سلام دوستان....يه سئوال
از كجا ميتونم بفهمم عكسي كه دارم ( داونلود و....) چند در چند پيكسله؟؟ تو فتوشاپ كه باز ميكنم با رزولوشونهاي مختلف كه خودم ميذارم پيكسلش تغيير ميكنه، ميخوام بدونم دقيقا چند در چنده؟
ممنون
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم. به نظر من اون آتلیه همچین امتیازی رو نداره که نخواد عکس رو بدون چاپ تحویل شما بده
مرد حسابی تو این قرارداد رو بدون توجه امضا کردی خوب تقصیر خودته.در هر صورت باید یه جوری راضیش کنی اگه بخوای ازش بگیری.
بعدش هم مشکلی نداره اگه حجم همون jpeg ها بیشتر از 2mB باشه.میشه گفت بهتر از هیچی هست
ممنون
والا یه رسیدی تنظیم کردن و اونجا اشاره کردن که عکس jpge رو تحویل نمیدن!:blink:
من در زمان امضا اصلا متوجه نشدم خودش هم اصلا اشاره ای نکرد به این موضوع
فردا متوجه شدم و خواستم کنسل کنم قرارداد رو بهش زنگ زدم گفت به دلیل حجیم بودن فایل ها نوشتیم که نمیدیم ( احتمال دادم منظورش فایل raw هست ) و گفت در سایز کوچکتر میدیم و ...
خلاصه الان اینطور که معلومه طرف مایل نیست عکس دیجیتالی رو بده و میخواد چاپ کنه و تحویل بده و اگر هم بده در سایز های کوچک که به درد نخور خواهد بود
در صورتی که من 100% عکس دیجیتالی حداقل در سایز full HD میخوام که توی LED TV بشه راحت دید
به نظرتون از چه طریقی میتونم اقدام کنم برای گرفتن عکس ها ؟
یه سری باهاش حرف زدم میگه اگر عکس ها روبخوای 500-600 تومن هزینه باید پرداخت کنی به عنوان حق ویزیت عکاس
در صورتی که کل مبلغ قرار داد بابت عکس و فیلم شده 2.300.000 تومن ( کلا 1 البوم 30-30 و یه سری تخته شاستی و کلیپ و .. )
به نظرتون چیکار کنم ؟