• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همستر قاتل کمک(میخوام بکشمش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
با گیوتین ....

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
من یه همستر داشتم بعد از 2 سال به یکی دیگه واگذار کردم, البته نر بود ولی اگر همچین اتفاقی برای همسترهای منم میوفتاد شدیدا ازش متنفر می شدم.

شمقدر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ديگه يه همسترو نتوني بكشي به درد لاي جرز ميخوري

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
یه شکوائیه بر علیه قاتل مذکور تنظیم کن و بر علیه ش اقامه دعوی کن :D بزار مثل جبار سینگ قانون درباره این همستر تصمیم بگیره :lol:

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
نمیدونم چه گناهی نزر پروردگار کردم خدااااااااا:grrr: همستر رو پس داد میگه نمیتونه ازش نگهداری کنه :hmm: دیگه باید به اعدام فکر کنم فایده نداره
موقه خریدمش کل فامیل و خانواده میخواستنش حالا نه

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
ولش کن بره تو پارکی خارج از شهری جایی
نمی خوام نصیحتت کنم فایده هم نداره ولی اگه واقعا این قضیه راسته و حیونی وجود داره اگه بکشیش تو زندگی باید تاوانش رو بدی من خودم زیاد حیوون دوست و طرفداره حقوق حیوانات به طور افراطی نیستم ولی می دونم که آزار حیوون بی دفاع کاریه که بی جواب نمی مونه
پسر عمم تو بچگیش یه گربه رو کشته از اون موقع تا الان حدود 15 ساله یه تیک شدید عصبی گرفته که به شدت زندگیش رو تحت تاثیر قرار داده(حتی باعث شد از همسرش جدا بشه) ............

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نمیدونم چه گناهی نزر پروردگار کردم خدااااااااا:grrr: همستر رو پس داد میگه نمیتونه ازش نگهداری کنه :hmm: دیگه باید به اعدام فکر کنم فایده نداره
موقه خریدمش کل فامیل و خانواده میخواستنش حالا نه

اینجا می تونی واگذارش کنی به کسایی که دوست دارن نگه دارن. بخش واگذاری حیوانات:
تالار گفتگوی پرشین پت (MyPet.ir)

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
با صندلی برقی اعدامش کن:دی
این روش اعدام تو آمریکا یکی از پر طرفدارترین نوع اعدامه
........
ولی جدا از شوخی بهتره ولش کنی بره
اگر زرنگ باشه زنده میمونه نباشه هم توسط گربه سیاه گرسنه خورده میشه
یا بفروشش
اگر تهرانی حاظرم ازت بگیرمش از دستش خلاص شی
Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
نکُشش نکُشش
2mo5pow.gif

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
نکش نکش نکبت نکش..مرگ بر استارتر...مرگ بر استارتر....بده من روش تینر بریزم بعد آتیشش بزنم..یعد این هی از درد مییدوه این وروو اون ور حال میده

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من میخوام انتقام خونش رو بگیرم فردا صبح ساعت 5 اعدامش میکنم روش اعدام میندازمش بیش سگ نگهبان همسایه :evil:سگ نگهبان داره اندازه اسبه

سگ شرف داره
هیچ آزاری نمیرسونه

این انسان ها هستند که ظالم ترین موجود روی زمین هستند

متاسفم برای طرز فکری که بخاطر غریضه حیوانی باید با نادانی تمام و کمال حیوان زبون بسته رو کشت...

شما بخاطر بی اطلاعی همستری که خلق و خوی وحشی داره رو خریدید .اگر نمیتونید نگهش دارید واگذارش کنید

قبل از اووردن هرگونه حیوان تحقیق کنید که حیوان خانگی باشه

متاسفم

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
وای خدا رحم کنه بچه ها دیگه مرگ بر استاتر چی هست(مرگ بر بوق مرگ بر بوق) ؟امروز از حمایت حیوانات اومدن دستگیرم کنن در رفتم اقا شوخیکردم من همسترکشی داداش شوخی کردم امروز صبح بردم پارک جنگلی ازادش کردم دوستان جدا از شوخی من از همستر قبلی که 6 ماهی داشتم باهم خوب بودن اما وقتی سر زا مردم این سفیده رو خریدم فکر کنم بیماری سادیسم همستری داشت

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
نه عزیزم ریض نبوده
همستر ذاتن موجود تک زی هست اگه جز و قت تولید مثل با هم باشن 90% مواقع میوفتن به جون هم
واسه بچه خواهی دو مورد وجود داره شما نتونستی پروتین و ویتامین مورد نظر مادر رو تهیه کنی براش
یا اینکه به بچه ها دسا زدس که مادر اون رو به خاطر بویی که گرفته خورده فک کرده غذاست
به همستر باید همه چی بدی نه فقط بیسکوییت میوه و سبجات هم لازمه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
ولی عجب موجود پلیدی بوده نشنیده بودیم یه حیوانی بچه های خودشو بخوره!! :D احتمالا خدا توی آفرینشش یه سوتی داده:D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
وای خدا رحم کنه بچه ها دیگه مرگ بر استاتر چی هست(مرگ بر بوق مرگ بر بوق) ؟امروز از حمایت حیوانات اومدن دستگیرم کنن در رفتم اقا شوخیکردم من همسترکشی داداش شوخی کردم امروز صبح بردم پارک جنگلی ازادش کردم دوستان جدا از شوخی من از همستر قبلی که 6 ماهی داشتم باهم خوب بودن اما وقتی سر زا مردم این سفیده رو خریدم فکر کنم بیماری سادیسم همستری داشت

این حیونن اسمش روشه "حیون خانگی" برای محیط آزاد ساخته نشده درواقع با این کارت هم کشتیش. باید واگذار میکردی به یکی نگهش داره آدرس اون فرومه که دادم! میامدن ازت میگرفتن دیگه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا