عکاسی یعنی ثبت نور!یه 600D دارم همیشه در حالت اتوماتیک عکس گرفتم. بلد نیستم در حالت های دستی عکس بگیرم. از کجا میتونم یاد بگیرم که چطور عکس های بهتری با این دوربین بگیرم؟
فکر کنم مشکل شما از این باشه که دوربین رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنید. بهتره کارت حافظه رو با رم ریدر به سیستم وصل کنید اینطوری قاعدتا نباید مشکلی وجود داشته باشه.سلام یه دوربین کنان دارم میخوام فیلم های پاک کردشو برگدونم یه نرم افزار خوب سراغ دارید؟
مشکل بعدیم اینه درایو دوربینم توی مای کامپیوتر فقط ظاهر میشه ولی توی برنامه نمیاد با همه برنامه ها چک کردم دوربین به پی سی وصل هستش محتویات داخل رم گوشی رو هم میتونم ببینم ولی تو برنامه نصب نمیشه
سلام.
یک چند تا سوال مبتدیانه دارم :
1- بخواهم برای عکاسی مجوز بگیرم باید چی کار کنم و چه شرایطی داشته باشم؟
2- عکس هامو بخواهم بفروشم چی کار باید بکنم؟ نمایشگاه باید بزنم یا راه های دیگه هم هست؟
3- اگه بخواهم یه جا وایستم بابت عکسی که از مردم میگیرم پول بگیرم، ایا میان گیر میدن؟
4- یه لنز 70-300 لرزشگیردار دارم ،اگر بخواهم مدت طولانی با فاصله کانونی 200 به بالا نور دهی کنم با اینکه دوربین رو سه پایس ولی نتیجه رو که میبینم لرزش دار هست. راه حلی برای برطرف کردن این مشکل هست؟
راجع به مجوز من تجربه ی خودم رو بگم که برای علاقه خودم از معماری ،از دفتر دانشگاه یه مجوز گرفتم.یه ورق معمولی تایپ شده و یه امضا و یه مهر ! خیلی جاها فقط گفتن داری منم گفتم بله ،نگاه هم نکردن ! بعضی جاها هم کلا اجازه ندادن .یکی دوبار هم چک کردن ولی اصلا استعلامی در کار نیست. خلاصه سعی کن از جایی بگیری ولی اگه نشد خودت دست به کار شو.
z1
نخیر معماری هستمبسیار متشکرم.
امور دانشجویی رفتین؟ رشتتون عکاسی هست؟
روی فایل راست کلیک کنید و پسوند دقیق فایل رو ذکر بفرماییدسلام؛
یک تعدادی خاص از تصاویر موجود در سیستمم قابل اجرا نمی باشند و فقط آیکون عکس مشخص است. با چه نرم افزاری می توانم آنها را احیا کنم؟!
دوربینتون انقدر حرفه ای نیست که بشه فوکوس خوبی ازش گرفتمن یه دوربین نیمه حرفه ای کانن مدل sx230 دارم که می خوام باهاش عکس با زمینه تار بردارم .محدوده دیافراگم گوشیم بیم 3.1 تا 8 که من اونو روی کمترین یعنی 3.1 گذاشتم. شاترم روی 1.10 تا 1 گذاشتم ولی پس زمینه با وقتی که دیافراگم روی 8 خیچ فرقی نکرد! فاصله من تا سوژه 1 متر و از پس زمینه 3 متر، به نظر شما مشکل از چیه؟ فاصله سوژه و پی زمینه رو چند بزارم؟