• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اوکی.منظورتون مود فوکوس هست.البته من این دوربین رو نداشتم اما slr ها سه مدل فوکوس دارند
one shot که فقط وقتی فوکوس کنه عکس رو میگیره و دقیق ترین حالت هست
al focus که فوکوس رو به صورتی انجام میده که سریع باشه اما با دقت کمتر
Al servo که وقتی دکمه رو نیمه نگه میدارید همیشه در حال فوکوسه.
حالا تو دکمه ها و تنظیمات دوربین ببینید موارد اینچنینی اگر هست تغییر بدید.(برای سوژه های متحرک ممکنه مورد سوم کاربرد داشته باشه.اما بستگی به سوزه و خودتون داره)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
درود بر رفقای گل
راستش این سواغ رو میخواستم توی پخ تز استاید گل به خصوص حسین عزیز که سر خرید اخرم (لنز 85) کلی ازش مشورت گرفتم بپرسم ولی ترجیح دادم اینجا بپرسم که بدرد بقیه هم بخوره
راستش من برای عکاسی به عنوان یه تفریح بودجه ای در نظر میگیرم که هرچند وقت به اون میپردازم
ابزارهای الانم شامل
Canon 600d +18-55 lens kit
Lens Canon 85mm f1:8
هستند
میخواستم یه خریدی کنم بین موارد زیر موندم و اینکه برای کسی که به پرتره علاقه منده کدوم ابزار رو پیشنهاد میکنید..

فلاش
لنز 40mm pancake
فیلتر پولاریزه

ممنون از راهنمایی شما

z1

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام رفیق
شرمنده میکنی
لنز پنکیک 40 میلی متر زیاد به کارت نمیاد تو پرتره.البته اگر قدی بخوای بگیری شاید
فیلتر پلاریزه هم به نظرم برای این کار چیز الزامی ای نیست.بودنش بهتر از نبودنش هست ولی حداقل اگر میخوای بگیری یه چیز خوب بگیر که حول و حوش 200 پولشه
اما فلاش.
به نظرم دستت رو خیلی باز میکنه و کم کم با نورپردازی ها آشنا میشی.خوبی اش هم اینه که میتونی با استفاده از خلاقیتت کارای خوبی رو ارائه بدی.البته نمیدونم فلاش اکسترنال میخوای بخری یا استودیویی؟
در هر صورت بودجه رو مشخص کن تا یه خرید خوب داشته باشی

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سلام رفیق
شرمنده میکنی
لنز پنکیک 40 میلی متر زیاد به کارت نمیاد تو پرتره.البته اگر قدی بخوای بگیری شاید
فیلتر پلاریزه هم به نظرم برای این کار چیز الزامی ای نیست.بودنش بهتر از نبودنش هست ولی حداقل اگر میخوای بگیری یه چیز خوب بگیر که حول و حوش 200 پولشه
اما فلاش.
به نظرم دستت رو خیلی باز میکنه و کم کم با نورپردازی ها آشنا میشی.خوبی اش هم اینه که میتونی با استفاده از خلاقیتت کارای خوبی رو ارائه بدی.البته نمیدونم فلاش اکسترنال میخوای بخری یا استودیویی؟
در هر صورت بودجه رو مشخص کن تا یه خرید خوب داشته باشی

ممنونم حسین جان واقعا از حضورت
فلاش اکسترنال منظورم بود چون استودیویی دارم روش کار میکنم یکی خودم درست کنم که البته تاپیکش رو میزنم تا از شما وبقیه علاقمندان کمک بگیرم.
فیلتر هم خداروشکر جور شد ،برادرم داده یکی از بستگان از خارجه :D برام بیارن
بودجه هم زیر یک میلیون دارم البته کمتر خرج کنم بهتر.ممنونم از لطفت داداش گل

z1

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگر امکانش رو داری یه فلاش 580ex بخر.در کل کنون یه چیز دیگه است.و اگر هم قصد خرید دو تا شاخه رو داری میتونی به مدل هایی مثل nissan 622 مارک 2 فکر کنی.البته لوازمش رو هم کم کم تهیه کن مثل اسنوت/ژل رنگی/سافت باکس و ... اما یک فلاش خوب بهتر از دو تا فلاش نسبتا" خوبه.
در مورد فلاش استودیویی هم یکی از بچه های فروم عکاسی یکی برای خودش ساخته بود.لینکش رو پیدا نکردم.وقتی پیدا کردم میذارم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اگر امکانش رو داری یه فلاش 580ex بخر.در کل کنون یه چیز دیگه است.و اگر هم قصد خرید دو تا شاخه رو داری میتونی به مدل هایی مثل nissan 622 مارک 2 فکر کنی.البته لوازمش رو هم کم کم تهیه کن مثل اسنوت/ژل رنگی/سافت باکس و ... اما یک فلاش خوب بهتر از دو تا فلاش نسبتا" خوبه.
در مورد فلاش استودیویی هم یکی از بچه های فروم عکاسی یکی برای خودش ساخته بود.لینکش رو پیدا نکردم.وقتی پیدا کردم میذارم

حسین جان ممنون از راهنماییت
نظرت راجع به 430 ex ii چیه؟ خیلی ضعیفه؟ اونی که شما معرفی کردی تقریبا باید یک میلیون باشه قیمتش
میتونم اونم بگیرم ولی باید یکم صبر کنم بودجه زیاد شه

z1

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
430 هم فلاش خیلی خوبیه.اما به هر حال قدرت و امکانات 580 رو نداره.یه چیز خیلی مهم تو 580 اینه که قابلیت hss داره یعنی با سرعت بالای شاتر هم سینک میشه که تو مدل هایی مثل 430 نیست

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
430 هم فلاش خیلی خوبیه.اما به هر حال قدرت و امکانات 580 رو نداره.یه چیز خیلی مهم تو 580 اینه که قابلیت hss داره یعنی با سرعت بالای شاتر هم سینک میشه که تو مدل هایی مثل 430 نیست

ممنونم حسین جان از راهنماییت
برم سراغ فلاش 580 پس
شماهم لطف کن اون لینک کاربری که خودش ساخته بود رو اگه پیدا کردی مرقوم بفرما ماهم استفاده کنیم
مخلصتم
z1

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
این همون موردی که گفتم.حقیقتش من یکی دو بار میخواستم با این کاربر صحبت کنم ولی جواب نداد.حالا شما هم یه تلاشی بکنید

http://forum.akkasee.com/f17/t2792-39.html#post294972

این تاپیک هم دیدنش خالی از لطف نیست.هر چند ربط مستقیم به کار استودیویی نداره ولی بی ربط هم نیست

http://forum.akkasee.com/f90/t17787.html

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
تا اونجا که اطلاعات من قد میده و تو سایتای مختلف دیدم یک لنز 135 میلیمتری برای عکاسی پرتره مناسبه.
این درسته؟!
برای گرفتن عکس های خیابانی و شهری چه نوع لنزی مناسب هست؟!
لنزهای 58 میلیمتری و 16 میلیمتری کاربردشون چیه؟!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بسته به نوع پرتره (کادر بسته /نیم قد/تمام قد) فوکال مناسب برای این کار رو بین 85 تا 135 توضیح دادند.البته تا 200 میلی متر هم میشه عکس های خوبی گرفت.در کل هر چقدر فوکال لنت بره بالاتر دیستوریشن صورت کمتر میشه و پرسپکتیو بهتری خواهیم داشت
اما خودتون میدونید ضریب کراپ هم تاثیر گذاره
برای کارهای خیابانی محدودیتی در کار نیست منتها بهتره 40 تا 80 میلی متر باشه.اما 50 میلی متر گزینه ی خوبیه
لنز 58 میلی متر حدودا" در حد وسعت دید انسان هست و برای همین کارهای خیابانی/بعضی اوقات پرتره/و موارد عمومی در کل کاربرد داره
لنز 16 میلی متر یه لنز وایده و برای طبیعت کاربرد داره

