واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتید و آگاهمون کردید.
راستش شبیه همچین اتفاقی واسه دوست خوبم حمید کاربر iphone افتاد ولی با زرنگیش نتونستند کاری کنند.ماجرا از این قرار بوده که طرف اسم حمید و فامیلیش و بانکشو میپرسه بعد میگه میام گوشیو دم خونه ازت میگیرم سر راه پولو واریز میکنم بعد که میرسه دم خونه میگه این رسید عابر بانک که پولو ریختم بعدش حمید یه نگاه میندازه میبینه پسوند فامیلیش توی کاغذ نوشته نشده تا به یارو میگه یارو میپیچونه با موتور 2 نفری فرار میکنن . به اینم حواستون باشه حالا که جاش شد یه نمونه دیگم بهتون میگم یکی از دوستام آتلیه عکاسی داره یه نفر زنگ میزنه میگه ما روز 2 شنبه مراسمی داریم میخوایم کاراری عکاسی و فیلمبرداریشو بدیم به شما اگه قیمتاتون خوب باشه طرف حرفه ای هم بوده تمام اصطلاحات عکاسیو بلد بود شاسی و... بعد دوستم قیمت میده میگه شما نصف مبلغ رو برام بریزید به حساب تا شمارو رزرو کنم بعئ نیم ساعن زنگ میزنه میگه ئولو ریختم دوستم چک میکنه میبینه پولی به حسابش نیومده به طرف میگه نیومده طرف میگه ما چون ارگان دولتی به حساب میایم یزره طول میکشه و ولی میتونید برید عابر بانک با کاری که میگم حسابتونو چک کنید که ریختم راستی چقدر تو حسابتون هست دوستم میگه همون 2میلیون و پانصدی هست که بوده بعد دوستم میره عابر بانک طرف میگه تو منوی فارسی نرید این آپشن غیر فعاله حتما انگلیسی رو فعال کنید اینم میرنه بعد میگه گزینه دوم بالا سمت راست رو بزنید و شماره رهگیری رو که میگم وارد کنید (شماره کارت خودشو میده) بعد میگه اوکی کنید اینم کد اطلاع رسانیشه بزنید میگه حالا این اعدادو بزنید 00024380000 ( یعنی همون مبلغ )رفیقم میگه هر چی صفر رو میزنم دستگاه نمیگیره میگه باید بزنید نشون نمیده یهو چون یه ذره انگلیسی بلد بود میبینه داره انتقال وجه میشه و ... خلاصه اونم جون سالم به در برد . اینقد از این کلاهبرداریا شنیدم گرگ شدم ولی کلاهها رنگارنگه یروزش سر خودمم میره . ان شالله بگو جوون. یا علی