• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
واي اين پست رو تازه ديدم

يا خدااااا
حسين چه كردي تو؟
پسر اون فلاش هاي قديمي ولتاژي بين 50تا 350 ولت با آمپر پايين توليد ميكنند
در حالي كه دوربين هاي ديجيتال كانن تا 12 ولت نهايت توصيه شدن
براي استفاده از اون فلاش ها بايد يه مدار الكتريكي درست ميكردي كه دو سر تريگر فلاش با دوربين ارتباط ولتاژي اش قطع شه فرمان از دوربين بياد و ولتازي در حد 6 برسه به تريگر دوربين
احتمال زياد به مدار فلاش دوربين صدمه زده
تنها توصيه اي كه ميتونم بكنم تعمير گاه مركزي هست
البته ايشالا كه تا حالا حل شده باشه مشكلت و و با تخليه ولتاژي مدار دوربين حل شده باشه و كار به اونجاها نكشيده

دادمش تعمیر
154fs232528.gif

فقط خدا کنه زودتر درستش کنه.لعنت به من
154fs232528.gif

P3Drama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
هيچ كدوم
نه تقويت هست نه كم شدن سطح سنسور
iso يا Sensitivity در اصطلاح يعني حساسيت به نور
بازم سعي ميكنم با مثالي ساده توضيح بدم
(اعداد در مثال فوق فقط جنبه فرضي و مثالي دارند)
خب شما يه فوتو سل رو در نظر بگيريد
زماني اين فوتوسل با دريافت 10 درصد نور فعال شده و نور رو ثبت ميكنه ( فرض ميكنيم عدد iso 102400 )
زماني با دريافت 30 درصد فعال ميشه و نور رو ثبت ميكنه ( فرض ميكنيم عدد iso 6400 )
زماني با 50 درصد دريافت نور ( فرض ميكنيم عدد iso 1600)
زماني با 70 درصد دريافت نور ( فرض ميكنيم عدد iso 200)
زماني با 80 درصد دريافت نور ( فرض ميكنيم عدد iso 100)

خب اگه سنسور شما با نور كمتري فعال بشه عكس در نور هاي كمتر هم ثبت ميشه اما اتفاقي كه مي افته چيزي كه فوتوسل ها در كنار هم ثبت ميكنن بسيار از هم گسيخته تر ( عدم يكنواختي عكس ) در واقع همون نويز در عكس زياد ميشه

در واقع شما با پايين آوردن iso باعث ميشيد كه فوتوسل با ميزان شدت نور بيشتري فعال بشه و عكس رو ثبت كنه حالا اگه شدت نور اونقدر نشه كه سلول رو به مرز فعال شدن برسونه اونوقت تنها نقاط بسيار تاريك در عكس ديده خواهد شد

نميدونم توضيح ام مطلب رو رسوند يا نه
يه مثال ديگه ميزنم
ببينيد يه دكمه زنگ ( سلول نوري) رو در نظر بگيريد
شما يه اهرم داريد براي تغيير حساسيت اين دكمه نسبت به فشار
زماني ميذاريد روي 0.1 نيوتن بر فرض مثال فشار حالا با كوچكترين لمسي زنگ به صدا در مياد ( در حساسيت بالا (iso بالا) فوتوسل تحريك ميشه)
حالا حساسيت رو ببريد روي 10 نيوتن حالا بايد مشت بزنيد به اين دكمه تا صداي زنگ رو بشنويد ( در حساسيت پايين ( iso پايين ) تازه فوتوسل تحريك ميشه )

اين عمل هم با تغيير فركانس كاري تحريك سنسور تو دوربين هاي ديجيتال انجام ميشه

شما مطمئنید ISO فقط به همین روش پیاده سازی میشه یا روشهای دیگه‌ای هم داره؟ اون روشی که من گفتم توی یک پکیج آموزش معتبر آموزش داده شده بود. آیا ممکنه برای دوربین های متفاوت فرق کنه؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
شما مطمئنید ISO فقط به همین روش پیاده سازی میشه یا روشهای دیگه‌ای هم داره؟ اون روشی که من گفتم توی یک پکیج آموزش معتبر آموزش داده شده بود. آیا ممکنه برای دوربین های متفاوت فرق کنه؟

