• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
کسی می دونه مدلهای کانن چطوری دسته بندی میشه ؟

مثلا نیمه حرفه ای ها و حرفه ای ها و فول فریم ها چطوری تقسیم بندی میشن ؟ اون اعدادش منظورمه ! یه بار یه جا خوندم ولی دیگه نتونستم پیداش کنم.

توی Slr ها هر چقدر تعداد ارقام کمتر میشه سطح دوربین بالا تره . مثلا 500 دی ضعیفتر هست از 50 دی . این ضعیف تر بودن معمولا در نوع بدنه ( اسکلت فلزی یا پلاستیک ) و فریم ریت و بعضی موارد پردازنده هست . فول فریم ها معمولا تک رقمی هستن مثل 5 دی یا 6 دی که این وسط 7 دی فول فریم نیست .
سری 1 هم بهترین سری هست که توی این رده کلمه مارک به معنی ورژن جدید تر دوربینه . اولین نسخه 1D بود و بعد از اون 1Ds اومد که فول فریم نبود و برای کار خبری حرفه ای تولید شد . سری های جدید 1D mark II , 1D mark III بودن , و همینطور به بالا ...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
توی Slr ها هر چقدر تعداد ارقام کمتر میشه سطح دوربین بالا تره . مثلا 500 دی ضعیفتر هست از 50 دی . این ضعیف تر بودن معمولا در نوع بدنه ( اسکلت فلزی یا پلاستیک ) و فریم ریت و بعضی موارد پردازنده هست . فول فریم ها معمولا تک رقمی هستن مثل 5 دی یا 6 دی که این وسط 7 دی فول فریم نیست .
سری 1 هم بهترین سری هست که توی این رده کلمه مارک به معنی ورژن جدید تر دوربینه . اولین نسخه 1D بود و بعد از اون 1Ds اومد که فول فریم نبود و برای کار خبری حرفه ای تولید شد . سری های جدید 1D mark II , 1D mark III بودن , و همینطور به بالا ...

دوست عزیز یعنی 10D بهتر از 1000d هست؟!

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
دوست عزیز یعنی 10D بهتر از 1000d هست؟!

اینجا تا حدی حق با شماست ولی مثل این میمونه که بخوایم مرسدس بنز کلاس اس دهه هفتاد رو با مرسدس کلاس ای 2013 قیاس بکنیم و به همین استناد بگیم کلا کلاس ای از کلاس اس بهتره . البته اگر به رده بندی هم نگاه کنیم 10 دی در رده حرفه ای تری از نظر بدنه قرار میگره تا 1000 دی . 1000 بدنه پلاستیکی داره و 10 بدنه آلیاژ فلزی .
من جمله ام رو به شرح اصلاح می کنم که کمپانی کانن و بنده معصوم نیستیم و شعر هم میگیم :D

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من میشه یه خواهش کوچولو کنم یکی از مدیرا که اشنایی داره اموزش ساخت لایت باکس برامون بزاره خودم یه خورده بلدم ولی میگم شاید شما اموزشو بزارید بهتر و اصولی تر بشه ممنون و مرسی میشم هرکی بزاره

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من میشه یه خواهش کوچولو کنم یکی از مدیرا که اشنایی داره اموزش ساخت لایت باکس برامون بزاره خودم یه خورده بلدم ولی میگم شاید شما اموزشو بزارید بهتر و اصولی تر بشه ممنون و مرسی میشم هرکی بزاره

فرشاد جان
اول از همه بهت توصیه میکنم این تاپیک رو بخون :

نحوه ساخت light box دست ساز

و بعد از اون اگر مشکلی داشتی دوباره بپرس

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
داداش برای نور دهی چی پیشنهاد میدی ؟ چه نوع پرژکتوری ؟ لامپ کم مصرف یا مهتابی ؟ یا لامپ معمولی ؟

لامپ کم مصرف از یه برند خوب بهتر از بقیه هست.چون کلوین حدودا" ثابتی داره.پروژکتور هم بد نیست فقط نوع وایت بالانس دوربین رو باید تغییر بدید که رنگ سفید رو به زرد تبدیل نکنه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
عزيز نظرت در مورد اين لين چيه ؟
Do it yourself - Project Lightbox | DIYPhotography.net

