• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان در مورد عکاسی همه میگند بیشتر کار برای افرادی که میخوان عکس خوب داشته باشند ولی دوربین حرفحه ای مناسب ندارند فتوشاپ و روتوشینگ و این چیزا هست.. شما بنده رو راهنمایی می کنید که واقعا اگر بخوام عکس ها رو زنده کنم یه رنگ لعابی بدم چی کار باید کنم؟؟ آیا مرجع آموزشی مناسبی وجود داره؟
اگر اشتباه نکنم فکر کنم منظور شما اکشن ها در فتوشاپ هستش به عکس زیر دقت کنید :
Preview copy.jpg

این فایل اصلی هستش دانلودش کنید :
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=1792df1664785aed50a21bacb52e694e

طریقه استفاده هم توی عکس زیر توضیح داده از داخل نرم افزار فتوشاپ انجام بدید این مراحل رو :
How to Use Action.jpg

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
فرشاد جان یکدونه ایی.. برا نمونه ایی... آقا فقط یک مشکلی هست.. نمیدونم این اکشن کجاست!! CS5 هست

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
آهان دیدم... ممنون ببینم این واقعا کارمو راه میندازه.. سپاس

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
سلام
میدونم سوال مصخره ای میپرسم ولی...
چجوری دوربین sony DSC-w610 رو روی سه پایه fancier ft 3540 بذارم؟:D

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
کسی دانش توضیح در مورد لنز معکوس و سوال صفحه قبل من رو نداره ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کسی دانش توضیح در مورد لنز معکوس و سوال صفحه قبل من رو نداره ؟
بحث دانش نیست.یه سرچ کوچولو بزنی نتیجه ها هست و جدا از اون خودم هم توضیح دادم تو همین تاپیک

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بحث دانش نیست.یه سرچ کوچولو بزنی نتیجه ها هست و جدا از اون خودم هم توضیح دادم تو همین تاپیک
اینطوری نمینوشتم جواب نمیدادید که :دی
نه من صفحه قبل عکس یه لنز رو گذاشتم میخواستم بدونم به صورت دقیق باید الان چیکار کنم ؟ یه تبدیل بخرم ؟ یا چه کاری کنم که بتونم استفاده کنم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
شما برای معکوس بستن این لنز روی بدنه تون باید دنبال یک رینگ معکوس مناسب باشید.اگر میخوای روی همون پاناسونیک ببندی از وحید بپرس که اصلا" رینگ معکوس برای اون بدنه هست یا نه.بعد باید ببینی دهنه ی جلویی لنز چند میلی متره و بر اساس همون رینگ معکوس و در صورت وجود داشتن تهیه کنی
یه راه دیگه هم استفاده از اسکتنشن تیوب ها هست که نمیدونم برای بدنه ی شما تو بازار هست یا نه.ولی تبدیل برای مانت دوربینت به eosکنون و یا نیکون تو بازار باید باشه

اگر فقط منتظر جواب باشی زیاد پیشرفت نمیکنی/دلت رو بزن به دریا و خودت با چند تا سرچ و یه سری مقاله و ... به نتیجه برس که نخوای معطل من یا یکی دیگه بمونی تا بیاد جواب بده (البته برای این کار منتی سر کسی نیست و من دارم وظیفه ام رو انجام میدم)

shahinshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان.ما یه دوربین آنالوگ fm10 داریم که تو سرعتای بالا وقتی عکس میگیرم آینه گیر میکنه و دیگه نمیاد پاین و باید یه ضربه بهش بزنم.به نظرتون چیکارش کنم که درست شه.راستی اینم بگم که وقتی لنز رو از روش برمیدارم دیگه این مشکل پیش نمیاد.مرسی

