• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

P3Drama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام, من این 2 تا عکسو با canon sx220 گرفتم:

Download IMG_0300.JPG
Download IMG_0381.JPG

این عکسا تو سایز واقعیشون کیفیتشون در اون حد که کوچیکتر از سایز واقعیشون هستن نیست (فکر کنم حرفه ای ها میگن نویز داره عکس), و البته بهترین کیفیتی هست که من تونستم از این دوربین بگیرم, و البته تو سایتهایی که review از این دوربین گذاشتن هم عکسی ندیدم که کیفیتش در اندازه واقعی بمقدار وقتی که عکس کوچیکتر هست باشه.
حالا سوال من اینه:
آیا با این دوربین میشه عکسی با کیفیتتر از این 2 عکس گرفت؟ ( وقتی عکس باندازه واقعی بره )
اگر نمیشه پس چرا اصلا این دوربین عکس باین اندازه میگیره؟ 3000*4000 ؟
ممنون از شما

عکسها با کراپ 100% مشکلی ندارن... کیفیت هم خوبه و نویز خاصی مشاهده نمیشه... فقط مقداری خطای لنز شاید... در واقع از نظر من شما حساسیت زیادی روی کیفیت نشون میدین.

بزار ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیه؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
عکسها با کراپ 100% مشکلی ندارن... کیفیت هم خوبه و نویز خاصی مشاهده نمیشه... فقط مقداری خطای لنز شاید... در واقع از نظر من شما حساسیت زیادی روی کیفیت نشون میدین.

بزار ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیه؟
پس از نظر شما تقریبا این بهترین عکسیه که میشه با این دوربین گرفت.
ببینید اینو شما قبول داری که وقتی این عکس کوچکتر از اندازه واقعیش هست کیفیت عکس بالاتر هست بمراتب؟ مثلا وقتی عکس از اندازه واقعیش کوچیکتره انگار یک اسکرین شات از یه فیلم 1080p هست ولی وقتی به اندازه واقعیش برده میشه انگار اسکرین شاتی از یه فیلم 480p هست. من میگم خوب چرا دوربینی که نمیتونه عکس با کیفیت در اندازه 3000*4000 بگیره اصلا باید چنین امکانی داشته باشه؟

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
با سلام خدمت دوستان عزیز
به کمک نیاز دارم خیلی زیاد ممنون می شم راهنمابی کنید
من هفته پیش یه دورببن خریدم مدل: Fuji Film sl300 به قیمت 870 هزار تومان
گوشی بنده Htc One S هست
الان وقتی داخل محیط داخل عکس می گیرم عکس هایی که با گوشی گرفته می شه خیلی کیفیت بالاتر و رنگ بهتری داره تا این دوربین
داخل محیط بیرون هم عکس های گرفته شده تفاوت چندانی نداره که نمونه را در پایین قرار می دم

وقتی داخل دوربین فکوس می کنی داخل نمایشگر تصویر و نویز دار نشون می ده ؟
با توچه به این کیفیت شک بردم که نکنه دوربین مشکل داره ؟؟
آخه مگه می شه دوربین یه گوشی قویتر از یه دوربین ا DSLR Like با 30x زوم و... باشه ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنند آیه به نظرتون سنسور یا لنز مشکل داره ؟؟

دانلود نمونه عکس

اطلاعات دوربین :

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
با سلام خدمت دوستان عزیز
به کمک نیاز دارم خیلی زیاد ممنون می شم راهنمابی کنید
من هفته پیش یه دورببن خریدم مدل: Fuji Film sl300 به قیمت 870 هزار تومان
گوشی بنده Htc One S هست
الان وقتی داخل محیط داخل عکس می گیرم عکس هایی که با گوشی گرفته می شه خیلی کیفیت بالاتر و رنگ بهتری داره تا این دوربین
داخل محیط بیرون هم عکس های گرفته شده تفاوت چندانی نداره که نمونه را در پایین قرار می دم

وقتی داخل دوربین فکوس می کنی داخل نمایشگر تصویر و نویز دار نشون می ده ؟
با توچه به این کیفیت شک بردم که نکنه دوربین مشکل داره ؟؟
آخه مگه می شه دوربین یه گوشی قویتر از یه دوربین ا DSLR Like با 30x زوم و... باشه ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنند آیه به نظرتون سنسور یا لنز مشکل داره ؟؟

دانلود نمونه عکس

اطلاعات دوربین :

سلام ؛
عکسها تون رو دانلود کردم . داخل فایل زیپ شما دو عکس روی زمینه سنگ بود . در این دو نمونه دوربین عکاسی فوجی به شکل قابل توجهی کیفیت و شارپنس بالا تری داره و قابل قیاس به موبایل نیست .
روی عکس زوم کنید و به نویز ها که هردو با پایین ترین حساسیت گرفته شده دقت کنید . در کنار اونها جایی رو که رنگ تیره به رنگ روشن میرسه رو دقت کنید . گوشی شما حرفی برای گفتن نداره و طبیعی هم هست که اینطور باشه .
به شارپنس هم دقت کنید .

اما اصل مسئله : دوربین ها موبایل طراحی میشن که در یک لحظه بدون استفاده از تنظمات خاص و بصورت " ببین و بگیر " یک عکس منطقی برای شما ثبت کنن. در صورتی که دوربینتون رو از حالت auto خارج کنید و یه مقدار با تنظیمات اون در مود P بازی کنید و حسایت رو به نسبت نور تغییر بدید حتما نتیجه عکس های داخلی تون هم بالا تر از موبایل میشه .
دوربین ها کمتر از موبایل عکس رو ویرایش می کنن و سعی می کنن عکس خام رو در اختیار شما بزارن . اگر هم بخواید بشکل اتوماتیک از دوربینتون استفاده کنید می تونید با تغییر منو های رنگ ، شارپنس ، کنتراست ، و اکسپوژر به نتیجه های بهتری برسید .

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام ؛
عکسها تون رو دانلود کردم . داخل فایل زیپ شما دو عکس روی زمینه سنگ بود . در این دو نمونه دوربین عکاسی فوجی به شکل قابل توجهی کیفیت و شارپنس بالا تری داره و قابل قیاس به موبایل نیست .
روی عکس زوم کنید و به نویز ها که هردو با پایین ترین حساسیت گرفته شده دقت کنید . در کنار اونها جایی رو که رنگ تیره به رنگ روشن میرسه رو دقت کنید . گوشی شما حرفی برای گفتن نداره و طبیعی هم هست که اینطور باشه .
به شارپنس هم دقت کنید .

اما اصل مسئله : دوربین ها موبایل طراحی میشن که در یک لحظه بدون استفاده از تنظمات خاص و بصورت " ببین و بگیر " یک عکس منطقی برای شما ثبت کنن. در صورتی که دوربینتون رو از حالت auto خارج کنید و یه مقدار با تنظیمات اون در مود P بازی کنید و حسایت رو به نسبت نور تغییر بدید حتما نتیجه عکس های داخلی تون هم بالا تر از موبایل میشه .
دوربین ها کمتر از موبایل عکس رو ویرایش می کنن و سعی می کنن عکس خام رو در اختیار شما بزارن . اگر هم بخواید بشکل اتوماتیک از دوربینتون استفاده کنید می تونید با تغییر منو های رنگ ، شارپنس ، کنتراست ، و اکسپوژر به نتیجه های بهتری برسید .

ممنون از جواب خوب شما
من دوربین و از حالت Auto خارج کردم و عکس های داخلی هم کیفیت بهتری پیدا کرد
ممنون
فقط چند سوال دیگه داشتم
آیا مموری که روی دوربین استفاده می شه بر کیفیت عکس های ذخیره شده تاثیری داره یا فقط از لحاظ سرعت فرق می کنه ؟
و دوم من هر چی گشتم منو واسه تغییر رنگ پیدا نکردم اصطلاحش به انگلیسی چی می شه ؟

