• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بهترین دوربین برای عکس برداری چی هست ؟
قیمتش ؟
تممام نکاتی که هنگام عکس برداری باید انجام بدیم رو بگید ممنون می شم ( من تازه واردم )

آخه این که نشد سوال
یه محدودیتی تعیین کن یه هدفی تعیین کن
مثل این میمونه که بگی من چه ماشینی بخرم خوبه؟
خوب شما باشی چی میگی؟ من باشم میگم بوگاتی بخر.
دوربین هم یه نوع هست 20 میلیون تومن، از همین حرفه ای های 6 میلیونی هم هست. حرفه ای 600 هزارتومنی هم هست. نیمه حرفه ای 350 هزاری هم هست. !!! لطفاً سوال رو مجدداً مطرح کن.

اون یکی سوالت که دیگه بدتر از اولیش. عکسبرداری از هرجا با جای ذیگه فرق داره. نکاتش هم فرق داره. نوع عکاسی هم فرق داره. !

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
یه دوربین خوب در حد 400 تومن
ممنون

شما می تونین یه شبه SLR یا DSLR بخرین.
FUJIFILM S6000 هست، چند ماه پیش 340 هزار تومن بود که با لوازم جانبیش میشه حدود 380 هزار تومن
ولی پیشنهاد من FUJIFILM S9600 هست که قبلاً ها 430 هزار تومن بود با مموری و باطری و شارژر و کیف و غیره حدود 500 تومن می شد.
اگر می خوای بزنی تو خط SLR، ارزونترین چیزی که می تونی بخری Nikon D40- هست که کیتش + لنز 18-55 حدود 500 تومنه. + رم و کیف و غیره میشه زیره 600 هزار تومن.

شبه SLR فوجی فیلم هم میگیره. زومش هم 10X هست ولی Nikon دی 40 زومش 3X هست و همونجور که می دونی SLR ها فیلمبرداری نمی کنن.

پیشنهاد من برای عکاسی حرفه ای D40 هست و برای مصرف خانگی و یا " عکسبرداری رو حالت اتوماتیک" فوجی 9600.
خواهشاً اگر می خوای رو مد اتوماتیک عکس بگیری همون 9600 رو بخر.:happy:

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
تو اگه نتونی با D70 عکس خوب بگیری، من سر به بیابون میذارم. پردازش رنگ دوربین بعیده به مشکل بوخوره. یه وایت بالانس بکن اگه رنگهات خوب نیست دوربین مشکل داره.

به این سادگی ها هم که فکر میکنی نیست من اگه یه مقدار تحقیق بیشتری می کردم شاید گزینه ی دیگری را برای خرید انتخاب می کردم .با وایت بالانس و فرمت Rowهم کار کردم و نهایتا با کمی دستکاری با فتو شاپ با این موضوع کنار اومدم . دوربین هیچ مشکلی نداره ...ادوستانی که با دوربین های آنالوگ حرفه ای کار کردن احتمالا با من همدردی می کنن .;)
اگه دوست داشتید برای دیدن نمونه عکس های دوربین بعداز دستکاری در فتوشاپ به این آدرس مراجعه کنید.
http://www.negargariart.com/about_us/photography4.html

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
به این سادگی ها هم که فکر میکنی نیست من اگه یه مقدار تحقیق بیشتری می کردم شاید گزینه ی دیگری را برای خرید انتخاب می کردم .با وایت بالانس و فرمت Rowهم کار کردم و نهایتا با کمی دستکاری با فتو شاپ با این موضوع کنار اومدم . دوربین هیچ مشکلی نداره ...ادوستانی که با دوربین های آنالوگ حرفه ای کار کردن احتمالا با من همدردی می کنن .;)
اگه دوست داشتید برای دیدن نمونه عکس های دوربین بعداز دستکاری در فتوشاپ به این آدرس مراجعه کنید.
http://www.negargariart.com/about_us/photography4.html

دوربین که دیجیتال باشد لاجرم یک تنظیم رنگ و نور در فتوشاپ نیاز است. چه CANON چه NIKON.
این امر برای همه اثبات شده هست.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
2تاعکس با روش برکتینگ از یه منظره گرفته ام.برای جبران مشکل متریگ مد یکی با اسمان روشن و زمینه تیره و دیگری برعکس.
حالا میخوام ایندو تصویر رو با فتوشاپ روی هم بنداز تا جبران قضیه ی مترینگ مد بشه.
حالا یکی لطفا بیاد و مراحل کار در فتوشاپ رو برای این کار توضیح بده:p

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
من ازتون میپرسم فتوشاپ بلدین ؟؟؟ اگه نه که باید بگم خیلی سخته توضیح دادنش اگه هم که بلدین که بتون میگم دوتا لایه رو روی هم بذارید و سپس خاصیت نمایش دوتا لایه رو تغییر بدین و بذارید رو حالت Multiplay قرار بده و بعد قسمت های لایت لایه عکسی که اسمونش بیش از حد روشنه رو پاک کن و بعد اینکارو برای قسمتهای تیره عکسی که زمینه توش تیرست انجام بده . البته از گزینه screen هم میتونی استفاده کنی.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر در دو عکس، دوربین تکان نخورده باشه، می‌شه از HDR استفاده کرد. اگر از HDR به جا استفاده بشه، جادو می‌کنه.

smit.doctor

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان من حدود 4 ساله که دوربین canon A70 رو دارم . مشکلم اینه که هر چند هفته قاطی میکنه و عکسا رو سیاه میگیره صفحه LCD هم سیاه میشه (کاملا سیاه) یکمی هم نویز داره اما منوها و seting رو نمایش میده اما بعد چند روز درست میشه مثل اولش ! الان هم اینطوریه همه جور کاری رو که میشد کردم اما درست نشد . مشکل از چیه؟

