دوستان می خوام به یک extension یک سیم لحیم کنم ٬ولی خوب این فلز چون رنگ شده هستش ٬ لحیم رو به خودش نمی گیره
برای همین باید یه چیز که انعطاف پذیر و غیر رسانا باشه رو پیدا کنم تا به این قطعه بچسبونمش ٬ بعدش بتونم سیم رو روش لحیم کنم
البته احتمالا جای سوالم اینجا نیست ٬ولی خوب کسی چیز خوبی رو برای اینکار می شناسه ؟
http://img.silverboy.ir/do.php?imgf=136462007787791.jpg
اگر اشتباه نکنم منظورت اکستشن تیوب هست و میخوای فوکوس اتوماتیک رو روی اون طرف اکتنشن تیوب داشته باشی .
در صورتی که محل مورد نظرت لحیم نمیگیره یک پیشنهاد جنایی می کنم
چسب 1 2 3 رو که حتما میشناسی ؟ اول با کابل فلت رو فرم بده و ابعادش رو میزون کن ( فلت رو میتونی از یه کابل هارد مستعمل برداری ). سر سیم رو لخت کن بزار روی محل کنتاکت و یه قطره مایع چسب رو بریز روش . همونطور که محکم و مطمئن از اتصال سیم به کنتاکت نگه داشتی بگو یه نفر دیگه برات اسپری کنه . هم محکم هست و هم اگه خراب کردی میتونی بکنی . فقط چسب رو خیلی کم و با دقت بزن تا به جای دیگه ای نپاشه چون بعضی از پلاستیک ها رو حل میکنه .
من مدت بسیار زیادی رو صرف مایروگرافی با اکستنشن کردم . به همین دلیل پیشنهاد های زیر رو هم برات دارم :
به نظر من فوکوس اتوماتیک با اکتنشن جواب خوب نمیده . عمق میدان بقدری کمه که به یه ذره جابجایی فوکوس میوفته جای دیگه و ممکنه آخرش مجبور بشی دستی فوکوس کنی .
برای سوژه های خیلی ریز ( در حد مورچه ) من دوربین رو جای فکیس میزارم و برای فوکوس بهتر سوژه رو جا بجا می کنم .
برای تنظیم دیاف هم دوربین رو روی منوآل میزارم . دیاف مورد نظر رو ست میکنم . دکمه پیش نمایش دیاف رو نگه میدارم و در همون حال لنز رو جدا می کنم و میبیندم سر اکستنشن . دیاف در همون عددی که مشخص کردی بسته میمونه .
امر دیگه ای هم باشه درخدمتم .