• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام

قصد خرید دوربینی تا قیمت 400 هزار تومان برای استفاده غیر حرفه ای دارم . . بهترین انتخاب از نظر دوستان چیه ؟
مشخصات دوربین های سونی و کانن رو که می دیدم CANON SX 200 IS و SONY W 290 بنظرم خوب بودن . . ( البته نمی خوام دوربین اونقدر بزرگ باشه که عملا کنج اتاق بذارمش ! )

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
اقا من یدونه sony w200 دارم که یه مدت پیش که سیستم ویروس گرفته بود ویروس روی مموری این هم نشسته بود بعد وصل کردمش به سیستم که ویروسش رو بگیرم یه فایلی ازش پاک کرد حالا هرکاری میکنم نمیتونم عکس هارو روی سیستم نگاه کنم ولی وقتی حجم میگیرم نشون میده چقدرش اشغال شده و حتی کپی هم میشه ولی نمیتونم اصلا عکس هارو ببینم یعنی اصلا فولدری وجود نداره چیگار کنم؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام به اساتید و دوستان خوبم
بچه ها من یه کانن a480 خریدم امروز
باتریهاش رو باید باتری قابل شارژ بگیرم؟
این باتری های فابریکش قابل شارژ نیستن درسته؟
چه مارکبی بگیرم؟شارژر هم داره باتریهای شارژی که بگیرم؟
و قیمت؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
و قیمت؟

ممنون بایت این همه راهنمایی که کردین!:wacko:

golbon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يك دوربين جي 7 دارم كه حدود 2.5 سال پيش خريدمش(canon(.چند وقت پيش عكساش رو نگاه كردم و دو روز بعد كه سراغش رفتم به هيچ عنوان روشن نشد.يه باطري جديد هم براش خريدم (35000 تومان)كه بعد از شارژ ديدم بازم هيچ نوع واكنشي نداد ونه هيچ نوع صدايي!!اينجا كلي سرچ كردم ولي هيچي پيدا نكردم اگه نبايد اينجا مي نوشتم راهنمائيم كنيد كه بايد كجا مي پرسيدم؟مي ترسم به تعميركار بدم بدترش كنه.وقتي بردم پيش نمايندگي كانن گفتن كه نمي دونن چشه وبايد به تعميركارشون بدن.ولي من دوربين رو آوردم تا اول بپرسم ببينم در اين شرايط چه علتي ممكنه براش وجود داشته باشه كه دوربين سالم يكدفعه اي ديگه روشن نشه.ممنون

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
اقا من یدونه sony w200 دارم که یه مدت پیش که سیستم ویروس گرفته بود ویروس روی مموری این هم نشسته بود بعد وصل کردمش به سیستم که ویروسش رو بگیرم یه فایلی ازش پاک کرد حالا هرکاری میکنم نمیتونم عکس هارو روی سیستم نگاه کنم ولی وقتی حجم میگیرم نشون میده چقدرش اشغال شده و حتی کپی هم میشه ولی نمیتونم اصلا عکس هارو ببینم یعنی اصلا فولدری وجود نداره چیگار کنم؟

معمولا ویروس ها فولدر ها رو مخفی و سیستمی می کنند که دیده نشند
ویندوز رو تنظیم کنید که فایل های مخفی و سیستمی رو نشون بده. امیدوارم پیداشون کنید :)

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام

قصد خرید دوربینی تا قیمت 400 هزار تومان برای استفاده غیر حرفه ای دارم . . بهترین انتخاب از نظر دوستان چیه ؟
مشخصات دوربین های سونی و کانن رو که می دیدم CANON SX 200 IS و SONY W 290 بنظرم خوب بودن . . ( البته نمی خوام دوربین اونقدر بزرگ باشه که عملا کنج اتاق بذارمش ! )

به نظر من تو این قیمت SX200 IS از خیلی نظر ها بهتره :)
سونی های سری W که تا به حال دیدم کیفیت تصویر پایینی داشتند ولی SX200 IS چیز خوبیه

موفق باشید :lol:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
و قیمت؟

بله :)
نه ... نیستند
Energizer و Camelion و Sony خوب هستند. البته اگه تقلبی نباشند ! قیمت هم حدود جفتی ۵۰۰۰ تومان هست.گرون تر نخری !
شارژر همراه باتری نیست ولی معمولا باتری همراه شارژر هست :D
من شارژر سونی BCG-34HR دارم که خیلی عالیه .می تونه اول کار باتری رو تا آخر خالی کنه و بعد از شارژ هم قطع کنه اونم برای هر باتری به طور جداگانه. صفحه نمایش هم داره که نشون میده هر باتری تقریبا چقدر شارژ شده .ولی قیمتش بالای ۲۰ هزار تومان هست !
اگه ارزونتر می خواید می تونید از شارژر های Energizer یا Sony یا Camelion ارزونتر بخرید.ولی خیلی مهم نیست چی .فقط بدونید شارژر هایی که چند ساعته باتری ها رو شارژ می کنند عمر باتری رو کم می کنند :)

