• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هدیه 200 درصدی ازما +فقط نیم دلار+دوبرابر شدن

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
دزد به تمام معنا هست
واريز داره ولي از قرار معلوم به كاربراي جديد واسه وسوسه كردنشون
به ماهم كميسيون رو يا نميداد يا فقط يه بار اونم در حد ١ يا ٢ سنت

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خب هایپ جماعت با هدف دزدی و بالا کشیدن مال کاربرا بنا میشن حالا شماها میاید به دزدا پول میدید که بهتون سود بدن این پولا که خوردن نداره
خنده دار بودن این کار و بت زدن اینه که طرف سود خوبی از این کارا میکنه میگه مقداریشو به هیئت و حسینیه میدم که نمیدونم میخاد ثواب کنه یا از بار گناهش کم بشه
به هر حال گفتنی هارو گفتم بعدا نگید نمیدونستم و کسی نبود بگه...
به شخصه هم وارد سایتهای هایپ نمیشم چرا که سیر تا پیازشو میشناسم دلتون رو هم به این چند دلار سود خوش کردن از حماقته...

realtime

Registered User
لایک‌ها
20
مال منم الان بعد از 24 ساعت اضافه نکرده. کجا باید بهش بگم؟؟؟؟

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
سلام،دوست عزيز
اين چندمين باره كه اين حرفو زديد و منم قبلا گفتم و جواب دادم
شما معني كلمه هايپ رو ميدونيد كه اين حرف رو ميزنيد؟؟؟
به كار بانكا و موسسه هاي سرمايه گذاري هم هايپ گفته ميشه
اون طرف هم كه كمك ميكنه شايد از من نوعي بهتر باشه
جاي خدا لطفا نشينيد و حكم صادر نكنيد
بعضي از همون كسايي كه دين و ايمون ندارن،خيلي بهتر از كسايي هستن كه ادعاي مسلمون بودن دارن
اگر واقعا به فكر هموطنتون هستيد بِسْم الله
يه كار دست و پا كنيد واسه دوستاتون ،به والله اگه كسي سمت اين سايتا بياد
عزيزجان نفست از جاي گرم بلند ميشه،تمام اين كارا به خاطر بيكاري هست وگرنه طرف كار داشته باشه و حقوق بگيره،عمرا سمت اين سايتا بياد،
يه ضرب المثل هم هست كه ميگيه
گربه دستش به گوشت نميرسيد ،به گوشت ميگفت اخه
حالا يا شما نميتوني سود كني ،اين حرفو ميزني يا به فكر ماهستي و اگه مورد دومه از شما ممنونم
ولي اميدوارم تو عمل هم همينطوري باشه و فقط حرف نبوده باشه
من خودم سركار بودم تا قبل اينكار ولي با اين اوضاع وخيم برشكستگي ها ماهم بيكار شديم
اون موقع اصلا نگاه هايپ نميكردم با اينكه ميدونستم
حالا اينكه بشينيم حرف بزنيم و از هم ايراد بگيريم فايده نداره،همه حرفو بلدن بزنن،ولي تو عمل چي؟
از طرفي
از نظر من پول هايپ اشكالي نداره و مثل سپرده بانكه
اگه بانكا با پول مردم كار كنه،درسته نه اينكه پول مردم رو دست به دست كنه
اگه كار ميكرد اوضاع توليد اين طور نبود كه ما هم بيكارشيم
موفق باشيد

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
سلام،دوست عزيز
بعضي از همون كسايي كه دين و ايمون ندارن،خيلي بهتر از كسايي هستن كه ادعاي مسلمون بودن دارن
عزيزجان نفست از جاي گرم بلند ميشه،تمام اين كارا به خاطر بيكاري هست وگرنه طرف كار داشته باشه و حقوق بگيره،عمرا سمت اين سايتا بياد،
حالا يا شما نميتوني سود كني ،اين حرفو ميزني يا به فكر ماهستي و اگه مورد دومه از شما ممنونم
من خودم سركار بودم تا قبل اينكار ولي با اين اوضاع وخيم برشكستگي ها ماهم بيكار شديم
حالا اينكه بشينيم حرف بزنيم و از هم ايراد بگيريم فايده نداره،همه حرفو بلدن بزنن،ولي تو عمل چي؟
از طرفي
موفق باشيد
داداش این دوستمون عادتشه قبلا خیلی از این کارا میکرد یک سال پیش هم سر بت زدن تو همین پی تی همه بچه هارو ارشاد میکرد هنوز نفهمیده نباید تو کار بقیه دخالت نکنه و سرش تو کار خودش باشه به کسی ربطه نداره من پولمو کجا بریزم میخام اتیش بزنم به کسی چه ایشون فکر میکنه خیلی مسلمونه بقیه کافر

