• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همستر قاتل کمک(میخوام بکشمش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
من که از حق خودم نمیگذرم حالا اگه کسی از دوستان دیه رو گردن بگیرن شاید بگذرم دادگاه پارتی دارم اگه شد سنگسارش میکنم

:lol: يکي دو تا خواهان داشت بدش به اونها اگر خريدنش بشه پول ديه....... راستي مگر اعمال منافي عفت کرده که ميخواي سنگسارش کني، مجازات قتل اعدامه نه سنگسار:lol:
البته نظر جدي من رها کردنشه

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
دو سه بار با همستر همسایه دیدمشون اره خلاصه دیه میخوام دیه یک همستر کلمل که فکر کنم 90 میلیون بشه کسی نیست جان این همستر را نجات دهد

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
اقا سرنوشت این همستر چی شد؟نکنه خدایی نکرده کشته باشیش!:(دوستان شما رو به خدا اگه اطلاعاتی از چگونگی رفتار با حیوون های خونگی ندارین هیچ وقت و هیچ وقت اقدام به نگه داریشون نکنین!این بیچاره ها مگه اسباب بازی هستن که هر کاری می کنن شما مثل یه ادم در موردشون قضاوت می کنین!:blink:!!!!!!!هر موقع خواستین پت نگه دارین جون هر کی که دوست دارین اول برین اطلاعات نجوه نگه داریش رو کامل و به دقت پیدا کنین و بخونین

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
اقا سرنوشت این همستر چی شد؟نکنه خدایی نکرده کشته باشیش!:(دوستان شما رو به خدا اگه اطلاعاتی از چگونگی رفتار با حیوون های خونگی ندارین هیچ وقت و هیچ وقت اقدام به نگه داریشون نکنین!این بیچاره ها مگه اسباب بازی هستن که هر کاری می کنن شما مثل یه ادم در موردشون قضاوت می کنین!:blink:!!!!!!!هر موقع خواستین پت نگه دارین جون هر کی که دوست دارین اول برین اطلاعات نجوه نگه داریش رو کامل و به دقت پیدا کنین و بخونین
هنوز حکم اجرا نشده (تا ببینم دیه جور میشه)
من خوکچه داشتم گربه داشتم مار هم یک دوماهی قناری و بلبل و طوطی ملنگو هم داشتم یک اکواریوم کلی تجربه از حوانات خونگی دارم اما خدا وکیلی این همستر دهن من رو سرویس کرده یک بار از اکواریو فرار کرد(خدا وکیلی نمیدونم چطوری ارتفاع 50سانی ردشده
blinksmiley.gif
تا یک هفته پدرم دراومد تا توی اشپزخونه گیرشاوردم

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
نکشش بابا ادمی ها
تو چه کاره هستی که میخوای حق اونا رو بگیری
مدلش اینجوریه عقل که نداره خلقت خداست ..
بفروشش !

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
بزن لهش كن ديگه چرا معطلي؟
اگه دیه جور نشد با 4 5 ترقه بمبی نابودش میکنم البته یکی از دوستان پیشنهاد داد با بنزین زنده اتیشش بزنم تا امشب کارش تمومه موقه اعدام فیلم ازش میگیرم :devil::evil2::evil2::evil2:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اگه دیه جور نشد با 4 5 ترقه بمبی نابودش میکنم البته یکی از دوستان پیشنهاد داد با بنزین زنده اتیشش بزنم تا امشب کارش تمومه موقه اعدام فیلم ازش میگیرم :devil::evil2::evil2::evil2:

متوجه نشدم که داری این حرفا رو جدی میزنی یا اینکه شوخی میکینی ...

ولی اگه جدیه بت پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر خودتو به یه روانشناس ویا روانپزشک معرفی کنی ...

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
هنوز حکم اجرا نشده (تا ببینم دیه جور میشه)
من خوکچه داشتم گربه داشتم مار هم یک دوماهی قناری و بلبل و طوطی ملنگو هم داشتم یک اکواریوم کلی تجربه از حوانات خونگی دارم اما خدا وکیلی این همستر دهن من رو سرویس کرده یک بار از اکواریو فرار کرد(خدا وکیلی نمیدونم چطوری ارتفاع 50سانی ردشده
blinksmiley.gif
تا یک هفته پدرم دراومد تا توی اشپزخونه گیرشاوردم

عزیز اینکه شما حیوون خونگی داشتی که دلیل بر اطلاعات شما در مورد همه پت ها که نمیشه!شما بهتر می بود که قبل از نگه داشتن حیوون های جدید اول اطلاعاتتون رو در مورد حیوون خونگی که می خواین نگه دارین بیشتر کنین نه اینکه اول حیوون رو بگیرین و بعد به صورت تجربی متوجه چطوری نگه داشتنش بشین و جون یه حیوون دیگه که از بین رفته و این یکی هم که در شرف کشته شدنه!

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
امروز دادمش دختر کوچیکه همسایه خدایش با 5 تومن بیسکویت سبزی براش خریدم تا قبولش کنه از دستش راحت شدم دختر همسایه گرفته بودش توی دستش خدایش من موندم چرا با اون خوب بود من یا داداش رو میدید جیغ میکشید گاز میگرفت

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اینکه بچه هاش رو خورده بخاطر تغذیه نا مناسبش بوده به شما هم صب تا شب بیسکوییت بدن میری کله داداشتو میکنی میخوری!
باید تغذیه ش صحیح باشه، بادام و تخمه و گندم و سبزیجات و میوه میدادی. موقع حاملگی هم باید هر هفته یه تخم مرغ آب پز بهش میدادی که این اتفاقا نیوفته

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
امروز دادمش دختر کوچیکه همسایه خدایش با 5 تومن بیسکویت سبزی براش خریدم تا قبولش کنه از دستش راحت شدم دختر همسایه گرفته بودش توی دستش خدایش من موندم چرا با اون خوب بود من یا داداش رو میدید جیغ میکشید گاز میگرفت

خبر داشته نقشه قتلشو ميکشي، شايدم اين تاپيکو ديده بوده :)))))))))))

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
نه اشتباه نکنید یکی از عادت های همستر همینه بعد از اینکه بچه هاش دنیا اومد باید بچه هاشو ازش جدا نگه دارید توی یه شیشه اصلا نباید نزدیکش بلشن تا چند هفته

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
حیوونا ذات افراد کنارشون رو میشناسن.میفهمن
با این افکاری که داری معلومه کنارت ناآرومه !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

milad-70

Registered User
لایک‌ها
257
اعدام میکردی این موجود پلید رو ' حداقل روح اون مرحوم شاد شه

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان عزیزان باز هم می گم شما رو به خدا به حیون های خونگی به چشم اسباب بازی نگاه نکنین که اخرش بشه سرنوشت این همستر ها

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
اعدام میکردی این موجود پلید رو ' حداقل روح اون مرحوم شاد شه
خدا روح عمو پورنگ همستر زیبا بی صدا روبیامرزه همستر خوبی بود اگه زنده بود از خاله شادونه همستر سفید بی شعور گاگول بیشرف رو میبخشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا