• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همستر قاتل کمک(میخوام بکشمش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

سلام به شما

دوست عزیز احتمالا شما صحنه های ضجه دردناک اون دو تا خرس به همراه مادرشون توی سمیرم رو دیدی درسته ؟
یا کشتن یه الاغ بی زبون و معصوم با پتک توی سمیرم...
یا زجر دادن حیوانات...کشتن سگ ها...بریدن دم گربه ها...کشتن و ازار دادن...

اینها بیماری خطرناکی هست که گرفتارش هستیم
این حیوانات زبونشون بسته بود...

خواهر و مادر ما چی ؟
پس فردا خدایی ناکرده این موجودات 2پا در جامعه قرار بگیرند باید خدا رحم کنه به ناموس ما...

باید یک انقلاب فرهنگی بین مردم صورت بگیره تا از این رنج و بدبختی که گریبان گیر ملت ما شده نجات پیدا کنیم

اگه تو جامعه فرهنگ درکنار قانون جایگزین مذهب شه همه این مشکلات حل یا خیلی خیلی کمرنگ میشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
hamster6.jpg

ای خدااا
نیگاش کن
آخه این خوشگلا رو کی دلش میاد سرشون داد بزنه ، چه برسه به اینکه تو فکر اعدامشون باشه

وای چه خوشگله اینا رو کجا میشه خرید

hks123456789

Registered User
لایک‌ها
9
خوب شد بیکار بودیم این بخش پی تی هم اومدیم عجب چیزیه اینجا

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اکثر پرنده فروشی ها همستر و خرگوشم میفروشن .

خرگوش های نوزاد رو نخرید دوستان

این دلال های بی وجدان خرگوش نوزاد رو از مادر جدا میکنن

لعنت بهشون

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
خرگوش های نوزاد رو نخرید دوستان

این دلال های بی وجدان خرگوش نوزاد رو از مادر جدا میکنن

لعنت بهشون

اتفاقا اگه مقدوره و واقعا بلدیم ازشون مواظبت کنیم بخریم . بعضی وقتا از نزدیکی یه پرنده فروشی که رد میشم میبینم 6 7 تا بچه و حتی جوون ایستادن دور یه قفس پر از خرگوش اذیتشون می کنن دوست دارم برم همونجا بشــ.شم رو سرشون .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اتفاقا اگه مقدوره و واقعا بلدیم ازشون مواظبت کنیم بخریم . بعضی وقتا از نزدیکی یه پرنده فروشی که رد میشم میبینم 6 7 تا بچه و حتی جوون ایستادن دور یه قفس پر از خرگوش اذیتشون می کنن دوست دارم برم همونجا بشــ.شم رو سرشون .

خریدنشون باعث میشه اون دلاله عوضی فکر کنه میتونه کسب درامد کنه از این طریق

شما فکر میکنی چند نر از اینهایی که جوجه یا خرگوش یا... میخرن توانایی نگهداری دارن ؟

اون عوضیه حروم خور میگه اندازه خرگوش همینه و بزرگتر نمیشه.... خودش بلده دستشویی کنه... تا بفروشه

طرف میگیره میبره خونه اگه زنده بمونه بزرگ میشه و هرجایی دستشویی میکنه اخرشم خدا میدونه چه سرنوشت تلخی در انتظارشه

این یعنی دلال پروری

منم دلم میسوزه هربار میبینم عصبی میشم ولی چه میشه کرد در مملکتی که هیچ قانون دفاع از حیوانات وجود نداره

و این حرو... خوب پول در میارن

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
اول تا آخر میفروشه . من نمیخرم ، اونی که برای بچه ش اسباب بازی بهتر از این زبون بسته ها پیدا نکرده چی ؟
اگه من تواناییش رو داشته باشم و یه پرنده شکاری که تو دست اینا لت و پار شده بخرم ، به این نمیگن دلال پروری . میگن نجات جون به هر قیمتی . حالا میخواد جون آدم باشه یا جون حیوون .
قضیه ی آزاد کردن یه سری گروگان از دست گروگان گیره جانم .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اول تا آخر میفروشه . من نمیخرم ، اونی که برای بچه ش اسباب بازی بهتر از این زبون بسته ها پیدا نکرده چی ؟
اگه من تواناییش رو داشته باشم و یه پرنده شکاری که تو دست اینا لت و پار شده بخرم ، به این نمیگن دلال پروری . میگن نجات جون به هر قیمتی . حالا میخواد جون آدم باشه یا جون حیوون .
قضیه ی آزاد کردن یه سری گروگان از دست گروگان گیره جانم .

نکته اینجاس اگر کسی نخره اون عوضیه حروم خور بهش ثابت میشه که اینکار سود نداره

شما فرض کن یه توله 4 روزه میخرید اون میبینه اینکار سود داره

فردا هم میره یه توله دیگه میدزده میاره باز میفروشه

ولی نکته اینجاس که اگر کسی نخره و اون توله حتی بمیره اون دیگه رغبتی به فروختن توله های معصوم و زبون بسته نداره

اینها از احساسات و عواطف ما سو استفاده میکنن

خدا میدونه اگر این کار رو تو آلمان انجام بدن همون مردمش چوب رو تو کجای این حروم ... میکنن....