من قبل از این Canon sx20 داشتم که در حالت Auto واقعا عکس های با کیفیتی می گرفت ولی این دوربین داخل حالت Auto عکس های خیلی بدی می گیره
ما هم که تازه وارد هستیم و کلی به زحمت می افتیم واسه گرفتن یک عکس عالی با این دوربین
تازه بازم فکر می کنم به پای SX20 نرسه

از شما دوست عزیز کمال تشکر را دارم واسه راهنمایی خوبتون

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
ممنون از جواب خوب شما
من دوربین و از حالت Auto خارج کردم و عکس های داخلی هم کیفیت بهتری پیدا کرد
ممنون
فقط چند سوال دیگه داشتم
آیا مموری که روی دوربین استفاده می شه بر کیفیت عکس های ذخیره شده تاثیری داره یا فقط از لحاظ سرعت فرق می کنه ؟
و دوم من هر چی گشتم منو واسه تغییر رنگ پیدا نکردم اصطلاحش به انگلیسی چی می شه ؟

من قبل از این Canon sx20 داشتم که در حالت Auto واقعا عکس های با کیفیتی می گرفت ولی این دوربین داخل حالت Auto عکس های خیلی بدی می گیره
ما هم که تازه وارد هستیم و کلی به زحمت می افتیم واسه گرفتن یک عکس عالی با این دوربین
تازه بازم فکر می کنم به پای SX20 نرسه

از شما دوست عزیز کمال تشکر را دارم واسه راهنمایی خوبتون

خواهش می کنم . فقط انجام وظیفه بوده.
مموری در صورت سلامتی و در دوربین های مشابه شما ، هیچ اثری بر عکاسی ندارد . ولی اگه سرعت حافظه پایین باشه ممکنه تو فیلمبرداری اثر منفی بزاره و توقف های ناخواسته پیش بیاره .
در دوربین های حرفه ای که بعضا تا 12 فریم در ثانیه عکس می گیرن مموری های سرعت پایین کم میارن و ممکنه فریم ریت دوربین رو پایین بیارن . در این جور مواقع هم بافر خود دوربین ممکنه به کمک کارت حافظه بیاد .
اگر کارت کلا مورد دار باشه ذخیره عکس ممکنه بیش از حالت عادی طول بکشه و یا عکسها نصفه نیمه یا خراب ذخیره بشن .

ولی یقینا کارت حافظه اثری بر " کیفیت " عکس نداره .

متاسفانه با تنظیمات فوجی آشنا نیستم . ولی قبل از اینکه بدونید تنظیمات کجا هستند باید بدونید چی هستن و چه اثری روی خروجی دارند .
دفترچه دوربین می تونه بهتون کمک کنه . قبل از اون باید معنی کلماتی مثل " برایتنس " و " سچوریشن " و " دیافراگم " و ... رو بدونید و بعد سراغ تنظیمات اونها برید . چیزی هم که در این موارد زیاد هست مقاله و سایت های مختلف

در نهایت با اینکه هر دو دوربینی که فرمودید در یک رده قرار می گیرن ولی کیفیت خروجی کانن معمولا از هم رده های خودش بالا تر هست .
من سالهای گذشته در لابراتوار عکسباران کار می کردم و به فروشگاه دوربین و دوربین های روز دسترسی داشتم . در شرایط مساوی دوربین ها رو تست می کردم و همیشه کانن یه سر و گردن از مشابه خودش بالا تر بود و باز هم در شرایط مشابه سونی از همه پایین تر . البته از محصولات جدید مطلع نیستم .
معمولا فوجی پایین از کانن و نیکون و الیمپوس قرار می گرفت و از سونی و کاسیو بهتر بود . ولی از تمام اونها خرکار تر و جوندار تر بود و در هر شرایطی کار می کرد.
من دوتا فوجی همرده دوربین شما دارم که هر کدوم بیش از 200 هزار عکس گرفتن . تمام نوشته ها و پلاستیک های دوربین سابیده شده ولی هنوز مثل رو اول عکس می گیرن .

تنها پیشنهادی که برای شما دارم اول چند ساعت مطالعه کنید و به تجربه و خطا بپردازید . نگران هم نباشید . تا وقتی که با چکش سراغ دوربین نرید هیچ بلایی سرش نمیاد .
با تنظیمات و " مود " های مختلف سر و کله بزنید و قلق دوربینتون رو بدست بیارید. به هر حال در نور کم و این سطح دوربین و روی دست نمیتونید انتظار عکس فوق العاده داشته باشید . ولی با استفاده از سه پایه می تونید نتیجه نزدیک به عکس خوب رو بدست بیارید .

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
خواهش می کنم . فقط انجام وظیفه بوده.
مموری در صورت سلامتی و در دوربین های مشابه شما ، هیچ اثری بر عکاسی ندارد . ولی اگه سرعت حافظه پایین باشه ممکنه تو فیلمبرداری اثر منفی بزاره و توقف های ناخواسته پیش بیاره .
در دوربین های حرفه ای که بعضا تا 12 فریم در ثانیه عکس می گیرن مموری های سرعت پایین کم میارن و ممکنه فریم ریت دوربین رو پایین بیارن . در این جور مواقع هم بافر خود دوربین ممکنه به کمک کارت حافظه بیاد .
اگر کارت کلا مورد دار باشه ذخیره عکس ممکنه بیش از حالت عادی طول بکشه و یا عکسها نصفه نیمه یا خراب ذخیره بشن .

ولی یقینا کارت حافظه اثری بر " کیفیت " عکس نداره .

متاسفانه با تنظیمات فوجی آشنا نیستم . ولی قبل از اینکه بدونید تنظیمات کجا هستند باید بدونید چی هستن و چه اثری روی خروجی دارند .
دفترچه دوربین می تونه بهتون کمک کنه . قبل از اون باید معنی کلماتی مثل " برایتنس " و " سچوریشن " و " دیافراگم " و ... رو بدونید و بعد سراغ تنظیمات اونها برید . چیزی هم که در این موارد زیاد هست مقاله و سایت های مختلف

در نهایت با اینکه هر دو دوربینی که فرمودید در یک رده قرار می گیرن ولی کیفیت خروجی کانن معمولا از هم رده های خودش بالا تر هست .
من سالهای گذشته در لابراتوار عکسباران کار می کردم و به فروشگاه دوربین و دوربین های روز دسترسی داشتم . در شرایط مساوی دوربین ها رو تست می کردم و همیشه کانن یه سر و گردن از مشابه خودش بالا تر بود و باز هم در شرایط مشابه سونی از همه پایین تر . البته از محصولات جدید مطلع نیستم .
معمولا فوجی پایین از کانن و نیکون و الیمپوس قرار می گرفت و از سونی و کاسیو بهتر بود . ولی از تمام اونها خرکار تر و جوندار تر بود و در هر شرایطی کار می کرد.
من دوتا فوجی همرده دوربین شما دارم که هر کدوم بیش از 200 هزار عکس گرفتن . تمام نوشته ها و پلاستیک های دوربین سابیده شده ولی هنوز مثل رو اول عکس می گیرن .

تنها پیشنهادی که برای شما دارم اول چند ساعت مطالعه کنید و به تجربه و خطا بپردازید . نگران هم نباشید . تا وقتی که با چکش سراغ دوربین نرید هیچ بلایی سرش نمیاد .
با تنظیمات و " مود " های مختلف سر و کله بزنید و قلق دوربینتون رو بدست بیارید. به هر حال در نور کم و این سطح دوربین و روی دست نمیتونید انتظار عکس فوق العاده داشته باشید . ولی با استفاده از سه پایه می تونید نتیجه نزدیک به عکس خوب رو بدست بیارید .

