• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
يك سئوال اين زدند فروش سيم كارت كد 2يا 3
4
5
6
يعني چي؟
كد 2 مال كجاست؟6كجا؟

09122354864654465465

09126546798686465465

09127845533123323231

اینایی که قرمز کردم یعنی همین کدی که شماره باهاش شروع میشه !

هرچی کد پایین تر باشه خط گرونتره !

هیچ فرقی هم باهم ندارند از نظر کیفیت و ...

همین.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقای نظری یه توضیحی میدید چرا Sms رایج ِ مملکت باید 22 تومن باشه ؟!
درک این موضوع که خیلی از گوشی ها از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنند اصلا سخت نیست .
اون برنامه های فارسی ساز هم بهتره ازش صحبت نکنیم !!
آقا واسه من هم سواله.اصلا هضم شدنی نیست این موضوع واسه من.اینها خودشون هم میدونن که 1 درصد مردم هم از اون برنامه مسخرشون نمیتونن استفاده کنن.الحق که لقب دزد اول برازنده این اپراتور هست.
خیلی دوست دارم یه مشت محکم بزنم زیر چشم این *******.

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
آقا واسه من هم سواله.اصلا هضم شدنی نیست این موضوع واسه من.اینها خودشون هم میدونن که 1 درصد مردم هم از اون برنامه مسخرشون نمیتونن استفاده کنن.الحق که لقب دزد اول برازنده این اپراتور هست.
خیلی دوست دارم یه مشت محکم بزنم زیر چشم این *******.
:D:D:D
من که 2 ماهی میشه خودم رو Move کردم روی ایرانسل !!
302.gif
/ خداییش کم از همراه اول نیست آنتن دهیش ...
302.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من که 2 ماهی میشه خودم رو Move کردم روی ایرانسل !! / خداییش کم از همراه اول نیست آنتن دهیش ...
من گیره این هستم که همه شماره این همراه اول رو دارن.وگر نه خیلی وقت پیش شیفت کرده بودم.من شیراز هستم و بدون شک میتونم بگم خیلی از همراه اول بهتره.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من گیره این هستم که همه شماره این همراه اول رو دارن.وگر نه خیلی وقت پیش شیفت کرده بودم.من شیراز هستم و بدون شک میتونم بگم خیلی از همراه اول بهتره.
همه جا همینطوره خوشبختنه جدیدا آنتن دهیش همه جا بهبود پیدا کرده

لعنت به این دزد اول! امیدوارم یوزراش روز به روز کمتر بشن

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

09122354864654465465

09126546798686465465

09127845533123323231

اینایی که قرمز کردم یعنی همین کدی که شماره باهاش شروع میشه !

هرچی کد پایین تر باشه خط گرونتره !

هیچ فرقی هم باهم ندارند از نظر کیفیت و ...

همین.

اوكي
پس مال تهران رو ميگند:D

ممنون

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
همه جا همینطوره خوشبختنه جدیدا آنتن دهیش همه جا بهبود پیدا کرده

لعنت به این دزد اول! امیدوارم یوزراش روز به روز کمتر بشن
آره .من هم خیلی شاکی هستم.یکی این یکی خودروسازهای داخلی.
من تقریبا 10 درصد sms هایی که با همراه نه ببخشید دزد اول میفرستم deliver نمیشه.ولی انصافا ایرانسل مثل بنز میفرسته و چند ماه اخیر fail هم حتی نداشتم.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
الان حدود سه ماهی هست که تو منطقه ما اصلا آنتن دهی وجود نداره
یه تماس اظطراری یا جستجوی شبکه
دیگه مخابرات گندش رو درآورده
هر دوره دو هزار تومن آبونمان میگیره هیچ غلطی برای رفع مشکلات نمیکنه
واقعا خدا رو شکر 49 درصد ایرانسل ایرانی نیست وگرنه معلوم نبود اون میخواست چیکار کنه

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
درآمد ‌5/2 ميليارد توماني همراه اول از ارسال پيامك(1387/09/30)

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) روابط ‌عمومي شرکت ارتباطات سيار ايران اعلام كرد: در فاصله‌ زماني 36 ساعته ( از ساعت 12 روز سه‌شنبه تا ساعت 24 روز عيد غدير) تعداد 194ميليون و 878 هزار و 46 پيامک توسط مشترکان اين شرکت ارسال شد که با کسر 100ميليون پيامک که به‌طور ميانگين در بازه‌ زماني 36 ساعته مشابه مبادله مي‌شود، بيش از 94 ميليون از اين پيامک‌ها جهت تبريک عيد غدير ارسال شده است.

