• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
مموری دوربینم ویروسی شده(ویروس کضمه)بعد از پاک کردن ویروس باز هم عکسها روی کامپیوتر اجرا نمیشه و پیغام میده که فایل ها خراب شده ولی تمام عکس ها روی ال سی دی خود دوربین دیده میشه.کسی راه حلی برای برگردوندن عکسهای سالم سراغ داره؟اگه مموری رو فرمت و بعد ریکاور کنم ممکنه بشه عکس ها رو نجات داد؟یا اینکه دوربین رو به پرینتر وصل کردو چاپ کرد؟:(

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من رو حالتauto رویauto mood عکس برداری می کنم,تو حالت نرمال نه در این حالات tiff,voice,email,burst 3 . stup :
af mood:single
smart zoom: on
red eye: on
hologram af: auto
bracket step: +-0.7 ev
hot shoe: off
Zoom level: T(UP) W(DOWN)
LCD BRIGHTNESS: normal
lcd back light: dark
power safe: off
ممنون

به نظر می آد که لنزتون مشکل داره....

مموری دوربینم ویروسی شده(ویروس کضمه)بعد از پاک کردن ویروس باز هم عکسها روی کامپیوتر اجرا نمیشه و پیغام میده که فایل ها خراب شده ولی تمام عکس ها روی ال سی دی خود دوربین دیده میشه.کسی راه حلی برای برگردوندن عکسهای سالم سراغ داره؟اگه مموری رو فرمت و بعد ریکاور کنم ممکنه بشه عکس ها رو نجات داد؟یا اینکه دوربین رو به پرینتر وصل کردو چاپ کرد؟:(

مموریتون چیه؟ اگر SD یا miniSD هست می تونین اون رو تو یه pocket pc بذارین و از طریق اون فایل ویروس رو پاک کنید. احتمالاً فایلی به اسم Autorun هم تو مموری هست که اون رو هم باید پاک کنید.

یه Kaspersky هم نصب کنید همه این کار ها رو انجام میده...

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
به نظر می آد که لنزتون مشکل داره....

مموریتون چیه؟ اگر SD یا miniSD هست می تونین اون رو تو یه pocket pc بذارین و از طریق اون فایل ویروس رو پاک کنید. احتمالاً فایلی به اسم Autorun هم تو مموری هست که اون رو هم باید پاک کنید.

یه Kaspersky هم نصب کنید همه این کار ها رو انجام میده...
همه این کارها رو انجام دادم.در حال حاضر هیچ ویروسی وجود نداره و عکس هایjpegباز میشه ولی عکس هائی که پسوندNEFدارند باز نمی شه و پیغام میده که فایل تصویر کامل نیست.وبطور کلی هیچکدومشون هم قابل کپی کردن نیستند.​

ffn_343

Registered User
لایک‌ها
0
پس کاری از دست من ساخته نیست؟!؟!میشه یه تعمیرکار خوب معرفی کنین!
ممنون

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من یه مشکلی که مربوط به دوربین میشه و فنیه دارم ولی نمیدونم به این تاپیک مربوطه یا نه!!
چندین سال پیش یه دوربین canon powershot a75 گرفتم که ازش خیلی راضی بودم ..خلاصه اینکه بعد از یه مدت طولانی دوربینو از کیفش که توی یه کمد محفوظ بود در اوردم و وقتی روشنش کردم متوجه شدم صفحش سیاه شده و حتی جلوی نور آفتاب هم هیچی رو نشون نمیده و گاهی اوقات یه همچین چیزی روی صفحه میاد وعکس هم همین شکلی میگیره
2ildi0z.jpg

چند بار هم درست عکس گرفت ولی دوباره همونطوری شد
ممنون میشم کمکم کنید

پ ن: دوربین ضربه نخورده و با ملایمت تمام باهاش کار شده...باطری نو هم بهش انداختم .فرقی نکرده

