• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
عکس از اونی که خودت درست کردی بزار چراغ کجاش بزارم تو یه جعبه رو کاغذ بزارم کلان یا فقط بریدگی رو

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
احمد هنوز خودم وقت نکردم بسازم چراغ هارو پشت اون بریدگی ها از دو طرف میذاری از بیرون

mpk_021

Registered User
لایک‌ها
24

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
من لنز 15-58 is ii دارم که برای فوکوس قسمت جلو چرخش داره.
می تونم برای لنزم فیلتر پلاریزه بخرم؟ چرخش لنز مشکلی ایجاد نمی کنه؟
تو عکس هام آسمون به خاکستری تمایل داره!

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
من لنز 15-58 is ii دارم که برای فوکوس قسمت جلو چرخش داره.
می تونم برای لنزم فیلتر پلاریزه بخرم؟ چرخش لنز مشکلی ایجاد نمی کنه؟
تو عکس هام آسمون به خاکستری تمایل داره!

هیچ مشکلی پیش نمیاد و با خیال راحت استفاده کن . فقط خوب سر جاش فیکس کن یه وقت نیوفته و داغ رو دلت بزاره

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام

یه فلش kenlock 22 flash
یکی داره ، می خواستم بدونم اینها امکان وصل شدن به دوربین 1100D من رو داره و می شه که دوربین این فلش رو بشناسه ؟
روی دوربین برای اتصال چند تا دایره فلزی هستش ولی این فلش فقط 1 دونه داره

32738427_2585092_5267e16d74e13.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

یه فلش kenlock 22 flash
یکی داره ، می خواستم بدونم اینها امکان وصل شدن به دوربین 1100D من رو داره و می شه که دوربین این فلش رو بشناسه ؟
روی دوربین برای اتصال چند تا دایره فلزی هستش ولی این فلش فقط 1 دونه داره

مشاهده پیوست 492071

نزن که میسوزونه دوربینت رو (تجربه اش رو داشتم)
ولتاژ کاری این فلاش های قدیمی بالاست و به برد فلاش سر خود و .... آسیب میزنه
البته یه سری چشمی هست که یه کنتاکت هم داره و با رسیدن نور بهش کنتاکت ها رو به هم وصل میکنه.میتونی از اون ها بزنی بهش و بعد با فلاش سر خود دوربین تریگرش کنی.ولی نمیتونی مستقیم به دوربین وصلش کنی

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
دوستان توی لنز ها، هر چه عدد F بزرگتر باشه یعنی تمرکز فوکوس بهتری دارند روی سوژه؟! یعنی بوکه قویتری دارند؟! نمیدونم اصطلاح درستی بکار بردم یا نه.
لنز های 55 میلیمتری و 44 میلیمتری کاربردشون چی هست؟
فوکوس بینهایت در چه مواقعی کاربرد داره؟
لنز واید منوال با تبدیل، فوکوس بینهایتش از بین میرود، پس برای عکاسی نجومی بدرد نمی خوره؟! درسته؟!(این از طرز برداشت من از مفهمو فوکوس بی نهایت بود)
سپاس

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوستان توی لنز ها، هر چه عدد F بزرگتر باشه یعنی تمرکز فوکوس بهتری دارند روی سوژه؟! یعنی بوکه قویتری دارند؟! نمیدونم اصطلاح درستی بکار بردم یا نه.
لنز های 55 میلیمتری و 44 میلیمتری کاربردشون چی هست؟
فوکوس بینهایت در چه مواقعی کاربرد داره؟
لنز واید منوال با تبدیل، فوکوس بینهایتش از بین میرود، پس برای عکاسی نجومی بدرد نمی خوره؟! درسته؟!(این از طرز برداشت من از مفهمو فوکوس بی نهایت بود)
سپاس

تمرکز فوکوس و دقتش بیشتر بستگی به بدنه و لنز شما داره.اما محدوده ی فوکوس با بالاتر رفتن دیافراگم بیشتر میشه.البته تو فوکال یکسان.
لنزهای 44 تا 55 میلی متر روی فول فریم فوکال نرمال هست و کاربردش عکاسی خیابانی.بعضی وقت ها طبیعت و از این دست هست.که خوب باید دید ضریب کراپ سنسور دوربین شما چیه.اگر روی دوربین با کراپ 1.6 باشه فوکال 55 برای پرتره هم کاربرد داره
در مورد لنزهای آنالوگ فقط بعضی مانت ها این طور هستند.و همه شون با تبدیل ازبین نمیره.مثلا" مانت fd روی بدنه های eos فوکوس بینهایتشون از بین میره.اگه فوکوس بینهایت نداشته باشید نمیتونید برای کارای نجومی استفاده کنید.چون فاصله ی ستاره ها از زمین خیلی زیاده و تو اون فاصله همه لنزهای واید تو بینهایت فوکوس درستی ارائه میدند