بنا بر اعلام اين تعداد ارسال پيامک، در مقايسه با عيد قربان که در بازه‌ زماني 36 ساعته، 186ميليون و 811 هزار و 619 پيامک رد و بدل شده بود، افزايش محسوسي را نشان مي‌دهد.
گفتني است از اين تعداد حدود 70 درصد پيامك‌ها فارسي و حدود 30 درصد لاتين ارسال شدند؛ همراه اول اكنون حدود ‌28 ميليون مشترك دارد و تعرفه‌ي پيامك‌هاي فارسي از اواخر اسفندماه سال ‌86 به مبلغ ‌89 ريال محاسبه مي‌شوند و افزايش تعرفه‌ي پيامك‌هاي لاتين از ميزان ‌142 ريال به ‌222 ريال از تاريخ يكم تيرماه سال جاري اجرايي شد.

با توجه به اين موضوع با يك محاسبه‌ي تقريبي مي‌توان گفت چنانچه براي حدود 70 درصد پيامك‌ها نرخ 9/8 تومان و براي حدود 30 درصد مابقي نرخ 2/22 تومان محاسبه شود، شركت ارتباطات سيار ايران از اين تعداد پيامك ارسال شده در محدوده‌ عيد غدير دو ميليارد و 500 ميليون تومان درآمد كسب كرده است.

http://www.gooshishop.com/NewsDetails.aspx?NewsId=1262

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
اینم خبر جدیدی نیست ولی گفتم شاید بعضی از دوستان نشنیده باشند:

كاهش قيمت سيم‌كارت اعتباري به 12 هزار تومان(1387/09/25)

قيمت سيم‌كارت‌هاي اعتباري همراه اول به 12 هزار تومان كاهش يافت.

عباسعلي ابوالفضلي ـ مدير كل روابط عمومي و امور بين‌الملل شركت ارتباطات سيار ايران - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات ايسنا با بيان اين كه همراه اول به مناسبت عيد سعيد غدير سه عيدي به مشتركان خود خواهد داد گفت: سيم‌كارت‌هاي اعتباري در گذشته به مبلغ 34 هزار تومان شامل 24 هزار تومان مبلغ خود سيم‌كارت و 10 هزار تومان شارژ اوليه آن بود كه قيمت اين سيم‌كارت‌ها از روز عيد غدير تا 12 بهمن‌ماه به 12 هزار تومان تقليل مي‌يابد كه 10 هزار تومان قيمت خود سيم‌كارت و دو هزار تومان شارژ اوليه آن است.

سخنگوي همراه اول افزود: هموطناني كه قصد تهيه اين سيم‌كارت‌ها را دارند مي‌توانند از همان روز به دفاتر مراجعه كرده و قبضي به مبلغ 1000 تومان خريداري و به يكي از بانك‌هاي، ملي، ملت و صادرات مراجعه كنند و 11 هزار توماني ديگر نيز واريز كنند و پس از آن به دفتر خدمات ارتباطي مراجعه كرده و سيم‌كارتشان را تحويل بگيرند.

او گفت: البته ممكن است برخي سيم‌كارت‌ها در همان روز به مشترك تحويل داده نشود زيرا ما تا اول دي‌ماه به كليه دفاتر فرصت داديم كه سيم‌كارت‌هاي اعتباري را به روز واگذار كنند. بنابراين كساني كه مترصد دريافت به روز سيم‌كارت اعتباري هستند مي‌توانند از اول دي‌ماه به دفاتر مراجعه كنند.