با توجه با اطلاعاتی که بنده حقیر دارم بله
iso فقط حساسیت سنسور نسبت به شدت نور هست که میشه تغییرش داد

خوشحال میشم منبع و پکیج رو معرفی کنید اطلاعاتمون رو به روز کنیم
هیچ کس عاری از خطا نیست
اگه اشتباهی مطلبی رو گفتم خوشحال میشم در موردش بحث بشه دوست من

P3Drama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با توجه با اطلاعاتی که بنده حقیر دارم بله
iso فقط حساسیت سنسور نسبت به شدت نور هست که میشه تغییرش داد

خوشحال میشم منبع و پکیج رو معرفی کنید اطلاعاتمون رو به روز کنیم
هیچ کس عاری از خطا نیست
اگه اشتباهی مطلبی رو گفتم خوشحال میشم در موردش بحث بشه دوست من

Lynda Exposure\06 Working with ISO
Ben long

فک میکنم لیندا مرجع آموزشی کاملآ معتبری هست.

همچنین خوشحال میشم از منابع شما هم آگاه بشم. در هر صورت قبلن هم گفتم حرف بچه های فوروم برای من خودش منبعه.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
Lynda Exposure\06 Working with ISO
Ben long

فک میکنم لیندا مرجع آموزشی کاملآ معتبری هست.

همچنین خوشحال میشم از منابع شما هم آگاه بشم. در هر صورت قبلن هم گفتم حرف بچه های فوروم برای من خودش منبعه.

جسارتا منظورتون از پیاده سازی ایزو چه چیزی هست؟
روش دقیق تغیر حساسیت در دوربین رو میخواهید؟ یا بر سر تعریف و مفهوم iso اختلاف داریم؟
روش تغییر در دوربین های دیجیتال تغییر فرکانس و ولتاژ تحریک سلول نوری هست
تعریف رو هم که با چندین مثال مختلف سعی کردم توضیح بدم

اصلا بهترین روشی که میتونید عملی و به چشم خودتون حساسیت یک سلول نوری رو متوجه بشید تهیه یک فوتوسل فلاش اکسترنال با قابلیت تغییر حساسیت ( از باب همایون هست) (البته به شرطی که فلاش اکسترنال داشته باشید)
خواهید دیدی که با افزایش حساسیت در یک اتاق تاریک به فرض مثال با جرقه یک فندک فلاشتون شلیک خواهد کرد در حالی که همون فوتوسل رو با کاهش حساسیت میتونید در نور آفتاب فقط با نور فلاش مستر اجازه شلیک رو بهش بدید
نمیدونم بحث رو فکر کنم اصلا منحرف کرد این مثالم:D و فکر نکنم این کمکی کنه

بنده متاسفانه ویدیو های آموزشی لیندا رو ندیدم
صحبتم ام هم بر اساس اطلاعاتی هست که دارم
اما الان سرچ کردم و دلیل صبحت هام فکر میکنم بهترینشون مقاله ویکی پدیا باشه که کاملا جامع و کامل هست و حتی فرمول و اعداد ضرایب رو هم ذکر شده درونش
Film speed - Wikipedia, the free encyclopedia
کامل مطالعه کنید اگه مشکلی بود بفرمایید توضیح بدم

Last edited:

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
دوستان یه سوال داشتم
چه جوری باید تو حالت دستی مقیاس بین دیاف و سرعت شاتر و ایزو رو بدست اورد؟
جدول خاصی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید یه تازه کارم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوستان یه سوال داشتم
چه جوری باید تو حالت دستی مقیاس بین دیاف و سرعت شاتر و ایزو رو بدست اورد؟
جدول خاصی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید یه تازه کارم

