• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان

کسی میدونه چطور با دوربین عکاسی به مدت زیادی فیلمبرداری کرد ؟

چون رم فرمت Fat32 هر 4 گیگ که میشه فیلمبرداری قطع میشه و باید دوباره رکورد زد

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من خودم از 18-55 و رینگ معکوس استفاده می کنم. شاهکار نمی شه و لی نسبت به هزینه و لنز بسیار عالیه.
هر فیلتر دو سمت دارد. یکیش برای پیچ شدن به لنز یا فیلتر قبلی(گفتم دیگه) سمت دیگر هم برای پسچ شدن فیلتر بعدی.
من خودم همیشه یک فیلتر UV روی لنزم بسته ام و فیلتر های دیگه مثل پلاریزه رو روی اون سوار می کنم. البته این UV بیشتر نقش حفاظت از لنز رو بازی می کنه در دوربین ها و لنزهای جدید. چون خودشون محافظ دارن بعضا. اما بستنش برای جلوگیری از خش و خاک پیشنهاد میشه.

در مورد لنز شما با 18-55 از چه فاصله ای میگیرین و رو چه حساسیتی بهتون فوکس میده؟؟؟
الان اینجا عکس هاشو با 18-55 و فلش پاپ آپ گرفته و به نظرم نسبت به لنز فوق العادس! شما تجربه ای که داشتی در این حد بوده؟
http://www.prophotocom.com/galleries/18-55rev.asp
در مورد فیلتر هم چون من یه پرس و جو کردم گفتن از Sky Light برای محافظت استفاده میکنن معمولا! ولی Sky Light فقط یه طرفس!!! من اصلا متوجه نشدم داستان چیه! یعنی با این اوصاف میشه هم UV بست هم پولوراید و مثلا 8 Star برای شب؟ که پولوراید جلوی انعکاس رو بگیره 8 Star هم 8 پر کنه UV هم باشه دیگه :D

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
در مورد لنز شما با 18-55 از چه فاصله ای میگیرین و رو چه حساسیتی بهتون فوکس میده؟؟؟
الان اینجا عکس هاشو با 18-55 و فلش پاپ آپ گرفته و به نظرم نسبت به لنز فوق العادس! شما تجربه ای که داشتی در این حد بوده؟
http://www.prophotocom.com/galleries/18-55rev.asp
در مورد فیلتر هم چون من یه پرس و جو کردم گفتن از Sky Light برای محافظت استفاده میکنن معمولا! ولی Sky Light فقط یه طرفس!!! من اصلا متوجه نشدم داستان چیه! یعنی با این اوصاف میشه هم UV بست هم پولوراید و مثلا 8 Star برای شب؟ که پولوراید جلوی انعکاس رو بگیره 8 Star هم 8 پر کنه UV هم باشه دیگه :D
ماکرو:
مورد آخری رو تونستم بگیرم، اونم شب و بدون سه پایه! دقیقا باید بری تو مورد تا بتونی ازش عکس بگیری!!
البته تیره تر در میاد. برای دیاف هم باید کارایی بکنی چون در حالت عادی باز هست و فوکوس فوق العاده نقطه ای میشه!
http://instagram.com/p/lVN4FvinxW/
توضیح هم دادم شرایط عکاسی رو
http://instagram.com/p/lVOMtWinx7/
عکس های فوق العاده ای میشه گرفت.
...
لنز اسکای لایت یک طرفه است؟ جدی؟ نمی دونستم! تا حالا خودتون دیدید؟
فیلتر UV ارزونترین فیلتری هست که میشه پیدا کرد. و چون روی رنگ ها تاثیری نداره تقریبا بی اثر و کاملا مناسب برای حفاظت از لنز و سنسور هست.
من پلاریزه رو روی UV میبندم و پلاریزه هم باز میشه روش فیلتر دیگه بست. مثلا دو تا پلاریزه بست و یک فیلتر ND ساخت.
بخوای می تونم برات عکس بگیرم تا مطمئن شی.
این ترکیبی هم که گفتی میشه.

