• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار بانک مرکزی به صرافان

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب منظوز همینه دیگه
صرافیه وقتی سهمیه بگیره به قیمت ۱۲۲۶ تومن میاد به قیمت هم میفروشه بهش سهمیه ندن اعدامشم کنن نمیاد ضرر بده

Sent from my iPod touch using Forum Runner

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خب منظوز همینه دیگه
صرافیه وقتی سهمیه بگیره به قیمت ۱۲۲۶ تومن میاد به قیمت هم میفروشه بهش سهمیه ندن اعدامشم کنن نمیاد ضرر بده

من که بعید می دونم بتونند چون اگر می تونستند زودتر از این انجام می دادند ولی اگر دوستان اطلاعات بیشتری دارند بگویند ما هم روشن بشویم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mohenh :
من که بعید می دونم بتونند چون اگر می تونستند زودتر از این انجام می دادند ولی اگر دوستان اطلاعات بیشتری دارند بگویند ما هم روشن بشویم.

دقیقا
انجام این کار زمانی که مثلا دلار ۱۴۰۰ بود به مراتب اسونتر میتونست باشه تا الان
پس اگه طرح موفق بشه یعنی اینکه خودشون پشت گرونی بودن و حالا فقط پشتشو خالی کردن
به هر حال خدا کنه اینطوری باشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دلار یه مدت به شدت ارزون خواهد شد ... شک نکنید ... این یه مدت یعنی حدود 3 تا 6 ماه

Sent from my iPod touch using when i was running on treadmill and it was recording all of my heart rate , at that moment i didn`t want to send this post but it accidently happened

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دقیقا
انجام این کار زمانی که مثلا دلار ۱۴۰۰ بود به مراتب اسونتر میتونست باشه تا الان
پس اگه طرح موفق بشه یعنی اینکه خودشون پشت گرونی بودن و حالا فقط پشتشو خالی کردن
به هر حال خدا کنه اینطوری باشه

با تمام نکاتی که گفتید کاملا موافقم.
خدا رو چی دیدید شاید یک نتیجه ای رسیدند توی ترکیه .

lotibar

Registered User
لایک‌ها
0
خدا لعنت کنه این صرافیها فقط بانک باید دلار بدهد تا در صرافیها تخته بشه که مفت نون میخورن صراف ها هم مثل واسطه میمونن چه نیازیه صرافی داشته باشیم که قیمت را اینا کنترل کنند

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خدا لعنت کنه این صرافیها فقط بانک باید دلار بدهد تا در صرافیها تخته بشه که مفت نون میخورن صراف ها هم مثل واسطه میمونن چه نیازیه صرافی داشته باشیم که قیمت را اینا کنترل کنند
اونجوری کسی رو ندارن که بخاطر پایین اومدن ارزش پول و بالا رفتن دلار سرزنش کنن !!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نه دیگه.. اون ........ رو لولو برد :D

الان بانک مرکزی بهشون دلار میده و میگه با این قیمت.باید هم توی سیستم آنلاین سنا ثبتش کنن و اگر دلاری اینوسط گم بشه، تعطیل میشن

دلالها رو هم از کف بازار جمع میکنن

نمیگم بازار سیاه کلا از بین میره ولی دیگه مردم عادی کمتر میرن سراغ دلار غیر تک نرخی و نقدینگی سرگردان میره سراغ سکه و مسکن و بورس و بانک و اوراق مشارکت
بانک مرکزی: صرافی ها از سیستم سنا استفاده کنند

همین 2 روز هم نشانه های سقوط رو دیدیم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
نه دیگه.. اون ........ رو لولو برد :D

الان بانک مرکزی بهشون دلار میده و میگه با این قیمت.باید هم توی سیستم آنلاین سنا ثبتش کنن و اگر دلاری اینوسط گم بشه، تعطیل میشن

دلالها رو هم از کف بازار جمع میکنن

نمیگم بازار سیاه کلا از بین میره ولی دیگه مردم عادی کمتر میرن سراغ دلار غیر تک نرخی و نقدینگی سرگردان میره سراغ سکه و مسکن و بورس و بانک و اوراق مشارکت
بانک مرکزی: صرافی ها از سیستم سنا استفاده کنند

همین 2 روز هم نشانه های سقوط رو دیدیم

خیلی من دوستت دارم Mahdy
امیدوارم که همینطوری بشه
اما ۲ تا سوال

۱- از حرف تا عمل خیلی راهه.
۲- شما می دونید حتما دیگه همه بانک های ایران تحریم هستند. شما بازرگان می خواید جنس وارد کنید یا خارج کنید چکار می کنید؟ دینامیک بازار خیلی سخت تر از این حرفهاست.
الان توی یک شرکت نیمه دولتی تولید تخم مرغ، مرغ مادر و جوجه ها را از کشور آلمان می خرند. این مبلغی که باید براشون بفرستند رو تنها باید از طریق صرافی و فقط با ارز آزاد می توانند تهیه کنند.

