ممنون از جواب خوب شما
من دوربین و از حالت Auto خارج کردم و عکس های داخلی هم کیفیت بهتری پیدا کرد
ممنون
فقط چند سوال دیگه داشتم
آیا مموری که روی دوربین استفاده می شه بر کیفیت عکس های ذخیره شده تاثیری داره یا فقط از لحاظ سرعت فرق می کنه ؟
و دوم من هر چی گشتم منو واسه تغییر رنگ پیدا نکردم اصطلاحش به انگلیسی چی می شه ؟
من قبل از این Canon sx20 داشتم که در حالت Auto واقعا عکس های با کیفیتی می گرفت ولی این دوربین داخل حالت Auto عکس های خیلی بدی می گیره
ما هم که تازه وارد هستیم و کلی به زحمت می افتیم واسه گرفتن یک عکس عالی با این دوربین
تازه بازم فکر می کنم به پای SX20 نرسه
از شما دوست عزیز کمال تشکر را دارم واسه راهنمایی خوبتون
خواهش می کنم . فقط انجام وظیفه بوده.
مموری در صورت سلامتی و در دوربین های مشابه شما ، هیچ اثری بر عکاسی ندارد . ولی اگه سرعت حافظه پایین باشه ممکنه تو فیلمبرداری اثر منفی بزاره و توقف های ناخواسته پیش بیاره .
در دوربین های حرفه ای که بعضا تا 12 فریم در ثانیه عکس می گیرن مموری های سرعت پایین کم میارن و ممکنه فریم ریت دوربین رو پایین بیارن . در این جور مواقع هم بافر خود دوربین ممکنه به کمک کارت حافظه بیاد .
اگر کارت کلا مورد دار باشه ذخیره عکس ممکنه بیش از حالت عادی طول بکشه و یا عکسها نصفه نیمه یا خراب ذخیره بشن .
ولی یقینا کارت حافظه اثری بر " کیفیت " عکس نداره .
متاسفانه با تنظیمات فوجی آشنا نیستم . ولی قبل از اینکه بدونید تنظیمات کجا هستند باید بدونید چی هستن و چه اثری روی خروجی دارند .
دفترچه دوربین می تونه بهتون کمک کنه . قبل از اون باید معنی کلماتی مثل " برایتنس " و " سچوریشن " و " دیافراگم " و ... رو بدونید و بعد سراغ تنظیمات اونها برید . چیزی هم که در این موارد زیاد هست مقاله و سایت های مختلف
در نهایت با اینکه هر دو دوربینی که فرمودید در یک رده قرار می گیرن ولی کیفیت خروجی کانن معمولا از هم رده های خودش بالا تر هست .
من سالهای گذشته در لابراتوار عکسباران کار می کردم و به فروشگاه دوربین و دوربین های روز دسترسی داشتم . در شرایط مساوی دوربین ها رو تست می کردم و همیشه کانن یه سر و گردن از مشابه خودش بالا تر بود و باز هم در شرایط مشابه سونی از همه پایین تر . البته از محصولات جدید مطلع نیستم .
معمولا فوجی پایین از کانن و نیکون و الیمپوس قرار می گرفت و از سونی و کاسیو بهتر بود . ولی از تمام اونها خرکار تر و جوندار تر بود و در هر شرایطی کار می کرد.
من دوتا فوجی همرده دوربین شما دارم که هر کدوم بیش از 200 هزار عکس گرفتن . تمام نوشته ها و پلاستیک های دوربین سابیده شده ولی هنوز مثل رو اول عکس می گیرن .
تنها پیشنهادی که برای شما دارم اول چند ساعت مطالعه کنید و به تجربه و خطا بپردازید . نگران هم نباشید . تا وقتی که با چکش سراغ دوربین نرید هیچ بلایی سرش نمیاد .
با تنظیمات و " مود " های مختلف سر و کله بزنید و قلق دوربینتون رو بدست بیارید. به هر حال در نور کم و این سطح دوربین و روی دست نمیتونید انتظار عکس فوق العاده داشته باشید . ولی با استفاده از سه پایه می تونید نتیجه نزدیک به عکس خوب رو بدست بیارید .