• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان من چند وقتی هست یک دوربین فوجی s4000 خریدم از تنظینات دستی و این چیزا هم سر در نمیارم کسی هست بتونه یک توضیح کوچولو بهم بده ممنون میشم

این توضیح کوچولو خیلی گسترده است . اگر منظورت رو دقیق تر بگی کمک بهتره میشه کرد .
مثلا برای پرتره میخوای یا منظره یا شب یا ...

با سلام

من یه hx 100 دارم میخوام فیلم برداری که کنم با فرمت mp4 فیلم میگیره ولی رو AVCHD که میزارم فیلم برداری نمیکنه.....

رمم هم 32 گیگ مارک TEAM GROUP INC 10 UP20MB/s هستش

لطفا راهنمایی کنین

من متاسفانه راجع به فیلم برداری دوربین ها اطلاعات درستی ندارم . ولی ممکنه رم تقلبی و سرعت پایین باشه

Last edited:

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستات..من 2 تا باطری دوربین خریدم.یکیشو چند ماهی استفاده نکردم.الان هر ماه که میگذارم تو دوربین شارژ خالی میکنه.میشه کاریش کرد درست شه؟ آخه خیلی نو هستش.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کسی نمیدونه دوستان باید چیکار کنم؟

باطری قابل تعمیر نیست دوست عزیز.اگر این مشل به وجود امده.باید به خدمتتون برسونم که جنس باطری خوب نبوده و فیک بوده.اگر نه نباید این مشکل به وجود میومد

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
سلام
در دوربینهای دیجیتال تا چند روز یا چند ماه میشه باطری را رو دوربین نگه داشت بدون اینکه به باطری آسیبی برسه ؟
مطمئنا بسته به دوربین و باطری فرق میکنه
در اینجا منظور من دوربینیه که باطری شارژی داره که از کارخانه روش هست نه اینکه از بیرون نیم قلمی بخریم
در این صورت تا چند وقت بیضرره ؟

iman.re

Registered User
لایک‌ها
21
باطری قابل تعمیر نیست دوست عزیز.اگر این مشل به وجود امده.باید به خدمتتون برسونم که جنس باطری خوب نبوده و فیک بوده.اگر نه نباید این مشکل به وجود میومد

یعنی از خود نمایندگی canon اصفهان خریدم.اون ها هم تقلبی میفروشند؟؟! چه بد.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سلام دوستان، یک سوال دارم. با تشکر. @hossein137

یک نیکون دی 5100 از نظر ظاهری کاملا نو و مثل آک، بدون گارانتی ولی 100 هزار شات گرفته ، یک میلیون و صد میرزه؟ تست نکردم و چیز دیگه در موردش نمیدونم.

تصحیح: 10 هزار تا شات گرفته ...

Last edited:

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69

یک نیکون دی 5100 از نظر ظاهری کاملا نو و مثل آک، بدون گارانتی ولی 100 هزار شات گرفته ، یک میلیون و صد میرزه؟ تست نکردم و چیز دیگه در موردش نمیدونم.

من فکر کنم صد هزار شات خیلی زیاده . در مورد کانن که تعداد شات مفید و رو برای شاتر صدوبیست هزار تا میدونه و ممکنه بعد از اون مقدار شاتر نیاز به تعویض پیدا کنه . قیمت شاتر هم حدود دوسوم قیمت دوربین هست .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

این رقم غیر عادیه محمد جان.مطمئنی؟
به نظر من دوربین دست یه آدم اماتور بوده که زیاد ازش کار کشیده.با این تفاسیر حتی 900 هم براش زیاده.البته میتونی قیمت تعویض شاتر رو از آقای قاسمی (اگه اشتباه نکنم) تو تاپیک زیر بپرسی:

پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین - صفحه 170

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
به نظر من دوربین دست یه آدم اماتور بوده که زیاد ازش کار کشیده.با این تفاسیر حتی 900 هم براش زیاده.البته میتونی قیمت تعویض شاتر رو از آقای قاسمی (اگه اشتباه نکنم) تو تاپیک زیر بپرسی:

اگر عدد درست باشه یه جورایی انگار ماشین مدل 91 داری میخری که هر روز در سه شیفت هشت ساعته باهاش مسافر کشی کردن :D

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
من فکر کنم صد هزار شات خیلی زیاده . در مورد کانن که تعداد شات مفید و رو برای شاتر صدوبیست هزار تا میدونه و ممکنه بعد از اون مقدار شاتر نیاز به تعویض پیدا کنه . قیمت شاتر هم حدود دوسوم قیمت دوربین هست .