من الان تو کار هاستینگ می تونید بگید که اگر من بخوام پول بفرستم برای شرکت خارجی باید چکار کنم. یعنی دولت به من ارز میده!؟ من که از همه همکارها می پرسم همه ارز آزاد تهیه می کنند.

یک مقدار ساده نگاه نکنیم به این مساله.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خیلی من دوستت دارم Mahdy
امیدوارم که همینطوری بشه
اما ۲ تا سوال

۲- شما می دونید حتما دیگه همه بانک های ایران تحریم هستند. شما بازرگان می خواید جنس وارد کنید یا خارج کنید چکار می کنید؟ دینامیک بازار خیلی سخت تر از این حرفهاست.
الان توی یک شرکت نیمه دولتی تولید تخم مرغ، مرغ مادر و جوجه ها را از کشور آلمان می خرند. این مبلغی که باید براشون بفرستند رو تنها باید از طریق صرافی و فقط با ارز آزاد می توانند تهیه کنند.

من الان تو کار هاستینگ می تونید بگید که اگر من بخوام پول بفرستم برای شرکت خارجی باید چکار کنم. یعنی دولت به من ارز میده!؟ من که از همه همکارها می پرسم همه ارز آزاد تهیه می کنند.

من هم شما رو دوست دارم
امیدوارم اقتصاد کشور سامان بگیره و هر کسی به حق خودش برسه

ببینید، میگن که برای واردات کالا و خدمات به طور نامحدود ما ارز میدیم.پس این که میدن تکلیفش مشخص شد و اگر تا الان محدودیتی بوده دیگه نیست

فرزین در مورد دادن ارز اینطوری میگفت: ثبت سفارشات در وزارت بازرگانی انجام بشه ارز کاملا توسط صرافی ها در اختیار قرار میگیره.در واقع همون حواله.بعد هم گمرک ورود کالا را تایید خواهد کرد

اینکه در مورد شغل شما وضع چطوری هست من اطلاع ندارم ولی اگر قانونی باشه کار شما، مسلما باید ارز بدن
اتصال گمرك ، سازمان توسعه تجارت و **** بانكی برای كنترل بازار ارز

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من هم شما رو دوست دارم
امیدوارم اقتصاد کشور سامان بگیره و هر کسی به حق خودش برسه

ببینید، میگن که برای واردات کالا و خدمات به طور نامحدود ما ارز میدیم.پس این که میدن تکلیفش مشخص شد و اگر تا الان محدودیتی بوده دیگه نیست

فرزین در مورد دادن ارز اینطوری میگفت: ثبت سفارشات در وزارت بازرگانی انجام بشه ارز کاملا توسط صرافی ها در اختیار قرار میگیره.در واقع همون حواله.بعد هم گمرک ورود کالا را تایید خواهد کرد

اینکه در مورد شغل شما وضع چطوری هست من اطلاع ندارم ولی اگر قانونی باشه کار شما، مسلما باید ارز بدن
اتصال گمرك ، سازمان توسعه تجارت و **** بانكی برای كنترل بازار ارز
سلام دوست خوب

خوب همین دیگه شما توی عمل که ندیدید چه خبره. مطمئن باشید از حرف تا عمل خیلی فاصله داره من هم کل حرفم همینه. این روی کاغذه ولی توی عمل دیدی.

مثلا ارز دانشجویی:
یکی از دوستان می خواست به کشور آلمان برای ادامه تحصیل بره.
در کشور آلمان دانشگاه هزینه ای نداره ولی دوره زبان و محل اقامت با خودشه. می خواست یورو ببره رفت وزارت علوم به هیچ عنوان بهش ارز ندادند گفتند باید بری اونجا.
حالا اونجا رفتن هم داستان داره باید یک ترم واحد پاس کنی (۶ ماه آموزش زبان رو مسئولیتش با خودته یعنی ارز آزاد) بعد از اون ریز نمره رو بفرستی سفارت ایران تو آلمان تایید کنند.
تازه اونوقت می تونی بدی وزارت علوم و پروسه اداری.

بنده خدا تا الان با ارز آزاد داره هزینه هاش رو تحمل می کنه.

یا اون مواردی که برای انتقال پول به کشورهایی غیر از چین میشه. فکر کنم الان فقط بانک ها به چین حواله می کنند بقیه ارز آزاده.

