داستانهای بیزی پسند هم مینوشتهمچین گفتی اموزش تکنولوژی و بازدید میلیونی فکر کردم در مورد علوم رباتیک و اسپیس شیپ بوده مطالب....حذف اکانت تلگرام رو که چاک نوب @Chuck N00b هم بلده.
داستانهای بیزی پسند هم مینوشتهمچین گفتی اموزش تکنولوژی و بازدید میلیونی فکر کردم در مورد علوم رباتیک و اسپیس شیپ بوده مطالب....حذف اکانت تلگرام رو که چاک نوب @Chuck N00b هم بلده.
اون داستانه رو یادته؟همچین گفتی اموزش تکنولوژی و بازدید میلیونی فکر کردم در مورد علوم رباتیک و اسپیس شیپ بوده مطالب....حذف اکانت تلگرام رو که چاک نوب @Chuck N00b هم بلده.
والا داستان زیاده کدومو میخوای؟اون داستانه رو یادته؟
اگر می توانید یک جمله مانند آن بیاورید
همون داستان صاب مغازه که 5 سال پیش پاک کردی از پاتوقوالا داستان زیاده کدومو میخوای؟
اره یادش بخیر اون عجب داستانی بود یادمم نیست عنوان تاپیکش چی بود سرچ کنم خودم دوباره یه بار مطالعه اش کنم .خخهمون داستان صاب مغازه که 5 سال پیش پاک کردی از پاتوق
کرکره پی تی رو تا نصفه دادیم پایینتعطیل شدش ؟
همچین گفتی اموزش تکنولوژی و بازدید میلیونی فکر کردم در مورد علوم رباتیک و اسپیس شیپ بوده مطالب....حذف اکانت تلگرام رو که چاک نوب @Chuck N00b هم بلده.
استاد متاسفانه در یکی ازفرازهای اون پریودهای دو قطبی اش در تاپیکی حرف زیادی ای زده و متاسفانه تا اخر ژانویه بن هست....ولی جای نگرانی نیست بعد با دست پر برمیگرده به میادین /چرا استاد بن شده ؟
استاد متاسفانه در یکی ازفرازهای اون پریودهای دو قطبی اش در تاپیکی حرف زیادی ای زده و متاسفانه تا اخر ژانویه بن هست....ولی جای نگرانی نیست بعد با دست پر برمیگرده به میادین /