ممنون دوستان، الان که با خودم فکر کردم
297.gif
دیدم روزی 1000 تا هم گرفته باشه باید دو سه سال هر روز اینقدر عکس گرفته باشه :rolleyes:
دوباره زنگ زدم پرسیدم گفت 10 هزار تا نه اونقدر شرمنده ...
4fvgdaq_th.gif

حالا با 10 هزار شات خوبه این قیمت؟ بریم بیشتر بررسیش کنیم.

Last edited:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اگر عدد درست باشه یه جورایی انگار ماشین مدل 91 داری میخری که هر روز در سه شیفت هشت ساعته باهاش مسافر کشی کردن :D

اون هم تازه مسافر برا جاده و بین شهری زده باشه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون دوستان، الان که با خودم فکر کردم
297.gif
دیدم روزی 1000 تا هم گرفته باشه باید دو سه سال هر روز اینقدر عکس گرفته باشه :rolleyes:
دوباره زنگ زدم پرسیدم گفت 10 هزار تا نه اونقدر شرمنده ...
4fvgdaq_th.gif

حالا با 10 هزار شات خوبه این قیمت؟ بریم بیشتر بررسیش کنیم.

به نظر من 10000 تا هم کمی زیاده برای این دوربین.ولی خوب اگه بتونی کمتر بخری بهتره.

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
دوستان می خوام به یک extension یک سیم لحیم کنم ٬‌ولی خوب این فلز چون رنگ شده هستش ٬ لحیم رو به خودش نمی گیره

برای همین باید یه چیز که انعطاف پذیر و غیر رسانا باشه رو پیدا کنم تا به این قطعه بچسبونمش ٬ بعدش بتونم سیم رو روش لحیم کنم

البته احتمالا جای سوالم اینجا نیست ٬‌ولی خوب کسی چیز خوبی رو برای اینکار می شناسه ؟

http://img.silverboy.ir/do.php?imgf=136462007787791.jpg

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان می خوام به یک extension یک سیم لحیم کنم ٬‌ولی خوب این فلز چون رنگ شده هستش ٬ لحیم رو به خودش نمی گیره

برای همین باید یه چیز که انعطاف پذیر و غیر رسانا باشه رو پیدا کنم تا به این قطعه بچسبونمش ٬ بعدش بتونم سیم رو روش لحیم کنم

البته احتمالا جای سوالم اینجا نیست ٬‌ولی خوب کسی چیز خوبی رو برای اینکار می شناسه ؟

http://img.silverboy.ir/do.php?imgf=136462007787791.jpg

اگر اشتباه نکنم منظورت اکستشن تیوب هست و میخوای فوکوس اتوماتیک رو روی اون طرف اکتنشن تیوب داشته باشی .
در صورتی که محل مورد نظرت لحیم نمیگیره یک پیشنهاد جنایی می کنم
چسب 1 2 3 رو که حتما میشناسی ؟ اول با کابل فلت رو فرم بده و ابعادش رو میزون کن ( فلت رو میتونی از یه کابل هارد مستعمل برداری ). سر سیم رو لخت کن بزار روی محل کنتاکت و یه قطره مایع چسب رو بریز روش . همونطور که محکم و مطمئن از اتصال سیم به کنتاکت نگه داشتی بگو یه نفر دیگه برات اسپری کنه . هم محکم هست و هم اگه خراب کردی میتونی بکنی . فقط چسب رو خیلی کم و با دقت بزن تا به جای دیگه ای نپاشه چون بعضی از پلاستیک ها رو حل میکنه .
من مدت بسیار زیادی رو صرف مایروگرافی با اکستنشن کردم . به همین دلیل پیشنهاد های زیر رو هم برات دارم :
به نظر من فوکوس اتوماتیک با اکتنشن جواب خوب نمیده . عمق میدان بقدری کمه که به یه ذره جابجایی فوکوس میوفته جای دیگه و ممکنه آخرش مجبور بشی دستی فوکوس کنی .
برای سوژه های خیلی ریز ( در حد مورچه ) من دوربین رو جای فکیس میزارم و برای فوکوس بهتر سوژه رو جا بجا می کنم .
برای تنظیم دیاف هم دوربین رو روی منوآل میزارم . دیاف مورد نظر رو ست میکنم . دکمه پیش نمایش دیاف رو نگه میدارم و در همون حال لنز رو جدا می کنم و میبیندم سر اکستنشن . دیاف در همون عددی که مشخص کردی بسته میمونه .
امر دیگه ای هم باشه درخدمتم .

