dantes angelo
Registered User
- نوشتهها
- 98
- لایکها
- 99
دوستان من در مورد عکسهای نجومی اطلاعات میخوام کسی هست یاری کنه ؟
دوستان من در مورد عکسهای نجومی اطلاعات میخوام کسی هست یاری کنه ؟
من میخوام شروع به عکاسی نجومی کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارمدر مورد چه چیزی اش میخواید اطلاعات کسب کنید؟ لوازم مورد نیاز؟ نوع عکاسی؟ روش ها؟
سلام
دوستان گلم
من یدونه دوربین کنون اس 3 آی اس دارم s3is
متاسفانه فلشش خراب شد و من تو شهستان دسترسی به فلاش فابریکی نداشتم
خودم فلاش رو باز کردم و با یه کپسولی دیگه عوضش کردم ولی فلاش نزد
دوباره که سیماش رو باز کردم یه اتصال کوتاه و جرقه و دیگه دوربینم روشن نشد
اگه دوستان آشنایی دارن یا تجربه ای مشابه لطفا من رو کمک کنن
دوربینم رو خیلی دوست دارم می خام زندش کنم
دوست عزیر سوال شما خیلی کلی هست.به حتم اگر در همین اینترنت و سایت ها بگردید موارد خوبی هست برای یادگیریمن میخوام شروع به عکاسی نجومی کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
همه اطلاعات به عکاسی معمولی رو میدونم
مثل یکی از سوالهای من همیشه این بوده که میشه دوربین رو به تلسکوپ معمولی نصب کرد وباهاش عکاسی کرد ؟
عزیزان یه سوالی چند وقتیه ذهن منو مشغول کرده
در بین دوربین های سوپر زوم از نظر قیمت تا 1200 1300 کدوم دارای بهترین و بزرگترین سنسور مال کدوم هستش ؟
پیشنهاد شما چه مدلی هستش برای خرید ؟
دوستان عزیز
مدتیه تجهیزات نور پردازی برای من خیلی جزاب شده و مطالعه میکنم راجع بهشون و از اثر سنگین و قدرتمندشون روی عکس حیرت کردم. این بود که اول رفتم دنبال فلاش اکسترنال خریدن ولی دیدم بودجم رو نمیتونم براش بدم و بیشتر علاقم پورتره هست که میخوام تو خونم بگیرم پس فلاش رو میشه با انواع باکس ها جایگزین کرد.
این بود که برای شروع بیوتی باکس رو انتخاب کردم و یدونه ساختم . منتها ایرادی در همون مرحله ی اولیه پروژه رو متوقف کرد این بود که لامپ مناسب نتونستم پیدا کنم. یه کم مصرف بزرگ استفاده کردم که نور سفید خوبی داره و لی سوژه خیلی باید نزدیک باشه و در واقع لومن پایینی داره باینکه بزرگترین کم مصرف بازار بود . بعد از مرور مجدد پینترست و سایر سایت های Diy به جواب رسیدم که اونا اکثرا از همون فلاش اکسترنال استفاده میکنن !!! حالا سوال من اینه... چه لامپی و چه قیمتی ؟
ممنونم
LG L7 II
این در واقع بدنه ی باکسه منه
نور دهی راضی کننده نبود برای همین پایه و سایر موارد هنوز ساخته نشده
نمونه عکس هم باهاش گرفتم که میزارم خدمتتون
LG L7 II
مبارک باشهیک سوال
حسین جان دوربین پاناسونیک جی 10 رو خریدم روی خودش یه فیلتر uv داره که نوشته 52mm الان من بخوام برای این دوربین فیلتر پولاریزه بخرم باید اونم 52 ام ام باشه ؟
و دیگه اینکه ارزونترین لنز برای مایکرو که با تبدیل بشه به دوربین من وصل بشه چه لنزی و تبدیلی هستش ؟
ممنونمبارک باشه
به نظرم فیلتر رو 55 میلی متر بخر با یه تبدیل 52 به 55 تا بتونی روی لنزهای دیگه هم ازش استفاده کنی.منتها در کل جنس ارزون و چینی نخر
ارزون ترین راه برای ماکرو گرافی خریدن یه لنز آنالوگ 35 تا 50 میلی متر و بستن اون به صورت معکوس روی دوربین هست.
در مورد لنزهاش اطلاعی ندارم فکر کنم از همون وحید بپرسی بهتر به نتیجه برسی