• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان.
یه سوال درباره خرید دوربین DSLR دارم.
الان بهترین دوربین dslr تو محدوده قیمت 1.5 تا 1.7 چی هست؟ به مارک خاصی تعصب ندارم. هرچی که بهترین جواب رو داده باشه.
با چند نفر صحبت کردم گفتن 600d کنن بهترینه تو این قیمت. درسته؟
بسیار ممنون از پاسختون.
آره دوربین خوبیه ولی میگن امسال ساله نیکونه . یه سری به دوربینای نیکون هم بزن در مورد اونا هم پرس و جو کن .
من همین هفته ی پیش 600D خریدم راضی هم هستم واقعا حرف نداره ولی اکثرا میگن نیکون چرا نگرفتی . ولی فکر کنم نیکون زیر 2 تومن مدل خوبی نداشته باشه و قدیمی ها هستن فقط.
راستی من یه 100 تومنی گرون تر از اون محدوده قیمت شما خریدم . نمیدونم شاید ارزون شده باشه ولی گفتم در جریان قیمت 600D باشید .
-------

یه سوال داشتم از دوستان .
چرا رد ستاره ها تو این عکس اینجوری افتاده ؟ 3 پایه که کاملا ثابت بود و نمیلرزید . چی شده یعنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
m5f4bk6s7fofi0kmvacv.jpg

این که بگیم امسال سال کنون هست یا نیکون در کل به نظرم خیلی سطحی و آماتوری هست.
در مورد انتخاب دوربین به نظرم الان خرید 600D زیاد جالب نیست.هر چند دوربین فقط یه وسیله است
مدل هایی مثل 650D/100D/700D یا در نیکون d5200/d3200/d3300 میتونید بخرید.و اگر الزامی به slr بودنش نیست eos-m (مخصوصا" ست 5 تکه اش) بسیار وسوسه انگیز هست.

------------------
در مورد عکس رد ستاره هم اگر تک عکس هست دو تا حالت داره : یا موقع فشار دادن شاتر لرزش به وجود اومده و انقدر تو این کار لرزش های جزیی مهمه که حد نداره(حتی بعضی مواقع یه نسیم میتونه عکس رو تار کنه) یا این که سه پایه تون خیلی محکم نبوده
و اگر ترکیبی هست احتمالا" مشکل از نرم افزاریه که با هم استکش کردید

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
این که بگیم امسال سال کنون هست یا نیکون در کل به نظرم خیلی سطحی و آماتوری هست.
در مورد انتخاب دوربین به نظرم الان خرید 600D زیاد جالب نیست.هر چند دوربین فقط یه وسیله است
مدل هایی مثل 650D/100D/700D یا در نیکون d5200/d3200/d3300 میتونید بخرید.و اگر الزامی به slr بودنش نیست eos-m (مخصوصا" ست 5 تکه اش) بسیار وسوسه انگیز هست.

------------------
در مورد عکس رد ستاره هم اگر تک عکس هست دو تا حالت داره : یا موقع فشار دادن شاتر لرزش به وجود اومده و انقدر تو این کار لرزش های جزیی مهمه که حد نداره(حتی بعضی مواقع یه نسیم میتونه عکس رو تار کنه) یا این که سه پایه تون خیلی محکم نبوده
و اگر ترکیبی هست احتمالا" مشکل از نرم افزاریه که با هم استکش کردید
با فتوشاپ چسبوندم بهم . پدرم درومد . آخرشم خوب نشد.یه نرم افزار خوب معرفی میکنید ؟
شاتر رو مود تایمر و 10 عکس پشت سر هم بود. 10 ثانیه بعد از جدا شدن دست عکس گرفت.
عکسا هم با 30 ثانیه اکسپوز بودن.
اگه با برنامه درست نشد مشکل از 3 پایه ست ؟ درست میفرمایید اتفاقا دیشب یه باد نسبتا آروم هم میوزید.کمی شدید تر از نسیم. باید وزنه آویزون کنم به 3 پایه فکر میکنم.

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
لنز واید ارزون قیمت چی پیشنهاد میکنید؟ خیلی با واید کار نمیکنم فقط برای بعضی مواقع میخوام. بیشتر برای منظره...
و یه سوال در مورد عکاسی پرتره. چون من میتونم بگم اصلا پرتره تا حالا نگرفتم، چد مورد که به تازگی گرفتم خیلی خوب در نیومد! خودم حس میکنم کادر بندی بد جوره! یه مطلبی یه حا خوندم که بهترین نقطه ی کادر بندی سوژه توی 1/3 های کادر ه. برای پرتره چجوریاس؟ مخصوصا سوژه کودک...

ممنون

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
بررای کادر بندی که مطلب خیلی زیاد هست تو سایتای مطرح . سرچ کنید : tips for portrait shots
مطالب عالی ای میاد .
منم آماتورم ولی این چند وقت یه چیزی که بهش رسیدم اینه که باز و بسته بودن دیافراگم یا به عبارتی کم و زیاد بودن عمق عکس چیزی نیست که همیشه یه جورش مناسب باشه .
خیلی ها دنبال کمترین عمق میدان هستن و لنز هایی میخرن که بیشترین بوکه رو داشته باشه تا بیشترین محو شدگی پس زمینه تو میدان دیده بشه .
ولی نظر من اینه که وقتی به یه منظره برمیخورید که میخواید از کسی تو این منظره عکس بگیرید دیافراگم های مختلف رو امتحان کنید بعضی جاها ارزش عکس به بکگراندش هست .
در مورد عکاسی از کودک هم به دلیلی نیاز به سرعت زیاد شاتر به نظرم فلاش خیلی موثر هست . اگه فلاش اکسترنال و چتری ندارید سعی کنید با چیزی مثل یک کاغذ یا دستمال سفید نور فلاشتون رو پخش کنید تا علاوه بر کاهش اثر نفوذ به جزئیات و زشت کردن عکس ، چشم سوژه و کودک هم کمتر اذیت بشه .

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
ممنون از پاسختون.
در مورد لنز کسی میتونه کمک کنه یه لنز بهم معرفی کنه؟

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. میخوام یه فیلتر ND بخرم. هر چی مناسبتر خب بهتر:D دروبینم 100D هست. به نظرتون این فیلتره خیلی بده؟ قیمتش که خیلی مناسبه. یه مسافر دارم میخوام برام بیاره
http://www.amazon.com/Graduated-JB-...id=1403118997&sr=1-1&keywords=nd8+filter+58mm
مثلا hoya ND8 26$ هست به نظرتون میارزه انقدر بیشتر هزینه کنم؟

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Ali subi منم بین 600 دی و 100 دی شک داشتم. بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که اگه فقط ملاک عکس باشه 600 دی خوبه ولی اگه هم عکس هم فیلم 100دی بهتره چون فوکوس اتوماتیک داره. ولی در کل اگه قصد دارین از قبلش کسب درامد داشته باشین با وجود اینکه 100دی خیلی دوربین خوووووووووبیه ولی چون سایزش کوچیکتره (که برای خود من یه حسن بود) شاید مشتری ها فک کنن دوربینتون خوب نیست و 600 دی بیشتر به چشم بیاد:general406:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
لنز واید ارزون قیمت چی پیشنهاد میکنید؟ خیلی با واید کار نمیکنم فقط برای بعضی مواقع میخوام. بیشتر برای منظره...
و یه سوال در مورد عکاسی پرتره. چون من میتونم بگم اصلا پرتره تا حالا نگرفتم، چد مورد که به تازگی گرفتم خیلی خوب در نیومد! خودم حس میکنم کادر بندی بد جوره! یه مطلبی یه حا خوندم که بهترین نقطه ی کادر بندی سوژه توی 1/3 های کادر ه. برای پرتره چجوریاس؟ مخصوصا سوژه کودک...
ممنون
والا بستگی داره چقدر واید بخواید.اما در کل لنز واید خیلی ارزون نیست
ارزون ترین و به نسبت خوش قیمت ترین لنزی که دیدم 8mm fish eye سامیانگ بوده
در مورد کادربندی پرتره هم یه سری عکس برای محل قطع شدن هست که اگه سرچ کنید بهش میرسید منتها این چیزا کافی نیست.1/3 هم اکثر اوقات برای پرتره کاربرد نداره و بیشتر برای منظره هست.
در مورد سوژه ی کودک هم بستگی داره به نوع نور/ژست سوزه و از این دست.به نظرم دیدن عکس های پرتره خوب بهترین کمک رو میکنه بهتون

