به ما فقط بار اول رو سایت 0.01 هدیه دادهنام کاربری navabjon
دفعه اول 0.5 گذاشتم
دفعه دوم 2 دلار
از بالانس دپوزیت نکردم از حساب پی ام کذاشتمبه ما فقط بار اول رو سایت 0.01 هدیه داده
مطمئنید بار دوم ریختید؟به بالانستون اضافه شد؟
عکسی از واریزتون رو که تو سایت ثبت شده میتونید بفرستید
چون سایت به ما بابت دپوزیت دوم شما نمیدونم چرا چیزی نداده؟از خود بالانس دپوزیت کردید؟
سلام
مي خواستم بدونم آيا براي هر بار واريز بايد به مدير سايت تيكت بزنيم تا واريز تاييد بشه؟ يا خودش تاييد ميشه؟
من براي واريز دوم هم تيكت زدم. بلافاصله تاييد شد.
سایت واسه مقدار دوم شما به ما متاسفانه چیزی نداده که به حسابتون واریز کنمسوال منو جواب نداديد. من دو واريز داشتم در مجموع 2.75 اگه امكان داره هديه عضويت رو ورايز كنيد.
ادمين به من گفت بابت هر زيرمجموعه 1 دلار ميده واقعا درسته؟؟
موافقم باهات دادا ادمینای هایپ درامد زیادی ندارن که بخان درصد کمسیون رو زیاد بدن نهایتش 20% درصد است این سایت هم معل.م نیست تا کی دووم بیاره باید حسابی کلاه کاربراشو برداره نه کاربرا کلاه اونوسایت واسه مقدار دوم شما به ما متاسفانه چیزی نداده که به حسابتون واریز کنم
متاسفانه سایت داره منو از قرار معلوم میپیچونه
و کمیسیون هارو یا نمیده یا نصف ونیمه میده یا فکر کنم فقط 1 بار میده
نمونش خود شما و همین دوستمون که پست دادن،تو ایمیل هم دو سه نفری همین مشکل رو دارن یعنی کمیسیون هارو یه طورایی داره میپیچونه
یه دلیل دستی تایید کردن پولاهم همینه که کمیسیون نده
اون حرف مدیرش هم کاملا دروغ وکذبه کسی که کمیسیون هارو به زور میده چه طور میاد واسه هر رفرال 1 دلار بده
با عقل ادم جور در نمیاد اصلا
هایپای این تیپی متاسفانه ادمیناشون اسکمرهای حرفه ای هستن واسه همینه میگم باید مراقب بود وزیا دریسک نکرد
ساپورت انلاینش که تا میفهمه چیه سوالم یا جواب نمیده یا خارج میشه از چت کردن
اگه پولی دارید برداشت بزنید و دیگه توش چیزی نریزید چرا که با این مشکلات کاملا مشخص شده که اخرای عمرشه و داره اسکم میشه
فقط خداکنه تا فردا هم بمونه که برداشت بزنیم و تمام
شماره پرفکتتون رو بفرستید تا واریز کنم هدیتونموافقم باهات دادا ادمینای هایپ درامد زیادی ندارن که بخان درصد کمسیون رو زیاد بدن نهایتش 20% درصد است این سایت هم معل.م نیست تا کی دووم بیاره باید حسابی کلاه کاربراشو برداره نه کاربرا کلاه اونو
منم عضو شدم و یک دلار پرداخت کردم که بعد 24 ساعت آنی یک دلار پرداخت شد الان به شما کمیسیونی که بنده پول واریز کردم رو دادهمن 0.05 دلار واریز میکنم (0.01 واسه دپوزیت دوم که دوبرابر شده و 0.04 برای بار دوم)
البته به ما چیزی نداده ولی خوب ا
نام کاربریتون چی بوده؟منم عضو شدم و یک دلار پرداخت کردم که بعد 24 ساعت آنی یک دلار پرداخت شد الان به شما کمیسیونی که بنده پول واریز کردم رو داده
پشتیبانی انلاینش بگید شماره بچ رو هم با تاریخ بفرستین واسشاقا این اسکم شد یک دلار نیم دیروز گداشتم هنوز اضافه نکرده صد بار هم تیکت زدم