من هم شما رو دوست دارم
امیدوارم اقتصاد کشور سامان بگیره و هر کسی به حق خودش برسه
ببینید، میگن که برای واردات کالا و خدمات به طور نامحدود ما ارز میدیم.پس این که میدن تکلیفش مشخص شد و اگر تا الان محدودیتی بوده دیگه نیست
فرزین در مورد دادن ارز اینطوری میگفت: ثبت سفارشات در وزارت بازرگانی انجام بشه ارز کاملا توسط صرافی ها در اختیار قرار میگیره.در واقع همون حواله.بعد هم گمرک ورود کالا را تایید خواهد کرد
اینکه در مورد شغل شما وضع چطوری هست من اطلاع ندارم ولی اگر قانونی باشه کار شما، مسلما باید ارز بدن
اتصال گمرك ، سازمان توسعه تجارت و **** بانكی برای كنترل بازار ارز
سلام دوست خوب
خوب همین دیگه شما توی عمل که ندیدید چه خبره. مطمئن باشید از حرف تا عمل خیلی فاصله داره من هم کل حرفم همینه. این روی کاغذه ولی توی عمل دیدی.
مثلا ارز دانشجویی:
یکی از دوستان می خواست به کشور آلمان برای ادامه تحصیل بره.
در کشور آلمان دانشگاه هزینه ای نداره ولی دوره زبان و محل اقامت با خودشه. می خواست یورو ببره رفت وزارت علوم به هیچ عنوان بهش ارز ندادند گفتند باید بری اونجا.
حالا اونجا رفتن هم داستان داره باید یک ترم واحد پاس کنی (۶ ماه آموزش زبان رو مسئولیتش با خودته یعنی ارز آزاد) بعد از اون ریز نمره رو بفرستی سفارت ایران تو آلمان تایید کنند.
تازه اونوقت می تونی بدی وزارت علوم و پروسه اداری.
بنده خدا تا الان با ارز آزاد داره هزینه هاش رو تحمل می کنه.
یا اون مواردی که برای انتقال پول به کشورهایی غیر از چین میشه. فکر کنم الان فقط بانک ها به چین حواله می کنند بقیه ارز آزاده.
در مورد گمرک هم فقط بازرگان های خاص می تونند ثبت سفارش کنند. برای مثال می گم شما می خوای ماشین وارد کنی فقط شرکت های خاص می توانند ثبت سفارش کنند یا تلویزیون وارد کنی به همین صورت. این بیشتر رانت درست می کنه و همین شرکت ها هم این ارز رو باید بدن به صرافی به صورت آزاد به کشور مقصد بفرسته وگر نه انتقال پول خیلی سخته. وقتی انحصاری بشه هر کس هر قیمتی که دوست داره به مردم می ده و بطور خودکار تورم بوجود میاره.
من یادمه که همین اجناس قاچاقی که از غرب کشور وارد می شد خیلی روی وارد کننده های تلویزیون و لوازم خانگی فشار می آورد که قیمت ها رو پایین بیارن.
امیدوارم دولتمردان فکر همه رو بکنند که اقتصاد رقابتی شود و شهروندان سود کنند.