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
بسته به نوع پرتره (کادر بسته /نیم قد/تمام قد) فوکال مناسب برای این کار رو بین 85 تا 135 توضیح دادند.البته تا 200 میلی متر هم میشه عکس های خوبی گرفت.در کل هر چقدر فوکال لنت بره بالاتر دیستوریشن صورت کمتر میشه و پرسپکتیو بهتری خواهیم داشت
اما خودتون میدونید ضریب کراپ هم تاثیر گذاره
برای کارهای خیابانی محدودیتی در کار نیست منتها بهتره 40 تا 80 میلی متر باشه.اما 50 میلی متر گزینه ی خوبیه
لنز 58 میلی متر حدودا" در حد وسعت دید انسان هست و برای همین کارهای خیابانی/بعضی اوقات پرتره/و موارد عمومی در کل کاربرد داره
لنز 16 میلی متر یه لنز وایده و برای طبیعت کاربرد داره
می خوام وسایل عکاسیم رو کم کم جمع کنم.
با سطل ماست و چراغ تونستم سافت باکس بسازم.
فلش هم که گرون هست :دی باید ببینم چی میشه.
دارم روی لنز ها هم تحقیق می کنم. اینکه به چه لنزهایی نیاز دارم و برای چه کارهایی مناسبترین لنز چی هست.
احتمالا یادتون هست که من نکس 5آر دارم. و لنز روش هم 16-50 است که اصلا چیز دندونگیری نیستش!
می خوام از لنزهای آنالوگ برای خودم ست جمع کنم و ترجیح میدم همشون از یک مانت باشن. که توی این زمینه هم نیاز به اطلاعات دارم! کدوم مانت در مجموع لنز های بهتری دارن؟!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
پرکاربردترین مانت که الان m42 هست بین آنالوگ ها.منتها چون دوربینتون بدون آینه است با اکث مانت ها مشکلی ندارید.مثلا" پنتاکس/یا fd کنون و ....
تو این زمینه به نظرم استفاده از مانتی مثل m42 بهتر باشه که فقط یک تبدیل بخواید و چند تا لنز بخرید

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
پرکاربردترین مانت که الان m42 هست بین آنالوگ ها.منتها چون دوربینتون بدون آینه است با اکث مانت ها مشکلی ندارید.مثلا" پنتاکس/یا fd کنون و ....
تو این زمینه به نظرم استفاده از مانتی مثل m42 بهتر باشه که فقط یک تبدیل بخواید و چند تا لنز بخرید
پس مانت پیچی یا m42 درسته؟!
برای فیلم برداری چه لنزی پیشنهاد می کنید؟ مستند سازی اجتماعی.
به نظرتون Canon 50mm f1.4 SSC مناسب هست؟! البته مانتش fd یست.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوستان
من یه دوربین canon eos m دارم که 2 اا لنز کیت روش داره
از خیلیا پرسیدم میگن این لنز 22 میلیمتری کانون ثابت که روش داره و دیافراگم ثابته،خیلی به کار نمیاد !
ولی چون دیاف خیلی بازی داره من اکثر مواقع دارم ازش استفاده میکنم و خروجی خیلی خوبی هم میده،چون خیلی به زوم نیاز ندارم کارمو راه میندازه مخصوصا برای عکاسی چهره و اشیای نزدیک که بک گراند بلور میخواد

حالا سوالم اینه که اگه اصولی بخوایم، این 2 تا لنز کیت که رو دوربین من هستش یعنی 22 میل و 18-55 هر کدوم چه کاربردهایی داره ؟ و نقاط قوت و ضعف هرکدومشون چیه؟
ممنونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
پس مانت پیچی یا m42 درسته؟!
برای فیلم برداری چه لنزی پیشنهاد می کنید؟ مستند سازی اجتماعی.
به نظرتون Canon 50mm f1.4 SSC مناسب هست؟! البته مانتش fd یست.

در مورد فیلم برداری متاسفانه اطلاع زیادی ندارم.اما اگر بخواید فوکوس دستی داشته باشید سامیانگ لنزهای خوبی داره
m42 همون پیچی هست
لنز نام برده هم جزو لنزهای خوب کنون هست که با یه تبدیل روی دوربین شما کارآیی خوبی میده

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان
من یه دوربین canon eos m دارم که 2 اا لنز کیت روش داره
از خیلیا پرسیدم میگن این لنز 22 میلیمتری کانون ثابت که روش داره و دیافراگم ثابته،خیلی به کار نمیاد !
ولی چون دیاف خیلی بازی داره من اکثر مواقع دارم ازش استفاده میکنم و خروجی خیلی خوبی هم میده،چون خیلی به زوم نیاز ندارم کارمو راه میندازه مخصوصا برای عکاسی چهره و اشیای نزدیک که بک گراند بلور میخواد

حالا سوالم اینه که اگه اصولی بخوایم، این 2 تا لنز کیت که رو دوربین من هستش یعنی 22 میل و 18-55 هر کدوم چه کاربردهایی داره ؟ و نقاط قوت و ضعف هرکدومشون چیه؟
ممنونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام پوریا جان
اتفاقا" لنزهایی مثل همون 22 میلی متر چون کوچیکه و به اصطلاح پنکیک هست و فوکال خوبی هم داره با دیافراگم باز یه لنز کاربردی برای کارای مستند و خیابانی هست.نمیدونم کی گفته که کاربرد نداره.البته مسلما" برای طبیعت یا پرتره ی بسته لنز خیلی خوبی نیست
18-55 یک لنز زوم پر کاربرده.از کارهای طبیعت بگیر تا ریورس کردن برای ماکرو و پرتره و ....
اما اگر هیکل لنز براتون خیلی مهم نیست و به فکر یه لنز همه کاره میگردید و تبدیل m به eos رو دارید به نظرم لنزهایی مثل 15-85 یا 17-85 کاربرد زیادتری میتونه براتون داشته باشه.هر چند دیافراگم بسته تری داره

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام بر همه
می خوام یک تایم لپس از طلوع و غروب خورشید بگیرم.
نکاتی که باید رعایت کنم رو بیان بفرمایید تا تایم لپس بهتری داشته باشم.
طلوع خورشید از پشت کوه هست و غروب خورشید احتمالا از دشت یا شایدم دریا بگیرم.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام بر همه
می خوام یک تایم لپس از طلوع و غروب خورشید بگیرم.
نکاتی که باید رعایت کنم رو بیان بفرمایید تا تایم لپس بهتری داشته باشم.
طلوع خورشید از پشت کوه هست و غروب خورشید احتمالا از دشت یا شایدم دریا بگیرم.

اول این که طلوع و غروب خورشید چون یکجا نیست باید دو تا تایم لپس جداگانه بگیرید و بعد اگر خوب شد به هم بچسبونید.یعنی من این طور متوجه شدم.اما اگه قرار نیست به هم چسبونده بشه حرفی نیست
دوم این که حتما" از ریموت تایمر دار با قابلیت برنامه ریزی استفاده کنید.فاصله ی بین شات ها باید دقیق و بدون مشکل باشه.
مورد سومی که به نظرم میرسه بحث نور خورشید وقتی از پشت کوه میاد هست.مسلما" اگه یه هوای ابری باشه تا نور خورشید بعد از طلوع مستقیما" به سنسور نرسه نتیجه از لحاظ نور و دینامیک رنج خیلی بهتر میشه.باید یه روزی رو انتخاب کنید که باد حداقل باشه.چون اگه حتی یه ذره دوربین و لنز تکون بخوره تو مرج کردن تصاویر مشکل به وجود میاره.
خوندن این تاپیک هم خالی از لطف نیست:

http://forum.akkasee.com/f20/t12806.html

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان و اساتید عزیز
من میخوام رینگ معکوس بگیرم برای دوربینم
به سختی گیر آوردم
دوربین SLT سونی از سری آلفا هست
من شنیدم که دیاف دوربین های سونی سری آلفا (من آلفا37 دارم) در حالت استفاده از این رینگهای معکوس قابل تنظیم نیست
میخواستم ببینم با این اوصاف چکار کنم؟ بخرم یا عملا بلا استفاده میشه؟
ممنون

بالا