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
خب هایپ جماعت با هدف دزدی و بالا کشیدن مال کاربرا بنا میشن حالا شماها میاید به دزدا پول میدید که بهتون سود بدن این پولا که خوردن نداره
خنده دار بودن این کار و بت زدن اینه که طرف سود خوبی از این کارا میکنه میگه مقداریشو به هیئت و حسینیه میدم که نمیدونم میخاد ثواب کنه یا از بار گناهش کم بشه
به هر حال گفتنی هارو گفتم بعدا نگید نمیدونستم و کسی نبود بگه...
به شخصه هم وارد سایتهای هایپ نمیشم چرا که سیر تا پیازشو میشناسم دلتون رو هم به این چند دلار سود خوش کردن از حماقته...

دوست عزیز شما بهتره خودت رو اول اصلاح کنی . شما همون فردی هستی که با دور زدن سایت های خارجی تسک میزدی . این معنیش دزدی نیست ؟ سایت خارجی آی پی کشور عزیزمون رو قبول نداره شما با فندق شکن دورش میزنی و سرش کلاه میزاشتی و ازش پول کسب میکردی . کار شما از نظر شما دزدی نیست ؟ بهتره سرت تو کارت خودت باشه شما رو تو قبر یکی دیگه نمیزارن نگران نباش

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
راستش من ايشون رونميشناسم
ولي اگه اين چيزايي كه گفتين حقيقت داشته باشه
واقعا واويلاست
نه براي كارايي كه كرده براي اينكه خودشون رو تو چهره اسلام و متدين بودن،مخفي كردن
من خودم ادعاي مسلموني پاك و درست ندارم چون جايزالخطام
ولي سعي كردم انسانيت رو رعايت كنم
اين چيزايي هم كه گفتيد خوبه ولي كسي اين حرفا رو ميزنه كه خودش انجام نداده
اين حكايت رو بخونيد خالي از لطف نيست
"
در زمـان پـیـغمبر اکرم (ص) طفلى بسیار خرما مى خورد . هر چه او را نصیحت مى کردند که زیاد خوردن خرما ضرر دارد فایده نداشت . مادرش تصمیم گرفت او را به نزد پیغمبر (ص) بیاورد تا او را نـصـیـحت کند.
وقتى او را به حضور پیغمبر آورد از پیغمبر خواست تا به طفل بفرماید که خرما نخورد
اما آن حضرت فرمود : امروز بروید و او را فردا دوباره بیاورید.
روز دیـگر زن به همراه فرزندش خدمت پیغمبر (ص) حاضر شد. حضرت به کودک فرمود که خرما نـخورد.
در این هنگام زن که نتوانست کنجکاوى و تعجب خود را مخفى کند از ایشان سؤال کرد : یا رسول اللّه چرا دیروز به او نفرمودید خرما نخورد؟
حـضـرت فـرمـود : دیـروز وقتى این کودک را حاضر کردید خودم خرما خورده بودم و اگر او را نصیحت مى کردم تاثیرى نداشت .
امـام صـادق (ع ) فـرمود : به راستى هنگامى که عالم به علم خود عمل نکرد موعظه او در دل هاى مردم اثر نمى کند همان طور که باران از روى سنگ صاف مى لغزد و در آن نفوذ نمى کند !"