به نظرت اين بهتر نيست ؟
راستي اين كناره هاي كارتون رو براي چي ميبرن ؟
توي اين لينكي كه دادم كناره هاش رو نبريدن علتش چيه ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عزيز نظرت در مورد اين لين چيه ؟
Do it yourself - Project Lightbox | DIYPhotography.net

به نظرت اين بهتر نيست ؟
راستي اين كناره هاي كارتون رو براي چي ميبرن ؟
توي اين لينكي كه دادم كناره هاش رو نبريدن علتش چيه ؟

خوب این جنسش بهتره به هر حال. ولی این طوری 4 تا نور مجرا میخوای که کار رو سخت تر میکنه.اون طوری فقط 2 تا نور میخوای
برای این میبرن که نور رو از بقل بدن.تو لینکی که گذاشتی چون نور از گوشه های روبه رو هست نیازی به بریدن نیست.در واقع کاغذ سفید مثل یک دیفیوز نور عمل میکنه و وقتی نور از پشتش به سوژه بخوره یه نور نرم و با سایه های کم ایجاد میکنه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خوب این جنسش بهتره به هر حال. ولی این طوری 4 تا نور مجرا میخوای که کار رو سخت تر میکنه.اون طوری فقط 2 تا نور میخوای
برای این میبرن که نور رو از بقل بدن.تو لینکی که گذاشتی چون نور از گوشه های روبه رو هست نیازی به بریدن نیست.در واقع کاغذ سفید مثل یک دیفیوز نور عمل میکنه و وقتی نور از پشتش به سوژه بخوره یه نور نرم و با سایه های کم ایجاد میکنه
خوب درست كردنشون برام مشكلي نيست چون خودم دستم توي كار بوده ابزارشونم دارم
ممنونم ازت راستي جنس اون كاغذي كه ميذارن داخلش چيه ؟ يا بهتره از چي باشه ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خوب درست كردنشون برام مشكلي نيست چون خودم دستم توي كار بوده ابزارشونم دارم
ممنونم ازت راستي جنس اون كاغذي كه ميذارن داخلش چيه ؟ يا بهتره از چي باشه ؟

کاغذ انقدرا جنسش مهم نیست.فقط صاف و بدون چروک و یا تا شدگی باشه.مثلا" اگه کوچیک میخوای درست کنی همین کاغذ های A4 خوبه جنسش

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
کاغذ انقدرا جنسش مهم نیست.فقط صاف و بدون چروک و یا تا شدگی باشه.مثلا" اگه کوچیک میخوای درست کنی همین کاغذ های A4 خوبه جنسش
درست ميكنم اگه فردا وقت شد ميذارم عكسشو هفته بعد اينجا
كوچيك چيه من به 1 متر در 1 متر مي انديشم دستم به كار كوچيك نميره :دي

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

لول.پس یادت باشه چند تا پروژکتور 1000 ژول بگیری

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

لول.پس یادت باشه چند تا پروژکتور 1000 ژول بگیری
حسین ببین کی گفتم ببین چه چیز مذخرفی حالا درست کنه :دی

حسین من ترجیح میدم قسمتی که نور میدی حالا با هر منبع نوری یه کاغذ استخونی یا پارچه خیلی نازک بکشم نور جلوه قشنگی میده ولی تو یه سری از این اموزش ها اون بالا هیچی نیست مستقیم میزنه داخل

بعدشم فرشاد سوال کرده بود جنس کاغذ از چی باشه به نظرت اگه این کاغذ های روغنی هستن باری روزنامه دیواری اسنفاده مید از اونا بزنیم بد نیمشه ؟ یه اموزشم نوشته بود اون خوبه در صورتی که فکر کنم جالب نشه

چون یه حالت خاصی داره نورو زیاد منعکس میکنه و در حال که خودت این a4 که پیش نهاد دادی جنسشون یه جوریه به قول معروف نورو لطیف میکنه یه چیزیم که به ذهن خودم رسید اینه که 4 چوبشو با چوب درست کنه ادم بده نجار بزنه هیچ هذینه ای نداره فکر کنم با 3-4 تومن بزنه بعد با یه سری کاغذ پارچه تست کنه چون راحت میشه عوض کرد تا یه چیز عالی مناسب که مد نظرش هست رو پیدا کنه راجب این چنتا نظری که دادم یه بررسی تخصصی کنی ممنونت میشم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین ببین کی گفتم ببین چه چیز مذخرفی حالا درست کنه :دی

