P R O
همکار باز نشسته
- نوشتهها
- 4,535
- لایکها
- 4,036
من که قبلا کدش رو برات پ خ کردم !
خودم هم دارم استفاده میکنم و مشکلی نداره
خیلی ممنون میلاد جان ،
ولی مشکلش رو براتون پ.خ کردم ..
اون موقع مشکل برای پاپ دوم پیش میاد ...
من که قبلا کدش رو برات پ خ کردم !
خودم هم دارم استفاده میکنم و مشکلی نداره
خواهش میکنمخیلی ممنون میلاد جان ،
ولی مشکلش رو براتون پ.خ کردم ..
اون موقع مشکل برای پاپ دوم پیش میاد ...
دوستان دریافتی داشتین این چند روز ؟!
ما 48 ساعت از تاریخ درخواست مون گذشت ولی واریز نشد :blink:....
شما زحمت بکش یوزرنیمت رو واسم پ.خ کن. از جملت این برداشت میشه که شما چند بار درخواست داشتی و هر بار بعد از 3 روز واریز می کردیم، می خوام تاریخ درخواست و واریز چک کنم.برای من که بعد سه روز واریز میکردن به اینم توجه کنید که امروز تعطیله
سلام به همه
تو این چند ماهه فقط 2 سری بوده که به دلیل مسافرت دیر پرداخت شده.
یه دوستی تو همین تاپیک میاد میگه من درخواست کردم ببینم کی پرداخت میشه ولی پرداخت که میشه حرفی نمیزنند.
دوستانی هستند که حدود 300 تومن به موقع دریافت می کنند اعلام نمی کنند، ولی هنوز 48 ساعت نشده میان میگند 48 ساعت گذشت و ...
شما زحمت بکش یوزرنیمت رو واسم پ.خ کن. از جملت این برداشت میشه که شما چند بار درخواست داشتی و هر بار بعد از 3 روز واریز می کردیم، می خوام تاریخ درخواست و واریز چک کنم.
الان سیستم به یه تعادل نسبی رسیده و تعدادی آگهی دهنده دائمی دارم.سلام ظرفیت تا کی تکمیله سایت مارو هم تایید کنید boorsekala.com
الان سیستم به یه تعادل نسبی رسیده و تعدادی آگهی دهنده دائمی دارم.
متاسفانه چند هفتست که وقت توسعه "های کلیک" رو ندارم، هر موقع وقت کنم قسمت ریسلر بنویسم(پذیرش آگهی به تعداد زیاد و با قیمت حدودا 2.5) و تبلیغات جدید بگیرم اونوقت سایتهارو تایید می کنم.
ولی اگه روال به همین صورت باشه بعید می دونم تا اواسط مهر ماه سایت جدیدی تایید بشه.
سلام به همه
تو این چند ماهه فقط 2 سری بوده که به دلیل مسافرت دیر پرداخت شده.
یه دوستی تو همین تاپیک میاد میگه من درخواست کردم ببینم کی پرداخت میشه ولی پرداخت که میشه حرفی نمیزنند.
دوستانی هستند که حدود 300 تومن به موقع دریافت می کنند اعلام نمی کنند، ولی هنوز 48 ساعت نشده میان میگند 48 ساعت گذشت و ...
شما زحمت بکش یوزرنیمت رو واسم پ.خ کن. از جملت این برداشت میشه که شما چند بار درخواست داشتی و هر بار بعد از 3 روز واریز می کردیم، می خوام تاریخ درخواست و واریز چک کنم.
از این دوستمون چند وقتیه خبری نیست کسی از ایشون خبر داره