• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر هفته چقدر خرج خريد كارت اينترنت مي كنيد ؟

خرج اينترنت شما ؟

• عالي

Votes: 0 0.0%
  • خوب

• بد

• utf-8

• char-1256

• بلي . . چه اشكالي داره . . . هم فاله و هم تماشا

• نه آقا!.. اينجا يك مكان علميه! . . . پول قاطي اينجا نكن!

• برام فرقي نمي كنه! . . .

• كمتر از 500 تومان در هفته

• بين 500 تا 800 تومان در هفته

• بين 800 تا 1000 تومان در هفته

• بين 1000 تا 1500 تومان در هفته

• بين 1500 تا 2000 تومان در هفته

• بين 2000 تا 3000 تومان در هفته

• بين 3000 تا 4000 تومان در هفته

• بيشتر از 4000 تومان در هفته

• Total voters
    0

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من كه 100 هزار تا 180 هزار تومن ميدم ميخاستم ببينم وضع شما بهتره يا من؟؟؟؟
:shock: بابا بيخيال!
من ماهي 45000 تومان پول كارت اينترنت ميدم اما جالبه بگم با هزينه تلفن اتاقم كه واسه نت استفاده ميشه 50 هزار تومان ميدم ! خياي پول تلفنم كم مياد ! فقط 5 هزار تومان1 :D اين حافظ هم كه بايد عرض كنم وضع من بهتره ! ;)

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حافظ اين عكس احسان اصلا بهت نمياد ! سعي كن خودت عكس پيدا كني !

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من كارت نميخرم معمولا (مگه كارت نامحدود ماهيانه) چون كارتهاي ساعتي اصلا برام صرف نميكنه.

اما الان 7-8 ماهي هست كه ماهي 25 تومن پول اكانت ماهيانه دارم ميدم. :?
<span style='color:darkblue'>با همين پول ميشه توي امريكا dsl با پهناي باند 256 كيلوبيت گرفت تازه پول تلفني هم در كار نيست.</span>

چرا 256 ، من ماهی 25 پند (حدود 34 هزار تومن ) میدم، خطش رو هم جداگونه خود آی اس پیم داده، پهنای باندش هم 600 کیلوبیته.
<span style='color:darkblue'>البته اونطوري كه يادمه شما از cable internet استفاده ميكرديد يه مشكلي كه اينترنت كابلي داره غير قابل پيشبيني بودن سرعتش .يعني سرعت داونلود در ساعت هايه پر تراكم خيلي كم تر از ساعت هاي كم تراكم چون براي حدود هر 500 خونه از يه كابل كواكسيال استفاده ميشه كه بين تمام user ها مشتركه.ولي توي dsl سرعت توي تمام ساعت برابر.
به هر حال واقعا خوش به حالت .خدا رو شكر كن كه توي ايران نيستي. </span>

ببين من حدود 7 ماهه از اين اينترنت استفاده ميكنم همچين چيزي كه شما ميگي نبوده، تاحالا نشده به maximum bandwidth اینترنتم احتیاج داشته باشم و جواب نده یا کند شده باشه، این هم دلیلش فکر میکنم کیفیت بالای ای اس پیمه،

من که ازشون خیلی راضیم، قیمتشون از بقیه ای اس پیها پایینتره، مودم رو هم خودشون میدن، سرعتشون هم بیشتره، ببین اینها رو نمیگم چون دارم ازش استفاده میکنم، قیمت و شرایط بقیه ای اس پی ها رو هم دارم.

خلاصه فقط همونطور که قبلا گفتم مشکلشون سیستم ساپورتشونه که اون رو من خودم تاحالا امتحان نکردم و از این و اون شنیدم که یکم ظعیفه، اما همین چند روز پیش داشتم سایتشون رو چک میکردم دیدم ظاهراً درستش کردن و برای هر مشکلی یه ادرس ایمیل مخصوص دادن و ....

