بابا ندااااا !!با پول تلفن ماهي 40-30 تومان. بدون پول تلفن هيچي! :shock:
بابا ندااااا !!با پول تلفن ماهي 40-30 تومان. بدون پول تلفن هيچي! :shock:
خوش به حالت احسان.اينترنت مجاني اونم از بهترين icp ايران.رو چه حسابي اكانت مجاني ميگيري؟؟؟؟ اشنا داري ؟؟؟نكنه فك و فاميل ناطق نوري بودي ما نمي دونستيم؟؟با پول تلفن ماهي 40-30 تومان. بدون پول تلفن هيچي! :shock:
من تقريبا هيچي(بدون پول تلفن...)چون از اكانت رايگان تبليغاتي ساعت 4 تا 7 صبح استفاده ميكنم... بخيل هم نيستم اگه دوست داسته باشين بهتون يوزر و پسش رو ميدم...
مرسي
من تقريبا هيچي(بدون پول تلفن...)چون از اكانت رايگان تبليغاتي ساعت 4 تا 7 صبح استفاده ميكنم... بخيل هم نيستم اگه دوست داسته باشين بهتون يوزر و پسش رو ميدم...
مرسي
مرسي
ميشه به منم بدي؟
<span style='color:darkblue'>البته اونطوري كه يادمه شما از cable internet استفاده ميكرديد يه مشكلي كه اينترنت كابلي داره غير قابل پيشبيني بودن سرعتش .يعني سرعت داونلود در ساعت هايه پر تراكم خيلي كم تر از ساعت هاي كم تراكم چون براي حدود هر 500 خونه از يه كابل كواكسيال استفاده ميشه كه بين تمام user ها مشتركه.ولي توي dsl سرعت توي تمام ساعت برابر.<span style='color:darkblue'>با همين پول ميشه توي امريكا dsl با پهناي باند 256 كيلوبيت گرفت تازه پول تلفني هم در كار نيست.</span>من كارت نميخرم معمولا (مگه كارت نامحدود ماهيانه) چون كارتهاي ساعتي اصلا برام صرف نميكنه.
اما الان 7-8 ماهي هست كه ماهي 25 تومن پول اكانت ماهيانه دارم ميدم. :?
چرا 256 ، من ماهی 25 پند (حدود 34 هزار تومن ) میدم، خطش رو هم جداگونه خود آی اس پیم داده، پهنای باندش هم 600 کیلوبیته.
به هر حال واقعا خوش به حالت .خدا رو شكر كن كه توي ايران نيستي. </span>
ببين من حدود 7 ماهه از اين اينترنت استفاده ميكنم همچين چيزي كه شما ميگي نبوده، تاحالا نشده به maximum bandwidth اینترنتم احتیاج داشته باشم و جواب نده یا کند شده باشه، این هم دلیلش فکر میکنم کیفیت بالای ای اس پیمه،
من که ازشون خیلی راضیم، قیمتشون از بقیه ای اس پیها پایینتره، مودم رو هم خودشون میدن، سرعتشون هم بیشتره، ببین اینها رو نمیگم چون دارم ازش استفاده میکنم، قیمت و شرایط بقیه ای اس پی ها رو هم دارم.
خلاصه فقط همونطور که قبلا گفتم مشکلشون سیستم ساپورتشونه که اون رو من خودم تاحالا امتحان نکردم و از این و اون شنیدم که یکم ظعیفه، اما همین چند روز پیش داشتم سایتشون رو چک میکردم دیدم ظاهراً درستش کردن و برای هر مشکلی یه ادرس ایمیل مخصوص دادن و ....
راستی ببینم شما بودی میخواستی بیای تو ای اس پی من مشغول به کار بشی دیگه نه؟!
اول باید یه تست ازت بگیرم ببینم چند مرده حلاجی بعد .
حرفي براي گفتن ندارم...!
يا علي !
چشم روي چشم ....
username:freepardis
passwordardisonline
p.n:9713202
آقا راستی این فقط از ساعت 4 شب تا 7 صبح کار میکنه ها
برین حال کنین
مرسي
:shock: بابا بيخيال!من كه 100 هزار تا 180 هزار تومن ميدم ميخاستم ببينم وضع شما بهتره يا من؟؟؟؟
آقای قشنگ این رو باید ساعت 4 تا 7 صبح وصل شی مشنگ جونم یعنی باید از خاب نازت بزنی... حتما 4 تا 7 عصر رفتی نه؟؟؟؟ ساعت رو کوک کن بعدش کار میکنه...
مرسی
يدونه ساليانه بگيرين خودتونو خلاص كنيد
به صرفه هم هست
خلاص
مثل اين ميمونه كه من كه ترياكي شدم يه كانتينر ترياك بزارم تو انباري براي مصرف يكسالم
اگرم نذارم ممكنه مواقع حياتي هي در خونه هر كس و ناكسي رو بزنم بگم داداش ژون من يه دو شاعت اينترنت داري من خرابم