• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

saeid_etb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت دوستان من يك دوربين پاناسونيك ls2 دارم مشكل كه من دارم اينكه نمي تونم صداي تصاويري راه ضبظ ميكنم را فعال كنم يعني تصاوير بدون صدا ضبط ميشن ميخواستم بدون كه دستگاه من ايراد داره يا اينكه اين مودل اصلا صدا ضيط نمي كنه باتشكر:rolleyes:

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
..
میخوام مبانی تئوریک عکاسی رو یاد بگیرم ... سایت و کتاب خوب میخوام

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان
..
میخوام مبانی تئوریک عکاسی رو یاد بگیرم ... سایت و کتاب خوب میخوام
فکر کنم این پست کاملا کمکتون میکنه!
23.gif

سلام دوستان
من یک کنون جی 7 خریدم و حالا چند تا سوال داشتم.
1-توی جعبه ش کاتالوگ انگلیسی نداره وتمام دفترچه هاش ژاپنی نوشته.آیا توی بازار میشه انگلیسی ش رو پیدا کرد؟من که الان نمی دونم چی به چیه ودر حد اطلاعات محدود خودم می تونم باهاش کار کنم
2- این دوربین من پانوراما داره؟ و آیا خودش نرم افزار چسبوندن عکسها رو داره واگه داره چطوری میشه اینکارو کرد.؟

3-میشه یک کتاب خوب بهم معرفی کنید که راحت باشه و بشه همه این اصطلاحات وهنر عکاسی رو یاد گرفت؟(حیفم میاد با دوربینم فقط عکسای خیلی معمولی بندازم )
4-دیگه اینکه تا حالا دوبار پیش اومد که وقتی دوربین روشن بود یک صداهای بریده بریده می داد .اما خاموش روشنش که کردم خوب شد.می خواستم بدونم این صدا طبیعیه آیا؟
5-وقتی می خوای از یک سوژه در حال حرکت عکس بندازی از چه مودی استفاده می کنیم؟یک نمونه از عکس جی 7 دیدم که سوژه در حال حرکت بود وپشتش یک حالت مخلوط شدن رنگ وجود داشت وچیز واضحی دیده نمی شد.
ممنون از همتون:)

1_خب! حتما یسعی کنید دفترچه ش رو گیر بیارین..این لینک رو بخونید.. همراه با تصویر هست و کمک میکنه:
http://www.dpreview.com/reviews/canong7/page3.asp
http://www.dpreview.com/reviews/canong7/page4.asp
2_ حالت پانا راما داره! روی همون حلقه مدهای عکسبرداری! شکلش هم دوتا مستطیل کنار همه فکر کنم! عکسهارو هم بعد باید در کامپیوتر با یه نرم افزار مثل فتوشاپ به هم بچسبونید!

3_متاسفانه کتاب خاص و جامعی سراغ ندارم! سعی کنین از مقالات اینترنتی استفاده کنین:

این پست رو هم بخونید کمک میکنه:

ولی اصلا نه با اون دوربین و نه با دوربین خودم تا به حال نتونستم عکسی با کیفیت انچه شما گرفتید و در فروم اپلود کردید بگیرم .
این راهها به ذهنم میرسه:

1_در این رده دوربینها انتخاب کادر مناسب و رعایت اصول اولیه عکاسی از هر چیز مهمتره. چون اکثر تنظیمات رو خود دوربین انجام میده.
سوژه در عکس مشخص باشه و عکس شلوغ نباشه. سوژه رو در مرکز قرار ندین . کادر رو به 9 مستطیل مساوی تقسیم کنید. سعی کنین سوژه روی رئوس مستطیل ها قرار بگیره.

2_حتما مقالات موجود در این لینک ها رو بخونید:
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/basic_principles_of_photography/
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/macro_photography/
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/tips_tricks_of_photography/

3_ در مسافرتها(حتی الامکان همه جا) همیشه دوربین همراهتون باشه و از همه چیز عکس بگیرید!

4_همیشه لا اقل یه سه پایه کوچیک همراه داشته باشید.در شب و نور کم و حالت ماکرو حتما از سه پایه استفاده کنید.

5_مد ماکروی(دکمه ای که عکس گل روشه!) رو یادتون نره! اینجا و تاپیک ماکروگرافی رو ببینید.

6_از مد P دوربین استفاده کنید.و در این حالت در rec .mnu در ردیف اول Flexyzone رو انتخاب کنید.قبل از فوکوس دکمه set رو بزنید و مربع فوکوس رو با 4دکمه ی جهت جابجا کنید. وتا مربع سبز نشده عکس نگیرید.