سلام
حالت رو خودتون نسبت هب موقعیت/کادر/سوژه و مقدار نور محیط باید انتخاب کنید.
هر چه سرعت شاتر بالاتر باشه دوربین نسبت به تکون های احتمالی خودش و یا سوزه ایزوله تره.چون سرعت بسته شدن دریچه ی ورودی تندتره.
هر چه میزان دیافراگم بیشتر باشه عمق میدان عکس شما بیشتره.مثلا" برای عکس های منظره و یا عکس هایی که میخواید جزییات کل صحنه به صورت واضح معلوم باشه باید از دیاف بسته تر(عدد بیشتر) استفاده کنید.و اگر بخواید عکس هایی بگیرید که بک گراند عکس براتون مهم نیست و اصل سوزه است که در نزدیکی شماست.طبیعتا" دیاف بازتره (عدد کمترf)
ایزو هم که طبق تعریفات یک کمک کننده در مورد نور هست.هر چند پایین بودن سطح ایزو تو اولیته منتها شاید تو یک موقعیت مجبور باشید سطح ایزو رو بالاتر ببرید تا از طریقش سرعت شاتر تند تر باشه.ولی بالا بردن سطح ایزو همراه با نویز تو رنگ ها و تصویره.که البته هر چه محدوده ی ایزوی دوربینتون بالاتر باشه.این مقوله خودش رو کمتر نشون میده.
البته.اگر دوربین شما لایو ویوو نداره یه کم این تنظیمات براتون سخته که پیشنهاد میکنم از گزینه های av و یا tv استفاده کنید (یعنی اولیت دریچه ی دیافراگم و همچنین اولویت سرعت شاتر) که به نسبت هر کدوم مورد دوم رو خودش تنظیم میکنه

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
ممنون از شما دوستان گرامی
دوربینم sx150 کانن هست
دارم باهاش کار میکننم ببینم میتونم عکسای خوبی بنددازم یا نه
کلا نمیدونم دوربین خوبی هست یا نه

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
اگه دوستان لطف کنن ذرباره این 4 تا عکس یه نظری بدن ممنون میشم
نقاط ضعف و قدرتش رو گوشزد کنن ممنون میشم
خیلی رارم مهمه دیاف و سرعت شاتر و ایزو رو اگه میشه حتما چک کنید اینا رو از حدود 40 تا عکس انتخاب کردم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگه دوستان لطف کنن ذرباره این 4 تا عکس یه نظری بدن ممنون میشم
نقاط ضعف و قدرتش رو گوشزد کنن ممنون میشم
خیلی رارم مهمه دیاف و سرعت شاتر و ایزو رو اگه میشه حتما چک کنید اینا رو از حدود 40 تا عکس انتخاب کردم

خانم حجم عکس ها رو کم کنید و بگذارید :)
احتیاج به سایز اصلی نیست در این مورد.شما اگه با پینت یا فوتوشاپ حجم عکس رو کم کنید میشه راحت در موردش نظر داد.چون من 14 مگ برام خیلی زیاده
دوربینتون به نسبت قیمتش و هم رده هاش خوبه.نمونه ی ارتقا یافته ی sx130 هست که بعضی مشکلاتش رفع شده

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
خانم حجم عکس ها رو کم کنید و بگذارید :)
احتیاج به سایز اصلی نیست در این مورد.شما اگه با پینت یا فوتوشاپ حجم عکس رو کم کنید میشه راحت در موردش نظر داد.چون من 14 مگ برام خیلی زیاده
دوربینتون به نسبت قیمتش و هم رده هاش خوبه.نمونه ی ارتقا یافته ی sx130 هست که بعضی مشکلاتش رفع شده
چشم

بقیشم دیگه فروم اجازه اپ نداد
کاش میشد میدیدین

مشاهده پیوست 198874

P3Drama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اگه دوستان لطف کنن ذرباره این 4 تا عکس یه نظری بدن ممنون میشمنقاط ضعف و قدرتش رو گوشزد کنن ممنون میشمخیلی رارم مهمه دیاف و سرعت شاتر و ایزو رو اگه میشه حتما چک کنید اینا رو از حدود 40 تا عکس انتخاب کردم

مواردی که من میتونم اشاره کنم اینا هستند:

1- اصول کادربندی رعایت نشده
2- به بکگراند سوژه توجه نشده
3- فوکوس مناسبی دیده نمیشه
4- برای مثال توی عکس شماره IMG_0182 من احساس میکنم یه خورده آندراکسپوس شده. اگه روی حالت اتومات بوده میتونستید اکسپوژر کامپنسیشن رو بالا ببرید. گوشه های گلبرگ ها از کادر خارج شده. ایزو 320 و سرعت شاتر روی 1/60 هست که نیاز نیست و میتونستید هر دو رو کمتر انتخاب کنید.

