• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همستر قاتل کمک(میخوام بکشمش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
نه نميخوره.
اتفاقا" لذتي كه نگهداري مار داره هيچ حيووني نداره.فوق العاده آرام بخش و بي دردسر و بي بو و بي صدا .اگه بتوني به ترست غلبه كني كه قطعا" بعد چند ساعت ميكني بهترين خريد هست.
بال پيتون بگير.

شما فقط نباید خودتو ببینی گرامی
باید ببینی که اون موجود هم از زندگی کنار شما لذت میبرد یا خیر ؟
مار موجودی رام شدنی نیست در حقیقت حیوان خانگی نیست
شاید در کل زندگیش کنار انسان تنها فکری که میکنه میخواد فرار کنه از دست شما
مار مثل سگ و گربه نیست که لذت ببره از زندگی کنار انسان

دوست داشتن حیوانات هم مثل انسان باید دو طرفه باشه

Sayan!

Registered User
لایک‌ها
12
شما فقط نباید خودتو ببینی گرامی
باید ببینی که اون موجود هم از زندگی کنار شما لذت میبرد یا خیر ؟
مار موجودی رام شدنی نیست در حقیقت حیوان خانگی نیست
شاید در کل زندگیش کنار انسان تنها فکری که میکنه میخواد فرار کنه از دست شما
مار مثل سگ و گربه نیست که لذت ببره از زندگی کنار انسان

دوست داشتن حیوانات هم مثل انسان باید دو طرفه باشه

منظور من هر ماري نبود عزيز.
مارهايي كه تو اسارت توليد مثل كردن و خونگي شدن و به عنوان پت شناخته ميشن.يه سرچ كنيد خودتون متوجه ميشيد.الان يكي از پرطرفدارترين پت ها همين مارها ( مار هاي خاص،نه هر ماري)هستن.
البته ناگفته نمونه كه به هيچ عنوان كسي كه نه شرايط نگه داري داره و نه علاقه اي داره و نه امكان نگه داري طولاني مدت و در شرايط ايده ال رو داره نبايد به سراغ نگهداري از هيچ حيووني بره و قطعا" اگه فقط از روي تنوع و جو زدگي و اينا بره سراغ نگه داري از يه حيوون و شرايط نگه داريشو نداشته باشه بيشترين آسيب رو به اون حيوون ميزنه و گناه بزرگي مرتكب ميشه.

kherse ghotby

Registered User
لایک‌ها
7
lovely-bunny-pictures-768x1024.jpg

lovely-bunny-pictures-2.jpg

lovely-bunny-pictures-3.gif
سلام
جهت اطلاع عرض میکنم
خرگوشو نباید حموم داد

kherse ghotby

Registered User
لایک‌ها
7
ما حیوونای مختلفی داریم برای خرید فروش ، از سوسک بگیر تا فیل . خرگوش نشد ، سگ ، سگ نشد ، شاهین . طرف 30 تا خرگوش میفروشه ، 2 تا سگ رد میکنه ، 100 تومن کاسب میشه ، 1 دونه پرنده شکاری میفروشه 400 تومن .
به نظرت اون عربی که لب مرز ایستاده عواطف و احساسات سرش میشه که حالا کسی بخواد ازش سوء استفاده کنه ؟
آره من نمیخرم ، شما نمیخری ، ایشون و ایشون ها چی ؟ اونایی که کارشون اینه . اونا هم میگن چشم حرفای آقای سینا بلو در ما تاثیر گذاشت کار و کاسبی تعطیل ؟
بله ، من کاملا با فرموده های حضرت عالی موافقم که نباید به علف هرز آب بدیم تا خشک شه ، جلوی بارون ُ چطور بگیرم ؟ تنها راهش از ریشه سوزوندنه ، ریشه علف هرزم که میدونی چه شکلیه و برای از بین بردنش نیاز به تجهیزات ، که قانونه ، دارم و در حال حاضر هیچ خبری ازش نیست و دست و بالمون خالیه .

در ضمن مقایسه سایر کشور ها با ایران اسلامی ، جایی که حقوق آدما نادیده گرفته میشه چه برسد به حقوق حیوانات ، زیاد معقولانه به نظر نمیرسه .

سلام
سگ چی دارید من تریر فرانسوی ماده میخوام 1 ساله یا یه چیز تو این مایه ها

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
چيكار كرديش داداش اين همستر قاتلتو:D كشتيش يا رها سازيش كردي؟؟؟؟

maghsoud 110

Registered User
لایک‌ها
92
عزیز نکشش گناه داره.:(
اگه نکشتیش ببر پیش یه دامپزشک بده معاینش کنه.

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
بعضی از حیوونا مثل موش و همستر و گربه و ماهیا وقتی ضایمان میکنن چون خیلی انرژی ازشون رفتته برای اینکه نمیره و بقیه بچه هاشم زنده بمونن چنتا از بچجه هاشو میخوره تا جون بقیه رو نجات بده. برای همین باید موقع ضایمان حواستون بهش باشه و بهش یکم همون موقع غذا بدین

ولی نمیدونم چرا همستر شما جفتشو خورده :| شاید شب سر مهریه بحثشون شده زده ناکارش کرده بعدم خوردتش :/

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
قاتل مورد عف واقع شد و در پارک جنگلی ازاد شد

همستر عین موشه و به مزارع ممکنه خیلی آسیب بزنه لطفا مطابق با اقلیم حیووناتونو رها کنین

مثلا بعضیا میان مرغ عشقشونو آزاد میکنن فک میکنن نجاتش دادن نمیدونن این بدبخت نمیتونه آزاد تو ایران زنده بمونه بعد از دو روز میمیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا