Fifa2018
Registered User
بسیار جامع و کافی و وافی بود دکتر*اگر شما منظورتون تقویت زبان برای کنکور دکترا هست,با توجه به وقت محدودی که دارین من اصلا روش های غیر تخصصی رو توصیه نمیکنم.فقط منابع مرتبط رو پیدا کنید و تا جایی که می تونید به صورت کنکوری جلو برین.در زمینه یادگیری تخصصی زبان مربوط به رشته شما من متاسفانه اطلاعاتی ندارم.
*و اما برای یادگیری غیرتخصصی,تدریجی و تفننی زبان....باز هم من اطلاعات خاصی ندارم.. چیزی که من تصور میکنم اینه که برای یادگیری زبان نمیشه یه نسخه واحد به همه ارائه کرد و گفت شما از این مسیر برو حتما پیشرفت میکنی,تجربه شخصی من,که ممکنه لزوما برای بقیه کار نکنه, این هست:
فروم ها و سایت هایی که مخصوص افراد علاقه مند به یادگیری زبان هستند که فراوون ریخته.ولی من با هیچ کدوم خیلی تجربه موفقی نداشتم.اینکه شما بخواین زبان رو برای زبان بخونید خیلی لذت بخش و احتمالا موثر نیست.در مقابل,من توصیه میکنم که مهارت های زبانی تون رو به صورت غیرمستقیم توسعه بدین.مثلا فرض میکنیم شما به حوزه پرواز,هواپیما و سفر علاقه دارین.در این صورت شما میتونید تو انجمن ها و سایت های عمومی (غیرتخصصی) که مورد علاقه تون هست برین و مطلب بخونید,هر جایی هر لغتی دیدین که براتون اشنا نبود سرچ کنید و همونجا معنیش رو یاد بگیرید و یه جایی یادداشتش کنید.یادداشت کردن نکته اساسی هست چون زبان اساسا فرار هست و اگر یادداشت و سپس مرور نکنید تا ملکه ذهنتون بشه, خیلی زود از ذهنتون فراموش میشه.
مساله بعدی اینه که لغت و گرامر دو بال پرواز زبان هستند,نمیشه یکیش رو تقویت کرد و بعد رفت سراغ اون یکی.باید ساختارهای زبان رو هم همزمان با خوندن لغات از طریق کتاب های گرامر یاد بگیرین و جملاتی که یاد میگیرن رو در قالب جمله به کار بگیرین.:general601:
من گرامر رو کامل بلدم یعنی خیلی مطالعه کردم ... بعلاوه
interchange ها
picture dictionary
504
رو خوندم
حوزه تخصصیم هم کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و کمی نرم افرار و هوافضا هست. الان متون عمومی تخصصی بخونم ۹۰ درصد تو ذهنم جملات ترجمه میشن.
مشکل من بیشتر همین دایره لغتvocbulary هست و idiom که فرّار هستن و نمیمونن تو ذهن.
اکثرا میگن فیلم ببین ولی من اصلا حوصله * فیلم دیدن ندارم.
Last edited: