اینم یه اشتباه دیگه!
اشتباه پشت اشتباه
خب استاد،نظر دیگه ای داری بفرمایید،خوشحال میشیم
اینم یه اشتباه دیگه!
اشتباه پشت اشتباه
حوصله داریاخیلی خوب میشه یه تاپیک بزنن و انواع کلاهبرداری رو دوستان توضیح بدن
جناب antidote خیلی ممنون که گفتید من دقیقا منظورم همین موضوع بود چون قبلا تاپیکتونو تو عید خونده بودمدوستانی که پخ دادن :
۲ روز قبل از عید بنده یه ایفون ۵ اگهی کردم اینجا شخصی خودش رو خریدار معرفی کرد و گفت پولو واریز میکنه
اما قبلش برای اعتماد سازی عکس از کارت ملی و شناسنامه خواست که فرستادم
همزمان توی انجمن ایفون ای ار اگهی فروش ایفون ۵ زد و یکی رو پیدا کرد برا اعتماد سازی هم مدارک من رو فرستاد
اون شخص هم قبول کرد و این کلابردار شماره حساب بنده رو بش داد اون واریز کرد
بعد با من تماس گرفت که گوشی رو برام با سواری بفرست فلان جا ما هم فرستادیم و....
پول اون بنده خدا رو برگشت زدم براش و رفتم فتا که بعد از ۱ ماه ۲ هفته پیش ردشو زدن گرفتیمشو اعتراف کرد
حالا هم منتظرم دادگاش تشکیل شه .....
خدا شاهده خدا شاهده خدا شاهده نمیدونید چقدر دوندگی داره ! داغون شدم تو این مدت . تمام شیوه های کلاهبرداری هم بدونید باز سرتون میاد
ازتون خواهش میکنم فقط فقط حضوری معامله کنید اگه دوست ندارید صبح تا شب تو دادسرا این ور اون ور بشید....
کسانی هم که به این روش ازشون کلابرداری شده به من پخ بدن شاید خودش باشه و اونها هم به پولشون برسن
خرید از فروشنده معتبر و یا کسایی که امتیاز بالا دارند دلیلی بر این نیست که جنسشون بدون مشکل باشهخب استاد،نظر دیگه ای داری بفرمایید،خوشحال میشیم
خرید از فروشنده معتبر و یا کسایی که امتیاز بالا دارند دلیلی بر این نیست که جنسشون بدون مشکل باشه
تازه اگه مشکل داشته باشه کار شما سخت میشه چون اونا بخاطر اعتبارشون به این راحتیا به شما اجازه اقدامی نمیدن
امیدوارم موضوع رو گرفته باشید. درکل خرید و فروش ریسکه همین
الان یعنی انیشتین خلاقیتش زیاد بوده؟ایرانیا تو کلاه برداری خلاقیتشون از انیشتینم بیشتره
الان یعنی انیشتین خلاقیتش زیاد بوده؟
ما را از شر سارقین حفظ نگهدار :