ابوالفضلي با بيان اين كه شارژ سيم‌كارت‌هاي اعتباري سه نوع است تصريح كرد: شارژ 5 هزار توماني كه به صورت الكترونيكي در اختيار مشتركان قرار مي‌گيرد و حضوري انجام نمي‌شود، مدت دو ماه شارژ داشت كه به چهار ماه افزايش پيدا كرد؛ كارت‌هاي شارژ 10 هزار توماني كه چهار ماه بود نيز به 10 ماه افزايش و كارت‌هاي 20 هزار توماني كه 10 ماه اعتبارش بود به 20 ماه افزايش يافته است.

وي ادامه داد: اگر در طول 20 ماه مشترك به تجديد اعتبار خود اقدام نكند به مدت دو ماه سيم‌كارتش يك طرفه شده و بعد از دو ماه اگر اقدامي نكند براي 12 ماه شماره‌ خاص مشترك محفوظ مي‌ماند و اگر در اين 12 ماه حتي يك پيامك بي‌متن نيز ارسال كند مجددا اين مهلت به 12 ماه تجديد مي‌شود.

مدير كل روابط عمومي و امور بين‌الملل شركت ارتباطات سيار ايران درباره‌ سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني و كاهش قيمت آن‌ها گفت: ماليات اين سيم‌كارت‌ها قبلا شش درصد بود كه اكنون براساس قانون ماليات بر ارزش افزوده به سه درصد تقليل يافته و بعد از استعلام از وزارت دارايي ماليات سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني كه 20 درصد بود به 3 درصد كاهش يافت؛ بنابراين سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني به مبلغ 123 هزار و 600 تومان تقليل يافته و عرضه مي‌شود.

او تاكيد كرد: در تلاشيم به هر شكل ممكن اين كاهش قيمت‌ها را حفظ كنيم البته اين موضوع به نظر مجمع شركت ارتباطات سيار ايران بستگي دارد كه مخابرات نيز جزء آن است.

سخنگوي همراه اول يادآور شد: عيدي اول شركت اعتبارات سيار ايران يعني كاهش قيمت سيم‌كارت اعتباري از 34 هزار به 12 هزار تومان در همان بازه زماني حدود 45 روزه است ولي بقيه موارد به صورت دائمي از روز عيد غدير اجرايي خواهد شد.

http://www.gooshishop.com/NewsDetails.aspx?NewsId=1251

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام
من که کارت 10 هزار تومانی همین چند روز خریدم چهار ماهه بود
سلام
هنوز عملیاتی نشده
سیم کارت های 12 تومنی رو هم قرار بود بعد از عید توزیع کنن که من امروز پرسیدم مثل اینکه از فردا پخش میشه
اون هم احتمالا طی چند روز آینده اجرا میشه

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من یه سوالی دارم...من سیمکارت همراه اول خودم رو حدود پنج سال پیش تهیه کردم.دیشب گوشی من در کنار نماد هایی که نشون دهنده میزان آنتن دهی هستند کلمه IR-TCI رو نشون نمیداد.گفتم شاید خودش درست بشه!خلاصه کاری به کارش نداشت تا امروز که اومدم سر کار و دیدم که اصلا بطور کل آنتن هم قطع شده و جمله No Access To Network روی گوشی نشون داده میشه.از اونجایی که موبایل برای من حیاتی هست امروز خوب اذیتم کرد.با امتحان کردن سیمکارت تو یه گوشی دیگه مطمئن شدم گیر از خود سیمکارت هست.به امور مشترکین که مراجعه کردم گفتند این یه طرح هست که سیمکارتهای قدیمی رو دارن میسوزونن و باید عوض بشن!!!یعنی چی؟بدون هیچ اطلاع رسانی؟آخه چرا؟من علاوه بر این که تو سیمکارتم شماره تماس و sms ذخیره داشتم دو روز باید علاف بشم و هزینه اش رو هم پرداخت کنم.نمیدونم این دیگه چجورشه!!!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام .مشکل من این هست که تقریبا 10-15 درصد از sms هایی که ارسال میکنم deliver نمیشه.مخصوصا اگر فارسی باشه و بیشتر از اون زمانی که فارسی به ایرانسل میفرستم.
چیکار کنم درست بشه؟
شماره sms center خوب چی هست؟
ممنون

