hossein137
مدیر بازنشسته
سلام دوستان.
یه سوال درباره خرید دوربین DSLR دارم.
الان بهترین دوربین dslr تو محدوده قیمت 1.5 تا 1.7 چی هست؟ به مارک خاصی تعصب ندارم. هرچی که بهترین جواب رو داده باشه.
با چند نفر صحبت کردم گفتن 600d کنن بهترینه تو این قیمت. درسته؟
بسیار ممنون از پاسختون.
آره دوربین خوبیه ولی میگن امسال ساله نیکونه . یه سری به دوربینای نیکون هم بزن در مورد اونا هم پرس و جو کن .
من همین هفته ی پیش 600D خریدم راضی هم هستم واقعا حرف نداره ولی اکثرا میگن نیکون چرا نگرفتی . ولی فکر کنم نیکون زیر 2 تومن مدل خوبی نداشته باشه و قدیمی ها هستن فقط.
راستی من یه 100 تومنی گرون تر از اون محدوده قیمت شما خریدم . نمیدونم شاید ارزون شده باشه ولی گفتم در جریان قیمت 600D باشید .
-------
یه سوال داشتم از دوستان .
چرا رد ستاره ها تو این عکس اینجوری افتاده ؟ 3 پایه که کاملا ثابت بود و نمیلرزید . چی شده یعنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
این که بگیم امسال سال کنون هست یا نیکون در کل به نظرم خیلی سطحی و آماتوری هست.
در مورد انتخاب دوربین به نظرم الان خرید 600D زیاد جالب نیست.هر چند دوربین فقط یه وسیله است
مدل هایی مثل 650D/100D/700D یا در نیکون d5200/d3200/d3300 میتونید بخرید.و اگر الزامی به slr بودنش نیست eos-m (مخصوصا" ست 5 تکه اش) بسیار وسوسه انگیز هست.
------------------
در مورد عکس رد ستاره هم اگر تک عکس هست دو تا حالت داره : یا موقع فشار دادن شاتر لرزش به وجود اومده و انقدر تو این کار لرزش های جزیی مهمه که حد نداره(حتی بعضی مواقع یه نسیم میتونه عکس رو تار کنه) یا این که سه پایه تون خیلی محکم نبوده
و اگر ترکیبی هست احتمالا" مشکل از نرم افزاریه که با هم استکش کردید