یه چیزه دیگه هم هست... عکساتون سناریو ندارن. عکسی که شما به قصد هنری و زیبایی ثبت میکنید باید یک بار معنایی رو منتقل کنن. یکی از دوستان پس از مدتی عکاسی، عکسی رو به من نشون داد که هیچ ایرادی از نظر فنی بهش وارد نبود... وایت بالانس، کادربندی، نور، فوکوس... خلاصه همه چیز. ولی این عکس هیچ هویتی نداشت. یه عکس معمولی از یک قسمت طبیعی بدون هیچ زیبایی یا سوژه یا نکته خاص.عکسایی که شما گرفتین البته از نقطه نظر بررسی و یادگیری استفاده دارن، ولی در آینده سعی کنید عکسی که میگیرید انتقال دهنده چیزی بیش از نور به دام افتاده سنسور باشه : )

من پیشنهاد میدم برای شروع اصول کادربندی رو یاد بگیرید.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
چشم

بقیشم دیگه فروم اجازه اپ نداد
کاش میشد میدیدین

مشاهده پیوست 198874

خوب از یکی از آپلود سنترهای دیگه استفاده کنید.مثل up.vbiran.ir

و اما مشکلات:

اولین مشکلی که ربطی به عکاسی نداره بودن تاریخ و ساعت گوشه ی عکسه.پیشنهاد میکنم به جز عکس هایی که براتون مهمه تاریخ داشته باشند برای این مدل عکس ها تاریخ رو حذف کنید از داخل تنظیمات دوربین

بک گراند شلوغه.چون فاصله ی سوزه تا بک گراند کمه و همین طور دوربین شما بیش از این نمیتونه بک گراند ور حذف کنه(به خاطر لنز و موارد دیگه) بهتره برای این جور عکس ها فاصله ی سوزه از بک گراند زیاد باشه که باعث محو شدن کل پس زمینه بشه.و شلوغی اش وجود نداشته باشه.
منتها فکر کنم اگر این عکس رو با مود ماکرو میگرفتید نتیجه کمی بهتر میشد.

لبه های جلویی گل واضح نیستند.این نشون میده که جلوی سوزه ی اصلی شما(که احتمالا" مرکز گل بوده) مورد اضافی ای باشه.پس میبایست کادر بندی رو تغییر میداید و از یک زاویه ی دیگه عکس رو میگرفتید

پیشنهاد میکنم عکس هاتون رو تو تاپیک آخرین عکسی که گرفتم قرار بدید و از بچه ها بخوای که نظرات و مشکلاتش رو بگند.در اصل اگر من الان دارم این موارد رو به شما میگم نتیجهی تجربه ی شخصی ام از این کار بوده

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
ممنون دوستان
یکمی فهمیدم چی میگین ولی یکمی قلمبه ثلمبه بود اصطلاحات باید برم تحصیل کنم در این موارد

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون دوستان
یکمی فهمیدم چی میگین ولی یکمی قلمبه ثلمبه بود اصطلاحات باید برم تحصیل کنم در این موارد

حل میشه این قلمبه سلمبه بودن :دی
اگر وقتش رو داشتی این آموزش و توضیحات رو تا اخر بخون.خیلی کمک میکنه:

آموزش عکاسی، آشنایی با ساختمان دوربین های عکاسی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوستان ببخشید کاتالوگ دوربین 400 دی رو هرچی میگردم تو اینترنت نیست سایت معتبری هم نمیشناسم قابل اعتماد باشه واریز کنم از کجا میتونم پیدا کنم به زبان فارسی؟

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان ببخشید کاتالوگ دوربین 400 دی رو هرچی میگردم تو اینترنت نیست سایت معتبری هم نمیشناسم قابل اعتماد باشه واریز کنم از کجا میتونم پیدا کنم به زبان فارسی؟

شما با خیال راحت ازینجا خرید کن

مرکزفروش دوربین های دیجیتال کانن،نیکون با قیمت مناسب |

بالا