• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

dantes angelo

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان من در مورد عکسهای نجومی اطلاعات میخوام کسی هست یاری کنه ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

dantes angelo

Registered User
لایک‌ها
99
در مورد چه چیزی اش میخواید اطلاعات کسب کنید؟ لوازم مورد نیاز؟ نوع عکاسی؟ روش ها؟
من میخوام شروع به عکاسی نجومی کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
همه اطلاعات به عکاسی معمولی رو میدونم
مثل یکی از سوالهای من همیشه این بوده که میشه دوربین رو به تلسکوپ معمولی نصب کرد وباهاش عکاسی کرد ؟

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
رای دفتر کارم دنبال عکس شهری میگشتم که این عکس چشمم رو گرفت اما ادیت خوبی نداره خودم زیاد ادیت کردم اما به دلم ننشست ممنون میشم ادیت پیشنهادی خودتون رو روش انجام بدید
عکس قراره متری چاپ بشه و رزولوشن 17000*2600 و حجم عکس 14 مگابایت هست
http://hulubei.net/tudor/photography/photos/N/Y/NYC-Panorama-17050x2613.jpg

ادیتش میخوام مثل عکش پائینی باشه خودم نتونستم دربیارم
http://upload7.ir/images/26665478231416772182.jpg

mhajlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان گلم
من یدونه دوربین کنون اس 3 آی اس دارم s3is
متاسفانه فلشش خراب شد و من تو شهستان دسترسی به فلاش فابریکی نداشتم
خودم فلاش رو باز کردم و با یه کپسولی دیگه عوضش کردم ولی فلاش نزد
دوباره که سیماش رو باز کردم یه اتصال کوتاه و جرقه و دیگه دوربینم روشن نشد
اگه دوستان آشنایی دارن یا تجربه ای مشابه لطفا من رو کمک کنن
دوربینم رو خیلی دوست دارم می خام زندش کنم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
دوستان گلم
من یدونه دوربین کنون اس 3 آی اس دارم s3is
متاسفانه فلشش خراب شد و من تو شهستان دسترسی به فلاش فابریکی نداشتم
خودم فلاش رو باز کردم و با یه کپسولی دیگه عوضش کردم ولی فلاش نزد
دوباره که سیماش رو باز کردم یه اتصال کوتاه و جرقه و دیگه دوربینم روشن نشد
اگه دوستان آشنایی دارن یا تجربه ای مشابه لطفا من رو کمک کنن
دوربینم رو خیلی دوست دارم می خام زندش کنم

دوست عزز در تاپیک زیر عنوان کنید امیدوارم به نتیجه برسید :
http://forum.akkasee.com/f119/t10631-214.html#post362689

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من میخوام شروع به عکاسی نجومی کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
همه اطلاعات به عکاسی معمولی رو میدونم
مثل یکی از سوالهای من همیشه این بوده که میشه دوربین رو به تلسکوپ معمولی نصب کرد وباهاش عکاسی کرد ؟
دوست عزیر سوال شما خیلی کلی هست.به حتم اگر در همین اینترنت و سایت ها بگردید موارد خوبی هست برای یادگیری
در مورد نصب تلسکوپ به دورین هم بله.امکانش هست

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
عزیزان یه سوالی چند وقتیه ذهن منو مشغول کرده
در بین دوربین های سوپر زوم از نظر قیمت تا 1200 1300 کدوم دارای بهترین و بزرگترین سنسور مال کدوم هستش ؟
پیشنهاد شما چه مدلی هستش برای خرید ؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان عزیز
مدتیه تجهیزات نور پردازی برای من خیلی جزاب شده و مطالعه میکنم راجع بهشون و از اثر سنگین و قدرتمندشون روی عکس حیرت کردم. این بود که اول رفتم دنبال فلاش اکسترنال خریدن ولی دیدم بودجم رو نمیتونم براش بدم و بیشتر علاقم پورتره هست که میخوام تو خونم بگیرم پس فلاش رو میشه با انواع باکس ها جایگزین کرد.
این بود که برای شروع بیوتی باکس رو انتخاب کردم و یدونه ساختم . منتها ایرادی در همون مرحله ی اولیه پروژه رو متوقف کرد این بود که لامپ مناسب نتونستم پیدا کنم. یه کم مصرف بزرگ استفاده کردم که نور سفید خوبی داره و لی سوژه خیلی باید نزدیک باشه و در واقع لومن پایینی داره باینکه بزرگترین کم مصرف بازار بود . بعد از مرور مجدد پینترست و سایر سایت های Diy به جواب رسیدم که اونا اکثرا از همون فلاش اکسترنال استفاده میکنن !!! حالا سوال من اینه... چه لامپی و چه قیمتی ؟
ممنونم

