• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار مهم در مورد روش جدید سرقت و کلاهبرداری _ حتما بخونید

00000000000000000000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
سلام

این مطلبو فقط برای این مینویسم که سرقت عجیب و پیچیده ای که چند ماه قبل برای من پیش اومد برای شما پیش نیاد. پس دقیق بخونید و مواظب گوشی یا قطعات الکترونیکی که معامله میکنید باشید (مخصوصا تو محیط مجازی)

چند ماه پیش یه مورد کلاهبرداری و سرقت گوشی برای من پیش اومد و خدا رو شکر امروز بعد از ماهها پلیس آگاهی موفق به دستگیری سارقان شد که واقعا دستشون درد نکنه

معلوم شد سارقان حدود 12 مورد دیگه مثل لب تاب ، گوشی و قطعات موبایل مثل LCD گوشیهای گرون قیمت و موارد دیگه رو هم سرقت کردن و یه باند بودن
بعضی از شاکیها هم از فروشنده های علاالدین بودند

ماجرا از این قراره که یه روز عصر یه نفر با موبایلم تماس گرفت و گفت که از آگهی فروش گوشیم تو سایت تماس میگیره و گوشیم رو میخواد ( چند ماه پیش قیمتش حدود 1/400/000 بود)

قرار شد فردا صبح گوشی رو با پیک براش بفرستم و پیک پول رو ازش بگیره برای من بیاره.
فردای اون روز به پیک محلمون زنگ زدم تا بیاد و گوشی رو برای طرف ببره و پیک هم اومد و بهش گفتم که چقدر باید از خریدار بگیره و گوشی و آدرس رو بهش دادم و رفت
خریدار یا همون دزد تاکید داشت که هر وقت پیک رو فرستادم بهش زنگ بزنم. منم بهش گفتم که پیک به طرف شما حرکت کرد
چند دقیقه بعد از حرکت پیک بهم زنگ زد و شماره دفتر پیک رو خواست
من گفتم برای چی که گفت میخوام خیالم راحت باشه و از این جور حرفا
منم شماره دفتر پیک رو بهش دادم
حدود نیم ساعت بعد خریدار با من تماس گرفت و گفت که گوشی به دستش رسیده و الان پول رو به پیک میده تا برام بیاره
منم گفتم باشه و تلفن رو قطع کردم

بعد از مدتی احساس کردم که یه ذره طول کشیده و پیک تا الآن باید میومد
زنگ زدم به پیک و گفتم چی شد؟ کجایی؟ پولو گرفتی؟
که پیک با تعجب گفت مگه پول به حسابتون واریز نشده؟
منم گفتم نه. قرار بود تو پولو بگیری و برام بیاری
پیک گفت مگه شما به من زنگ نزدی که پول واریز شد. تو برگرد؟
من گفتم نه من اصلا با تو تماس نگرفتم
پیک گفت من گوشی رو تو خیابون به یه نفر تحویل دادم. الآن میرم دنبالش ببینم پیداش میکنم

من داشتم گیج میشدم چون من آدرس یه مکان ثابت (که سارق آدرس یه دفتر بیمه رو به من داده بود) رو به پیک داده بودم
بعد از چند دقیقه دوباره بهش زنگ زدم گفتم چی شد؟ پیک گفت من وقتی نزدیک آدرس رسیدم یه نفر به من زنگ زد و محل قرارو عوض کرد و گفت من دیرم شده و دارم از دفتر میرم بیرون شما بیا میدون x و گوشی رو اونجا بهم بده منم دارم میام اونجا
پیک: منم رفتم میدون x و طرف رو دیدم که بهم گفت من پول رو به حساب آقای ... واریز کردم
پیک: همین موقع یه نفر دیگه بهم زنگ زد و خودشو جای شما (یعنی من) جا زد و گفت پولو به حسابم واریز کرده شما برگردید به محل کارتون

من هم گوشی رو دادم بهش و داشتم برمیگشتم که شما زنگ زدید

خلاصه فهمیدیم که سر من و پیک باهم کلاه رفته و دزدها گوشی رو با کارتن و همه لوازم دزدیدن
با پیک رفتیم کلانتری و دادسرا برای شکایت و هرچی میدونستیم نوشتیم

*یادمه تو دادسرا یه نفر میگفت آقا وقتتو تلف نکن چند ماه باید دوندگی کنی به هیچ نتیجه ای هم نمیرسی. قیدشو بزن
حالا که گوشیم پیدا شده بهش میخندم

*دزده زنگ زده بود به دفتر پیک و گفته بود شماره موبایل اون پیکتون که به آدرس فلان (آدرسی که محل قرار اول بود) رفته رو میخواستم و دفتر پیک شماره پیک موتوری رو به دزد داده بود

