یا از system restore کمک بگیر
یا روی درایو مورد نظر properties/tools/chek now بزنید در پنجره باز شده automatically fix file system errors بزنید ارورها اصلاح بشه
یا از system restore کمک بگیر
یا روی درایو مورد نظر properties/tools/chek now بزنید در پنجره باز شده automatically fix file system errors بزنید ارورها اصلاح بشه
سیستم ریستور که فکر نکنم ربطی داشته باشه چون اصلا روی سیستم نبوده که ریستور کنم بعدشم دیلیت نشده که با ریستور برگرده.
check now هم کردم اروری نبود که فیکس کنه.
واسه اطمینان؛ریکاوری هم کردم هاردو منتها جواب نداد.
دوستان من می خوام چند تا عکس از خیابون که با یک کادر ثابت و بااستفاده از سه پایه گرقته شده است رو جوری ترکیب کنم که ترافیم و ازدحام در عکس نهایی افزایش پیدا کرده باشه
چه تکنیک و ذوشی رو پیشنهاد می کنید؟
یه سوال غیر فنی دارم دی واترمارک عکس را چطوری باید حذف کرد؟ مثلا یه عکس تبلیغاتی واترمارک داره چه جوری باید واترمارک را حذف کرد، وسط تصویر هم هست گوشه نیست که برش دارم
یه سوال غیر فنی دارم دی واترمارک عکس را چطوری باید حذف کرد؟ مثلا یه عکس تبلیغاتی واترمارک داره چه جوری باید واترمارک را حذف کرد، وسط تصویر هم هست گوشه نیست که برش دارم
سلام با ابزار Clone pattern Photoshop حذف اش کنید در واقع حذف که نه بلکه با پیکسل های کناری جایگزین کنید . اگه سختت بود جسارتا برام بفرست انجامش بدم برات
پ ن : اوه اوه اصلا تاریخ پست رو ندیدم . من خودم زیر خاکی ام تاپیک زیر خاکی هم بالا آوردم شرمنده
دوستان سلام ,
کسی میتونه برای من این پلاک رو در بیاره از روی این عکس , خیلی کمک به گرفتن یک باند سرقت میکنید که همه محله ما رو زده و متاسفانه آگاهی خیلی اینجا ضعیف هست و هیچ کمکی نمیکنه ,
بی نهایت سپاسگزارم و دعای همه مال باختگان به همراهتان هست
سلام عزیز
کاری که شما قصد انجامش را دارید کار ساده ای نیست و زمان بره و نیاز داره که از نرم افزار های مختلف الاع داشته باشین چون با یدونه نرم افزار نمیشه خیلی واضحش کرد.
سلام دوستان،
من یه پرینتر اپسون مدل sx130 دارم که مدتی ازش استفاده نکردم و جوهر تو هدش خشک شده بود به توصیه یکی از دوستان هد دستگاه رو باز کردم داخل آب جوش قرار دادن تا روزنههای گرفته شده باز بشه و بعد اقدام به خشک کردن هد کردم و اون رو داخل دستگاه قرار دادم بعد که پرینتر رو بستم و اقدام به روشن کردن پرینتر کردم متاسفانه مخزن جوهر یکی دو مرتبه حرکت میکنه و بعد تو ایستگاه خودش قرار میگیره و سه چراغ چشمک زن دوتا قرمز مربوط به جوهر و کاغذ چراغ پاور هم به رنگ سبز در حال چشمک زدن هستند.
لطفاً راهنمایی کنید که مشکل چیه؟
اینم عکس ارور پرینتر. http://s8.picofile.com/file/8354417676/IMG_20190308_113832.jpg
آیا به واسطه شستشوی هد مشکل پیدا کرده؟؟؟؟ آخه قبل از شستشو پرینت میگرفت ولی رنگ مشکی رو نمیگرفت.
لابراتوار نور قائم یکی از بزرگترین لابراتوار چاپ عکس تهران هست. شما می توانید عکستون رو در سایز دلخواه برای چاپ انتخاب و در سریع ترین زمان ممکن تحویل بگیرید.