مرسی ممنون از جواب خیلی خوب و کاملتون
حتما واسه یاد گرفتن شروع به ور رفتن با این دوربین می کنم و سعی می کنم تا حد زیادی معلوماتمو تو این زمینه زیاد کنم
فقط فکر می کنم باید این دوربین را بفروشم
چون کیفیتش خیلی تو زوق می زنه
حتی یه جورایی فکر می کنم کیفیت عکس هایش از یه دوربین 400-500 تومنی canon کمتره

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ببخشید یا سوال دیگه هم داشتم
آیا با این رده دوربین ها (نیمه حرفه ای) آیا می شه عکس هایی با پس زمینه مات گرافت ؟؟
مقاله های زیادی در رابطه با عمق میدان و دیافراگم خوندم با دوربین هم زیاد ور رفتم اما به نتیجه نرسیدم

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
چند تا سوال میخواستم بپرسم
یکی اینکه وقتی با دوربینم عکس میگیرم عکس ها زیاد واضح نیستند (البته دستم یکم لرزش داره ) و بیشتر مواقع زمینه تار میشه --- تنظیمات اتومات
فیلمبرداریش عالیه حرف نداره بنظرم اگه فیلم بگیرم و از فیلم عکس بگیرم بهتر از عکسی میشه که با دوربین میندازم
فیلمبرداریش 10 دقیقه هستش میشه بیشتر فیلم گرفت ( پیوسته )
اخر اینکه cannon ixy 31 از سری کامپکت هستش میشه براش لنز نصب کرد و یا نه ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام
یکی اینکه وقتی با دوربینم عکس میگیرم عکس ها زیاد واضح نیستند (البته دستم یکم لرزش داره ) و بیشتر مواقع زمینه تار میشه --- تنظیمات اتومات
فیلمبرداریش عالیه حرف نداره بنظرم اگه فیلم بگیرم و از فیلم عکس بگیرم بهتر از عکسی میشه که با دوربین میندازم
سلام.

لطفا سعی کنید برای موضوعات ساده سوالات تون رو توی تاپیک های موجود در بخش بپرسید و تاپیک جدید نزنید. :)

تا جایی که من اطلاعات دارم:

- خوب همون طور که خودتون گفتید باید سعی کنید دست تون بی حرکت و ثابت باشه (ترجیحا سعی کنید توی لحظه ای که عکس گرفته میشه نفس تون رو هم چند ثانیه حبس کنید). علاوه بر بی حرکت بودن دست باید روی فوکوس دوربین هم دقت کنید که روی چی داره فوکوس می کنه! خیلی از عکس ها طوری هستند که دوربین داره از 8-7 تا چیز عکس می گیره و ممکنه نتونه تشخیص بده سوژه اصلی که برای شما مهمه چیه؟ دقت کنید که دوربین روی سوژه اصلی متمرکز بشه و فوکوس کنه. به تمیزی لنز هم دقت کنید.

- فیلمبرداری اکثر دوربین ها بسیار ضعیف تر از عکس برداری شونه. تقریبا محاله که شما یه Screenshot از فیلم تون دقت عکس های دوربین رو داشته باشه.

- اگر توی مشخصات دوربین نوشته شده که فیلمبرداریش تا 10 دقیقه هستش بعیده بشه فیلم ها رو طولانی تر کرد (مگه این که خود Canon فرم ور جدید بده که این محدودیت رو برطرف کرده باشه)، ولی اگر این محدودیت به علت سایز حافظه باشه با خرید حافظه بزرگتر میشه این مشکل رو برطرف کرد.

- فکر نمی کنم لنز این مدل قابل تعویض باشه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

