من كارت نميخرم معمولا (مگه كارت نامحدود ماهيانه) چون كارتهاي ساعتي اصلا برام صرف نميكنه.
اما الان 7-8 ماهي هست كه ماهي 25 تومن پول اكانت ماهيانه دارم ميدم. :?
<span style='color:darkblue'>با همين پول ميشه توي امريكا dsl با پهناي باند 256 كيلوبيت گرفت تازه پول تلفني هم در كار نيست.</span>
چرا 256 ، من ماهی 25 پند (حدود 34 هزار تومن ) میدم، خطش رو هم جداگونه خود آی اس پیم داده، پهنای باندش هم 600 کیلوبیته.
<span style='color:darkblue'>البته اونطوري كه يادمه شما از cable internet استفاده ميكرديد يه مشكلي كه اينترنت كابلي داره غير قابل پيشبيني بودن سرعتش .يعني سرعت داونلود در ساعت هايه پر تراكم خيلي كم تر از ساعت هاي كم تراكم چون براي حدود هر 500 خونه از يه كابل كواكسيال استفاده ميشه كه بين تمام user ها مشتركه.ولي توي dsl سرعت توي تمام ساعت برابر.
به هر حال واقعا خوش به حالت .خدا رو شكر كن كه توي ايران نيستي. </span>
ببين من حدود 7 ماهه از اين اينترنت استفاده ميكنم همچين چيزي كه شما ميگي نبوده، تاحالا نشده به maximum bandwidth اینترنتم احتیاج داشته باشم و جواب نده یا کند شده باشه، این هم دلیلش فکر میکنم کیفیت بالای ای اس پیمه،
من که ازشون خیلی راضیم، قیمتشون از بقیه ای اس پیها پایینتره، مودم رو هم خودشون میدن، سرعتشون هم بیشتره، ببین اینها رو نمیگم چون دارم ازش استفاده میکنم، قیمت و شرایط بقیه ای اس پی ها رو هم دارم.
خلاصه فقط همونطور که قبلا گفتم مشکلشون سیستم ساپورتشونه که اون رو من خودم تاحالا امتحان نکردم و از این و اون شنیدم که یکم ظعیفه، اما همین چند روز پیش داشتم سایتشون رو چک میکردم دیدم ظاهراً درستش کردن و برای هر مشکلی یه ادرس ایمیل مخصوص دادن و ....
راستی ببینم شما بودی میخواستی بیای تو ای اس پی من مشغول به کار بشی دیگه نه؟!
اول باید یه تست ازت بگیرم ببینم چند مرده حلاجی بعد
.