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
ماکرو:
مورد آخری رو تونستم بگیرم، اونم شب و بدون سه پایه! دقیقا باید بری تو مورد تا بتونی ازش عکس بگیری!!
البته تیره تر در میاد. برای دیاف هم باید کارایی بکنی چون در حالت عادی باز هست و فوکوس فوق العاده نقطه ای میشه!
http://instagram.com/p/lVN4FvinxW/
توضیح هم دادم شرایط عکاسی رو
http://instagram.com/p/lVOMtWinx7/
عکس های فوق العاده ای میشه گرفت.
...
لنز اسکای لایت یک طرفه است؟ جدی؟ نمی دونستم! تا حالا خودتون دیدید؟
فیلتر UV ارزونترین فیلتری هست که میشه پیدا کرد. و چون روی رنگ ها تاثیری نداره تقریبا بی اثر و کاملا مناسب برای حفاظت از لنز و سنسور هست.
من پلاریزه رو روی UV میبندم و پلاریزه هم باز میشه روش فیلتر دیگه بست. مثلا دو تا پلاریزه بست و یک فیلتر ND ساخت.
بخوای می تونم برات عکس بگیرم تا مطمئن شی.
این ترکیبی هم که گفتی میشه.
دومیه خیلی خفن بود دمت گرم!
والا من تا حالا Sky Light نگرفتم ولی میگن برای عکس برداری توی نور محیط باز و یا رو به منبع نور خیلی روی رنگ ها تفکیک رنگ تاثیر میذاره... والا نمیدونم اون قدری که میگن تاثیر داره یا نه...
خب فیلتر ND تکی که ارزون تر در میاد تا یه جفت پولاریزه :D شایدم قیمتای پولاریزه ای که من دیدم خیلی بالا بوده! شما چه حدودی قیمت داری؟ UV که 30-40 تومنه نه؟ من پولار 2 جا قیمت کردم یکی گفت 95 که مارک متفرقه بود یکی گفت 120 مارک phottix که اونم گرون میداد اینجا 110 زده!
http://www.pixel.ir/54-polarizer-filter
اینجا فیلتر ND رو میده 160!
http://www.pixel.ir/55-nd
شما قیمت بهتری سراغ داری؟ یا مارک دیگه ای؟
آقا اگه زحمتت نیست شما که امکانشو داری یه جفت عکس از این ترکیبی که گفتی میذاری؟ میخوام ببینم واقعا تاثیرش در چه حده...
بازم مرسی که جواب میدی به سوالم

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام دوستان

کسی میدونه چطور با دوربین عکاسی به مدت زیادی فیلمبرداری کرد ؟

چون رم فرمت Fat32 هر 4 گیگ که میشه فیلمبرداری قطع میشه و باید دوباره رکورد زد
دوربین فرمت ntfs رو نمیشناسه؟
تو fat32 حجم یه فایل نمیتونه بیشتر از 4 گیگ باشه

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
نه کلا هیچ دوربینی NTFS نمیشناسه
من همینو گفتم دیگه
فعلا تنها راهی که پیشنهاد کردن دوستان رکورد از طریق وایرلس هست

Sent from my GT-I8552 using Tapatalk

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
آقا توی این نمایشگاه عکاسی و دوربین، خرید و فروش هم انجام میشه؟ مثل نمایشگاه کامپیوتر و موبایل ه؟ یا فقط نمایشگاه ه؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
نه کلا هیچ دوربینی NTFS نمیشناسه
من همینو گفتم دیگه
فعلا تنها راهی که پیشنهاد کردن دوستان رکورد از طریق وایرلس هست

Sent from my GT-I8552 using Tapatalk

میتونید دوربین رو با کابل به لپ تاب و یا هر وسیله ی ذخیره ی کننده ای وصل کنید.تو اکثر فیلم برداری ها همین طوره یا همون وایرلس

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
میتونید دوربین رو با کابل به لپ تاب و یا هر وسیله ی ذخیره ی کننده ای وصل کنید.تو اکثر فیلم برداری ها همین طوره یا همون وایرلس

برای ظبط کردن با لپ تاپ چه برنامه ای برای بهتر ضبظ کردن پیشنهاد میدید ؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
علاوه بر این:
اگر یک لنز دوربین فول فریم بندازیم روی aps-c چه اتفاقی میافته؟! میشه اصلا؟!

لنزهای بازتابی یا آینه ای ساختارشون فرق داره و همین باعث میشه هیکلشون کوچک تر و قیمتشون مناسب تر باشه.البته افت کیفیت و ca و دیستوریشن تو لبه ها هم دارند.در کل از طریق بازتاب نور از چند سطح آینه و چند سری عدسی به این امکان میرسند.سامیانگ ها بد نیستند ولی اکثرا" برای موارد نجومی و کاربرد زیادی تو عکاسی حیات وحش ندارند.چون فوکوس هم ندارند
در مورد لنزهای فول فریم روی کراپ دارها تو کنون که مشکلی نیست.مثلا" 24-105 یا حتی همین 50mm f1.8 هم ef هست ولی روی ef-s بسته میشه.ولی برعکس این امکان پذیر نیست.و به هر حال هر لنزی روی کراپ دارها ضریب کراپ میخوره.بر فرض مثال تو کراپ دارهای کنون به جز یه موارد خاص (بدنه های سری 1d که ضریب 1.6 نداشتند) بقیه ضریب 1.6 میخوره که 50 میشه 80 میلی متر.و البته عمق میدان در کل تو کراپ دارها به دلیل سایز سنسور بیشتره (هر چقدر سایز سنسور کوچک تر بشه عمق میدان نسبت به فول فریم ها بیشتر میشه)

