سلام به اساتید و دوستان خوبم
بچه ها من یه کانن a480 خریدم امروز
باتریهاش رو باید باتری قابل شارژ بگیرم؟
این باتری های فابریکش قابل شارژ نیستن درسته؟
چه مارکبی بگیرم؟شارژر هم داره باتریهای شارژی که بگیرم؟
و قیمت؟
اقا من یدونه sony w200 دارم که یه مدت پیش که سیستم ویروس گرفته بود ویروس روی مموری این هم نشسته بود بعد وصل کردمش به سیستم که ویروسش رو بگیرم یه فایلی ازش پاک کرد حالا هرکاری میکنم نمیتونم عکس هارو روی سیستم نگاه کنم ولی وقتی حجم میگیرم نشون میده چقدرش اشغال شده و حتی کپی هم میشه ولی نمیتونم اصلا عکس هارو ببینم یعنی اصلا فولدری وجود نداره چیگار کنم؟
سلام
قصد خرید دوربینی تا قیمت 400 هزار تومان برای استفاده غیر حرفه ای دارم . . بهترین انتخاب از نظر دوستان چیه ؟
مشخصات دوربین های سونی و کانن رو که می دیدم CANON SX 200 IS و SONY W 290 بنظرم خوب بودن . . ( البته نمی خوام دوربین اونقدر بزرگ باشه که عملا کنج اتاق بذارمش ! )
سلام به اساتید و دوستان خوبم
بچه ها من یه کانن a480 خریدم امروز
باتریهاش رو باید باتری قابل شارژ بگیرم؟
این باتری های فابریکش قابل شارژ نیستن درسته؟
چه مارکبی بگیرم؟شارژر هم داره باتریهای شارژی که بگیرم؟
و قیمت؟
سلام دوستان
من يك دوربين جي 7 دارم كه حدود 2.5 سال پيش خريدمش(canon(.چند وقت پيش عكساش رو نگاه كردم و دو روز بعد كه سراغش رفتم به هيچ عنوان روشن نشد.يه باطري جديد هم براش خريدم (35000 تومان)كه بعد از شارژ ديدم بازم هيچ نوع واكنشي نداد ونه هيچ نوع صدايي!!اينجا كلي سرچ كردم ولي هيچي پيدا نكردم اگه نبايد اينجا مي نوشتم راهنمائيم كنيد كه بايد كجا مي پرسيدم؟مي ترسم به تعميركار بدم بدترش كنه.وقتي بردم پيش نمايندگي كانن گفتن كه نمي دونن چشه وبايد به تعميركارشون بدن.ولي من دوربين رو آوردم تا اول بپرسم ببينم در اين شرايط چه علتي ممكنه براش وجود داشته باشه كه دوربين سالم يكدفعه اي ديگه روشن نشه.ممنون
گوشی من اس ام اس نمیاد
ولی اگه خاموش روشن کنم یهو چند تا اس ام اس با هم میاد
کسی میدونه مشکلش چیه و چه جوری درست میشه؟
باید حالت عکاسی ورزشی رو انتخاب کنی احتمالا تو این انتخاب حالت عکاسی چرخشیش هست.اگه نبود هم تو SP باید باشه.دوربین من کانن sx 210 هست
سوالم اینه چطوری از اجسام در حال حرکت می تونم عکس بندازم که حرکت کاملا مشهود باشد
با چه تنظیمی بتونم این هاله رو ایجاد کنم؟
با تشکر