دوربینی که رزولوشنش مثلاً 10 مگاپیکسله، عکس 3 مگاپیکسلی باهاش بندازیم کیفیت عکس نسبت به 10 مگاپیکسلی بهتره یا فرقی نداره؟ (کیفیت، نه اندازه عکس)
وقتی درباره سایز سنسور و مگاپیکسل و کاری که اچ تی سی تو one انجام داد (به جای اینکه سایز سنسور رو بزرگ کنه مگاپیکسل عکس رو کاهش داد) خوندم این سوال به ذهنم رسید
هر چند پست قبلی شما حذف میشه و من هم با اون برخورد نباید جوابی میدادم (اگر پیغام میفرستادین جواب میدادم)
سوال شما خیلی کلیه.و یه ذره هم مربوط به بحث تراکم پیکسل میشه.نظر ممطئنی در موردش ندارم منتها تا جایی که عقلم قد میده اگر تراکم پیکسل زیاد نباشه کیفیت باید همون باشه با سایز کوچکتر که خوب یه مساله ی کلیه
وقتی تو دو تا سنسور هم اندازه تراکم پیکسل یکی بیشتر و یکی کمتره (اگر تکنولوژی و مراحل ساخت یکسان باشه) عکس های سنسور مگاپیکسل کمتر کیفیت و تفکیک رنگ بهتری دارند اما سایز کوچکتر.
مگاپیکسل در کل یه هدف تبلیغاتیه بیشتر.اون هم تو دوربین های گوشی یا کامپکت ها و از این دست.بالا رفتنش اکثر همراه با نویز و نشون دادن مشکلات لنز همراه هست.برای همین به جز بعضی دوربین ها کنون و نیکون بیشتر روی رنج مگاپیکسل معقول تر کار میکنند
در مورد تراکم پیکسل و ربطش به دینامیک رنج و سایز سنسور کمی تحقیق کنید.مسلما" به جواب های بهتر و علمی تری میرسید (من در حد خودم جواب دادم)
پ.ن: نمیدونم مسائل مهم برای شما چیه ولی برای من چنین موضوع پیش پا افتاده ای کم اهمیت هست