• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
farshad 10 منم دقیقا دنبال همچین چیزی بودم. دستتون درد نکنه. ولی چرا به فتوشاپ من گزینه Action اضافه نمیشه؟ تو presets هم کپی کردم!

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینجارو پیدا کردم خیلی ذوق کردم ولی این فروم چرا فعال نیست؟؟؟؟؟ سوال دارم خب :(

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اصلاً راهنمایی نخواستیم، در اینجا رو گل بگیرید اگه بحث درباره سینه های کارداشیان تو گفتگوی آزاد بود شونصد صفحه بوسیله کاربرای اسپمر و حرفه ای و.. جلو رفته بود،
همینه همش درجا میزنیم، همه وقتمون درگیر مسائل کم اهمیته، بزرگ گردن پو به نمونه اش، وقتی واسه کارهای دیگه مثل درس خوندن و کارهای مهمتر دیگه نمیمونه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اصلاً راهنمایی نخواستیم، در اینجا رو گل بگیرید اگه بحث درباره سینه های کارداشیان تو گفتگوی آزاد بود شونصد صفحه بوسیله کاربرای اسپمر و حرفه ای و.. جلو رفته بود،
همینه همش درجا میزنیم، همه وقتمون درگیر مسائل کم اهمیته، بزرگ گردن پو به نمونه اش، وقتی واسه کارهای دیگه مثل درس خوندن و کارهای مهمتر دیگه نمیمونه

ماشالا انقدر لالایی بلدی خودت چرا خوابت نمیبره ؟
از درس و تحقیق و اینا میگی بعد نمیری یه دوتا سرچ بزنی ؟ دنبال قاتل بروسلی میگردی اچ تی سی و فلان و اینا , جواب سوالای خیلی مهمتر زودی داده میشه ولی سوالای شما رو هرکی نمیدونه

من خودم با یه کاربر بسیار مهمتر اینجا همین امشب پیغام بازی کردم و جوابم رو گرفتم , بنده ی خدا عین یه برادر جوابم رو داد بی هیچ چشم داشتی, بعد شما میای اینجوری یه همچین توهینی رو تو یه فضای عمومی میکنی...
LG L7 II

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوربینی که رزولوشنش مثلاً 10 مگاپیکسله، عکس 3 مگاپیکسلی باهاش بندازیم کیفیت عکس نسبت به 10 مگاپیکسلی بهتره یا فرقی نداره؟ (کیفیت، نه اندازه عکس)

وقتی درباره سایز سنسور و مگاپیکسل و کاری که اچ تی سی تو one انجام داد (به جای اینکه سایز سنسور رو بزرگ کنه مگاپیکسل عکس رو کاهش داد) خوندم این سوال به ذهنم رسید

هر چند پست قبلی شما حذف میشه و من هم با اون برخورد نباید جوابی میدادم (اگر پیغام میفرستادین جواب میدادم)
سوال شما خیلی کلیه.و یه ذره هم مربوط به بحث تراکم پیکسل میشه.نظر ممطئنی در موردش ندارم منتها تا جایی که عقلم قد میده اگر تراکم پیکسل زیاد نباشه کیفیت باید همون باشه با سایز کوچکتر که خوب یه مساله ی کلیه
وقتی تو دو تا سنسور هم اندازه تراکم پیکسل یکی بیشتر و یکی کمتره (اگر تکنولوژی و مراحل ساخت یکسان باشه) عکس های سنسور مگاپیکسل کمتر کیفیت و تفکیک رنگ بهتری دارند اما سایز کوچکتر.
مگاپیکسل در کل یه هدف تبلیغاتیه بیشتر.اون هم تو دوربین های گوشی یا کامپکت ها و از این دست.بالا رفتنش اکثر همراه با نویز و نشون دادن مشکلات لنز همراه هست.برای همین به جز بعضی دوربین ها کنون و نیکون بیشتر روی رنج مگاپیکسل معقول تر کار میکنند
در مورد تراکم پیکسل و ربطش به دینامیک رنج و سایز سنسور کمی تحقیق کنید.مسلما" به جواب های بهتر و علمی تری میرسید (من در حد خودم جواب دادم)

پ.ن: نمیدونم مسائل مهم برای شما چیه ولی برای من چنین موضوع پیش پا افتاده ای کم اهمیت هست

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یعنی چجوری ثبت بشه؟ از طریق خود دوربین یا با نرم افزار داخل کامپیوتر؟

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داخل خود دوربین. دیدم دوستان که اینجا عکس میذارن حالت عکاسی پایین عکس ثبت شده. میخوام اونجوری باشه. خیییلییی ممنووووون

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگر یک نمونه بذارید بهتر متوجه میشم.اگر امکانش هست

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
farshad 10 منم دقیقا دنبال همچین چیزی بودم. دستتون درد نکنه. ولی چرا به فتوشاپ من گزینه Action اضافه نمیشه؟ تو presets هم کپی کردم!
داداش اینجاست ببین -ورژن فتوشاپت چنده ؟
Untitled.jpg

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Farhad10 فتوشاپم cs5

دوستان یه سوال خیلی فوری هم دارم. دنبال یه چاپخونه خوب برای چاپ آلبوم دیجیتال عروسی میگردم با قیمت مناسب؟ شما کار چاپتون رو کجا میدین؟

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینجا خوندم که لابراتوار روز کارش خوبه.ارسال 224
http://forum.akkasee.com/f97/t4354-23.html
کسی آشنایی داره با کارشون؟ آدرسش همینه؟خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی میدان فرهنگ خ 37نبش جهان آرا پلاک 77-
آخه من تماس گرفتم باهاشون از همه جا مناسب تر میگفتن. فک کردم شاید این یکی دیگست

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
من با راهنمایی حسین جان لنز 85 فیکس رو گرفتم و ازش هم خیلی ممنونم طفلک رو خیلی اذیت کردم با سوالام
به طرز عجیبی این لنز همونیه که میخواستم , شارپنس , بلور بکگراند و تماما مناسب پرتره
حالا برگشتم روی قضیه نورم دارم کار میکنم ولی بیشتر میخوام دست ساز درست کنم که ارزون در بیاد و خودمم لذت ببرم
دنبال یه لامپ خوب میگردم , این کم مصرفها انواعش رو امتحان کردم ولی جوابی که میخوام نمیده
خواستم بدونم پینهاد چیه یا کسی از بچه ها قبلا چنین کاری کرده یا نه
ممنون از شما دوستان

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از نحوه سوال کردنتون متوجه شدم که حتما از details با فتوشاپ رو عکس مینویسن.درسته؟:general709:

اون کار رو هم میشه انجام داد.خود دوربین فقط ساعت و تاریخ رو میزنه و بقیه ی چیزا بعدا" اضافه میشه

اینجا خوندم که لابراتوار روز کارش خوبه.ارسال 224
http://forum.akkasee.com/f97/t4354-23.html
کسی آشنایی داره با کارشون؟ آدرسش همینه؟خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی میدان فرهنگ خ 37نبش جهان آرا پلاک 77-
آخه من تماس گرفتم باهاشون از همه جا مناسب تر میگفتن. فک کردم شاید این یکی دیگست

تو سایت عکاسی قسمت چاپ عکسش برید.بچه ها ازش راضی بودند.هر چد در کل قیمت این لابراتورها به نسبت جایی که من هستم گرون تره

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون حسین جان. ولی اونجارو دیدم قیمتش خیلی بالا بود. یکم مناسب تر میخوارم البته با همون کیفیت. شما جایی رو سراغ نداری؟ اصفهان هم من رفت و آمد دارم. شما تو اصفهان با کجا کار میکنین؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دو تا برادر هستند که ابراتورار دارند.یکی شون میدون انقلاب هست و یکی چهارراه تختی.اسم هاشون هم تصویران و عکسباران هست.اگر بگید همکار هستید و آتلیه دارید قیمت رو کمتر میزنند.مثلا" من چاپ 50 در 70 رو روی کاغذ ابریشمی 16 تومن میزنم که واقعا" هیچ جا ندیدم این قیمت

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنووون. کار کدومشون بهتره؟ برای آلبوم دیجیتال عروس میخوام. خیلی مهمه برام

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
چند تا سوال داشتم.
اول در مورد لنز های معکوس. این که روی لنز های معمول مثل 18-55 میشه یه نتیجه ی خوب گرفت؟ انتظار تصاویر ماکرو خیلی خفن ندارم ولی خب به نسبت همون 18-55... میارزه؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام چند تا فیلتر رو باهم نصب کنم چجوری میشه؟ مثلا بخوام UV و SkyLight رو داشته باشم و در عین حال بتونم پولاروراید و 8-Star رو هم در مواقعی بذارم؟ میشه اصلا؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
چند تا سوال داشتم.
اول در مورد لنز های معکوس. این که روی لنز های معمول مثل 18-55 میشه یه نتیجه ی خوب گرفت؟ انتظار تصاویر ماکرو خیلی خفن ندارم ولی خب به نسبت همون 18-55... میارزه؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام چند تا فیلتر رو باهم نصب کنم چجوری میشه؟ مثلا بخوام UV و SkyLight رو داشته باشم و در عین حال بتونم پولاروراید و 8-Star رو هم در مواقعی بذارم؟ میشه اصلا؟
سلام
من خودم از 18-55 و رینگ معکوس استفاده می کنم. شاهکار نمی شه و لی نسبت به هزینه و لنز بسیار عالیه.
هر فیلتر دو سمت دارد. یکیش برای پیچ شدن به لنز یا فیلتر قبلی(گفتم دیگه) سمت دیگر هم برای پسچ شدن فیلتر بعدی.
من خودم همیشه یک فیلتر UV روی لنزم بسته ام و فیلتر های دیگه مثل پلاریزه رو روی اون سوار می کنم. البته این UV بیشتر نقش حفاظت از لنز رو بازی می کنه در دوربین ها و لنزهای جدید. چون خودشون محافظ دارن بعضا. اما بستنش برای جلوگیری از خش و خاک پیشنهاد میشه.

بالا