*جالبه روز قبلش یعنی وقتی اولین بار دزده زنگ زد، برای ردگم کنی گفت: امشب یه جا قرار بذار که حضوری معامله کنیم گفتم باشه فلان جا خوبه؟ گفت باشه ولی اگه با پیک برام بفرستی من راحت ترم چون یه کم دوره و من وقت ندارم بیام. منم قبول کردم
درصورتی که اینها فقط از طریق پیک سرقت میکردن. اول گفت معامله حضوری که من شک نکنم
نیم ساعت بعد گفتم باشه به جای پیک خودم دارم میام دفترتون
یارو که دید فقط با پیک به مقصدش میرسه گفت نه الآن دیگه دیر شده من دارم میرم خونه!!!

*کلا سرنخ ما از سارقان دو خط موبایل اعتباری بود که بعدها معلوم شد خطها هم سرقتی بوده

*متاسفانه من شماره سریال گوشی رو یادداشت نکرده بودم و چون گوشی رو با کارتن داده بودم هیچ کاری نمیشد کرد

*در این قضیه بیشتر پیکهای موتوری قربانی میشن و فروشنده ها مبلغ سرقت شده رو از پیکها میخوان

در آخر:
حتی الامکان بوسیله پیک معامله نکنید یا اگر مجبورید خیلی احتیاط کنید. من کسی بودم که اصلا فکر نمیکردم سرم کلاه بره
مگر اینکه مطمئن بشید پیک موتوری از دفتر پیک محلتون اومده باشه و بهش حتما بگید که
فقط با شماره ای که بهش میدید ممکنه باهاش تماس بگیرید و هر تغییر محل قرار یا چیز دیگه ای رو فقط با همون شماره که بهش دادید اطلاع بده و تا پولو نگرفته جنسو تحویل نده

حتما شماره سریال گوشیتون رو یه جا بنویسید

حتما و حتما اگه سیمکارتتون گم شد یا اونو دزدیدن سریع برید بسوزونیدش

سیم کارتی رو که به نام شماست به کسی ندید. یا به نامش کنید یا بسوزونیدش

هیچ وقت ناامید نشید و به حرف آدمای ناامید گوش ندید و تا جایی که میتونید اقدام کنید و پیگیر باشید و یادتون باشه من تقریبا با دست خالی به نتیجه رسیدم

موفق باشید

Last edited:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
داداش دمت گرم بخدا

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
داداش چطوری بدون اینکه کارتن گوشی داشته باشی پیگیری کردی

دادسرا نگفت دروغ میگی شاید پول رو گرفته باشی شاید اصلا گوشی مال خودت نباشه؟

masouddaniali

Registered User
لایک‌ها
5
عجب روش هایی برا دزدی درست کردن

00000000000000000000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
داداش چطوری بدون اینکه کارتن گوشی داشته باشی پیگیری کردی

دادسرا نگفت دروغ میگی شاید پول رو گرفته باشی شاید اصلا گوشی مال خودت نباشه؟

سلام
من و پیکم همون روز رفتیم کلانتری برای شکایت و چون چنتا شاهد داشتم تونستم شکایت کنم
بعد از یکی دوهفته یه نفر دیگه هم از همین دوتا شماره سرقتی شکایت کرده بود که معلوم شد سارق حرفه ایه
که پرونده انتقال داده شد به آگاهی و همینطور شاکی ها بیشتر میشد
اگه فقط من شکایت میکردم شاید کار برام خیلی مشکل میشد

new24

Registered User
لایک‌ها
300
اگه پیدش کردییک ندا تو همین انجمن بده،شاید چنتا شاکی نما هم پیدا شد!!!
هم فاله هم تماشا
میایم یک گوشی رایگان هم صاحاب میشیم

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اگه پیدش کردییک ندا تو همین انجمن بده،شاید چنتا شاکی نما هم پیدا شد!!!
هم فاله هم تماشا
میایم یک گوشی رایگان هم صاحاب میشیم

داداش طرف پیدا شده و به اشد مجازات محکوم شده:دی
دیگه نمیشه گوشی ها رو بزنی تو گوشش...طرف رو گرفتن:دی

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
تشکر دوست عزیز بابت اطلاع رسانیتون

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
ممنون که خبر دادی

خب اشتباه فاحش پیک بود دیگه!!!
من با پیک بادپا اصلی مطمئن میفرستم که بهمون نزدیکه چون خودم فروشنده هستم خودم هم میفرستم تمام
و وقتی با پیک میفرستم بهش شماره میدم پیک هم فقط باید با همون شماره ها باید با من در تماس باشه

از نظر من این کلاهبرداری حرفه ای نبوده من یه مورد دیگه رو دیدم توی همین فروم که به اون میگن حرفه ای!

بالا