• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر آی پی ← 90 ریال → بدون زمان محاسبه || واریز روزانه درآمد

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
عنوان که گفته تسویه حساب روزانه

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
اقا الان پرداخت نمی کنید لااقل بیاین اینجا بگین که مثلا فلان روز پرداخت میکنم که لااقل خیالمون راحت بشه

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
با سلام و عرض ادب مجدد

به علت تعداد تراکنش های بالای سایت

مدیریت تصمیم بر ان گرفت که واریزی ها هر هفته به صورت خودکار و بدون نیاز به درخواست واریز پرداخت شوند

از تمامی کاربران محترم درخواست داریم ضمن ادامه فعالیت در ارسال تیکت مکرر خودداری نمایند و طبق این

اطلاعیه به همکاری ادامه دهند .

ان شالله این شنبه برای همه واریز انجام خواهد شد و واریزی ها به نظم پیوسته ای خواهد رسید .

موفق باشید

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31
دادش کدوم واریز ما که تا الان واریزی نداشتیم !

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
پیغام داده :
ان شالله این شنبه برای همه واریز انجام خواهد شد و واریزی ها به نظم پیوسته ای خواهد رسید

یعنی تا شنبه هفته بعد باید صبر کنیم. به گمانم سید اینو واگذار کرده. فعلا من کدهاشو برداشتم.

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
من از یکی شنیدم سایت رو برای فروش گذاشتند. و لذا تسویه شدن امری الزامیه..
ضمنا این بابا اعتبار خیلی پایینی داره که برای تسویه حساب نیاز به برگشت پول از سیستم های همکاری و اسپانسرها داره یعنی موجودی خودش صفره
تشریف بیارید تو سایت من هر موقع تیکت بزنید ریختم با اعتبار بیشت از بیست ملیون درامد ماهانه
popup.boorsekala.com
یک بنر هم بالای همین وب سایت می خوام بزنم
هر پاپ آپ 5 تومن ولی واقعی و تسویه هزار بار در روز
ضمنا ما شرکت هستیم و دبه هم نمی کنیم
سایت اصلیمون هم
boorsekala.com
مدیریت اشکانی
تلفن شرکت 02634495869
پشتیبانی واقعی

RioUpload

Registered User
لایک‌ها
31

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
ول کرده ولی نرفته آی دی یاهو و تلفن همراهش دارم. اینکه ساکن کجاست و چند سالشه هم دارم.
در سایت بنده ثبت نام کنید. نیاز به اسپانسر ندارم. خودم اسپانسرم. تضمین 200% واریز وجه.
گفتن از ما بود.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
ول کرده ولی نرفته آی دی یاهو و تلفن همراهش دارم. اینکه ساکن کجاست و چند سالشه هم دارم.
در سایت بنده ثبت نام کنید. نیاز به اسپانسر ندارم. خودم اسپانسرم. تضمین 200% واریز وجه.
گفتن از ما بود.
فکر کنم اگه برای خودتون تاپیک جداگانه بزنید بهتر باشه تا تو تاپیک دیگران تبلیغ کنید .

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
شما خودت تو امضایی که داری هشتاد تا تبلیغ هست . اومدی یک کامنت بزاری که تبلیغ های خودت دیده بشن.
نمی خواد به ما بگی چی کار کنم چیکار نکنم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان تو سایتشون اطلاع رسانی کردن که قراره پرداختی هارو تا شنبه بدن. بعدش هفته ای یکبار اتوماتیک واریز دارند امیدوارم به نعهدشون عمل کنند.

ای کاش ه ایمیل هم برای تمام اعضاشون میفرستادن تا کاربرا از کار با سیستمشون دلسرد نشد

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
مدیریت رد پاپ آپ. کاربری بنده رو با طلب 460 هزار لغو کردید
چنانچه توجیه نداشته باشی و واریز نکنی بیچارت می کنم
نیم ساعت وقت می دم یا تسویه کنی یا توجیه کنی وگر نه هر چی دیدی از چشم خودت دیدی

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
بنده از ایشون شاکی هستم و شکایت می کنم. بعد از رسیدن درامد به 460 هزار تومن بلوکه کردند بدون هیچ توجیه تذکر قبلی مشورت با بنده
این برخورد ایشون که در یاهو آنلاین هستند ولی جواب بنده رو استثناعا نمی دهند و با دوستان بنده در حال چت آنلاین هستند اصلا درست نیست
و از تمام دوستان می خواهم کد ایشون رو بردارند.
ایشون قبلا سایت هایی مانند abarclick و arioclick و ariotik رو داشتند و تک تک اونهارو می فروختند و دیگری رو می زدند و می فروختند و یک سایت پاپ آپ دیگر می زدند تا به اینکه الان رد پاپ آپ رو زدند و طبق اطاعات بدست آمده بنده در حال مذاکره و به فکر فروش redpopup هستند