سلام. میخوام یه فیلتر ND بخرم. هر چی مناسبتر خب بهتر:D دروبینم 100D هست. به نظرتون این فیلتره خیلی بده؟ قیمتش که خیلی مناسبه. یه مسافر دارم میخوام برام بیاره
http://www.amazon.com/Graduated-JB-Digital-Microfiber-Cleaning/dp/B00HX8JBD4/ref=sr_1_1?s=photo&ie=UTF8&qid=1403118997&sr=1-1&keywords=nd8 filter 58mm
مثلا hoya ND8 26$ هست به نظرتون میارزه انقدر بیشتر هزینه کنم؟

سلام
اول این که چه نوع فیلتر Nd? نصفه (مثل همین مدل)؟ کامل؟ چند استاپ ؟
ولی در هر حال hoya یه برند شناخته شده است و واقعا" ارزش هزینه ی بیشتر رو داره .روی برند B&w هم فکر کنید

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون حسین. دقیقا همینی که لینکش رو گذاشتم ارزش خرید داره؟ قیمتش خیلی مناسبه کار راه میندازه؟ فرق کامل با نصفه چیه؟ بعد مهم استاپ و نصفه یا کامل بودنه یه فیلتر هست یا مارکش هم مهمه؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آخه شما مشخص نکردی برای چه کاری میخوای؟
ببین این نصفه ها دو مدله.یکی کوکین هاست که مربعیه و بهترینش هست.و یکی هم همین مدل گرد که کاربرد خیلی نداره.یعنی اصل کار اینا برای تیره تر کردن آسمان هست.تازه این که به نظر من هیچ کاربردی نداره چون سطح تیرگی اش یه دفعه کم میشه و لبه ها خیلی ضایع میشه (مثل این که یه براش بکشی روی عکس و هیچ فرقی هم نداره) و در کل نظر من منفیه.
اگر nd کامل باشه برای کم کردن نور کل کادر هست.مثلا" وقتی میخواید آب به صورت مخملی بیفته تو عکس که اون هم نمیشه دقیق گفت چه فیلتی مناسبه.ممکنه nd1000 مناسب باشه یا nd8
فرق برند تو کیفیت کاره و فرق نوع فیلتر تو نوع کار.شما باید اول ببینی برای چه کاری میخوای فیلتر رو بخری؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
برنامه ای هستش برای درست کردن پاناروما ؟
یعتی چند تا عکس بگیری بعد اینها رو بذاری کنار هم
یکی هم که تفاوت اصلی دوربین های کنون و نیکون دقیقا چیه ؟ رنگ ؟ شارپنس ؟

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
برنامه ای هستش برای درست کردن پاناروما ؟
یعتی چند تا عکس بگیری بعد اینها رو بذاری کنار هم
یکی هم که تفاوت اصلی دوربین های کنون و نیکون دقیقا چیه ؟ رنگ ؟ شارپنس ؟
PanoramaStudio برای ساخت پانوراما .
سوال دومتونم والا چی بگم .
مطمئن باشید اگه یه برند همچین اختلاف فاحشی ( مثل شارپنس و رنگ ) داشته باشه با برند دیگه از رقابت حذف میشه .
به شخصه فرقی ندیدم تو دوربین های هم رده از این دو برند .
بعضی دوربین ها مثل 5300 نیکون و 7100 نیکون که فیلتر low pass ندارن مثلا میشه روشون حساب دیگه ای باز کرد از نظر کیفیت ولی بقیه موارد مطمئن باشید تفاوت زیادی وجود نداره .