LG L7 II

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
این در واقع بدنه ی باکسه منه
نور دهی راضی کننده نبود برای همین پایه و سایر موارد هنوز ساخته نشده
نمونه عکس هم باهاش گرفتم که میزارم خدمتتون

LG L7 II

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1389934614750.jpg
    uploadfromtaptalk1389934614750.jpg
    42.9 KB · نمایش ها: 13
  • uploadfromtaptalk1389934686967.jpg
    uploadfromtaptalk1389934686967.jpg
    29.1 KB · نمایش ها: 12

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عزیزان یه سوالی چند وقتیه ذهن منو مشغول کرده
در بین دوربین های سوپر زوم از نظر قیمت تا 1200 1300 کدوم دارای بهترین و بزرگترین سنسور مال کدوم هستش ؟
پیشنهاد شما چه مدلی هستش برای خرید ؟

بزرگترین سنسورها مربوط به مدلهای فوجی مثل s200 یا hs20 تا hs50 هست.البته از مدل hs25 و hs20 تعریف زیادی نشنیدم ازش ولی s200 از نظر حرفه ای یه سر و گردن بالاتر از بقیه است که دیگه تولید نمیشه.و میتونید به hs50 فکر کنید.
بقیه ی سوپر زوم ها حدودا" همون شایز کامپکت ها هست اندازه ی سنسورش.البته فکر کنم یه مدل سونی هم بزرگتر باشه.
اگر به سوپر زوم علاقه دارید به نظرم هیچ دوربینی مثل s200 نیست.البته لازمه شما یه ذره حرفه ای باشید تا بتونید ازش به خوبی استفاده کنید

دوستان عزیز
مدتیه تجهیزات نور پردازی برای من خیلی جزاب شده و مطالعه میکنم راجع بهشون و از اثر سنگین و قدرتمندشون روی عکس حیرت کردم. این بود که اول رفتم دنبال فلاش اکسترنال خریدن ولی دیدم بودجم رو نمیتونم براش بدم و بیشتر علاقم پورتره هست که میخوام تو خونم بگیرم پس فلاش رو میشه با انواع باکس ها جایگزین کرد.
این بود که برای شروع بیوتی باکس رو انتخاب کردم و یدونه ساختم . منتها ایرادی در همون مرحله ی اولیه پروژه رو متوقف کرد این بود که لامپ مناسب نتونستم پیدا کنم. یه کم مصرف بزرگ استفاده کردم که نور سفید خوبی داره و لی سوژه خیلی باید نزدیک باشه و در واقع لومن پایینی داره باینکه بزرگترین کم مصرف بازار بود . بعد از مرور مجدد پینترست و سایر سایت های Diy به جواب رسیدم که اونا اکثرا از همون فلاش اکسترنال استفاده میکنن !!! حالا سوال من اینه... چه لامپی و چه قیمتی ؟
ممنونم

LG L7 II
این در واقع بدنه ی باکسه منه
نور دهی راضی کننده نبود برای همین پایه و سایر موارد هنوز ساخته نشده
نمونه عکس هم باهاش گرفتم که میزارم خدمتتون

LG L7 II

سلام
نورپردازی یه سری اصول داره که به نظرم باید اول اون ها رو یاد بگیرید و نوع نورها رو.مثلا" این نور شما زیاد دیفیوز نیست و سایه هاش نسبتا" پر کنتراسته
برای پرتره باید درجه حرارت لامپ ها همگی یک جور باشه که با این لامپ های معمولی نمیتونید به این نتیجه برسید و باید چندین لامپ مخصوص همین کار رو بخرید که به صورت کیت عرضه میشه و قیمت زیاد مناسبی هم نداره
به نظر من شما یه ست کامل 160 ژول دست دوم پیدا کنید که قیمتش حدود 800 هست و همه چیز خودش داره.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
حسین جان ممنون از جواب
کار درست همونه که گفتی ولی متاسفانه در حال حاضر امکان مالیش رو ندارم برای اینه که خودم دست به کار شدم. ایرادی هم گزاشتی دقیقا نکته ی دقیق و اصلی بود که این نور بیش از متمرکزه .. باید بیشتر روش کار کنم . بازم اینجا عکسای جدیدش رو قرار میدم تا بررسی بشه و به ایده ال برسم . ممنونم ازت