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به احتمال خیلی زیاد، سنسور دوربین مشکل پیدا کرده. یعنی تعمیرگاه.

smit.doctor

Registered User
لایک‌ها
12
تعمیرش چقدر هزینه برمیداره ؟ به نظرت می ارزه تعمیرش کنم یا بهتره یکی جدید بخرم؟

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من دوربین Canon A520 دارم. الان وقتی دوربین را روشن میکنم فقط همان تصویر اولیه ( پرنده) میاد و دیگه هیچ تصویر یا منویی ظاهر نمیشه.از طرفی لنز در حال باز مونده داخل نمیره وکلا هیچ عکسی نمیشه گرفت.
به نظر شما مشکل کجاست؟ آیا خودم میتونم درست کنم؟

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
تعمیرش چقدر هزینه برمیداره ؟ به نظرت می ارزه تعمیرش کنم یا بهتره یکی جدید بخرم؟
30 تا 40 هزار تومن پائین شهر و 50-60 هزار تومن بالا شهر تعمیر می کنن.!!!
فکر نکنم بیارزه که تعمیرش کنی. من هم یه کانون پاورشات داشتم همینجوری شد. الان هم تو کمده!!! والسلام

رفتم یه نیکون خریدم، خیال امت و ملت رو راحت کردم. :p

Salam_Khoobi?

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من رم ریدر - کابل یو اس بی دوربین دیجیتال رو به پورت USB کامپیوتر وصل میکنم..........کامپیوترم نمیشناسه اینارو ولی وقتی مودم رو وصل میکنم میشناسه
باید چیکار کنم که بقیه رو بشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من رم ریدر - کابل یو اس بی دوربین دیجیتال رو به پورت USB کامپیوتر وصل میکنم..........کامپیوترم نمیشناسه اینارو ولی وقتی مودم رو وصل میکنم میشناسه
باید چیکار کنم که بقیه رو بشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

توضیحاتتون کافی نیست... مودم چه ربطی به usb پورت داره؟
اولین قدم اینه که رم ریدرتون رو با یه کامپیوتره دیگه امتحان کنید ببینید که مشکل از کامپیوتر شماست یا از مموری یا ... یا حتی کابل دونه دونهه قطعات رو باید چک کنید:
USB port
USB Cable
Ram reader OR camera
...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعد از چند وقت دوباره به بخش عکاسی اومد. واقعا بخش خوب و جذابیه.

سوالی که از اساتید دارم اینه که آیا دوربین S3IS قابلیت نصب لنز جانبی رو داره؟ یعنی میشه براش لنز تله یا واید تهیه کرد؟ و اینکه آیا لنزهاش مخصوص خود این دوربینه و حدود قیمت لنزهاش چنده؟ و چه مارک و از کجا بهتره تهیه بشه؟

سوال بعدی هم که دارم اینه که با گذاشتن لنز جانبی روی یه دوربین سایز عکسای خروجی دوربین که تفاوتی نمیکنه؟ مثلا اگر قبل از نصب لنز ماکزیمم سایز عکسای دوربین x*y بوده بعد از نصب لنز هم همون x*y باقی میمونه دیگه؟ البته میدونم سایز عکس ربطی به لنز دوربین نداره و به مگاپیکسل و این حرفا ربط داره ولی چون تا حالا با لنز جانبی کار نکردم پرسیدم.

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2

سوالی که از اساتید دارم اینه که آیا دوربین S3IS قابلیت نصب لنز جانبی رو داره؟ یعنی میشه براش لنز تله یا واید تهیه کرد؟ و اینکه آیا لنزهاش مخصوص خود این دوربینه و حدود قیمت لنزهاش چنده؟ و چه مارک و از کجا بهتره تهیه بشه؟

سوال بعدی هم که دارم اینه که با گذاشتن لنز جانبی روی یه دوربین سایز عکسای خروجی دوربین که تفاوتی نمیکنه؟ مثلا اگر قبل از نصب لنز ماکزیمم سایز عکسای دوربین x*y بوده بعد از نصب لنز هم همون x*y باقی میمونه دیگه؟ البته میدونم سایز عکس ربطی به لنز دوربین نداره و به مگاپیکسل و این حرفا ربط داره ولی چون تا حالا با لنز جانبی کار نکردم پرسیدم.

اگر منظورتون CANON S3 هست، نمیشه روش لنز سوار کرد، چون یه دوربین کامپکت هست. شما حتی رو دوربین های شبه حرفه ای مثل S9000 هم نمی تونید لنز بذارین. سیستم کار این دوربین ها دیجیتال هست و تا تونستن از حالت دینامیک خارج شدند. در صورتی که SLR ها خیلی از خصوصیات دینامیکشون رو حفظ کردن.

همونطور که گفتین لنز عوض کردن ربطی به بالا رفتن سایز عکس نداره. در آخر این نور دهی به یک CCD انجام می شود که برایش فرقی ندارد دوربین شما اصلاً لنز دارد یا ندارد یا اینکه چه لنزی روش سواره...

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

سلام
همونطوری که دوستمون گفتند؛‌ لنز S3IS رو نمی‌شه ‌عوض کرد، ولی کانورتر هایی هست که جلوی لنز بسته می‌شه و لنز رو وایدتر یا تله‌تر می‌کنه...
attachment.php

این لینک رو ببینید.
.............
در مورد سوال دوم؛ مسلما لنز هیچ ارتباطی با سایز عکس نداره...
موفق باشید:)

بالا