ariangirlartmis
Registered User
- نوشتهها
- 68
- لایکها
- 2
بچه ها من میخوام لوازم عکاسی بخرم ولی نمیدونم چیا هستن .. میخوام یه مدت تجربی کار کنم چون فعلا نمیتونم برم کلاس ....
به نظرم عکس در تملک عکاس هست و نه سوژه !سلام به همه دوستان
فکر کردم اینجا بهترین مکان باشه برای مطرح کردن این سوال
میخوام بدونم سیاست کلی عکاسان در مورد تحویل عکس های دیجیتالی به مشتری هاشون چطوری هست ؟
مثلا عکس های عروسی ، یا عکس ها اسپرت و ...
لطفا تجربه های خودتون رو در این زمینه مطرح کنید
من عکاسی رو میشناسم که نظرش اینه :
اگر عکس دیجیتالی رو تحویل بدیم شما برای چاپش پیش ما نمیای !! :thumbsdow
آیا مشتری ملزم هست برای چاپ عکس هاش حتما به عکاس مراجعه کنه تا عکاس چند برابر تعرفه عمومی ازش پول بگیره ؟؟!!!:hmm:
شاید یکی دوست داشته باشه خودش روی عکس هاش کارهای گرافیکی انجام بده ، یا خودش بده بیرون پرینت بگیره و ...
منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستم
ممنون
بچه ها من میخوام لوازم عکاسی بخرم ولی نمیدونم چیا هستن .. میخوام یه مدت تجربی کار کنم چون فعلا نمیتونم برم کلاس ....
سلام یه سر به اینجا بزن واقعا سخت بخوایم همرو توی یه سوال جواب بدیممن برای یه کاری نیاز به عکاسی از یک سری انگشتر و گردنبند را دارم . .
دوربینم هم یک دوربین عکاسی کامپکت 16 مگا یکسل کنون هست .
می خوام راهنمایی کنید از نظر نور , صفحه پشت و نکات ظریف دیگر , چه نکاتی رو باید رعایت کنم
سلام خدمت دوستانِ جانبه احتمال زیاد حسین ججان
:blush:
یکی دو تا ( در اصل سه تا :دی )سوال مبتدیانه داشتم ، ممنون می شم اگه راهنمایی کنید .
اول اینکه میشه بگید منظور از focal length یا فاصله ی کانونی چیه ؟
مثلآ تو عکس های مختلف می نویسه که
focal length : 66.4 mm
یا
focal length : 19.5 mm
می خواستم بپرسم که ما خودمون این فاصله رو تعیین می کنیم یا اینکه کمرا به صورت اتوماتیک این فاصله رو تنظیم می کنه ؟؟
و اینکه اگر بخواییم یه عکس دارای پیش زمینه مثله عکس زیر داشته باشیم ، باید شاتمون به صورت پاناروما باشه یا مربوط به واید دوربین می شه ؟؟
( هر کاری کردم عکس آپلود نشد . :f34r: امیدوارم واضح پرسیده باشم سوالمو .
بعد اینکه این واید همون فاصله ی کانونیه ؟؟ چون مثلآ می گن واید این کمرا 18 تا 220 mm هستش !! ربطی دارن ؟؟
تنکس این ادونس![]()
با سلام خدمت دوستان
فلاش دوربین hx9 وقتی که بیرون میاد و عکس میگیری اگه نیاز نداشته باشی میشه با دست فشار بدی بره پایین؟
اساتید محترم چیکار کنم؟مرسی حسین جان
آخه مسئله اینجاست که وقتی با دست میدمش پایین انگار تا آخر نمیره و 1 جورایی لق میمونه
هیچ روشی بجز خاموش کردن نداره که فلاش پایین بره؟
اساتید محترم چیکار کنم؟
سلام دوستم من به تازگی یه دوربین canon 400d گرفتم با لنز سیگما 28-200
کلا قبلا هم دوربین حرفه ای نداشتم از کجا باید شروع کنم که بتونم عکس های خوب و تقریبا نمیه حرفه ای با دوربینم بگیرم ؟
سلام
اگه به عکاسی علاقه دارید باید اول از همه با مقدمات آشنا بشید.و کم کم اطلاعات و تجربه تون رو ببرید بالا.
اگر وقت و حوصله ی کلاس رفتن رو ندارید توصیه میکنم از مطالب آموزشی کمک بگیرید
این مقاله رو تا آخر بخونید.به نظرم به زبانی ساده نوشته شده و خیلی مفیده:
آموزش عکاسی، آشنایی با ساختمان دوربین های عکاسی
بعد از آشنایی با نحوه ی درست تنظیم کردن سرعت شاتر/ایزو/دریچه ی دیافراگم/کادر بندی و ... کم کم با کار کردن با دوربینتون میتونید خیلی حرفه ای بشید.
یه نکته ای که هست اینه که حتی الامکان با یکی از برنامه های ادیت عکس آشنایی پیدا کنید تا تو بعضی موارد عکس هاتون رو ادیت کنید و زیباتر بشند
اولا خیلی ممنون بعدش دقیقا درست فرمودین من اصلا فعلا کار با دوربینم رو بلد نیستم و مشکلم اینه بزرگترین مشکلم کار با فتو شاپم خوبه تقریبا 80 درصد بهش تسلط دارم
با این لینکی که دادین میتونم راجب دوربین خودم و چگونه تنظیمش اطلاعاتی کسب کنم دیگه ؟
دوستان
یه سوال.... راه انداختن یه استدیوی خونگی جمع و جور چقدر هزینه داره ؟
و چه وسایلی لازمه و حدود قیمتاشو بنویسید؟
.
.
.
مرسی
اولا خیلی ممنون بعدش دقیقا درست فرمودین من اصلا فعلا کار با دوربینم رو بلد نیستم و مشکلم اینه بزرگترین مشکلم کار با فتو شاپم خوبه تقریبا 80 درصد بهش تسلط دارم
با این لینکی که دادین میتونم راجب دوربین خودم و چگونه تنظیمش اطلاعاتی کسب کنم دیگه ؟
من برای یه کاری نیاز به عکاسی از یک سری انگشتر و گردنبند را دارم . .
دوربینم هم یک دوربین عکاسی کامپکت 16 مگا یکسل کنون هست .
می خوام راهنمایی کنید از نظر نور , صفحه پشت و نکات ظریف دیگر , چه نکاتی رو باید رعایت کنم