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
تمرکز فوکوس و دقتش بیشتر بستگی به بدنه و لنز شما داره.اما محدوده ی فوکوس با بالاتر رفتن دیافراگم بیشتر میشه.البته تو فوکال یکسان.
لنزهای 44 تا 55 میلی متر روی فول فریم فوکال نرمال هست و کاربردش عکاسی خیابانی.بعضی وقت ها طبیعت و از این دست هست.که خوب باید دید ضریب کراپ سنسور دوربین شما چیه.اگر روی دوربین با کراپ 1.6 باشه فوکال 55 برای پرتره هم کاربرد داره
در مورد لنزهای آنالوگ فقط بعضی مانت ها این طور هستند.و همه شون با تبدیل ازبین نمیره.مثلا" مانت fd روی بدنه های eos فوکوس بینهایتشون از بین میره.اگه فوکوس بینهایت نداشته باشید نمیتونید برای کارای نجومی استفاده کنید.چون فاصله ی ستاره ها از زمین خیلی زیاده و تو اون فاصله همه لنزهای واید تو بینهایت فوکوس درستی ارائه میدند
من 450D دارم. با لنز 18-55 و در حال خرید لنز 55-250 هم هستم.
شما برای عکاسی پرتره و خیابانی و اتوموبیل، خرید یک لنز منوال 55 یا 44 میلیمتری رو پیشنهاد میدید؟
پس برای عکاسی نجومی باید حتما موردی بخرم که فوکوس بینهایت داشته باشه. چه مانت هایی می تونم استفاده کنم؟
ببخشید زیاد شد.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من 450D دارم. با لنز 18-55 و در حال خرید لنز 55-250 هم هستم.
شما برای عکاسی پرتره و خیابانی و اتوموبیل، خرید یک لنز منوال 55 یا 44 میلیمتری رو پیشنهاد میدید؟
پس برای عکاسی نجومی باید حتما موردی بخرم که فوکوس بینهایت داشته باشه. چه مانت هایی می تونم استفاده کنم؟
ببخشید زیاد شد.

روی بدنه ی شما و برای عکاسی پرتره و خیابانی به نظرم اگه یه لنز پرایم بخرید بهتره مثل 50mm f1.8 البته اگه بودجه رو ببرید بالاتر و f1.4 اش رو بخرید بهتره.
55-250 هم لنز خوبیه ولی خوب اپرچر بسته تری داره و برای پرتره ی محیطی 50 فیکس مناسب تره یا حتی فوکال های بالاتر پرایم.مثل 85 یا 100 میلی متر.اما اگر بخواید یه لنز برای هر دو (یعنی پرتره و خیابانی بخرید ) 50 فیکس بهتره.
اگر بخواید برای کارهای نجومی از لنز آنالوگ استفاده کنید میتونید به مانت های m42 و مانت T و از این نظیر فکر کنید که تبدیل هاش فوکوس بینهایت هم میده.البته اگه بودج هی مناسب داشته باشید توکینا 11-16 میلی متر (اگر اشتباه نکنم) و چند مورد لنزهای سامیانگ فیش ای و یا واید هم به کارتون میاد

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
روی بدنه ی شما و برای عکاسی پرتره و خیابانی به نظرم اگه یه لنز پرایم بخرید بهتره مثل 50mm f1.8 البته اگه بودجه رو ببرید بالاتر و f1.4 اش رو بخرید بهتره.
55-250 هم لنز خوبیه ولی خوب اپرچر بسته تری داره و برای پرتره ی محیطی 50 فیکس مناسب تره یا حتی فوکال های بالاتر پرایم.مثل 85 یا 100 میلی متر.اما اگر بخواید یه لنز برای هر دو (یعنی پرتره و خیابانی بخرید ) 50 فیکس بهتره.
اگر بخواید برای کارهای نجومی از لنز آنالوگ استفاده کنید میتونید به مانت های m42 و مانت T و از این نظیر فکر کنید که تبدیل هاش فوکوس بینهایت هم میده.البته اگه بودج هی مناسب داشته باشید توکینا 11-16 میلی متر (اگر اشتباه نکنم) و چند مورد لنزهای سامیانگ فیش ای و یا واید هم به کارتون میاد

خب در مقایسه F1.4 با f1.8 چه چیزایی با هم متفاوت هست؟! کدوم بوکه بهتری دارند؟
55-250 رو برای عکس از پرندگان و حیوانات می خوام بگیرم. الان بیشتر سوالم این هست: برای پرتره چه لنزی بگیرم؟! که شما گفتید 50 فیکس با f1.4.
باز هم تشکر بابت پاسخ گویی سریع و عالی.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خب در مقایسه F1.4 با f1.8 چه چیزایی با هم متفاوت هست؟! کدوم بوکه بهتری دارند؟
55-250 رو برای عکس از پرندگان و حیوانات می خوام بگیرم. الان بیشتر سوالم این هست: برای پرتره چه لنزی بگیرم؟! که شما گفتید 50 فیکس با f1.4.
باز هم تشکر بابت پاسخ گویی سریع و عالی.

اپرچر باز تر.موتور usm که هم کم صداتره و هم دقیق تر تو فوکوس و هم سریع تر
بوکه ی 1.4 به خاطر داشتن پره های بیشتر دیافراگم خیلی بهتره (8 در مقابل 5)

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
من یک فیلتر پلاریزه دارم.
آیا خرید یک فیلتر پلاریزه دیگر رو پیشنهاد میدید یا خرید یک فیلتر ND؟
فیلتر های کلوز آپ چقدر افت کیفیت داره؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
من یک فیلتر پلاریزه دارم.
آیا خرید یک فیلتر پلاریزه دیگر رو پیشنهاد میدید یا خرید یک فیلتر ND؟
فیلتر های کلوز آپ چقدر افت کیفیت داره؟

اول این که نوع فیلتر پلاریزه ی شما سیکولار هست و یا معمولی؟ یعنی قابل تنظیمه؟ اگر قابل تنظیمه بهتره یکی همسن همون بخرید که خوب به نظر من اگه فیلتر بی کیفیت و ارزون باشه که توصیه نمیکنم و اگر برند معروف و خوبی باشه گرون در میاد
به نظر من بهتره یه فیلتر nd جدا بخرید تا هر دو رو داشته باشید
فیلترهای کلوز آپ در مرکز عکس شارپنس و دیتیل خوبی دارند ولی هر چی به گوشه ها نزدیک تر میشید مشکلات بیشتر میشه.سعی کنید فیلترهایی با استاپ بالا (مثل x4) نخرید اگر کیفیت خروجی براتون مهمه

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
استفاده از رینگ های معکوس رو پیشنهاد میدید؟
ممنون بابت پاسخگویی به سوالاتم.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
استفاده از رینگ های معکوس رو پیشنهاد میدید؟
ممنون بابت پاسخگویی به سوالاتم.

بستگی به این داره که در چه سطحی بخواید کار کنید؟
اگر در سطح آماتور و برای تجربه باشه بد نیست ولی اگر بخواید کار حرفه ای بیرون بدید مسلما" اذیت میشید.
نورپردازی و فوکوس استکینگ و موارد این چنینی هست که خود من رو شخصا" ترغیب به استفاده از رینگ معکوس نمیکنه.
اگر میخواید با لنز 18-55 این کار رو بکنید یکی از دوستان در فروم عکاسی با یه تغییر کوچولو در لنز تونسته بود مانت رو رعایت کنه و کار ماکرو هم انجام بده.یعنی عکس شما اگزیف داشت ولی خوب باید فوکوس رو به هر حال دستی کار میکردید.اگر مایل بودید لینکش رو بذارم
در کل اگه مشکل مالی ندارید و میخواید کار حرفه ای بکنید بهترین گزینه لنز ماکرو 100 سری l روی بدنه ی کراپ دار با حداقل یه شاخه فلاش هست.
اما اگر این چیزها رو ندارید بهتون توصیه میکنم برای کار معکوس نسبت به بزگنمایی که میخواید به دست بیارید از لنزهای آنالوگ 35 تا 50 میلی متر استفاده کنید (هر چقدر فوکال پایین تر باشه بزرگنمایی بیشتر میشه) که کیفیت و شارپنس بهتری از 18-55 دارند و جدا از این به خاطر پرایم بودنشون و نوع ساختار میتونید فوکوس دقیق تری انجام بدید

خواهش میکنم.وظیفه است :)