سلام
محمود خان یه چیزایی رو گفتد که درست بود.اما اگر اجازه بدید من هم بگم
وضوح تصویر به چند تا چیز بستگی داره: 1 ثابت بودن سوزه 2 ثابت بودن دوربین 3 فوکوس مناسب 4 تنظیمات مناسب
اگر یک نمونه از عکس های تار شده تون رو بگذارید بهتر میشه تشخیص داد.البته عکسی که دارای اگزیف باشه تا بشه در موردش حرف زد.
جدا از این تکون خوردن دست خودتون هم هست.معمولا" تو شرایط کم نور این مشکل بیشتره چون سرعت شاتر پایین تره و همین طور ایزو رو خود دوریین میبره بالا.به نظر من تو شرایط نوری کامل هم این عکمل رو تست کنید.ببینید باز هم این اتفاق می افته.
جدا از اون همون طور که محمود خان هم گفتند تمیزی لنز هم مهمه
نهایت فیلم برداری دوربین شما full hd هست.یعنی 1920*1080 پیکسل.از ضرب این دو عدد میشه فهمید که فیلم برداری دوربینتون 2 مگاپیکسلی هست و از این لحاظ نمیشه اون رو با کیفیت عکسی که بالای 10 مگاپیکسل هست مقایسه کرد.تازه سنسور دوربین شما بیشتر برای عکاسی تهیه شده تا فیلم برداری.و همین طور این که تو فیلم شما نمیتونید سطح روشنایی رو تغییر بدید
کم بودن زمان هم میتونه دو تا علت داشته باشه: 1 کارت مموری 2 محدودیت خود دوربین
اگر محدودیت به خاطر کارت مموری و فرمت اون باشه (هم هی کارت هایی که برای کامپکت ها استفاده میشه از فرمت fat32 استفاده میکنند) کاری نمیشه کرد به جز کم کردن کیفیت فیلم برداری.چون اصولا" این فرمت میتونه عناوینی رو بر روی خودش ذخیره کنه که کمتر از 3 گیگ باشند.اگر فیلمی که گرفتید و 10 دقیقه هست این حجم رو داشت (بالای 2 گیگابایت) پس نمشه کاریش کرد و مشکل از مموری هست.البته میتونید مموری رو تو ویندوز به فرمت ntfs تغییر بدید و دوباره تست کنید.ممکنه دوربین اون رو بخونه
اگر محدودیت دوربین باشه به خاطر داغ شدن سنسور از فیلم برداری با زمان بالا جلو گیری میکنه.که ممکنه با هک و یا آپدیت فریمور بتونید کمی این زمان رو افزایش بدید اما محدودیت باز هم هست.

در مورد لنز هم یک سری کانورتر ها هستند که به سر لنز بسته میشند و برای سوپر زوم ها و slr-like ها ساخته شدند.بعید میدونم برای کامپکت های سری ixus هم باشند

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
سلام... دوستان میشه ی کمکی به بکنید :

ی عکس با مشخصات زیر چه جوری میشه گرفت ؟ یا چ دوربینی ؟

" ابعاد 31.5*24، در وضوح 300dpi و درفضای رنگی sRGB "

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام... دوستان میشه ی کمکی به بکنید :

ی عکس با مشخصات زیر چه جوری میشه گرفت ؟ یا چ دوربینی ؟

" ابعاد 31.5*24، در وضوح 300dpi و درفضای رنگی sRGB "

سلام
dpi در دوربین ها متفاوته و در اصل مبنایی برای کیفیت فایل خروجی نیست.منتا میتوانید بر اساس اینچ ابعاد عکس گرفته شده رو به دست بیارید
اگر عدد های بالا بر اساس سانتی متر باشند پس 24 سانتی متر میشود حدود 10 اینچ و 31.5 میشود حدود 12 اینچ
پس اگر بخواهید کیفیتی معادل 300dpi داشته باشید میتوانید از این طریق عمل کنید:
در حالت کلی معادله این طور است:
تعداد پیکسل هر طرف تقسیم بر سایز بر اینچ مساوی با dpi
پس
300*10=3000
300*12=3600
پس شما تصویری میخواید که 3600*3000 پیکسل باشد.و ضرب این دو عدد میشود مگاپیکسل مور نیاز برای دوربین شما یعنی حدود 10.8 مگاپیکسل.
فصای رنگی srgb نیز میتوان گفت در همه ی دوربین ها وجود دارد.و کاپمکت ها(دوربین های غیر حرفه ای) به صورت پیش فرض همین فضای رنگی را داراست.
منتها بر اساس سایز 3*4 ابعاد پیکسل دوربین شما باید 3000*4000 باشد که میشود 12 مگاپیکسل.
یعنی شما برای به دست آوردن چنین رزولیشینی احتیاج به دوربینی با 12 مگاپیکسل دارید

