nemo367
Registered User
بانک مشاغل و اصناف با تفکیک شهر ندارید؟
بانک مشاغل و اصناف با تفکیک شهر ندارید؟
user id : persiantoolz
نام کاربری: nanonet
لطفا بررسی فرمایید
Sent from my GT-I9100
bossboycity
یه شماره رند و خوب بده
ممنون
[QUOTE=shahab1985;8750864]شما کلا عادت دارین پیام خصوصی هارو جواب نمیدین؟
2 بار پیام دادم بعد از چند روز هیچ جوابی ندادین
خوبه مشتری مدار باشین و در مقابل خدماتی که میدین مسول باشین
جواب ندادن بی احترامیه به مشتری
من پنلمو شارژ کردم (البته نه زیاد)
6-7 تا اس ام اس واسه شماره خودم فرستادم هیچکدومش نیومد
چرا؟
فقط 2 تا اس ام اس اول وقتی پنلو گرفتم رفت
بعد از اون دیگه هیچکدوم نرفت
من 2 بار پیام دادم[/SIZE]
دوست گرامی اولا پیام خصوصی هرچی اومده بود خودم جواب دادم. دوما شما مشکلی تو سامانه داشتید نه تو انجمن پس باید باید باید باید باید تو سامانه تیکت بزنید یا ایمیل بزنید یا تماس بگیرید. اینجا محل پشتیبانی سامانه نیست یه تاپیکی ایجاد شده است که یه خدمات اولیه رایگان به کاربران این انجمن داده بشه.
همینو بس. پس شما مشکلی دارید تیکت - تلفن ایمیل یا حتی چت با اینجانب میتونید مشکلو حل کنید.
موفق باشید.
حال مشکل شما
اولا اگر اطلاعیه ها رو بخونید از ساعات 10 تا 15 این هفته تاخیر و حتی عدم ارسال در سامانه به صورت سراسری از طرف مخابرات انهم به دلیل ترافیک بالا اختلال داشت.
دوم اینکه این دو روز گذشته مخابرات به صورت غیراتفاقی یک سری از شماره ها رو جز لیست سیاه قرار داد.
می توانید با ارسال عدد ۱ به شماره پیامک ۸۹۹۹ از شر این تبلیغات برای همیشه رها شوید.
همچنین با ارسال عدد ۲ به شماره پیامک ۸۹۹۹ میتوانید آن را فعال کنید
ایرانسل: برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی در ایرانسل می توانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است)
و یا می توانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
اگر مشکل غیر این هست از پنل تیکت دهید بررسی و اعلام میشود.
موفق باشید
پنل شما فعال شد.موفق باشیدomidhk
ممنون