازدیدکننده میبینه و میفهمه و کم کم تو اعتبار سایت ما هم تاثیر میزاره و اگر خواستید این کار رو بکنید لطفا مستقیم به همه بگید این کار رو می خواهید بکنید ممنون

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
برای بنده واریز شد
ممنون

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
مشکل چند پاپی توی سیستموتون نباشه یعنی ریدایرکتی نباشه چون بازدیدکننده میبینه و میفهمه و کم کم تو اعتبار سایت ما هم تاثیر میزاره و اگر خواستید این کار رو بکنید لطفا مستقیم به همه بگید این کار رو می خواهید بکنید ممنون
من خودم با ریدایرکت مخالفم و به خاطر همین هم تو قوانین آوردم.
قوانین استفاده از خدمات سایت های کلیک
4.2 ما هر نوع تبلیغاتی که به سایت ثانویه ای redirect شود را تشخیص می دهیم و این عمل باعث می شود که آگهی غیرفعال شود و هزینه در هیچ صورت عودت نخواهد شد.

اگر شما هم تبلیغی دیدید که تو های کلیک بود و ریدایرکت داشت اطلاع بدید.

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
من خودم با ریدایرکت مخالفم و به خاطر همین هم تو قوانین آوردم.
قوانین استفاده از خدمات سایت های کلیک
4.2 ما هر نوع تبلیغاتی که به سایت ثانویه ای redirect شود را تشخیص می دهیم و این عمل باعث می شود که آگهی غیرفعال شود و هزینه در هیچ صورت عودت نخواهد شد.

اگر شما هم تبلیغی دیدید که تو های کلیک بود و ریدایرکت داشت اطلاع بدید.

تا حالا دو تا پرداختن به بنده داشتن و بموقع ممنون

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سایت های کلیک روی سرورهای های وب هست و امروز شبکه ی های وب مشکل داره مایی که ازشون ای دی اس ال داریم هم با مشکل روبرو شدیم

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
امروز سرعت لود سایت من به خاطر مشکل سرور سایت شما خیلی پایین اومده!

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
متاسفانه امروز یه مشکل سخت افزاری پیش اومده بود که تقزیبا حل شد، برای اینکه افت سرعت "های کلیک" روی سایت شما تاثیر نزاره می تونید فایل رو سرور خودتون ذخیره کنید و از اون روش استفاده کنید.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
متاسفانه امروز یه مشکل سخت افزاری پیش اومده بود که تقزیبا حل شد، برای اینکه افت سرعت "های کلیک" روی سایت شما تاثیر نزاره می تونید فایل رو سرور خودتون ذخیره کنید و از اون روش استفاده کنید.

یعنی چطوری دقیقا

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بالا