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
سلام و سال نو همگی مبارک
اساتید 1 سوال دارم امیدوارم که تاپیک درستی برای مطرح کردنش انتخاب کرده باشم،
دوربین hx9 دارم و موقعی که میخوام وقعیت عکسی رو که گرفتم با pmb پیدا کنم map view ارور میده:
unknown error has occurred.(186ba
چند سال پیش hx5 داشتم و چک میکردم مشکلی نداشت!
روش دیگه ای نیست وقعیت دقیق عکس رو بده؟
مرسی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوربینی که رزولوشنش مثلاً 10 مگاپیکسله، عکس 3 مگاپیکسلی باهاش بندازیم کیفیت عکس نسبت به 10 مگاپیکسلی بهتره یا فرقی نداره؟ (کیفیت، نه اندازه عکس)

وقتی درباره سایز سنسور و مگاپیکسل و کاری که اچ تی سی تو one انجام داد (به جای اینکه سایز سنسور رو بزرگ کنه مگاپیکسل عکس رو کاهش داد) خوندم این سوال به ذهنم رسید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوستان در مورد عکاسی همه میگند بیشتر کار برای افرادی که میخوان عکس خوب داشته باشند ولی دوربین حرفحه ای مناسب ندارند فتوشاپ و روتوشینگ و این چیزا هست.. شما بنده رو راهنمایی می کنید که واقعا اگر بخوام عکس ها رو زنده کنم یه رنگ لعابی بدم چی کار باید کنم؟؟ آیا مرجع آموزشی مناسبی وجود داره؟
بعضی وقتا Office Picture Manager هم کار رو راه میندازه، عکس پایینی همون عکس سمت چپی هست
e4p3tk5aanf7s79h5xr.png

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
ممنون آره راه میندازه کارو .. راستی دوستان سایتی رو ندارید که توش بتونم هرچقدر که خواستم اکشن فتوشاپ دانلود کنم؟؟ ممنون

salman 313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدانم لوله ای آلومینیومی پایه های دوربین را از کجا می شود خرید؟لو.له خامش را؟
پارچه چتر انعکاسی را چطور؟ممنون

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام بر همه
من هر چی سرچ زدم نتونستم به جوابم برسم!!
چرا میرورلس ها با اقبال کمتری مواجه هستند نسبت به DSLR ها؟
از لحاظ ساختار فنی به جز حذف آینه، تفاوت های دیگه ای هم دارند؟
حذف آینه چه مذیت و چه معایبی به همراه داره؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام بر همه
من هر چی سرچ زدم نتونستم به جوابم برسم!!
چرا میرورلس ها با اقبال کمتری مواجه هستند نسبت به DSLR ها؟
از لحاظ ساختار فنی به جز حذف آینه، تفاوت های دیگه ای هم دارند؟
حذف آینه چه مذیت و چه معایبی به همراه داره؟

دلیل مشخصی نداره دوست من
یه کمی به خاطر هیکل کوچکترش.یه ذره هم به خاطر جدیدتر بودنشون.و البته یه کمی هم به خاطر کم بودن لنز برای این رده ها
البته الان مدل هایی مثل Df نیکون حتی از لحاظ نویز و کارکرد بهتر از فول فریم ها هستند (به جز یه سری موارد) ولی اکثرشون سنسورهایی شبیه کراپ دارها دارند و از این لحاظ فرقی ندارند تو خروجی
در مورد حذف آینه و مزیت هاش اطلاعی ندارم ولی یکی از مزیت هاش کوچکتر شدن بدنه است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوربینی که رزولوشنش مثلاً 10 مگاپیکسله، عکس 3 مگاپیکسلی باهاش بندازیم کیفیت عکس نسبت به 10 مگاپیکسلی بهتره یا فرقی نداره؟ (کیفیت، نه اندازه عکس)

وقتی درباره سایز سنسور و مگاپیکسل و کاری که اچ تی سی تو one انجام داد (به جای اینکه سایز سنسور رو بزرگ کنه مگاپیکسل عکس رو کاهش داد) خوندم این سوال به ذهنم رسید[/QUOTE
کسی سر نمیزنه اینجا!!!

*Baranak*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا راهنماییم میکنید که اگه بخوام پایین عکسهام حالت عکاسی درج بشه باید چی کار کنم؟ مثل ISO

بالا