البته من هیچ اطلاعات تخصصی ندارم. اما من هم دوربین A95 دارم که همین بلا سرش اومده . با این تفاوت که گه گداری اینجوری می شه و اصولا اگر LCD را بسته و باز کنم درست میشه. از تعمیرگاه مجاز پرسیدم گفت نمی دونم چی چیش ( اگر اشتباه نکنم گفت آی سی سنسور CCD) ضعیف شده که بعد یه مدت پیش میاد و باید عوض شه. که گفت 60 تومن هم هزینه شه. (با یک سال گارانتی) اما من فعلا که دارم باهاش سر می کنم تا بعدا یه دوربین بهتر بگیرم.

aghili2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دوربین سونی مدل H50 دارم میخوام باتری براش تهیه کنم ولی نمیدونم از کجا؟چون تا حالا از 3 فروشگاه مختلف در خیابان جمهوری اقدام کردم ولی هیچکدام کار نکردند!اگه ممکنه راهنمایی کنید.

hashemp206

Registered User
لایک‌ها
0
آقای vooroojak80 شبیه این انفاق هم قبلا برای من افتاد بردیم نمایندگی 60 70 تومان خرج کردم تا درست شد.

حالا سوال من
بنده دوربین Canon Digital IXUS 70 دارم اما عکسهایی که در شب و یا در محیط های کم نور میگیرم چنین اتفاقی براش میفته یعنی عکس کمی برفکی می شه با برفکهای رنگارنگ. لطفا به این عکس نگاهی بندازید:

نمی دونم چه کار کنم که این مشکل رفع بشه اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقای vooroojak80 شبیه این انفاق هم قبلا برای من افتاد بردیم نمایندگی 60 70 تومان خرج کردم تا درست شد.

حالا سوال من
بنده دوربین Canon Digital IXUS 70 دارم اما عکسهایی که در شب و یا در محیط های کم نور میگیرم چنین اتفاقی براش میفته یعنی عکس کمی برفکی می شه با برفکهای رنگارنگ. لطفا به این عکس نگاهی بندازید:

نمی دونم چه کار کنم که این مشکل رفع بشه اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.

خوب اینا نویزه دیگه. نویز در محیطهای کم نور و بخصوص در حساسیت (ایزو) بالا دیده میشه، الان توی این عکس شما ایزو روی 800 است که عملا ایزوی 800 برای این دوربین اولتراکامپکت کارایی نداره. (کلا نویز در دوربینهای اولتراکامپکت زیاده بخاطر کوچک بودن سنسور)
سعی کنید در محیطهای کم نور به جای استفاده از ایزوی بالا، دیافراگم را باز کنید و سرعت شاتر رو پایین بیارید (تا جایی که لرزش دست موجب تار شدن عکس نشه). البته نمیدونم توی این دوربین شما میشه دستی تنطیمات را تغییر داد یا خیر.

kavian amini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رامين جان يكي از بزرگترين مزاياي سنسور بزرگتر, داشتن عمق ميدان بيشتره( چيزي كه شما خيلي طالبش هستين). سوژه بسيار واضح و بك گراند كاملا محو قابل دسترسي است.

بعنوان مثال اگه سايز سنسور شما 1/1.8"باشه با فاصله كانوني 50mmو ديافراگم 8 و از سوژه 1 متر فاصله داشته باشين:

عمق ميدان شما حدودا 4.2 ميلي متر خواهد بود .در حاليكه با همين تنظيمات و سايز سنسور يه دوربين DSLR با
1.6X عمق ميدان شما ميشه 12.6 سانتي متر.

البته نسبتها هميشه به اين منوال نيستند ولي تفاوت فاحش هست.

سلام دوست عزيز
اين اعداد و ارقام را چگونه محاسبه فرموديد؟ (محاسبه عمق ميدان)

kavian amini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربین که دیجیتال باشد لاجرم یک تنظیم رنگ و نور در فتوشاپ نیاز است. چه CANON چه NIKON.
این امر برای همه اثبات شده هست.