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اصلا حیوون خریدن تو ایران اشتباهه. به این نتیجه رسیدم منم دیگه چیزی نمی گیرم.
چون نه دامپزشک درست حسابی هست نه کسی درست نگهداری میکنه ازشون. هرچی هم بخرید بیشتر میارن زندگی یه حیوون دیگه تلف میشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اصلا حیوون خریدن تو ایران اشتباهه. به این نتیجه رسیدم منم دیگه چیزی نمی گیرم.
چون نه دامپزشک درست حسابی هست نه کسی درست نگهداری میکنه ازشون. هرچی هم بخرید بیشتر میارن زندگی یه حیوون دیگه تلف میشه

البته دکترهای بسیار خوبی تو ایران داریم
اسم نیارم بهتره ولی متاسفانه بیشترشون توی تهران هستند

یه اصلی توی دنیا هست
بیشتر مردم تو کشورهای دیگه احساس میکنند که میخوان سرپرستی سگی رو قبول کنند نمیرن بخرن

میرن پناهگاه یا همون شلتر و سرپرستی یه حیوونه زبون بسته ای رو که چشم انتظار یه صاحبه قبول میکنند

اینجوری اون سگ هم اخر عاقبت بخیر میشه

توی ایران هم گاهی اینجوریه

با هزینه های بسیار کمتر جونه یه سگ رو نجات میدن

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438

نکته اینجاس اگر کسی نخره اون عوضیه حروم خور بهش ثابت میشه که اینکار سود نداره

شما فرض کن یه توله 4 روزه میخرید اون میبینه اینکار سود داره

فردا هم میره یه توله دیگه میدزده میاره باز میفروشه

ولی نکته اینجاس که اگر کسی نخره و اون توله حتی بمیره اون دیگه رغبتی به فروختن توله های معصوم و زبون بسته نداره

اینها از احساسات و عواطف ما سو استفاده میکنن

خدا میدونه اگر این کار رو تو آلمان انجام بدن همون مردمش چوب رو تو کجای این حروم ... میکنن....

ما حیوونای مختلفی داریم برای خرید فروش ، از سوسک بگیر تا فیل . خرگوش نشد ، سگ ، سگ نشد ، شاهین . طرف 30 تا خرگوش میفروشه ، 2 تا سگ رد میکنه ، 100 تومن کاسب میشه ، 1 دونه پرنده شکاری میفروشه 400 تومن .
به نظرت اون عربی که لب مرز ایستاده عواطف و احساسات سرش میشه که حالا کسی بخواد ازش سوء استفاده کنه ؟
آره من نمیخرم ، شما نمیخری ، ایشون و ایشون ها چی ؟ اونایی که کارشون اینه . اونا هم میگن چشم حرفای آقای سینا بلو در ما تاثیر گذاشت کار و کاسبی تعطیل ؟
بله ، من کاملا با فرموده های حضرت عالی موافقم که نباید به علف هرز آب بدیم تا خشک شه ، جلوی بارون ُ چطور بگیرم ؟ تنها راهش از ریشه سوزوندنه ، ریشه علف هرزم که میدونی چه شکلیه و برای از بین بردنش نیاز به تجهیزات ، که قانونه ، دارم و در حال حاضر هیچ خبری ازش نیست و دست و بالمون خالیه .

در ضمن مقایسه سایر کشور ها با ایران اسلامی ، جایی که حقوق آدما نادیده گرفته میشه چه برسد به حقوق حیوانات ، زیاد معقولانه به نظر نمیرسه .

حامد کیا

Registered User
لایک‌ها
8
نه اشتباه نکنید یکی از عادت های همستر همینه بعد از اینکه بچه هاش دنیا اومد باید بچه هاشو ازش جدا نگه دارید توی یه شیشه اصلا نباید نزدیکش بلشن تا چند هفته

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
عزیز من پرورش دهنده همسترم کی گفته باید جداش کنی؟
همستر حد اقل باید 20 روز شیر مادرشو بخوره
علتش کمبود ویتامین یا تغذیه نا مناسبه
تا حالا هیچکدوم از همسترام بچه هاشونو نخوردن باید شرایطشو مساعد کنی​

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
کسی میدونه خوک چه هندی هم بچه خواری میکنه یا نه امروز رفتم یک حیون بخرم یک خوکچه ناز دیدم و یک مار سبز خیلی زیبا بود ولی من از مار میترسم فروشنده گذاشتش توی دستم خدا روز بدنبینید از ترس داشتم شلوار خودم رو خیس میکردم:f34r:تا دم در خونه رفته بودم روی حالت ویبره

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
ببرش بده کارخانه جات سوسیس کالباس :دی

mehrdad1997

Registered User
لایک‌ها
22
این آهنگ حمید عسگری رو به یادش گوش بده اسمش "پرونده" است.
هرز می پرید من کشتمش در فکر کشتن کشتمش منو اون بده لعنتی رو با عشق و حسرت کشتمش... :D:lol:
قاتل مرگ موش ؟!! تاپیک رو خوندم کلی خندیدم

Sayan!

Registered User
لایک‌ها
12
کسی میدونه خوک چه هندی هم بچه خواری میکنه یا نه امروز رفتم یک حیون بخرم یک خوکچه ناز دیدم و یک مار سبز خیلی زیبا بود ولی من از مار میترسم فروشنده گذاشتش توی دستم خدا روز بدنبینید از ترس داشتم شلوار خودم رو خیس میکردم:f34r:تا دم در خونه رفته بودم روی حالت ویبره

نه نميخوره.
اتفاقا" لذتي كه نگهداري مار داره هيچ حيووني نداره.فوق العاده آرام بخش و بي دردسر و بي بو و بي صدا .اگه بتوني به ترست غلبه كني كه قطعا" بعد چند ساعت ميكني بهترين خريد هست.
بال پيتون بگير.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا