• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر آی پی ← 90 ریال → بدون زمان محاسبه || واریز روزانه درآمد

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
به هر کس که در popup.boorsekala.com هم اکنون ثبت نام کنه و کد ما رو استفاده کنه به مدت یکی دو روز بلا عوض ده هزار تومن تضمینی هدیه می گیره.
ضمنا شرکت بنده انقدر گردش مالی داره که نیاز به دریافت سفارش همکاری در محصول نداریم. به لطف خدا با همه نقد و همان لحظه حساب می کنیم
مخصوصا payline
امتحان کنید.
فریب سایت هایی مثل این برادر که هشت تا ده تومن ادعا می کنند می دهند رو نخورید چون قانون گذاشتند کنار کد ایشون کد دیگری نباید بگذارید
اما کنار کد بنده چهل تا کد بزارید خواهشن. اصلا کد نزارید و کسب درامد کنید. بفرمائید امتحان کنید......
عزیزم شما تاپیک جدا داری دیگه چرا تاپیک مردمو خراب میکنی؟

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
اولین ده هزار تومان واریز شد.
به تاپیک بنده مراجعه کنید.
ایشون یادشون نمی ره که با بنده دیر وقت تماس گرفتند و گفتند کاری کنید که در سایت ابرکلیک شمارش بیشتر انجام شه .... حتی من براشون بطور رایگان کد new tab گذاشتم. البته قبل ازینکه سایت رو بفروشند.
کلا ایشون پایدار نیستند. اگر این redpopup رو نفروختند من چادر سر می کنم دور ایران یک گشتی می زنم.
شما در سایت بنده ثبت نام کنید. اگر پشیمون شدید یا واریز دیر انجام شد حق دارید.
اینکه من در تاپیک ایشون کامنت می ذارم کاملا شخصیه و دیگران خواهشا در این مورد نظر ندهند.

کاربران محترم ما صرفا فعلا قصد بهبود الکسای بورس کالا رو داریم و اگر کد مارو بذارید کاملا متوجه می شوید که همکاری در محصول نیست(فعلا) و نیازی به اسپانسر هم نداریم یعنی اگر در ساعت اول پانزده هزار تومان کسب کردید واریز انجام میشه
بنده در سایت خودم ده هزار تومان هدیه ثبت نام گذاشتم به محض اینکه به 5 هزار رسید دارمد شما با اون ده هزار میشه پونزده و تیکت بزنید واسه تسویه

ضمنا کسانی که تو این چند روز ثبت نام کنند بدون اینکه به حد نصاب برسند ده هزار واریز میشه

قدرت دست بنده است. بدون اجازه من هیچ سایت نمی تونه تو زمینه پاپ آپ نفس بکشه.

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
o_O قدرت دست بنده است. بدون اجازه من هیچ سایت نمی تونه تو زمینه پاپ آپ نفس بکشه. :p جوک سال رو گفتی
عزیز شما کاری برام انجام دادید چند بار هم گفتم بهت هزینه رو قبول نکردی !

بفروشم یا نفروشم سایت خودم هست شما اختیارش رو نداری !

اقا برید سیستم اینا بنده خدا خودشو کشت از دست می ره یه وقت

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
اولین ده هزار تومان واریز شد.
به تاپیک بنده مراجعه کنید.
ایشون یادشون نمی ره که با بنده دیر وقت تماس گرفتند و گفتند کاری کنید که در سایت ابرکلیک شمارش بیشتر انجام شه .... حتی من براشون بطور رایگان کد new tab گذاشتم. البته قبل ازینکه سایت رو بفروشند.
کلا ایشون پایدار نیستند. اگر این redpopup رو نفروختند من چادر سر می کنم دور ایران یک گشتی می زنم.
شما در سایت بنده ثبت نام کنید. اگر پشیمون شدید یا واریز دیر انجام شد حق دارید.
اینکه من در تاپیک ایشون کامنت می ذارم کاملا شخصیه و دیگران خواهشا در این مورد نظر ندهند.

کاربران محترم ما صرفا فعلا قصد بهبود الکسای بورس کالا رو داریم و اگر کد مارو بذارید کاملا متوجه می شوید که همکاری در محصول نیست(فعلا) و نیازی به اسپانسر هم نداریم یعنی اگر در ساعت اول پانزده هزار تومان کسب کردید واریز انجام میشه
بنده در سایت خودم ده هزار تومان هدیه ثبت نام گذاشتم به محض اینکه به 5 هزار رسید دارمد شما با اون ده هزار میشه پونزده و تیکت بزنید واسه تسویه

ضمنا کسانی که تو این چند روز ثبت نام کنند بدون اینکه به حد نصاب برسند ده هزار واریز میشه

قدرت دست بنده است. بدون اجازه من هیچ سایت نمی تونه تو زمینه پاپ آپ نفس بکشه.
دست پشت پرده ک میگن شومایی؟ :D

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
آره دست های پشت پرده منم
آریو کلیک لطفا از بین DOS , HACK یکی رو انتخاب کن. وگرنه من خودم انتخاب می کنم خود دانی. تاریخ اجرایی شدن حکم شما فردا در ساعات اداری

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
ضمنا انقدر به هاست دی ال ننازید
سایت های baerooztarinha.com , irpopup.ir روی سرویس های هاست دی ال بود بنده هکشون کردم برید از مدیرانش بپرسید
سایت قاره هم نفوذ کزدیم

قدرت دست ماست. دست های پشت پرده دست های منه. شک داری؟

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
این دفعه دوست دارم ردپاپ آپ رو با روش DOS حمله کنم و سروری که هاست کرده مجبور شه ایشون رو حذف کنه
فردا همه چی روشن خواهد شد.

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
این دفعه دوست دارم ردپاپ آپ رو با روش DOS حمله کنم و سروری که هاست کرده مجبور شه ایشون رو حذف کنه
فردا همه چی روشن خواهد شد.
سفارش هک هم میپذیرید ؟
یکی از بچه ها پرو بازی داره در میار میخام حالشو بگیرم:D
فقط بی زحمت از روش های همچون
load attach
smurf attach
استفاده کنید چون dos کمی خز شده
هر بچه ی مهد کودکی میبینی داره با داس سایت هک میکنه:rolleyes:

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
اقا سید ایا پاپ اپ شما سیستم های دیگه رو بلاک میکنه؟

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
با داس سایت هک نمی شه فقط دسترسی به سایت غیر ممکن میشه.
من گفتم با مبتدیانه ترین روش ها استفاده کنم. حتی هاست دی ال قادر به جلوگیری از من با فایروال هم نیست.
ما از هک یک زمان برای مقابله با سایت هایی استفاده می کردیم که در شمارش پاپ آپ کم شماری می کردند.
دوست عزیز ایشون قانون جدید صادر کردند که بجز کد ایشون کد دیگری نمی شه کنارش گذاشت لطفا به پنل خود در ردپاپ اپ مراجعه فرمائید.

ما در radmusic.ir و nazpatogh.com و wikii.ir کد ایشون رو گذاشتیم و بعد ازین که به حد نصابی خوبی رسید یعنی چهارصد و شصت ایشون دبه درآورده
ما برای بالا بودن باز شدن پاپ اپ اومدیم یک پنجره مزاحم برای کاربر ایجاد کردیم که مجبور شه باکس رو ببنده و در زمان بستن باکس پاپ آپ باز میشه
برای 460 هزار تقریبا نود هزار تومان کسب درامد شده یعنی مجموع هر سه سایت ما در روز نه هزار پاپ آپ باز شده
آیا سه تا سایت نه هزار پاپ آپ باز شدن چیز عجیبیه؟
سایت راد موزیک به دلیل مشکل فنی nic.ir قطع بوده و امروز مشکل nic حل شد طبق گفته خودشون و رفتیم دی ان اسش رو درست کردیم تا چند ساعت دیگه دوستان می تونند قضاوت کنند.

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
با داس سایت هک نمی شه فقط دسترسی به سایت غیر ممکن میشه.
من گفتم با مبتدیانه ترین روش ها استفاده کنم. حتی هاست دی ال قادر به جلوگیری از من با فایروال هم نیست.
ما از هک یک زمان برای مقابله با سایت هایی استفاده می کردیم که در شمارش پاپ آپ کم شماری می کردند.
دوست عزیز ایشون قانون جدید صادر کردند که بجز کد ایشون کد دیگری نمی شه کنارش گذاشت لطفا به پنل خود در ردپاپ اپ مراجعه فرمائید.

ما در radmusic.ir و nazpatogh.com و wikii.ir کد ایشون رو گذاشتیم و بعد ازین که به حد نصابی خوبی رسید یعنی چهارصد و شصت ایشون دبه درآورده
ما برای بالا بودن باز شدن پاپ اپ اومدیم یک پنجره مزاحم برای کاربر ایجاد کردیم که مجبور شه باکس رو ببنده و در زمان بستن باکس پاپ آپ باز میشه
برای 460 هزار تقریبا نود هزار تومان کسب درامد شده یعنی مجموع هر سه سایت ما در روز نه هزار پاپ آپ باز شده
آیا سه تا سایت نه هزار پاپ آپ باز شدن چیز عجیبیه؟
سایت راد موزیک به دلیل مشکل فنی nic.ir قطع بوده و امروز مشکل nic حل شد طبق گفته خودشون و رفتیم دی ان اسش رو درست کردیم تا چند ساعت دیگه دوستان می تونند قضاوت کنند.
نه عزیزم عجیب برای من وقتیه که می رم تو سایت nazpatogh.com تو سورسش کد ما نیست اما داره براش ای پی می اندازه
سایت راد موزیک هم به گفته خودت مشکل داشته عاقلانه است که سایت 11 هزار ایران روزی 10 هزار ای پی بیاد :|
شما هر کاری تونستی دریغ نکن ;)

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
اقا سید ایا پاپ اپ شما سیستم های دیگه رو بلاک میکنه؟
نه خیر

در ضمن فقط شما نبودید جناب بورس کالا !

همین کاربر kiyan7fc 360 تومان طلب داشتن یا کاربر star v 200 تومان یا ... موقع واریز دو روز سایت ها رو تست کردیم بعد واریزی زدیم

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
سایت راد موزیک دیروز عصر قطع شده
ضمنا زمانی که دیدیم شما واریز نمی کنید کد رو برداشتیم. ممکنه کد داخل برخی قسمت های قالب مونده بود.
شما ابتدا باید به کاربرتون پیام می فرستادید نه اینکه یک راست از خدا خواسته کاربر رو بن کنید. خودتونم می دونید. اما حاشیه می رید.

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
سایت راد موزیک دیروز عصر قطع شده
ضمنا زمانی که دیدیم شما واریز نمی کنید کد رو برداشتیم. ممکنه کد داخل برخی قسمت های قالب مونده بود.
شما ابتدا باید به کاربرتون پیام می فرستادید نه اینکه یک راست از خدا خواسته کاربر رو بن کنید. خودتونم می دونید. اما حاشیه می رید.
نه عزیز زمان تست برنداشته بودید داشت حساب می کرد اما کدی تو سورس تون نبود !

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سید دستت درد نکنه بلخره واریزی ها انجام شد.
پس یعنی شنبه هر هفته واریزیهاتون به صورت اتوماتیکه؟

3eke.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ببخشید اکانت من برای چی مسدود شده؟

3eke.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
استفاده 3 پاپ آپ !
دوست عزیز من حداکثر 2 پاپ قرار میدم..من دیروز کد شمارو برداشتم یه سیستم دیگرو جایگزین کردم
منظورتون از 3 پاپ آپ چیه؟ یعنی از 3 سیستم استفاده کردم؟؟

بالا