برای ظبط کردن با لپ تاپ چه برنامه ای برای بهتر ضبظ کردن پیشنهاد میدید ؟

والا در اون مورد اطلاعی ندارم.تو فروم عکاسی قسمت فیلم برداری با دوربین های slr بپرسید جواب میدند

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
لنزهای بازتابی یا آینه ای ساختارشون فرق داره و همین باعث میشه هیکلشون کوچک تر و قیمتشون مناسب تر باشه.البته افت کیفیت و ca و دیستوریشن تو لبه ها هم دارند.در کل از طریق بازتاب نور از چند سطح آینه و چند سری عدسی به این امکان میرسند.سامیانگ ها بد نیستند ولی اکثرا" برای موارد نجومی و کاربرد زیادی تو عکاسی حیات وحش ندارند.چون فوکوس هم ندارند
در مورد لنزهای فول فریم روی کراپ دارها تو کنون که مشکلی نیست.مثلا" 24-105 یا حتی همین 50mm f1.8 هم ef هست ولی روی ef-s بسته میشه.ولی برعکس این امکان پذیر نیست.و به هر حال هر لنزی روی کراپ دارها ضریب کراپ میخوره.بر فرض مثال تو کراپ دارهای کنون به جز یه موارد خاص (بدنه های سری 1d که ضریب 1.6 نداشتند) بقیه ضریب 1.6 میخوره که 50 میشه 80 میلی متر.و البته عمق میدان در کل تو کراپ دارها به دلیل سایز سنسور بیشتره (هر چقدر سایز سنسور کوچک تر بشه عمق میدان نسبت به فول فریم ها بیشتر میشه)
در مورد لنز های آینه ای:
یعنی برای طبیعت خریدش رو پیشنهاد نمی کنید؟ فوکوس دستی دارن، فکر کنم دیافراگم ندارن و همچنین لرزش گیر. کلا انالوگ هستند.
در مورد لنزهای فول فریم:
بیشتر سوالم در مورد این لنز روی سری nex هست(5r):
http://store.sony.com/sony-system-7...0G/cat-27-catid-All-Full-Frame-A-Mount-Lenses
چه تغییراتی خواهم داشت؟!
ممنون دوست خوبم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
در مورد لنز های آینه ای:
یعنی برای طبیعت خریدش رو پیشنهاد نمی کنید؟ فوکوس دستی دارن، فکر کنم دیافراگم ندارن و همچنین لرزش گیر. کلا انالوگ هستند.
در مورد لنزهای فول فریم:
بیشتر سوالم در مورد این لنز روی سری nex هست(5r):
http://store.sony.com/sony-system-7...0G/cat-27-catid-All-Full-Frame-A-Mount-Lenses
چه تغییراتی خواهم داشت؟!
ممنون دوست خوبم

نه به درد کار طبیعت نمیخوره در کل.با اون فوکال بالا تنها مورد مصرف موارد نظامی /حیات وحش/و نجوم هست.دیافراگم دستی هست و لرزشگیر هم ندارند
برای این سری از لنزها تبدیل جداگانه هست (تو همون لینکی که گذاشتید تبدیلش رو هم گذاشتند) چون این لنزها برای دوربین های slr طراحی شده و روی بدون آینه ها به خاطر فاصله ی کمتر فلنج احتیاج به تبدیل هست و نشدنی نیست.
اگر علاقه به لنزهای فوکال بالا مثل سامیانگ ها دارید (مدل آینه ای) میتونید از آنالوگ های قدیمی تر فوکال بالا با تبدیل روی بدنه تون استفاده کنید.هم تو بیشتر موارد کیفیت بهتری دارند و هم قیمت مناسب تر