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
PanoramaStudio برای ساخت پانوراما .
سوال دومتونم والا چی بگم .
مطمئن باشید اگه یه برند همچین اختلاف فاحشی ( مثل شارپنس و رنگ ) داشته باشه با برند دیگه از رقابت حذف میشه .
به شخصه فرقی ندیدم تو دوربین های هم رده از این دو برند .
بعضی دوربین ها مثل 5300 نیکون و 7100 نیکون که فیلتر low pass ندارن مثلا میشه روشون حساب دیگه ای باز کرد از نظر کیفیت ولی بقیه موارد مطمئن باشید تفاوت زیادی وجود نداره .
این نکس ما هم low pass داره؟
اصلا کارش چیه؟

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
والا رو میرورلس ها شناخت چندانی ندارم . این فیلتر کارش بر طرف کردن پدیده ی Moir هست . این پدیده هم یه نوع خطای اپتیکی هست که تو بعضی شرایط خاص اتفاق میفته و باعث افتادن خطوط رنگی تو عکس میشه . این کاربرد فیلتر هست ولی عیب این فیلتر هم کاهش شارپنس عکس هست . اگه این فیلتر وجود نداشته باشه عکس ها به مقدار اندکی شارپ تر هستن .
به همین دلیل نیکون روی بعضی مدل ها این فیلتر رو حذف کرده و در نتیجه عکس های شارپ تری رو به یوزر تحویل میده .

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
یه سوال غیر مربوط به عکاسی دارم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
من یه طرح گرافیکی ساده میخوام بکشم. یه نرم افزار میخوام که بتونم به صورت مبتدی باهاش کار کنم و طرحم رو بکشم. طرحم یه جور لوگو ه میشه گفت. چی پیشنهاد میکنید؟ Corel Draw رو دارم ولی خیلی پیچیدس نمیتونم افکت هایی که میخوام رو بهش بدم! نرم افزار ساده تر سراغ دارید؟
و همینطور یه نرم افزار برای روتوش صورت حرفه ای میخوام. حالا نرم افزار مستقل یا پلاگین فوتوشاپ فرقی نمیکنه. چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون

september9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
امروز من رفتم یه باتری Camelion 2500mah گرفتم با یه شارجر Camelion
حالا میخواستم بدونم باتریو واسه شارج اولیه چند ساعت بزارم ؟ tmp_1007_ACt-2039167110.jpg

اینم عکس مشخصاته شارجرمه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام
دوستان میتونن یه روش توی فتوشاپ یا یه برنامه بهم معرفی کنن که دوتا عکس رو روی هم ادغام کنم
ممنون

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام
دوستان میتونن یه روش توی فتوشاپ یا یه برنامه بهم معرفی کنن که دوتا عکس رو روی هم ادغام کنم
ممنون
سلام
منظورت رو دقیق متوجه نشدم ولی تا جایی که متوجه شدم می تونی دو عکس روی هم بکشی و از طریق layer یه لایه ایجاد کنی و با انتخاب brush با توجه به رنگ سفید یا سیاه بودن قلم ترکیب کنی.
رنگ سیاه برای ظهور عکس زیرین و رنگ سفید برای حذف عکس زیرین

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ببین این نصفه ها دو مدله.یکی کوکین هاست که مربعیه و بهترینش هست.و یکی هم همین مدل گرد که کاربرد خیلی نداره
من داخل فروم عکاسی یک بار درباره فیلتر مربعی خوندم وینیت ایجاد می کنه.
البته در ادامه بحث مشخص شد که قابل بر طرف کردن هست.
می تونی درباره وینیت و نحوه برطرف کردن اش (در صورت امکان) زکات علم بدی؟:)

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام
منظورت رو دقیق متوجه نشدم ولی تا جایی که متوجه شدم می تونی دو عکس روی هم بکشی و از طریق layer یه لایه ایجاد کنی و با انتخاب brush با توجه به رنگ سفید یا سیاه بودن قلم ترکیب کنی.
رنگ سیاه برای ظهور عکس زیرین و رنگ سفید برای حذف عکس زیرین

مشکل اینجاست که اصلا آشنایی چندانی با فتوشاپ ندارم.

بالا