راستی ببینم شما بودی میخواستی بیای تو ای اس پی من مشغول به کار بشی دیگه نه؟!
اول باید یه تست ازت بگیرم ببینم چند مرده حلاجی بعد :D .
والا اينطور كه شما ميگفتي isp من ،فك كردم isp براي خودته ;) در ضمن مطمين باش بدون مشكل ميتونم اونجا استخدام بشم.
در مورد متغيير بودن سرعت در اينترنت كابلي هيچ شكي نيست چون توپولوژي مورد استفاده در اون bus هست و يك كابل كواكسيال 75 اهمي از يه fiber node منشعب ميشه كه براي هر 500 user مشتركه به همين دليل اگه از firewall استفاده نشه به راحتي ميشه به اطلاعات بقيه كاربر ها دسترسي داشت وبا توجه به تعداد user در ساعات مختلف سرعت هم متفاوته.اگه علاقمند هستي structure اينترنت كايلي رو با صورت كامل و با شرح و تفضيل برات مي نويسم.خيلي مبحث شيرين و جذابيه.
اگه سرعت شما توي ساعت هاي مختلف ثابت بوده شايد به خاطر اين بوده كه خوش شانس بودي و تعداد خيلي كمي از كاربراي كه توي منطقه شما هستن و در حقيقت جزو 500 client اون شبكه bus هستن از اين isp استفاده ميكنن .
موفق باشي.

Aliennation

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا موفق باشي استفاده كرديم شديــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من كارت نميخرم معمولا (مگه كارت نامحدود ماهيانه) چون كارتهاي ساعتي اصلا برام صرف نميكنه.

اما الان 7-8 ماهي هست كه ماهي 25 تومن پول اكانت ماهيانه دارم ميدم. :?
<span style='color:darkblue'>با همين پول ميشه توي امريكا dsl با پهناي باند 256 كيلوبيت گرفت تازه پول تلفني هم در كار نيست.</span>

چرا 256 ، من ماهی 25 پند (حدود 34 هزار تومن ) میدم، خطش رو هم جداگونه خود آی اس پیم داده، پهنای باندش هم 600 کیلوبیته.
<span style='color:darkblue'>البته اونطوري كه يادمه شما از cable internet استفاده ميكرديد يه مشكلي كه اينترنت كابلي داره غير قابل پيشبيني بودن سرعتش .يعني سرعت داونلود در ساعت هايه پر تراكم خيلي كم تر از ساعت هاي كم تراكم چون براي حدود هر 500 خونه از يه كابل كواكسيال استفاده ميشه كه بين تمام user ها مشتركه.ولي توي dsl سرعت توي تمام ساعت برابر.
به هر حال واقعا خوش به حالت .خدا رو شكر كن كه توي ايران نيستي. </span>

ببين من حدود 7 ماهه از اين اينترنت استفاده ميكنم همچين چيزي كه شما ميگي نبوده، تاحالا نشده به maximum bandwidth اینترنتم احتیاج داشته باشم و جواب نده یا کند شده باشه، این هم دلیلش فکر میکنم کیفیت بالای ای اس پیمه،

من که ازشون خیلی راضیم، قیمتشون از بقیه ای اس پیها پایینتره، مودم رو هم خودشون میدن، سرعتشون هم بیشتره، ببین اینها رو نمیگم چون دارم ازش استفاده میکنم، قیمت و شرایط بقیه ای اس پی ها رو هم دارم.

خلاصه فقط همونطور که قبلا گفتم مشکلشون سیستم ساپورتشونه که اون رو من خودم تاحالا امتحان نکردم و از این و اون شنیدم که یکم ظعیفه، اما همین چند روز پیش داشتم سایتشون رو چک میکردم دیدم ظاهراً درستش کردن و برای هر مشکلی یه ادرس ایمیل مخصوص دادن و ....

راستی ببینم شما بودی میخواستی بیای تو ای اس پی من مشغول به کار بشی دیگه نه؟!
اول باید یه تست ازت بگیرم ببینم چند مرده حلاجی بعد :D .
والا اينطور كه شما ميگفتي isp من ،فك كردم isp براي خودته ;) در ضمن مطمين باش بدون مشكل ميتونم اونجا استخدام بشم.
در مورد متغيير بودن سرعت در اينترنت كابلي هيچ شكي نيست چون توپولوژي مورد استفاده در اون bus هست و يك كابل كواكسيال 75 اهمي از يه fiber node منشعب ميشه كه براي هر 500 user مشتركه به همين دليل اگه از firewall استفاده نشه به راحتي ميشه به اطلاعات بقيه كاربر ها دسترسي داشت وبا توجه به تعداد user در ساعات مختلف سرعت هم متفاوته.اگه علاقمند هستي structure اينترنت كايلي رو با صورت كامل و با شرح و تفضيل برات مي نويسم.خيلي مبحث شيرين و جذابيه.
اگه سرعت شما توي ساعت هاي مختلف ثابت بوده شايد به خاطر اين بوده كه خوش شانس بودي و تعداد خيلي كمي از كاربراي كه توي منطقه شما هستن و در حقيقت جزو 500 client اون شبكه bus هستن از اين isp استفاده ميكنن .
موفق باشي.

