به نکته درستی اشاره کردید.
استارتر گرامی؛ اگه شما بتونید با محتوای قانونی بعد از شش ماه، تو صفحه دهم نتایج گوگل هم بیایید، خیلی خوش شانس بودید! در سیستم های جدید گوگل، دیگه مثل قبل، سایت ها تو نتایج نمیان. حتی بهترین محتوا هم داشته باشی، تو لیست نتایج به همین راحتی نشون نمیده. چون الآن بحث اعتبار سایت برای گوگل مهم شده. قبل از هر چیزی باید گوگل مطمئن بشه، سایت شما معتبره و مطالب شما اعتبار داره. بعدش باید مطمئن بشه، هدف شما ادامه دادن فعالیت در فلان زمینه است و اینجوری نیست که اگه بازدیدی نداشتید، فوری سایت رو تعطیل کنید! خلاصه اینکه راه بسیار بسیار سختی در پیش دارید اگه بخواهید روی محتوای قانونی کار کنید.
اصلاً از روی هاست و دامنه شما می فهمه که از ایران هستید و فقط ممکنه سایتتون رو به کاربران مناطق خاص جغرافیایی نشون بده! میخواهید هاست و دامنه خارجی بگیرید... مشکلی نیست، از وبمسترتولز که لاگین کردید، متوجه میشه از ایرانید! آی.پی رو عوض می کنید؟ باشه... اونم مشکلی نیست؛ از شما موبایلی که ویرفای کردید می فهمه... شماره موبایل مجازی میزنید؟ اونم مشکلی نداره.... طبق الگوریتم های جدید از نوع رفتارتون (بدون درنظر گرفتن آی.پی) متوجه میشه از ایرانید (که توضیحش طولانیه... تو یکی از پست های همین فوروم دربارهاش نوشتم)
در مورد سرویس های خدماتی هم وضع خوبی نمیشه متصور شد. من روی یه پروژه سایت خدماتی کار کردم. بسیار حرفه ای و واقعاً سرتر از رقبای دیگه. سرویس های دیگه پولی اند ولی سرویس ما رایگان! بعد از دوسال، به نظر خودم گوگل، شاید کمتر از 200 ~ 300 بازدید برام فرستاده! چون رقبای دیگه اعتبار دارن. اعتبار چیه؟ انواع مختلفی از اعتبار داریم. یکیش اینه: وقتی یه کاربر به جای جستجوی مثلاً "کسب درآمد برای وبمستر"، جستجو می کنه: "فورم پرشین تولز"، این یعنی اعتبار.
نمیخوام ناامیدتون کنم، حتماً برای تجربه هم که شده انجامش بدید و نتیجه رو همینجا بنویسید ولی میخوام بگم، به قصد کسب درآمد، وارد همچین کاری نشید. اگه علاقه دارید، انجامش بدید. فرض رو بر این بذارید که هیچ بازدیدی از موتورهای جستجو نمیاد. خودتون باید دنبال جذب مخاطب بگردید.