حسین من ترجیح میدم قسمتی که نور میدی حالا با هر منبع نوری یه کاغذ استخونی یا پارچه خیلی نازک بکشم نور جلوه قشنگی میده ولی تو یه سری از این اموزش ها اون بالا هیچی نیست مستقیم میزنه داخل

بعدشم فرشاد سوال کرده بود جنس کاغذ از چی باشه به نظرت اگه این کاغذ های روغنی هستن باری روزنامه دیواری اسنفاده مید از اونا بزنیم بد نیمشه ؟ یه اموزشم نوشته بود اون خوبه در صورتی که فکر کنم جالب نشه

چون یه حالت خاصی داره نورو زیاد منعکس میکنه و در حال که خودت این a4 که پیش نهاد دادی جنسشون یه جوریه به قول معروف نورو لطیف میکنه یه چیزیم که به ذهن خودم رسید اینه که 4 چوبشو با چوب درست کنه ادم بده نجار بزنه هیچ هذینه ای نداره فکر کنم با 3-4 تومن بزنه بعد با یه سری کاغذ پارچه تست کنه چون راحت میشه عوض کرد تا یه چیز عالی مناسب که مد نظرش هست رو پیدا کنه راجب این چنتا نظری که دادم یه بررسی تخصصی کنی ممنونت میشم

چون نور باید از کاغذ رد بشه بهتره روغنی نباشه.چون روغنی ها رو درست نور ازش رد نمیشه.جدا از این اگه خیلی نارک باشه نور هارش یا شدید میشه و اون جسم ممکنه اوور بشه یا بقیه ی مسایل.
فلسفه ی اون خیمه ی نور از بین بردن سایه ها تا حد امکان هست پس نمیشه به جلوه ی نور خاصی فکر کرد.

Last edited:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یاشار و حسین عزیز به نظر من باید خود آدم تجربه کنید اگه توی آخرین عکی و الان چی میخورید دقت کنید من با استفاده از چند تا آ4 یه نمونه اولیه ساختم و عکس گرفتم و نور از پارچه رد میشد که جالب نبود میخوام از ام دی اف بسازم و سه طرف رو باز بذارم جلوش آ4 معمولی بذارم برای زیرش آ3 میذارم البته یه لامپ ضعیف هم زیر کاغذ اصلی میذارم تا وقتی لازم شد اونم روشن کنم
در ضمن یه چیزی میخوام از لامپهای سرد و گرم استفاده کنم به نظرتون بهتره یا فقط سرد ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یاشار و حسین عزیز به نظر من باید خود آدم تجربه کنید اگه توی آخرین عکی و الان چی میخورید دقت کنید من با استفاده از چند تا آ4 یه نمونه اولیه ساختم و عکس گرفتم و نور از پارچه رد میشد که جالب نبود میخوام از ام دی اف بسازم و سه طرف رو باز بذارم جلوش آ4 معمولی بذارم برای زیرش آ3 میذارم البته یه لامپ ضعیف هم زیر کاغذ اصلی میذارم تا وقتی لازم شد اونم روشن کنم
در ضمن یه چیزی میخوام از لامپهای سرد و گرم استفاده کنم به نظرتون بهتره یا فقط سرد ؟

همه ی لامپ هات یه مدلی باشه که اگه ته رنگ داشت بتونی از بین ببری

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
دوستان حضرات به جز فرشاد لطفن جواب من رو بدن لایت باکس چطوری درست کنم اون سایتیم که گذاشتین نصفه نیمست اصلان نگرفتم کی به کی بود

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان حضرات به جز فرشاد لطفن جواب من رو بدن لایت باکس چطوری درست کنم اون سایتیم که گذاشتین نصفه نیمست اصلان نگرفتم کی به کی بود
یه جعبه هستش که از دوطرف میبریمش داخلش و اون جاهای بریده رو با کاغذ میپوشونیم و جاهای برید چراغ میزاریم بعدش عکس میگیریم

بالا