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام دوستان
من يك دوربين جي 7 دارم كه حدود 2.5 سال پيش خريدمش(canon(.چند وقت پيش عكساش رو نگاه كردم و دو روز بعد كه سراغش رفتم به هيچ عنوان روشن نشد.يه باطري جديد هم براش خريدم (35000 تومان)كه بعد از شارژ ديدم بازم هيچ نوع واكنشي نداد ونه هيچ نوع صدايي!!اينجا كلي سرچ كردم ولي هيچي پيدا نكردم اگه نبايد اينجا مي نوشتم راهنمائيم كنيد كه بايد كجا مي پرسيدم؟مي ترسم به تعميركار بدم بدترش كنه.وقتي بردم پيش نمايندگي كانن گفتن كه نمي دونن چشه وبايد به تعميركارشون بدن.ولي من دوربين رو آوردم تا اول بپرسم ببينم در اين شرايط چه علتي ممكنه براش وجود داشته باشه كه دوربين سالم يكدفعه اي ديگه روشن نشه.ممنون

به نظر من بهتره به خود Canon ایمیل بزنید :D

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان نمی دونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم به خاطر همین اینجا مطرح کردم
من یک نیکون دی ۵۰۰۰ دارم که به تازگی لنزش برای نقاط دور فوکوس نمی کنه حتی وقتی می برمش رو منوال هم می بینم که لنزش گیر کرده و تکون در یک جهت می چرخه اما از جهت دیگه گیر کرده.:)
می شه تعمیرش کرد اگه اره چفد خرج داره؟
اگه نشه قیمتش تو بازار چنده؟ لنزم ۱۸-۵۵ عادیه
ممنون می شم کمکم کنید 

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
سوالم در مورد کنون SX210 IS هست

آقا دیروز 315 تا 320 با گارانتی ایده آل

قیمت گارانتی اصلیش از نمایندگی فروش 372 تومن بود

من خودم می خواستم بدون گارانتی ش را بگیرم اما نمایندگی ش یه حرفی زد دل چرکین شدم

گفت اینا که متفرقه می فروشن اگه یک باتری شُ یا چیز دیگه را عوض کنن خودش می شه 70 تومن فرق معامله !
(این تهمت را خود یکی از این فروشنده ها به یکی دیگشون زد کفت فلان مغازه وسایل اصلی را عوض می کنه چینی می ندازه ...)

سوال اینکه این حرف چقدر درسته ؟
از کجا می شه فهمید قطعه عوض شده ؟
جایی را می شناسید که عوض نکنن و همون 315 بدن ؟؟؟

یک مورد دیگه اینا بعضی هاشون می گفتن حتما باید رم را از خودشون بخریم !!! که 8 گیگ را 30 تا 40 می گفتن؟
کسی می تونه این مورد را هم راهنمایی کنه ؟
ممنون

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان چند تا سوال دارم
من یک دوربین fuji s8000fd دارم
1.روی دکمه که نایت مد و اتو ... انتخاب میکنی گزینه های sp1 - sp2 - p - a - s - m داره اینا چی هستن ؟
2 سرعت شاتر برای چی هست شاتر رو میدونم چی هست ولی میخوام ببینم تغییر تو سرعت چه تغییری توی عکس داره
3 . یک چیزی رو با f نشون میده این چی هست و کارایش چی هست ؟

||siavash||

Registered User
لایک‌ها
8
سلام ،
چند روز پیش بارون میومد با دوربین رفتم بیرون بعد از برگشتن دیدم دکمه ها کار نمیکنه ، باز خاموش و روشن کردم دیدم lCD هم سفید شده :(
کسی میدونه چش شده ؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
گوشی من اس ام اس نمیاد
ولی اگه خاموش روشن کنم یهو چند تا اس ام اس با هم میاد
کسی میدونه مشکلش چیه و چه جوری درست میشه؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
حس میکنم اینجا نباید میپرسیدم:blush:

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
گوشی من اس ام اس نمیاد
ولی اگه خاموش روشن کنم یهو چند تا اس ام اس با هم میاد
کسی میدونه مشکلش چیه و چه جوری درست میشه؟

تو هنوز فرق دوربین با sms می دونی چیه؟:D با دوربینت اس ام اس می فرستی؟:rolleyes:

xxhosseinxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربین من کانن sx 210 هست
سوالم اینه چطوری از اجسام در حال حرکت می تونم عکس بندازم که حرکت کاملا مشهود باشد
با چه تنظیمی بتونم این هاله رو ایجاد کنم؟
با تشکر

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
دوربین من کانن sx 210 هست
سوالم اینه چطوری از اجسام در حال حرکت می تونم عکس بندازم که حرکت کاملا مشهود باشد
با چه تنظیمی بتونم این هاله رو ایجاد کنم؟
با تشکر
باید حالت عکاسی ورزشی رو انتخاب کنی احتمالا تو این انتخاب حالت عکاسی چرخشیش هست.اگه نبود هم تو SP باید باشه.
---
سوال خودم :
چجوری وقتی یه نفر جلوی یه منبع نور یا یه بازتاب دهنده ی نور وایستاده ازش عکس بگیریم طوری که صورتش کاملا تاریک نیفته ؟
هندی کم قدیمیم یه دکمه ی BackLight داره میزنم درست میشه ولی دوربین دیجیتالم توش چیزی ندیدم.
فوجی مدل F70EXR

بالا