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
بنده از ایشون شاکی هستم و شکایت می کنم. بعد از رسیدن درامد به 460 هزار تومن بلوکه کردند بدون هیچ توجیه تذکر قبلی مشورت با بنده
این برخورد ایشون که در یاهو آنلاین هستند ولی جواب بنده رو استثناعا نمی دهند و با دوستان بنده در حال چت آنلاین هستند اصلا درست نیست
و از تمام دوستان می خواهم کد ایشون رو بردارند.
ایشون قبلا سایت هایی مانند abarclick و arioclick و ariotik رو داشتند و تک تک اونهارو می فروختند و دیگری رو می زدند و می فروختند و یک سایت پاپ آپ دیگر می زدند تا به اینکه الان رد پاپ آپ رو زدند و طبق اطاعات بدست آمده بنده در حال مذاکره و به فکر فروش redpopup هستند

عزیزم سایتمه اختیارشو دارم می فروشم به شما ارتباطی نداره و نخواهد داشت

بی صبرانه منتظر شکایتت هم هستم

با سه سایت یکی 11 هزار ایران دوتای دیگه 2000 هزار ایران تو 5 روز 460t درآوردی حس کردی شاخ دارم :|
و اینکه تو سایت هاتم می ریم اصلا تو سورس ش کد رد پاپ آپ نیست این رو چی معنی می کنید !!!!
تو سیستم های قبلی هم همیشه با شما مشکل داشتیم ولی بازم برات واریزی رو زدم اما این دفعه دیگه هیچ جوره تو کتم نمی ره در ضمن log های ای پی هات ثبت شده سازنده این اسکریپت می تونه بفهمه شما تقلب کردی یا نه ؟ در هر صورت منتظر شکایتت هستم

کسی که بهت اطلاعات می ده بهت اطلاعات غلط رسونده !!! منبع اتو عوض کن اگه هم از شخص ph.. اطلاعات گرفتی که قضیه دیگه داره :))

بعد اینکه واریزی ها طول کشید به خاطر اینکه تمام سایت ها باید بررسی می شد طی دو روز پشت هم و ممنون از اعتماد هم اتون تهمت نبود به ما نزنین ! :|

الانم واریزی ها انجام شده 3 کاربر هم بن شدن و اندکی از واریزی ها مونده 500 تومان که کاربر هایی هستند که خورد حساب دارند و بعد ساعت 12 شب تسویه حساب می شه ( تراکنش کم آوردم )

سئوالی بود در خدمتم :)

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
خیلی خب به هم می رسیم.
ازین کارت پشیمون می شی و تهمتی که زدی عاقبت بدی رو برات داره.
برات متاسفم.

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
عزیزم سایتمه اختیارشو دارم می فروشم به شما ارتباطی نداره و نخواهد داشت

بی صبرانه منتظر شکایتت هم هستم

با سه سایت یکی 11 هزار ایران دوتای دیگه 2000 هزار ایران تو 5 روز 460t درآوردی حس کردی شاخ دارم :|
و اینکه تو سایت هاتم می ریم اصلا تو سورس ش کد رد پاپ آپ نیست این رو چی معنی می کنید !!!!
تو سیستم های قبلی هم همیشه با شما مشکل داشتیم ولی بازم برات واریزی رو زدم اما این دفعه دیگه هیچ جوره تو کتم نمی ره در ضمن log های ای پی هات ثبت شده سازنده این اسکریپت می تونه بفهمه شما تقلب کردی یا نه ؟ در هر صورت منتظر شکایتت هستم

کسی که بهت اطلاعات می ده بهت اطلاعات غلط رسونده !!! منبع اتو عوض کن اگه هم از شخص ph.. اطلاعات گرفتی که قضیه دیگه داره :))

بعد اینکه واریزی ها طول کشید به خاطر اینکه تمام سایت ها باید بررسی می شد طی دو روز پشت هم و ممنون از اعتماد هم اتون تهمت نبود به ما نزنین ! :|

الانم واریزی ها انجام شده 3 کاربر هم بن شدن و اندکی از واریزی ها مونده 500 تومان که کاربر هایی هستند که خورد حساب دارند و بعد ساعت 12 شب تسویه حساب می شه ( تراکنش کم آوردم )

سئوالی بود در خدمتم :)
خیلی خب به هم می رسیم.
ازین کارت پشیمون می شی و تهمتی که زدی عاقبت بدی رو برات داره.
برات متاسفم.

آدرس سایتها رو بدید تا کاربرا قضاوت کنن....

بالا