SILENT_66A
Registered User
عکس از اونی که خودت درست کردی بزار چراغ کجاش بزارم تو یه جعبه رو کاغذ بزارم کلان یا فقط بریدگی رو
سلام
من لنز 15-58 is ii دارم که برای فوکوس قسمت جلو چرخش داره.
می تونم برای لنزم فیلتر پلاریزه بخرم؟ چرخش لنز مشکلی ایجاد نمی کنه؟
تو عکس هام آسمون به خاکستری تمایل داره!
سلام
یه فلش kenlock 22 flash
یکی داره ، می خواستم بدونم اینها امکان وصل شدن به دوربین 1100D من رو داره و می شه که دوربین این فلش رو بشناسه ؟
روی دوربین برای اتصال چند تا دایره فلزی هستش ولی این فلش فقط 1 دونه داره
مشاهده پیوست 492071
دوستان توی لنز ها، هر چه عدد F بزرگتر باشه یعنی تمرکز فوکوس بهتری دارند روی سوژه؟! یعنی بوکه قویتری دارند؟! نمیدونم اصطلاح درستی بکار بردم یا نه.
لنز های 55 میلیمتری و 44 میلیمتری کاربردشون چی هست؟
فوکوس بینهایت در چه مواقعی کاربرد داره؟
لنز واید منوال با تبدیل، فوکوس بینهایتش از بین میرود، پس برای عکاسی نجومی بدرد نمی خوره؟! درسته؟!(این از طرز برداشت من از مفهمو فوکوس بی نهایت بود)
سپاس
من 450D دارم. با لنز 18-55 و در حال خرید لنز 55-250 هم هستم.تمرکز فوکوس و دقتش بیشتر بستگی به بدنه و لنز شما داره.اما محدوده ی فوکوس با بالاتر رفتن دیافراگم بیشتر میشه.البته تو فوکال یکسان.
لنزهای 44 تا 55 میلی متر روی فول فریم فوکال نرمال هست و کاربردش عکاسی خیابانی.بعضی وقت ها طبیعت و از این دست هست.که خوب باید دید ضریب کراپ سنسور دوربین شما چیه.اگر روی دوربین با کراپ 1.6 باشه فوکال 55 برای پرتره هم کاربرد داره
در مورد لنزهای آنالوگ فقط بعضی مانت ها این طور هستند.و همه شون با تبدیل ازبین نمیره.مثلا" مانت fd روی بدنه های eos فوکوس بینهایتشون از بین میره.اگه فوکوس بینهایت نداشته باشید نمیتونید برای کارای نجومی استفاده کنید.چون فاصله ی ستاره ها از زمین خیلی زیاده و تو اون فاصله همه لنزهای واید تو بینهایت فوکوس درستی ارائه میدند
من 450D دارم. با لنز 18-55 و در حال خرید لنز 55-250 هم هستم.
شما برای عکاسی پرتره و خیابانی و اتوموبیل، خرید یک لنز منوال 55 یا 44 میلیمتری رو پیشنهاد میدید؟
پس برای عکاسی نجومی باید حتما موردی بخرم که فوکوس بینهایت داشته باشه. چه مانت هایی می تونم استفاده کنم؟
ببخشید زیاد شد.
روی بدنه ی شما و برای عکاسی پرتره و خیابانی به نظرم اگه یه لنز پرایم بخرید بهتره مثل 50mm f1.8 البته اگه بودجه رو ببرید بالاتر و f1.4 اش رو بخرید بهتره.
55-250 هم لنز خوبیه ولی خوب اپرچر بسته تری داره و برای پرتره ی محیطی 50 فیکس مناسب تره یا حتی فوکال های بالاتر پرایم.مثل 85 یا 100 میلی متر.اما اگر بخواید یه لنز برای هر دو (یعنی پرتره و خیابانی بخرید ) 50 فیکس بهتره.
اگر بخواید برای کارهای نجومی از لنز آنالوگ استفاده کنید میتونید به مانت های m42 و مانت T و از این نظیر فکر کنید که تبدیل هاش فوکوس بینهایت هم میده.البته اگه بودج هی مناسب داشته باشید توکینا 11-16 میلی متر (اگر اشتباه نکنم) و چند مورد لنزهای سامیانگ فیش ای و یا واید هم به کارتون میاد
خب در مقایسه F1.4 با f1.8 چه چیزایی با هم متفاوت هست؟! کدوم بوکه بهتری دارند؟
55-250 رو برای عکس از پرندگان و حیوانات می خوام بگیرم. الان بیشتر سوالم این هست: برای پرتره چه لنزی بگیرم؟! که شما گفتید 50 فیکس با f1.4.
باز هم تشکر بابت پاسخ گویی سریع و عالی.
سلام
من یک فیلتر پلاریزه دارم.
آیا خرید یک فیلتر پلاریزه دیگر رو پیشنهاد میدید یا خرید یک فیلتر ND؟
فیلتر های کلوز آپ چقدر افت کیفیت داره؟
استفاده از رینگ های معکوس رو پیشنهاد میدید؟
ممنون بابت پاسخگویی به سوالاتم.
باز هم تشکر. فایملیتون رو اطلاع ندارم با همون اسم کوچک تشکر می کنم. ممنون حسین آقا.
اول یک انتقاد کوچک: چرا تاپیک جامع مشاوره خرید لنز نداریم؟! من همین تاپیک رو که می خونم خیلی چیزا دستم اومده. اون هم میتونه راهنمای خوبی بشه.
اما سوال بعدیم که در مورد لنز هستند:
Pentacon Practicar 50mm f1.8 آنالوگ با مبدل
یا
[h=3]Canon EF 50mm f/1.8 II ؟[/h]...
مانت fd با تبدیل فوکوس بینهایت دارد؟
...
یک منبع هم بدید تمام اطلاعات نوشتاری روی لنز رو بهم توضیح بدهد. مثلا 18-55 با 17-85 چه تفاوتی دارد. یا f2 با f4. یا دهانه 58 با 35 و...
ممنون
دوستان بهترين سوژه ها براي پاناروما به غير از اماكن چي هست يه سايت خوب رو معرفي كنيد تا نمونه هاي خوب ببينم متشكر