سلام دوست من
البته بايد اين را اضافه كرد كه عكاسي در مد M با تنظيمات دوربين هاي SLR-LIKE مي تواند تا حدود زيادي كار فتوشاپ را انجام دهد ...
با احترام
كاويان

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
خوبه حرف نداشت

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
من ميخوام يه فيلتر GND بگيرم. كسي ميدونه تو مشهد از كجا ميتونم گير بيارم ؟

alizadsar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این سایت عکس پرینت عالیه...
شما عکستون رو اپلود میکنین بعد اونا با بهترین کیفیت پرینت میگیرن میارن در خونه اتون. فقط هم هر عکسی 200 تومن میگیرن...تازه موقع ثبت نام 10 تا عکس رایگان هم اعتبار دارین.....
تمام شهرهای ایران میفرستن...عالیه ....عالی.....اینم لینکش
عکس پرینت

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چرا کیفیت عکس چاپ شده با یک دوربین دیجیتال 200 هزار تومانی از عکس چاپ شده با یک دوربین آنالوگ که شاید نصف آن قیمت داشته باشد کمتر است؟!

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
چرا کیفیت عکس چاپ شده با یک دوربین دیجیتال 200 هزار تومانی از عکس چاپ شده با یک دوربین آنالوگ که شاید نصف آن قیمت داشته باشد کمتر است؟!
سوالت دقيق نيست. مسلما آنالوگ هاي SLR نسبت به كامپكت هاي ديجيتال در صورتيكه يه عكاس واقعي با اون كار كنه كيفيت بالاتري داره. ولي من نفهميدم آنالوگي كه گفتي SLR بوده يا نه. كيفيت عكس در هر دو مورد آنالوگ و ديجيتال تابع شرايط خاصيه و بسياري مواقع با هم متفاوت و به تجربه كسيكه عكس ميگيره هم خيلي ارتباط داره.

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
برای عکاسی از شخص آیا یه سری منابعی وجود داره که بگه مثلا اگه چشمهای طرف به فلان نقطه نگاه کنه یا اگه زاویه ی دوربین فلان زاویه باشه عکس بهتری در میاد؟ یکی از این آشنایان یه سری قوانین رو رعایت میکرد عکسهای خیلی خوبی در میومد منتها من روم نشد بپرسم :دی کسی چیزی میدونه؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
برای عکاسی از شخص آیا یه سری منابعی وجود داره که بگه مثلا اگه چشمهای طرف به فلان نقطه نگاه کنه یا اگه زاویه ی دوربین فلان زاویه باشه عکس بهتری در میاد؟ یکی از این آشنایان یه سری قوانین رو رعایت میکرد عکسهای خیلی خوبی در میومد منتها من روم نشد بپرسم :دی کسی چیزی میدونه؟

من شنيده بودم اگر شخصي كه داريد ازش عكس ميگيريد نگاهش به جاي لنز دوربين به كمي بالاتر سمت راست باشه ( در حد چند سانت ) عكس قشنگ تر در مياد و چهرش بهتر ميفته .

parsa_photo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوست عزیز.دستتون رو بالای فلاش دوربین بگیرید و بگید نگاه کنه توی دست شما.دقیقا عین عکاس های ۶۰ سال پیش!
اگر دست زیر چونه یا صورت می زاره بگید به صورت فشار نیاد و فقط یه تماس جزیی با صورت داشته باشه.
عکس رو هم از دست و پا و آرنج و زانو قطع نکنید.

saeedkkk

Registered User
لایک‌ها
0
من 1 ماه پیش یه دوربین canon sx10 is گرفتم... دیروز که رفتیم واسه دوستم هم خریدیم....
ماله اون منو فارسی داره ولی من ندارم؟
حالا چیکار کنم؟!
از کجا فارسیش کنم...
ممنون

بالا