• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار مهم در مورد روش جدید سرقت و کلاهبرداری _ حتما بخونید

00000000000000000000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
ممنون که خبر دادی

خب اشتباه فاحش پیک بود دیگه!!!
من با پیک بادپا اصلی مطمئن میفرستم که بهمون نزدیکه چون خودم فروشنده هستم خودم هم میفرستم تمام
و وقتی با پیک میفرستم بهش شماره میدم پیک هم فقط باید با همون شماره ها باید با من در تماس باشه

از نظر من این کلاهبرداری حرفه ای نبوده من یه مورد دیگه رو دیدم توی همین فروم که به اون میگن حرفه ای!

بله پیک مقصر بوده ولی منم سهل انگاری کردم و محکم کاری نکردم
اگه پیک حرفه ای و خبره باشه همچین اشتباهی نمیکنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما دیگه خیلی ساده بودی...

من طرف زنگ بزنه بگه شماره پیک رو بده میگم بیا! آناناس!!!

چون تابلوئه طرف یه ریگی به کفششه!

یعنی چی میخوام مطمئن بشم؟؟؟ میخوام صد سال سیاه مطمئن نشه!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
کلا موضوع مشکوکه...

چطوری شما با یه تلفن از یه فرد ناشناس که تا حالا باهاش حرف نزدی...راضی شدی کهگوشیت رو بفرستی آخه رو چه حسابی ...که بعد اینطوری بشه

داداش یکم شفاف سازی کن

ph

Registered User
لایک‌ها
94
به من هم همچین ادمی تماس گرفت من قبول نکردم با پیک بفرستم و گفتم اون پول رو با پیک بفرسته من هم گوشی رو به پیک تحویل بدم چون قبول نکرد فهمیدم کلاه برداره
جالبه هر دفعه هم میگفت تولد دخترم هست و عجله دارم و غیره!!!!!

ebiblog

Registered User
لایک‌ها
6
آقا ممنون از راهنماییت

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
به من هم همچین ادمی تماس گرفت من قبول نکردم با پیک بفرستم و گفتم اون پول رو با پیک بفرسته من هم گوشی رو به پیک تحویل بدم چون قبول نکرد فهمیدم کلاه برداره
جالبه هر دفعه هم میگفت تولد دخترم هست و عجله دارم و غیره!!!!!
اینجوری پول دو راه رو میگیره من معمولا جنسو میفرستم و طرف هم اونجا کارت به کارت میکنه یا اینترنتی که بعد از تایید من پیک جنسو میده
ولی چون پیک از طرف خودمه مطمئنه اونجوری که گفتید کسی قبول نمیکنه چون باید جنسو طرف ببینه!

اون اشتباه فقط از طرف پیک بود که به یه شماره ناشناس اعتماد کرد... من که اول فکر کردم با پیک همدست بوده

00000000000000000000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
کلا موضوع مشکوکه...

چطوری شما با یه تلفن از یه فرد ناشناس که تا حالا باهاش حرف نزدی...راضی شدی کهگوشیت رو بفرستی آخه رو چه حسابی ...که بعد اینطوری بشه

داداش یکم شفاف سازی کن

کار پیک همینه که اجناس رو جابه جا کنه همیشه که معامله با آشناها انجام نمیشه
کلا اگه یه سری به پیکها بزنید میبینید که اکثرا معامله ها بین افراد غریبه انجام میشه به علت دوری مسافت و . . .
دوست عزیز منظورتون از مشکوکه چیه؟ به نظرتون من چه قصدی از ایجاد این تاپیک داشتم ؟؟؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کار پیک همینه که اجناس رو جابه جا کنه همیشه که معامله با آشناها انجام نمیشه
کلا اگه یه سری به پیکها بزنید میبینید که اکثرا معامله ها بین افراد غریبه انجام میشه به علت دوری مسافت و . . .
دوست عزیز منظورتون از مشکوکه چیه؟ به نظرتون من چه قصدی از ایجاد این تاپیک داشتم ؟؟؟
منظور اینه که شما ازش نپرسیدی که نام کاربریش چیه؟ نگفتی که با اون نام بهت پخ بده؟
فکر کنم شما اشتباه کرده بودی و شمارتو تو تاپیک گذاشته بودی...

00000000000000000000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
منظور اینه که شما ازش نپرسیدی که نام کاربریش چیه؟ نگفتی که با اون نام بهت پخ بده؟
فکر کنم شما اشتباه کرده بودی و شمارتو تو تاپیک گذاشته بودی...

نه عزیز اصلا شماره منو از تو این سایت پیدا نکرده بود
اول فکر میکردم از اینجا بوده بعدا معلوم شد از mobile.ir بوده
در خدمتم

moharambagheri

Registered User
لایک‌ها
3
عشق فقط معامله حضوری ,زل بزنی تو چشمهای طرفت و جنس رو بخری یا بفروشی :blink:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
عشق فقط معامله حضوری ,زل بزنی تو چشمهای طرفت و جنس رو بخری یا بفروشی :blink:

واللا ما ایپادمونو همینجوری خریدیم
شب متوجه شدم که یک پیکسش سوخته
فقط از با سابقه ها باید چیزی خرید!!

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتید و آگاهمون کردید.
راستش شبیه همچین اتفاقی واسه دوست خوبم حمید کاربر iphone افتاد ولی با زرنگیش نتونستند کاری کنند.ماجرا از این قرار بوده که طرف اسم حمید و فامیلیش و بانکشو میپرسه بعد میگه میام گوشیو دم خونه ازت میگیرم سر راه پولو واریز میکنم بعد که میرسه دم خونه میگه این رسید عابر بانک که پولو ریختم بعدش حمید یه نگاه میندازه میبینه پسوند فامیلیش توی کاغذ نوشته نشده تا به یارو میگه یارو میپیچونه با موتور 2 نفری فرار میکنن . به اینم حواستون باشه حالا که جاش شد یه نمونه دیگم بهتون میگم یکی از دوستام آتلیه عکاسی داره یه نفر زنگ میزنه میگه ما روز 2 شنبه مراسمی داریم میخوایم کاراری عکاسی و فیلمبرداریشو بدیم به شما اگه قیمتاتون خوب باشه طرف حرفه ای هم بوده تمام اصطلاحات عکاسیو بلد بود شاسی و... بعد دوستم قیمت میده میگه شما نصف مبلغ رو برام بریزید به حساب تا شمارو رزرو کنم بعئ نیم ساعن زنگ میزنه میگه ئولو ریختم دوستم چک میکنه میبینه پولی به حسابش نیومده به طرف میگه نیومده طرف میگه ما چون ارگان دولتی به حساب میایم یزره طول میکشه و ولی میتونید برید عابر بانک با کاری که میگم حسابتونو چک کنید که ریختم راستی چقدر تو حسابتون هست دوستم میگه همون 2میلیون و پانصدی هست که بوده بعد دوستم میره عابر بانک طرف میگه تو منوی فارسی نرید این آپشن غیر فعاله حتما انگلیسی رو فعال کنید اینم میرنه بعد میگه گزینه دوم بالا سمت راست رو بزنید و شماره رهگیری رو که میگم وارد کنید (شماره کارت خودشو میده) بعد میگه اوکی کنید اینم کد اطلاع رسانیشه بزنید میگه حالا این اعدادو بزنید 00024380000 ( یعنی همون مبلغ )رفیقم میگه هر چی صفر رو میزنم دستگاه نمیگیره میگه باید بزنید نشون نمیده یهو چون یه ذره انگلیسی بلد بود میبینه داره انتقال وجه میشه و ... خلاصه اونم جون سالم به در برد . اینقد از این کلاهبرداریا شنیدم گرگ شدم ولی کلاهها رنگارنگه یروزش سر خودمم میره . ان شالله بگو جوون. یا علی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی از دوستام آتلیه عکاسی داره یه نفر زنگ میزنه میگه ما روز 2 شنبه مراسمی داریم میخوایم کاراری عکاسی و فیلمبرداریشو بدیم به شما اگه قیمتاتون خوب باشه طرف حرفه ای هم بوده تمام اصطلاحات عکاسیو بلد بود شاسی و... بعد دوستم قیمت میده میگه شما نصف مبلغ رو برام بریزید به حساب تا شمارو رزرو کنم بعئ نیم ساعن زنگ میزنه میگه ئولو ریختم دوستم چک میکنه میبینه پولی به حسابش نیومده به طرف میگه نیومده طرف میگه ما چون ارگان دولتی به حساب میایم یزره طول میکشه و ولی میتونید برید عابر بانک با کاری که میگم حسابتونو چک کنید که ریختم راستی چقدر تو حسابتون هست دوستم میگه همون 2میلیون و پانصدی هست که بوده بعد دوستم میره عابر بانک طرف میگه تو منوی فارسی نرید این آپشن غیر فعاله حتما انگلیسی رو فعال کنید اینم میرنه بعد میگه گزینه دوم بالا سمت راست رو بزنید و شماره رهگیری رو که میگم وارد کنید (شماره کارت خودشو میده) بعد میگه اوکی کنید اینم کد اطلاع رسانیشه بزنید میگه حالا این اعدادو بزنید 00024380000 ( یعنی همون مبلغ )رفیقم میگه هر چی صفر رو میزنم دستگاه نمیگیره میگه باید بزنید نشون نمیده یهو چون یه ذره انگلیسی بلد بود میبینه داره انتقال وجه میشه و ... خلاصه اونم جون سالم به در برد . اینقد از این کلاهبرداریا شنیدم گرگ شدم ولی کلاهها رنگارنگه یروزش سر خودمم میره . ان شالله بگو جوون. یا علی

جسارت نباشه...خیلی عذر میخوام...ولی این دوستتون از پخمه هم یه درجه اون ور تر بوده دوست عزیز!!

همچین آدمی آتلیه عکاسی هم داره؟؟؟؟؟!!!

خدا یه آتلیه عکاسی به ما بده که می ترکونیم! یه عقلی به رفیق شما!!!

بازم معذرت میخوام!

با انگلیسی برید میشه با فارسی برید نمیشه :lol: اینو به سنجاب بگی هنگ میکنه فندق از دهنش می افته

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتید و آگاهمون کردید.
راستش شبیه همچین اتفاقی واسه دوست خوبم حمید کاربر iphone افتاد ولی با زرنگیش نتونستند کاری کنند.ماجرا از این قرار بوده که طرف اسم حمید و فامیلیش و بانکشو میپرسه بعد میگه میام گوشیو دم خونه ازت میگیرم سر راه پولو واریز میکنم بعد که میرسه دم خونه میگه این رسید عابر بانک که پولو ریختم بعدش حمید یه نگاه میندازه میبینه پسوند فامیلیش توی کاغذ نوشته نشده تا به یارو میگه یارو میپیچونه با موتور 2 نفری فرار میکنن . به اینم حواستون باشه حالا که جاش شد یه نمونه دیگم بهتون میگم یکی از دوستام آتلیه عکاسی داره یه نفر زنگ میزنه میگه ما روز 2 شنبه مراسمی داریم میخوایم کاراری عکاسی و فیلمبرداریشو بدیم به شما اگه قیمتاتون خوب باشه طرف حرفه ای هم بوده تمام اصطلاحات عکاسیو بلد بود شاسی و... بعد دوستم قیمت میده میگه شما نصف مبلغ رو برام بریزید به حساب تا شمارو رزرو کنم بعئ نیم ساعن زنگ میزنه میگه ئولو ریختم دوستم چک میکنه میبینه پولی به حسابش نیومده به طرف میگه نیومده طرف میگه ما چون ارگان دولتی به حساب میایم یزره طول میکشه و ولی میتونید برید عابر بانک با کاری که میگم حسابتونو چک کنید که ریختم راستی چقدر تو حسابتون هست دوستم میگه همون 2میلیون و پانصدی هست که بوده بعد دوستم میره عابر بانک طرف میگه تو منوی فارسی نرید این آپشن غیر فعاله حتما انگلیسی رو فعال کنید اینم میرنه بعد میگه گزینه دوم بالا سمت راست رو بزنید و شماره رهگیری رو که میگم وارد کنید (شماره کارت خودشو میده) بعد میگه اوکی کنید اینم کد اطلاع رسانیشه بزنید میگه حالا این اعدادو بزنید 00024380000 ( یعنی همون مبلغ )رفیقم میگه هر چی صفر رو میزنم دستگاه نمیگیره میگه باید بزنید نشون نمیده یهو چون یه ذره انگلیسی بلد بود میبینه داره انتقال وجه میشه و ... خلاصه اونم جون سالم به در برد . اینقد از این کلاهبرداریا شنیدم گرگ شدم ولی کلاهها رنگارنگه یروزش سر خودمم میره . ان شالله بگو جوون. یا علی
مورد اول که کلاهبرداری نبود بلکه دزدی بود مورد دوم رو هم که نفهمیدیم فکر کنم خودشم نفهمیدش...

جریان فروش آیفون رو از این دوستمون بپرسید تا با کلاهبرداری حرفه ای آشنا بشید به هرکی گفتم موند!
نمایش مشخصات: antidote - PersianTools Forums

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
جسارت نباشه...خیلی عذر میخوام...ولی این دوستتون از پخمه هم یه درجه اون ور تر بوده دوست عزیز!!

همچین آدمی آتلیه عکاسی هم داره؟؟؟؟؟!!!

خدا یه آتلیه عکاسی به ما بده که می ترکونیم! یه عقلی به رفیق شما!!!

بازم معذرت میخوام!

با انگلیسی برید میشه با فارسی برید نمیشه :lol: اینو به سنجاب بگی هنگ میکنه فندق از دهنش می افته

منم بهش گفتم ولی همین که سرش کلاه نرفته جای شرتش باقیه.
یارو گفته آپشنش تو فارسی نیست تو انگلیسیه حتما شونصد نفرو تاحالا اینطوری خام کردند یه چیزی هم بگم میدونی چرا اصلا حس کلاهبرداری به سرش نزده به خاطر اینکه این قرار نبوده مایه بده اون باید پول میداده و طرف آمارا رو هم درست میداده فلان روز برنامست پیگیر هم که شده دیده آره تو دانشگاه برنامست.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Point بزرگ این داستان اینجا بود :

هیچ وقت ناامید نشید و به حرف آدمای ناامید گوش ندید و تا جایی که میتونید اقدام کنید و پیگیر باشید و یادتون باشه من تقریبا با دست خالی به نتیجه رسیدم

بالا