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
سلام
dpi در دوربین ها متفاوته و در اصل مبنایی برای کیفیت فایل خروجی نیست.منتا میتوانید بر اساس اینچ ابعاد عکس گرفته شده رو به دست بیارید
اگر عدد های بالا بر اساس سانتی متر باشند پس 24 سانتی متر میشود حدود 10 اینچ و 31.5 میشود حدود 12 اینچ
پس اگر بخواهید کیفیتی معادل 300dpi داشته باشید میتوانید از این طریق عمل کنید:
در حالت کلی معادله این طور است:
تعداد پیکسل هر طرف تقسیم بر سایز بر اینچ مساوی با dpi
پس
300*10=3000
300*12=3600
پس شما تصویری میخواید که 3600*3000 پیکسل باشد.و ضرب این دو عدد میشود مگاپیکسل مور نیاز برای دوربین شما یعنی حدود 10.8 مگاپیکسل.
فصای رنگی srgb نیز میتوان گفت در همه ی دوربین ها وجود دارد.و کاپمکت ها(دوربین های غیر حرفه ای) به صورت پیش فرض همین فضای رنگی را داراست.
منتها بر اساس سایز 3*4 ابعاد پیکسل دوربین شما باید 3000*4000 باشد که میشود 12 مگاپیکسل.
یعنی شما برای به دست آوردن چنین رزولیشینی احتیاج به دوربینی با 12 مگاپیکسل دارید

ممنون... خیلی لطف کردی:happy:... توضیح خیلی خوبی بود... عکسم هر سایزی میتونه داشته باشه ؟؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون... خیلی لطف کردی:happy:... توضیح خیلی خوبی بود... عکسم هر سایزی میتونه داشته باشه ؟؟

از نظر حجم منظورتونه؟یا سایز؟
سایز رو که گفتم.حجم رو هم نسبت به رنگ بندی و نوع ویرایش و چند تا چیز دیگه متفاوته.ممکنه حجم این عکسی که گفتم از 1 مگ تا 20 مگ متغییر باشه
پ.ن: خواهش میکنم.کار خاصی نکردم

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام به همه دوستان
والا من چند وقت پیش یه کانن sx150 گرفتم
حال اینکه چند تا سوال داشتم
از این دوربین چه انتظاراتی میتونم داشته باشم اگه ممکنه یه چند تا عکس از عکاسهای حرفه ای که با این دوربین عکس انداختم میخواستم ببینم راهنماییم کنید
2- باطری که واسه این دوربین مناسبه همراه بارنج قیمت رو معرفی کنید تاکیدم رو شارژ شدن باطری هست
3- به زبون ساده بهم بگین تو حالت تقدم دیافراگ بر شاتر یا بر عکس یا کلا رو حالت p چیکار باید بکنم و جند تا مثال ساده بزنین برام مثلا تو تاریکی با این تنظیمات یا تو سوژه پر حرکت با این تنظیمات تا خودم با کم و زیاد کردن اون بتونم بهترین تصویر رو بدست بیارم
پیشا پیش ممنون از کمکتون

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه دوستان
والا من چند وقت پیش یه کانن sx150 گرفتم
حال اینکه چند تا سوال داشتم
از این دوربین چه انتظاراتی میتونم داشته باشم اگه ممکنه یه چند تا عکس از عکاسهای حرفه ای که با این دوربین عکس انداختم میخواستم ببینم راهنماییم کنید
2- باطری که واسه این دوربین مناسبه همراه بارنج قیمت رو معرفی کنید تاکیدم رو شارژ شدن باطری هست
3- به زبون ساده بهم بگین تو حالت تقدم دیافراگ بر شاتر یا بر عکس یا کلا رو حالت p چیکار باید بکنم و جند تا مثال ساده بزنین برام مثلا تو تاریکی با این تنظیمات یا تو سوژه پر حرکت با این تنظیمات تا خودم با کم و زیاد کردن اون بتونم بهترین تصویر رو بدست بیارم
پیشا پیش ممنون از کمکتون

سلام
نمونه عکس های این دوربین رو میتونید در این جا ببینید:

