با سلام و عرض ادب مجدد
به علت تعداد تراکنش های بالای سایت
مدیریت تصمیم بر ان گرفت که واریزی ها هر هفته به صورت خودکار و بدون نیاز به درخواست واریز پرداخت شوند
از تمامی کاربران محترم درخواست داریم ضمن ادامه فعالیت در ارسال تیکت مکرر خودداری نمایند و طبق این
اطلاعیه به همکاری ادامه دهند .
ان شالله این شنبه برای همه واریز انجام خواهد شد و واریزی ها به نظم پیوسته ای خواهد رسید .
موفق باشید
فکر کنم اگه برای خودتون تاپیک جداگانه بزنید بهتر باشه تا تو تاپیک دیگران تبلیغ کنید .ول کرده ولی نرفته آی دی یاهو و تلفن همراهش دارم. اینکه ساکن کجاست و چند سالشه هم دارم.
در سایت بنده ثبت نام کنید. نیاز به اسپانسر ندارم. خودم اسپانسرم. تضمین 200% واریز وجه.
گفتن از ما بود.
بنده از ایشون شاکی هستم و شکایت می کنم. بعد از رسیدن درامد به 460 هزار تومن بلوکه کردند بدون هیچ توجیه تذکر قبلی مشورت با بنده
این برخورد ایشون که در یاهو آنلاین هستند ولی جواب بنده رو استثناعا نمی دهند و با دوستان بنده در حال چت آنلاین هستند اصلا درست نیست
و از تمام دوستان می خواهم کد ایشون رو بردارند.
ایشون قبلا سایت هایی مانند abarclick و arioclick و ariotik رو داشتند و تک تک اونهارو می فروختند و دیگری رو می زدند و می فروختند و یک سایت پاپ آپ دیگر می زدند تا به اینکه الان رد پاپ آپ رو زدند و طبق اطاعات بدست آمده بنده در حال مذاکره و به فکر فروش redpopup هستند
عزیزم سایتمه اختیارشو دارم می فروشم به شما ارتباطی نداره و نخواهد داشت
بی صبرانه منتظر شکایتت هم هستم
با سه سایت یکی 11 هزار ایران دوتای دیگه 2000 هزار ایران تو 5 روز 460t درآوردی حس کردی شاخ دارم :|
و اینکه تو سایت هاتم می ریم اصلا تو سورس ش کد رد پاپ آپ نیست این رو چی معنی می کنید !!!!
تو سیستم های قبلی هم همیشه با شما مشکل داشتیم ولی بازم برات واریزی رو زدم اما این دفعه دیگه هیچ جوره تو کتم نمی ره در ضمن log های ای پی هات ثبت شده سازنده این اسکریپت می تونه بفهمه شما تقلب کردی یا نه ؟ در هر صورت منتظر شکایتت هستم
کسی که بهت اطلاعات می ده بهت اطلاعات غلط رسونده !!! منبع اتو عوض کن اگه هم از شخص ph.. اطلاعات گرفتی که قضیه دیگه داره )
بعد اینکه واریزی ها طول کشید به خاطر اینکه تمام سایت ها باید بررسی می شد طی دو روز پشت هم و ممنون از اعتماد هم اتون تهمت نبود به ما نزنین ! :|
الانم واریزی ها انجام شده 3 کاربر هم بن شدن و اندکی از واریزی ها مونده 500 تومان که کاربر هایی هستند که خورد حساب دارند و بعد ساعت 12 شب تسویه حساب می شه ( تراکنش کم آوردم )
سئوالی بود در خدمتم
خیلی خب به هم می رسیم.
ازین کارت پشیمون می شی و تهمتی که زدی عاقبت بدی رو برات داره.
برات متاسفم.