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام .مشکل من این هست که تقریبا 10-15 درصد از sms هایی که ارسال میکنم deliver نمیشه.مخصوصا اگر فارسی باشه و بیشتر از اون زمانی که فارسی به ایرانسل میفرستم.
چیکار کنم درست بشه؟
شماره sms center خوب چی هست؟
ممنون
جدیدا مال منم اینطوری شده!
ایرانسلو که 50 درصد مواقع تحویل نمیده!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نمیدونم اشکال از چی هست؟شماره مسیج سنتر رو عوض نکردی ببینی بهتر میشه یا نه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا من یه سوالی دارم...من سیمکارت همراه اول خودم رو حدود پنج سال پیش تهیه کردم.دیشب گوشی من در کنار نماد هایی که نشون دهنده میزان آنتن دهی هستند کلمه IR-TCI رو نشون نمیداد.گفتم شاید خودش درست بشه!خلاصه کاری به کارش نداشت تا امروز که اومدم سر کار و دیدم که اصلا بطور کل آنتن هم قطع شده و جمله No Access To Network روی گوشی نشون داده میشه.از اونجایی که موبایل برای من حیاتی هست امروز خوب اذیتم کرد.با امتحان کردن سیمکارت تو یه گوشی دیگه مطمئن شدم گیر از خود سیمکارت هست.به امور مشترکین که مراجعه کردم گفتند این یه طرح هست که سیمکارتهای قدیمی رو دارن میسوزونن و باید عوض بشن!!!یعنی چی؟بدون هیچ اطلاع رسانی؟آخه چرا؟من علاوه بر این که تو سیمکارتم شماره تماس و sms ذخیره داشتم دو روز باید علاف بشم و هزینه اش رو هم پرداخت کنم.نمیدونم این دیگه چجورشه!!!!

ما باز اومدیم این تاپیک رو دیدیم اعصابمون ریخت به هم. حقی که همون جور که بچه ها گفتند دزد اول واقعا برازنده این شرکت هست. حالا چیزای دیگه ای هم میشه به جای دزد گفت که جاش اینجا نیست به دلیل رعایت عفت کلام.

Last edited by a moderator:

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
ما باز اومدیم این تاپیک رو دیدیم اعصابمون ریخت به هم. حقی که همون جور که بچه ها گفتند دزد اول واقعا برازنده این شرکت هست. حالا چیزای دیگه ای هم میشه به جای دزد گفت که جاش اینجا نیست به دلیل رعایت عفت کلام. این یارو دستماله هم که میومد هارت و پورت میکرد دیگه نمیاد متاسفانه یکم راهنماییمون کنه لذت ببریم. :f34r:

جالبه قرار بود 2 ساعته سیمکارت فعال بشه ولی با گذشت 16 ساعت هنوز خبری نیست.این در حالیست که من آخرین قبضم رو هم پرداخت کردم و حتی یک ریال هم به این شرکت بدهکار نیستم!

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
بابا دیگه این مخابرات گندش رو در آورده
خداوکیلی توی هفته شاید در کل سیمکارتم فقط دو روز تو شبکه باشه
کی خصوصی میشه از شر دولت راحت بشیم؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا این سیمکارت های اعتباری 12هزارتومانیش تبلیغ میکنند چحوریاست؟ چقدر شارژ اولیه داره؟
واین اعتبار اگر کسی کم استفاده میکنه تا چند ماه میماند قبلا مثلا 10تومان شارژ باید تو2ماه تمام میکردی الان تا چند ماه است؟
هر اس ام اس فارسی هزینه اش شبیه همین دایمی است؟9تومان؟
هزینه تلفن موبایل به موبایل وتلفن به موبایل اعتباری همراه اول چنده؟
انتن دهیش هم مثل دایمی ؟

من فقط به این خاطر که میگفتند مثلا اون 10تومان حتما تودوماه تمام کنی نگرفتم وایرانسل گرفتم والا همراه اول انتن دهیش بهتره

بالا