شرمنده ها اما مطمئن نيستم چون اينجا رقابت توي رشته كامپیوتر خیلی زیاده و معمولاً به کسایی که خارج از اینجا درس خوندن خیلی سخت کار میدن!! نه فقط توی رشته کامپوتر، بلکه بیشتر رشته ها!

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
راستی من منظورم از این چیزی که نوشتم این نبود که شما اطلاعاتت کمه یا .... این چیزیه که دارم اینجا میبینم، خلاصه اینها نمیخوان خودشون رو پایین بیارن(براشون حتماً افت داره یه کشوری که بهش میگن کشور جهان سوم دانش اموزهاش از دانش اموزهای اینا بشتر بارشونه!!) در حقیقت دانش اموزهای اسیایی اینجا توی بیشتر موارد از دانش اموزهای خودشون جلوترن و این رو من خودم از خیلی از هم کلاسی هام که اینجا درس خوندن شنیدم.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی من منظورم از این چیزی که نوشتم این نبود که شما اطلاعاتت کمه یا .... این چیزیه که دارم اینجا میبینم، خلاصه اینها نمیخوان خودشون رو پایین بیارن(براشون حتماً افت داره یه کشوری که بهش میگن کشور جهان سوم دانش اموزهاش از دانش اموزهای اینا بشتر بارشونه!!) در حقیقت دانش اموزهای اسیایی اینجا توی بیشتر موارد از دانش اموزهای خودشون جلوترن و این رو من خودم از خیلی از هم کلاسی هام که اینجا درس خوندن شنیدم.
1.سلام
2.والا هر ادم عاقلي هيچ جاي دنيا كسي رو كه توي دانشگاه به جاي خوندن مباحث روز دنيا متون اسلامي و وصاياي امام و معارف اسلامي و ريشه هاي انقلاب و احكام اسلامي خونده و زبان پاسكال هم درس تخصصيش بوده استخدام نمي كنه .سيلابس رشته كامپيوتر توي دانشگا ه هاي ايران هيچ جاي دنيا اعتباري نداره.تو ايران هر كس به هر مبحثي علاقمند بايد خودش شروع به مطالعه كنه.رشته منم هيچ ربطي به كامپيوتر نداره.اما خوشبختانه الان اين امكان براي علاقمنداي مبحث networking هست كه با مطالعه خودشون امتحانات cisco يا mcse رو بدن و يه مدرك كاملا معتبر بين المللي رو بگيرن.
3.اصلا نبايد اين حرف رو درباره استخدام ميزدم.خوشم نمياد توي اين انجمن مطلب غير تخصصي و بي ربط بنويسم.
4. راستي چه گربه خوشگل و نازي . ;)
5.موفق باشي

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
~40 euro for 768/256 kbps ADSL connection. nothing added to the phone bill. :D :D

experience

Guest
لایک‌ها
4
من كه كارم از هفتگي گذشته يدون يك ساله گرفتم خيال خودم رو راحت كردم. به شما هم همين توصيه رو ميكنم. راستي از اون اينترنت وايرلس خبري نشد ديگه ؟

experience

Guest
لایک‌ها
4
يدونه ساليانه بگيرين خودتونو خلاص كنيد
به صرفه هم هست
خلاص
مثل اين ميمونه كه من كه ترياكي شدم يه كانتينر ترياك بزارم تو انباري براي مصرف يكسالم
اگرم نذارم ممكنه مواقع حياتي هي در خونه هر كس و ناكسي رو بزنم بگم داداش ژون من يه دو شاعت اينترنت داري من خرابم

:D :D :D

بالا