در مورد گمرک هم فقط بازرگان های خاص می تونند ثبت سفارش کنند. برای مثال می گم شما می خوای ماشین وارد کنی فقط شرکت های خاص می توانند ثبت سفارش کنند یا تلویزیون وارد کنی به همین صورت. این بیشتر رانت درست می کنه و همین شرکت ها هم این ارز رو باید بدن به صرافی به صورت آزاد به کشور مقصد بفرسته وگر نه انتقال پول خیلی سخته. وقتی انحصاری بشه هر کس هر قیمتی که دوست داره به مردم می ده و بطور خودکار تورم بوجود میاره.

من یادمه که همین اجناس قاچاقی که از غرب کشور وارد می شد خیلی روی وارد کننده های تلویزیون و لوازم خانگی فشار می آورد که قیمت ها رو پایین بیارن.

امیدوارم دولتمردان فکر همه رو بکنند که اقتصاد رقابتی شود و شهروندان سود کنند.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب منظوز همینه دیگه

بله دقیقا درست میگید . ولی 1 نکته هست . مدت زیادی نمی تونن از بازار کنار بشین . وارد بازار صراف ها نشدین نمی دونین چه جوری هست ;) . اعتبار یک صراف وقتی پیش یه صراف دیگه خراب شه به خودی خود کنار گذاشتته میشه از این بازی !

سهمیه صرافی ها از زمانی که صرافی بانک ها تعطیل شدن به خودی خود قطع شد . چون در صراف های بازار تهران ارز خودشون رو به صورت قانونی اون مقدار سهمیشون رو از صرافی بانک ها تامین می کردن ;) . حالا باید دید که آیا فردا (شنبه) صرافی بانک ها مصه قبل کارشون رو از می گیرن یا نه ! این خیلی مهمه .

با تمام نکاتی که گفتید کاملا موافقم.
خدا رو چی دیدید شاید یک نتیجه ای رسیدند توی ترکیه .

گلم ایشالا توی ترکیه به نتیجه برسن ولی یه چیزی میگم وصله ساندیس خور بودن به من نچسبونید !!!

این قضیه ما دقیقا مثه قضیه کره شمالی هست که شرایط آمریکا رو پذیرفت . بخش های مهم و دستگاههای مهم غنی سازی اورانیم سوار کشتی کرد و حتی یکی از برج هاش رو در برابر چشم همه منهدم کرد آمریکا هم گفت اوکی ایول کارت درسته تا 6 ماهه دیگه تمامه تحریم هات پشم ! ولی ای دل غافل 1 سال گذشت و بعد به کره شمالی گفت نیمشه ! :mad: خوب هر کی باشه داغ می کنه . کره شمالی گفت چرا ؟ آمریکا گفت تو حامی تروریستم هستی و از این حرفا اونم زد به سیم آخر 2 تا آزمایش اتمی کرد و ...... که بقیه رو در جریان هستید . !

والا با این حرفت موافقم . کار صرافی ها باید همون فقط حواله باشه و حتی فروش اسکناس پائین از بانک . به خدا باید مصه 3 سال پیش بانک ملی شروع کنه نیاز اسکانس ملت رو تامین کنه و تا صراف جماعت هوای کار بیاد دستش !

اونجوری کسی رو ندارن که بخاطر پایین اومدن ارزش پول و بالا رفتن دلار سرزنش کنن !!

ذقیقا زدی به خال :دی :happy:

خیلی من دوستت دارم Mahdy
امیدوارم که همینطوری بشه
اما ۲ تا سوال

گلم وقتی نرخ بازار سیاه از بین بره شما بدت میاد پی پال بخری 1270! :دی تازه با سود خودم گفتم :blush:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
mohenh دوست عزیز :

بازار تک نرخی یعنی اینکه دلار دولتی پشم ! یعنی دلار دولتی و آزاد وجود نداشته باشه گلم . اگر بتونن این قانون رو واقعا اجرا کنن درسه این یعنی ارز تک نرخی !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
۲۱ سال نیست. ما در دوران آقای خاتمی ارز رو یکسان سازی کردیم.

تاریخ اقتصاد ایران - ویکی‌پدیا

لطفا تاریخ رو مطالعه کنید می بینید که آقای خاتمی با نفت ۱۱ دلاری ارز رو یکسان سازی کرد و اینها با نفت بیش از ۱۰۰ دلار (۹ برابر) ارز رو چند قیمتی کردند.
همچنین در دوران آقای رفسنجانی به زور سعی کردند که نرخ ارز تک رقمی بشه که متاسفانه نتیجش تورم ۵۰٪ بود. امیدوارم این مورد رو در این دوره نداشته باشیم.