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
@hossein137
حسین جان!
به نظر شما با این وضعیت بحرانی! خرید یک سوپرزووم بجای خرید یک لنز صرفا جهت عکس از پرنده ها عاقلانه است؟!
دوربین مد نظرم هم DSC-HX400/B هست.
دوربین فعلی هم nex-5r است.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بله.به نظرم عاقلانه است.الان بعضی از بچه ها با دوربین هایی نظیر sx50 دارند پرنده گرافی میکنند.البته به حتم کیفیت کمتری داره ولی خوب نسبت به خرید یه لنز آشغال مثل 650-1300 سامیانگ عاقلانه تره.
در مورد سونی hx400 نمیدونم فرمت خام رو هم ساپورت میکنه یا نه ولی فکر کنم خروجی اش مثل sx50 باشه و مناسب این کار

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
hx 200 من که خروجی حام نداشت

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
بله.به نظرم عاقلانه است.الان بعضی از بچه ها با دوربین هایی نظیر sx50 دارند پرنده گرافی میکنند.البته به حتم کیفیت کمتری داره ولی خوب نسبت به خرید یه لنز آشغال مثل 650-1300 سامیانگ عاقلانه تره.
در مورد سونی hx400 نمیدونم فرمت خام رو هم ساپورت میکنه یا نه ولی فکر کنم خروجی اش مثل sx50 باشه و مناسب این کار

متاسفانه raw نداره :(
خودتون بین این دو مدل کدومو پیشنهاد می کنید؟
سونی یک ویژگی دیگر مفیدی که برام داره قابلیت نصب برنامه های playmemory هست که میشه برنامه هایی مثل تایم لپس رو روش نصب کرد و دیگه نیازی به کنترل و... نیست(روی نکس استفاده می کنم)
علاوه بر این GPS هم مورد خوبیه برای من.چون بعدا متوجه می شم هر پرنده رو کجا دیدم!
(کلا بگذریم که سونی برند مورد علاقه منه :دی)

...
یک سوال دیگه هم دارم.
مثلا سونی برای کاهش نویز توی سری a7s اومده با همون سنسور فول فریم رزولیشن کمتر (نصف) قرار داده تا عکس برداری در شب بسیار اعجاب انگیزی رو داشته باشه!(ISO بالایی داره)
اگر ما هم در دوربین خودمون رزولیشن رو بیاریم پایین تاثیر در کاهش نویز داره؟

hx 200 من که خروجی حام نداشت
من نسخه HX200V رو داشتم که به دوستم فروختمش.
هنوزم دستم که می گیرم کیف می کنم. اما دوستم خیلی بد ازش نگهداری می کنه :(
واقعا دوست داشتنی و ارگونومی باحالی داشت.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بله منم از فروختن hx 200 پشیمونم احتمالا دوباره hx300 یا 400 رو بگیرم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
متاسفانه raw نداره :(
خودتون بین این دو مدل کدومو پیشنهاد می کنید؟
سونی یک ویژگی دیگر مفیدی که برام داره قابلیت نصب برنامه های playmemory هست که میشه برنامه هایی مثل تایم لپس رو روش نصب کرد و دیگه نیازی به کنترل و... نیست(روی نکس استفاده می کنم)
علاوه بر این GPS هم مورد خوبیه برای من.چون بعدا متوجه می شم هر پرنده رو کجا دیدم!
(کلا بگذریم که سونی برند مورد علاقه منه :دی)

...
یک سوال دیگه هم دارم.
مثلا سونی برای کاهش نویز توی سری a7s اومده با همون سنسور فول فریم رزولیشن کمتر (نصف) قرار داده تا عکس برداری در شب بسیار اعجاب انگیزی رو داشته باشه!(ISO بالایی داره)
اگر ما هم در دوربین خودمون رزولیشن رو بیاریم پایین تاثیر در کاهش نویز داره؟

من نسخه HX200V رو داشتم که به دوستم فروختمش.
هنوزم دستم که می گیرم کیف می کنم. اما دوستم خیلی بد ازش نگهداری می کنه :(
واقعا دوست داشتنی و ارگونومی باحالی داشت.

والا این مورد کاملا" به خودتون بستگی داره.که داشتن raw مهم تره و یا پلی مموری که گفتید.من اگه خودم باشم به هیچ وجه raw رو از دست نمیدم
در مورد لزولیشن یا همون مگاپیکسل هم چیزی که دارید میگید مربوط به تراکم پیکسل هست (تراکم هر چقدر فشرده تر باشه نویز هم به هر حال کمی بیشتره)
و نمیشه تو دوربین شما چنین کاری کرد (چون تراکم پیکسل دوربینتون همین هست و نمیشه با اون کار کمترش کرد.اگر مگاپیکسل خود دوربین رو کمتر کنید فقط سطح سنسور کمتر میشه

بالا