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
راستی اگر میخوای اینکار جنایی رو انجام بدی حتما قبلش یه حلقه رینگ از یه لنز خراب تهیه کن ( تعمیرگاههای دوربین دارن )و این اتصالات رو روی اون بزن نه روی خود دوربین
نکنی با دوربین نازنین این حرکت رو که بخوای اصالات رو از خود بدنه دوربین بگیری
حتما حتما حتما حتما حتما حتما اتصالات رو قبل از نصب روی دوربین با مولتی متر چک کن که اتصال ناخواسته و خراب نداشته باشی
این دوربین ها خیلی ناز نازی هستن و یهو دیدی دوربینت به گلدون تبدی شد .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
اگر اشتباه نکنم منظورت اکستشن تیوب هست و میخوای فوکوس اتوماتیک رو روی اون طرف اکتنشن تیوب داشته باشی .
در صورتی که محل مورد نظرت لحیم نمیگیره یک پیشنهاد جنایی می کنم
چسب 1 2 3 رو که حتما میشناسی ؟ اول با کابل فلت رو فرم بده و ابعادش رو میزون کن ( فلت رو میتونی از یه کابل هارد مستعمل برداری ). سر سیم رو لخت کن بزار روی محل کنتاکت و یه قطره مایع چسب رو بریز روش . همونطور که محکم و مطمئن از اتصال سیم به کنتاکت نگه داشتی بگو یه نفر دیگه برات اسپری کنه . هم محکم هست و هم اگه خراب کردی میتونی بکنی . فقط چسب رو خیلی کم و با دقت بزن تا به جای دیگه ای نپاشه چون بعضی از پلاستیک ها رو حل میکنه .
من مدت بسیار زیادی رو صرف مایروگرافی با اکستنشن کردم . به همین دلیل پیشنهاد های زیر رو هم برات دارم :
به نظر من فوکوس اتوماتیک با اکتنشن جواب خوب نمیده . عمق میدان بقدری کمه که به یه ذره جابجایی فوکوس میوفته جای دیگه و ممکنه آخرش مجبور بشی دستی فوکوس کنی .
برای سوژه های خیلی ریز ( در حد مورچه ) من دوربین رو جای فکیس میزارم و برای فوکوس بهتر سوژه رو جا بجا می کنم .
برای تنظیم دیاف هم دوربین رو روی منوآل میزارم . دیاف مورد نظر رو ست میکنم . دکمه پیش نمایش دیاف رو نگه میدارم و در همون حال لنز رو جدا می کنم و میبیندم سر اکستنشن . دیاف در همون عددی که مشخص کردی بسته میمونه .
امر دیگه ای هم باشه درخدمتم .

راستی اگر میخوای اینکار جنایی رو انجام بدی حتما قبلش یه حلقه رینگ از یه لنز خراب تهیه کن ( تعمیرگاههای دوربین دارن )و این اتصالات رو روی اون بزن نه روی خود دوربین
نکنی با دوربین نازنین این حرکت رو که بخوای اصالات رو از خود بدنه دوربین بگیری
حتما حتما حتما حتما حتما حتما اتصالات رو قبل از نصب روی دوربین با مولتی متر چک کن که اتصال ناخواسته و خراب نداشته باشی
این دوربین ها خیلی ناز نازی هستن و یهو دیدی دوربینت به گلدون تبدی شد .

سلام
خیلی ممنون
اینکار رو برای تنظیم دیافراگم می خوام انجام بدم و فوکوس دستی می مونه
یعنی اگه این چند تا سیم بین بدنه و لنز مشکلی داشته باشند واسه دوربین مشکلی ایجاد میشه ؟؟
اگه اینجوری باشه کلا بیخیال شم بهتره فکر کنم :D

ولی چسب 123 فکر نمی کنم بدرد بخوره ٬‌چون محلی که سیم ها قرار می گیرند با بدنه فاصله داره ٬‌برای همین باید یک لحیم برجسته انجام بشه تا اتصال خوب برقرار بشه !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سوال داشتم در مورد باتری دوربین
می خواستم بدونم وقتی از دوربین برای چن روز استفاده نمی کنیم باتری را از دوربین خارج کنم یا خیر؟

برای شارژ کردن چن ساعت باید به شارژ بزارم؟

دوربینم کانن 600D هست

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
سوال داشتم در مورد باتری دوربین
می خواستم بدونم وقتی از دوربین برای چن روز استفاده نمی کنیم باتری را از دوربین خارج کنم یا خیر؟

برای شارژ کردن چن ساعت باید به شارژ بزارم؟

دوربینم کانن 600D هست

اره یادمه یه جا خونده بودم برای مدت طولانی اگر استفاده نمی کنید دربیارید

درباره شارژ هم خودشارژر چراغ پر شدن شارژ روباید داشته باشه ، واسه من که مدل 1100d هستش داره این چراغو

این عکس چجوری گرفته شده ؟
یعنی فقط با باز نگهداشتن شاتر برای جند دقیقه همچین چیزی از آسمان گرفته میشه ؟؟؟

بالا