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
وضع امروز مملكت ما و من نوعي هم همينه
بقيه رو پند و آندرز ميديم ولي خودمون بهش عمل نميكنيم
باز ميگم و گفتم كار هايپ رو هركي دوس نداره بذاره كنار ولي خواهشا بالاي منبر نرين
چون گوش ما از اين حرفا پره
هركي ميرسه حرف ميزنه ولي وقتي بهش ميگي پس عملش كو،جا ميزنه
موفق باشيد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز شما بهتره خودت رو اول اصلاح کنی . شما همون فردی هستی که با دور زدن سایت های خارجی تسک میزدی . این معنیش دزدی نیست ؟ سایت خارجی آی پی کشور عزیزمون رو قبول نداره شما با فندق شکن دورش میزنی و سرش کلاه میزاشتی و ازش پول کسب میکردی . کار شما از نظر شما دزدی نیست ؟ بهتره سرت تو کارت خودت باشه شما رو تو قبر یکی دیگه نمیزارن نگران نباش
وقتی شما مفهوم دور زدن تحریم و به صرفه کردن کاری رو ندونی میشه همین که نمیتونی بین هایپ و تسک فرق قائل بشی
شناخت تفاوت هاس که نتیجه را مشخص می کند

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
وضع امروز مملكت ما و من نوعي هم همينه
بقيه رو پند و آندرز ميديم ولي خودمون بهش عمل نميكنيم
باز ميگم و گفتم كار هايپ رو هركي دوس نداره بذاره كنار ولي خواهشا بالاي منبر نرين
چون گوش ما از اين حرفا پره
هركي ميرسه حرف ميزنه ولي وقتي بهش ميگي پس عملش كو،جا ميزنه
موفق باشيد
به شخصه که یکبار هم وارد سایتهای هایپ نشدم تا دلت بخاد در موردشون بررسی کردم
اینکه زمین و آسمون رو به هم ببافیم راه به جایی نمیرسه هر موضوعی در جای خودش باید بررسی بشه اینکه چه با بانک چه تسک و غیره بخاهیم توجیه کنیم مساوی سر خودمون کلاه گذاشتنه

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
وقتی شما مفهوم دور زدن تحریم و به صرفه کردن کاری رو ندونی میشه همین که نمیتونی بین هایپ و تسک فرق قائل بشی
شناخت تفاوت هاس که نتیجه را مشخص می کند

شما درست میگی . دور زدن تحریم یعنی چی ؟ یعنی کلا ایرانی ها رو قبول نداره و ما دارم بهش کلک میزنیم که من ایرانی نیستم و از این طریق کسب درآمد میکنیم. بابا متفاوت

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
داداش این دوستمون عادتشه قبلا خیلی از این کارا میکرد یک سال پیش هم سر بت زدن تو همین پی تی همه بچه هارو ارشاد میکرد هنوز نفهمیده نباید تو کار بقیه دخالت نکنه و سرش تو کار خودش باشه به کسی ربطه نداره من پولمو کجا بریزم میخام اتیش بزنم به کسی چه ایشون فکر میکنه خیلی مسلمونه بقیه کافر
جناب جان از جناب خان هم زدی جلو قاطی نکن بالا گفتم که توجیه کردن مساوی سر خود کلاه گذاشتنه هر وقت مفهوم امر به معروف و... رو لمس کردی بسم الله

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام،دوست عزيز
از طرفي
موفق باشيد
قضیه فقط دونستن معنی هایپ نیست عزیز دل اینکه سرچ کنی سریع میاد
اصل قضیه عملی هستش که داره انجام میشه و صد البته پشتوانه ای که دارن بانکا پشتوانشون دولت و پول هنگفتی که دارن هستش اما هایپ هیچ پشتوانه ای نداره برا همینه که یا چند روزه یا چند ماهه پولهای سرمایه گذاری شده رو میکشه بالا و غیب میشه و این به معنای ساده میشه دزدی
حالا شما با زرنگی میتونی بیشتر از ضرر سود کنی خیلی خوبه اما این سود از جیب کی میاد به جیب مبارک شما؟
بله جناب دزد
این مساله از مساله ریاضی هم ساده تره

realtime

Registered User
لایک‌ها
20
پشتيباني انلاين يا تيكت بديد
استاد دستت درد نکنه با ااین راهنمای های معرکت . این دزد به تمام معنا 2 دلار رو آنی ریخت:general406::general406:
حالا به نظرت دیگه سرمایه نذارم یا باز یک دلار دیگه بزارم؟؟؟o_O

بالا