دوست گلم منظورم 1-2 سال پیشت بود نه بیست و یک سال :wub: شرمنده من فقط یک خط تیره کم گذاشتم . وارد مسائل سیاسی نمیشم :دی عزیز دل تمامی اینها که می بینیم ضعف مدیریت و بی سوادی در سطح اقتصاد کلان جامعه و 100 البته چندین نوخاله در این سیستم :( . ولی شرافتا دوران آقای خاتمی چه دورانی بود . من از بانک ملی از HSBC فرانسه کارت مستر داشتم :grrr: . تف به ذات بد ذات اینا :grrr::grrr::grrr::grrr: . HSBC فرانسه مستقیم با بانک ملی کار میکرد . اینجای اسمایل گرینه نیست !:crying: تازه باورت نمیشه به حساب جاریم وصل بود در صورتی که اعتبار خود کارت کارت تموم می شد ریال رو به نرخ بانک مرکزی از حساب ریالیم برداشت میکرد ای خدا !!!!!! حال میکردم . کیییییف میکردم . ا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوست گلم منظورم 1-2 سال پیشت بود نه بیست و یک سال :wub: شرمنده من فقط یک خط تیره کم گذاشتم . وارد مسائل سیاسی نمیشم :دی عزیز دل تمامی اینها که می بینیم ضعف مدیریت و بی سوادی در سطح اقتصاد کلان جامعه و 100 البته چندین نوخاله در این سیستم :( . ولی شرافتا دوران آقای خاتمی چه دورانی بود . من از بانک ملی از HSBC فرانسه کارت مستر داشتم :grrr: . تف به ذات بد ذات اینا :grrr::grrr::grrr::grrr: . HSBC فرانسه مستقیم با بانک ملی کار میکرد . اینجای اسمایل گرینه نیست !:crying: تازه باورت نمیشه به حساب جاریم وصل بود در صورتی که اعتبار خود کارت کارت تموم می شد ریال رو به نرخ بانک مرکزی از حساب ریالیم برداشت میکرد ای خدا !!!!!! حال میکردم . کیییییف میکردم . ا

الان همون شده بانک چمدونم چی چی در آذربایجان!!!!
اون رو هم جدیدا شارژ نمی کنند می گن باید دلار اسکناس بیاری حالا دلار اسکناس رو باید از کجا تهیه کنی!؟

جدا متاسفم برای خودم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
mohenh دوست عزیز :

بازار تک نرخی یعنی اینکه دلار دولتی پشم ! یعنی دلار دولتی و آزاد وجود نداشته باشه گلم . اگر بتونن این قانون رو واقعا اجرا کنن درسه این یعنی ارز تک نرخی !

مشکل همینه دوست عزیز معنی دلار یکسان شده اینی که شما گفتید نیست در صحبتهایی که کرده اند. شما دقت کردید؟ گفتند موارد خاص فقط ارز دولتی تخصیص پیدا می کنه.
اگر باشه که ما پدر و مادر و ۷ جد همه رو دعا می کنیم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مشکل همینه دوست عزیز معنی دلار یکسان شده اینی که شما گفتید نیست در صحبتهایی که کرده اند. شما دقت کردید؟ گفتند موارد خاص فقط ارز دولتی تخصیص پیدا می کنه.
اگر باشه که ما پدر و مادر و ۷ جد همه رو دعا می کنیم.

گلم باید منتظر باز شدن صرافی بانک ها باشید . چندین بار من این جمله رو عرض کردم باید ببنینیم قیمت دلاری که اونها به مردم چند هست ! . اگر واقعا با همون نرخ مرجع + 1% اسکناس دلار رو دادن دست ملت یعنی ارز تک نرخی شده ! اگه ندادن که کلا یعنی همه چی پشم بوده و لاف بوده و صراف ها این وسط بشکن بشکن میزنن :دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

عجب یعنی اون موقع اینجوری بوده :eek:

آقای موذنی میگم شنبه این صرافی های بانک ها که میگین سورس صرافی ها هستن اگه شروع به کار کردن اطلاع رسانی بکنید
ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عجب یعنی اون موقع اینجوری بوده :eek:

آقای موذنی میگم شنبه این صرافی های بانک ها که میگین سورس صرافی ها هستن اگه شروع به کار کردن اطلاع رسانی بکنید
ممنون

سلام سعات جان کل :)

حتما 100% فردا ایشالا اطلاع رسانی می کنم .

سعادت جان زمان آقای خاتمی بانک ملی ترکونده بود ! راحت راحت ولی الان ...... اسمایل گریه نیست که بزارم !!!!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام سعات جان کل :)

حتما 100% فردا ایشالا اطلاع رسانی می کنم .

سعادت جان زمان آقای خاتمی بانک ملی ترکونده بود ! راحت راحت ولی الان ...... اسمایل گریه نیست که بزارم !!!!

سلام از ماست جناب موذنی
من واقعا فکر نمیکردم بانک ملی - HSBC فرانسه متصل به حساب جاری !!!

هنوز تو بهتم :دی

بالا