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
باز هم تشکر. فایملیتون رو اطلاع ندارم با همون اسم کوچک تشکر می کنم. ممنون حسین آقا.
اول یک انتقاد کوچک: چرا تاپیک جامع مشاوره خرید لنز نداریم؟! من همین تاپیک رو که می خونم خیلی چیزا دستم اومده. اون هم میتونه راهنمای خوبی بشه.
اما سوال بعدیم که در مورد لنز هستند:
Pentacon Practicar 50mm f1.8 آنالوگ با مبدل
یا
[h=3]Canon EF 50mm f/1.8 II ؟[/h]...
مانت fd با تبدیل فوکوس بینهایت دارد؟
...
یک منبع هم بدید تمام اطلاعات نوشتاری روی لنز رو بهم توضیح بدهد. مثلا 18-55 با 17-85 چه تفاوتی دارد. یا f2 با f4. یا دهانه 58 با 35 و...
ممنون

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
دوستان بهترين سوژه ها براي پاناروما به غير از اماكن چي هست يه سايت خوب رو معرفي كنيد تا نمونه هاي خوب ببينم متشكر

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
باز هم تشکر. فایملیتون رو اطلاع ندارم با همون اسم کوچک تشکر می کنم. ممنون حسین آقا.
اول یک انتقاد کوچک: چرا تاپیک جامع مشاوره خرید لنز نداریم؟! من همین تاپیک رو که می خونم خیلی چیزا دستم اومده. اون هم میتونه راهنمای خوبی بشه.
اما سوال بعدیم که در مورد لنز هستند:
Pentacon Practicar 50mm f1.8 آنالوگ با مبدل
یا
[h=3]Canon EF 50mm f/1.8 II ؟[/h]...
مانت fd با تبدیل فوکوس بینهایت دارد؟
...
یک منبع هم بدید تمام اطلاعات نوشتاری روی لنز رو بهم توضیح بدهد. مثلا 18-55 با 17-85 چه تفاوتی دارد. یا f2 با f4. یا دهانه 58 با 35 و...
ممنون

برای منبع فکر کنم حداقل خوندن این صفحه مفید باشه تا به درک درستی از اون اعداد برسید

http://www.prophotocom.com/photography/part-3.asp

در مورد تشکر هم گفتم که وظیفه است.در کل دوست دارم در این مورد حرف بزنم
در مورد منبع برای لنز در این سایت یه منبع برای انتخاب دوربین هست که خوب یه ذره آپدیتش کمه.جدا از این احتیاج هست کسایی که تخصصی کار میکنند راهنمایی و مشاوره بدند که خوب ممکنه گرفتار باشند و .... و راهنمایی افراد آماتور ممکنه شما رو به اشتباه بندازه و نوع انتخابتون رو خراب کنه.
اما انتخاب بین پنتاگون و کنون: شخصا" اگر من بخوام بخرم کنون رو میخرم.البته محدودیت قیمت هم هست و اون لنز پنتاگون قیمت زیادی نداره.
پنتاگون یه پره ی دیافراگم بیشتر داره اما اتوفوکوس نداره و مانتش دارای اگزیف نیست.اگر برای کارهای کلوز آپ و سوزه های ثابت میخواید کیفیت پنتاگون بهتره تو تصویر.اما اگر برای سوزه های متحرک میخواید هیچ وقت لنز آنالوگ نخرید.چون کار کردن باهاشون سخت تره.و شما تو اون دیافراگم باز محدوده ی فوکوس کمی دارید و از این خاطر میتونم بگم بیشتر عکس هاتون دارای فوکوس بد میشه مگر این که با زوم دیجیتال روی نقطه ی فوکوس کار کنید که خوب زمان بر هست
مانت FD دو تا تبدیل داره: یکی با عدسی و یکی بدون عدسی.روی بدنه های EOS عدسی دارها فوکوس بینهایت دارند ولی کیفیت پایینی دارند.ولی بدون عدسی ها فوکوس بینهایت ندارند.بهترین لنزهای آنالوگ برای دوربین های EOS به نظرم مانت M-42 یا پیچی هست که هم تبدیلش ارزونه و هم خود لنزهاش اکثرا"

دوستان بهترين سوژه ها براي پاناروما به غير از اماكن چي هست يه سايت خوب رو معرفي كنيد تا نمونه هاي خوب ببينم متشكر

مناظر/غروب آفتاب/ابرها و ... نمیشه براش محدودیتی ایجاد شد
دیدن این تاپیک خالی از لطف نیست : عکس های پانوراما Panorama - صفحه 76

بالا