Review of Canon PowerShot SX150 IS: Digital Photography Review

از این دوربین نمیتونید انتظارات زیادی داشته باشید.به هر حال سنسور کوچک.فاصله ی کانونی.نوع لنز و ... هست که دست و بال آدم رو در استفاده از کامپکت ها میبنده.
باطری اصلی این دوربین فکر میکنم قیمتی زیر 60 هزار تومان داشته باشه.ولی قیمت دقیق اون رو ندارم.میتونید باطری خود دوربین رو هنگام خرید ببرید و با باطری ای که میخواید بخرید مقایسه کنید (از لحاظ اصل بودن و ....)
رو حالت p شما میتونید مقدار ایزو.نوع نور سنجی.نوع رنگ بندی.و فکر میکنم فوکوس رو تغییر بدید.اما نمیتونید تنظیمات مربوط به سرعت شاتر و دریچه ی دیافراگم رو تغییر بدید.پس دست و بالتون برای عکاسی کمی حرفه ای و یا لااقل به صورت دلخواه بسته است.در محیط های تاریک میتونید به جای استفاده از فلاش(که بعضی اوقات بهتره استفاده نشه) سطح ایزو رو از تنظیمات بالاتر ببرید تا در نتیجه سرعت شاتر بالاتر بشه و در نتیجه اگر سوزه ثابت نیست شانس شما برای ثبت یک عکس شارپ بیشتر بشه.اما اگر سوزه ثابت هست و دوربین نیز ثابت.میتونید از ایزوهای پایین استفاده کنید تا نویز تصویر کم بشه
ممکنه شما بخواید از تقدم سرعت شاتر نسبت به بقیه ی مود ها استفاده کنید.این مود وقتی استفاده میشه که شما میخواید از سوزه ای با حرکت زیاد عکاسی کنید و بعضی اوقات نیز به خاطر عکاسی در شب میخواید سرعت شاتر رو پایین بیارید (حتی تا 15 ثانیه) و دوربین و سوزه ثابت هستند.پس این مود برای چنین عکس هایی خوب است
بعضی اوقات میخواید از منظره ای عکس بگیرید و یا در جاهایی که ممکنه عکس اوور اکسپوز بشه(تو این حالت شما باید ev رو افزایش و یا کاهش بدید و از حالت 0 که در بیشتر شرایط استفاده میشه استفاده نکنید ) عکاسی کنید و یا میخواید عکس شبه ماکرو بگیرید. تو این حالت میتونید از تقدم دیافراگم بر سرعت شاتر استفاده کنید.مثلا" برای ماکرو بازترین دیافراگم و برای منظره بالاترین دیافراگم.
اما بهتره به جای استفاده ی این مود ها در هر شرایطی.از مود m استفاده کنید تا هر کدوم از این ها رو به دلخواه تغییر بدید.البته چون امکان تغییر دادن ev تو این شرایط ممکن نیست بعضی اوقات بهتره از مودهای بالایی استفاده کنید
برای عکاسی از سوزه هایی که حرکت دارند شما مجبورید که سرعت شاتر رو بالا ببرید.حالا ممکنه این وسط دیافراگم به سطح پایین برسه و ایزو رو مجبور بشید به سطح بالاتری ببرید.
برای عکاسی طبیعت و وقت هایی که سوزه ثابت هست و ماکرو گرافی نمیکنید بهتره دیافراگم در بالاترین سطح باشه (البته اگر نمیخواید پس زمینه بلور یا پوکه بشه).و بهتره تو این شرایط ایزو در کمترین مقدار باشه تا نویز تصویر کم بشه.
اگر سوال دیگری بود و یا توضیحات دیگری خواستید بگید تا بنویسم

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
خیلی ممنون بابت توضیحات عالیتون
ایشالا یه چند تا عکس بگیرم بعد دربارش بحث میکنیم

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان من چند وقتی هست یک دوربین فوجی s4000 خریدم از تنظینات دستی و این چیزا هم سر در نمیارم کسی هست بتونه یک توضیح کوچولو بهم بده ممنون میشم

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
با سلام

من یه hx 100 دارم میخوام فیلم برداری که کنم با فرمت mp4 فیلم میگیره ولی رو AVCHD که میزارم فیلم برداری نمیکنه.....

رمم هم 32 گیگ مارک TEAM GROUP INC 10 UP20MB/s هستش

لطفا راهنمایی کنین

بالا