LG L7 II

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فرشاد هر دوی این ها لنز و سنسور یکسانی دارند .البته لنز رو از نظر فوکال میگم
منتها برتری های فوجی کمی بیشتره.مثل محدوده ی ایزوی بیشتر/فیلم برداری بهتر و از همه مهم تر رینگ دستی تغییر فوکال (اگر اشتباه نکنم) و بقیه ی مزیت هاش هست
در کل من که از دست گرفتن sx50 حس خوبی نداشتم ولی فکر کنم این یکی به خاطر هیکلش راضی کننده تر باشه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یک سوال
حسین جان دوربین پاناسونیک جی 10 رو خریدم روی خودش یه فیلتر uv داره که نوشته 52mm الان من بخوام برای این دوربین فیلتر پولاریزه بخرم باید اونم 52 ام ام باشه ؟
و دیگه اینکه ارزونترین لنز برای مایکرو که با تبدیل بشه به دوربین من وصل بشه چه لنزی و تبدیلی هستش ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یک سوال
حسین جان دوربین پاناسونیک جی 10 رو خریدم روی خودش یه فیلتر uv داره که نوشته 52mm الان من بخوام برای این دوربین فیلتر پولاریزه بخرم باید اونم 52 ام ام باشه ؟
و دیگه اینکه ارزونترین لنز برای مایکرو که با تبدیل بشه به دوربین من وصل بشه چه لنزی و تبدیلی هستش ؟
مبارک باشه
به نظرم فیلتر رو 55 میلی متر بخر با یه تبدیل 52 به 55 تا بتونی روی لنزهای دیگه هم ازش استفاده کنی.منتها در کل جنس ارزون و چینی نخر
ارزون ترین راه برای ماکرو گرافی خریدن یه لنز آنالوگ 35 تا 50 میلی متر و بستن اون به صورت معکوس روی دوربین هست.
در مورد لنزهاش اطلاعی ندارم فکر کنم از همون وحید بپرسی بهتر به نتیجه برسی

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
مبارک باشه
به نظرم فیلتر رو 55 میلی متر بخر با یه تبدیل 52 به 55 تا بتونی روی لنزهای دیگه هم ازش استفاده کنی.منتها در کل جنس ارزون و چینی نخر
ارزون ترین راه برای ماکرو گرافی خریدن یه لنز آنالوگ 35 تا 50 میلی متر و بستن اون به صورت معکوس روی دوربین هست.
در مورد لنزهاش اطلاعی ندارم فکر کنم از همون وحید بپرسی بهتر به نتیجه برسی
ممنون
آره راس میگی 55 بهتره
من چندتا دوربین قدیمی مثل زنیت یاشیکا و کنون 312 رو دارم اون ها لنزشون قابل استفاده هستش ؟
معکوس یعنی چی برعکس ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آره از لنز همون ها میتونی استفاده کنی.
معکوس یعنی همون برعکس.یه سرچ بزن دستت میاد چطوریه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان من یه لنز قدیمی دارم میخوام ببینم میتونم از این لنز به صورت معکوس استفاده کنم ؟ چه وسایلی برای نصبش روی بادی لازمه ؟
P1030172.JPG

و سوال بعدی در مورد فیلتر های پلاریزه هستش چند نوع هستش و برای عکاسی شهری کدوم مدلش خوبه

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان در مورد عکاسی همه میگند بیشتر کار برای افرادی که میخوان عکس خوب داشته باشند ولی دوربین حرفحه ای مناسب ندارند فتوشاپ و روتوشینگ و این چیزا هست.. شما بنده رو راهنمایی می کنید که واقعا اگر بخوام عکس ها رو زنده کنم یه رنگ لعابی بدم چی کار باید کنم؟؟ آیا مرجع آموزشی مناسبی وجود داره؟

بالا