7_هر موقعی که وقت میکنین در یک کادر ثابت تمام حالتها رو در منوی دکمه Funk امتحان کنید . نتایج این کار برای شما تجربه میشه. همین طور مد AV و TV

8_در اخر_بعد از اینکه ای کارا رو کردین عکساتون رو آپلود کنید ببینیم نتیجه چی شده.و بقیه هم در موردش پیشنهاد بدن.
73.gif

29.gif

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من يه سوال فني دارم :rolleyes:

چطوري ميشه از سوژه هاي تخت عكس گرفت !؟ مثال ميزنم

فرض كنين يك قاب - پنجره - سفره يا هر چيز تخت دو بعدي هست كه طولش نسبت به عرضش خيلي بيشتره !‌ يا مستطيليه ... و وقتي بخوايم ازش عكس بگيريم قسمت پايين ، توي عكس عرض بيشتر و قسمت بالاي سوژه عرض كمتري پيدا ميكنه كه توي كادر بندي مشكل ساز ميشه

راه حل چيه !؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

چطوري ميشه از سوژه هاي تخت عكس گرفت !؟ مثال ميزنم

فرض كنين يك قاب - پنجره - سفره يا هر چيز تخت دو بعدي هست كه طولش نسبت به عرضش خيلي بيشتره !‌ يا مستطيليه ... و وقتي بخوايم ازش عكس بگيريم قسمت پايين ، توي عكس عرض بيشتر و قسمت بالاي سوژه عرض كمتري پيدا ميكنه كه توي كادر بندي مشكل ساز ميشه

راه حل چيه !؟

به سادگی توی فتوشاپ با ابزار Crop tool و تیک گذاشتن گزینه Perspective می تونی درستش کنی...

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
كاملا روشن و واضح :happy: ممنون مشكل اين بود كه من CS 1 استفاده ميكنم كه همچين گزينه اي توش يافت مي نشد !!

سلام
اسمایلی جان هست. اول اون چهار ضلعی کراپ رو روی شکل بکش، می بینی که گزینه پرسپکتیو می آد. بعد می تونی تیکش بزنی و اونوقت می تونی گوشه های چهارضلعی کراپ رو با فلش موس حرکت بدی و بذاریش رو گوشه های کارت.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اسمایلی جان هست. اول اون چهار ضلعی کراپ رو روی شکل بکش، می بینی که گزینه پرسپکتیو می آد. بعد می تونی تیکش بزنی و اونوقت می تونی گوشه های چهارضلعی کراپ رو با فلش موس حرکت بدی و بذاریش رو گوشه های کارت.

آهاااااااااااااااااان حالا درست شد ممنون :happy:

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0

چطوري ميشه از سوژه هاي تخت عكس گرفت!؟ مثال ميزنم

راه حل چيه !؟
این خطای پرسپکتیو , بخاطر زاویه دید زیاد ایجاد میشه.. هرچه وایدتر عکس بگیری زاویه دید بیشتره..
298.gif

(وایدترین حالت دوربینت 35 mm هست).. خب! هر چی فاصله کانونی بیشتر بشه این زاویه دید کمتر میشه..
smile_mini2.gif

مثلا اگه از 10 برابر زوم (350 mm) استفاده کنی .. این خطا خیلی کمتر میشه..(البته بستگی به شرایط مکانی هم داره)

(زاویه دید : زاویه بین پرتوهای نور ورودی به لنز , هرچه زاویه دید بیشتر باشه , لنز فضای بیشتری رو پوشش میده و به اصطلاح وایدتره)

پ.ن : اینو از این جهت گفتم که خودت سوال کردی: "چطوری میشه عکس گرفت" نه اینکه "چطوری میشه عکس رو درست کرد"...
298.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اینو از این جهت گفتم که خودت سوال کردی: "چطوری میشه عکس گرفت" نه اینکه "چطوری میشه عکس رو درست کرد"...
298.gif

آره فرشاد جان هيچي مثل عكس اديت نشده نميشه
rainbowed.gif
چون با اديت گوشه هاي عكس كشيده ميشن و حالت طبيعيش به هم ميخوره
دستت درد نكنه خيلي عالي بود اون روز با زوم چهار ايكس كار كردم كه بي تاثير نبود ولي خوب بي تجربگيه ديگه
rollingf.gif
بازم ممنون
rose.gif

solid2snake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ميخوام يه canon EOS 400D بگيرم ميخواستم بدونم دوربين خوبي هست ؟ وتو اين دسته اگه دوربين بهتري سراغ دارين معرفي كنيد

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

vad58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ميخوام دوربين بخرم و بين دو مدل canon a750 و sony h2 گير كردم
سوني 6 مگا و 12X اپتيكال داره ولي كنون 7مگا و6X اپتيكال داره البته سوني قابليت اضافه كردن لنز رو هم داره
كه فكر نكنم بدردم بخوره؟
حالا ميخواستم ببينم دوربينها مشخصات فني ديگه اي هم دارن تا من راحتر بتونم مقايسه كنم؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
مشکلی دارم که امیدوارم با کمک شما دوستان حل بشه.
من دوربین canon A95 دارم و یکی دو ساله که دارم استفاده می کنم.مشکل من با باتریهاست. همان زمان خرید دوربین یک شارژر سونی و باتریهای مربوطه رو خریدم اوایل وقتی باتریها را شارژ میکردم تعداد زیادی عکس می گرفتم و حتی آنها را با خود دوربین تماشا می کردم تا این که سری اول باتریها بعد از یک سال مشکل پیدا کرد و اون هم این بود که در شارژر یا خیلی زود شارژ می شدند و یا چراغ مربوط به باتریها چشمک زن میشد.
باتریهای جدید خریدم اما آنها هم همین مشکل را پس از دو بار شارژ پیدا کردند. شارژر جدیدی خریدم و حتی مجددا" باتریهای نو هم خریدم یکی دوبار اول خوب بود و مثل سابق شده بود اما دوباره همان مشکل پیدا شد. هر بار هم کلی پول باتری و شارژر دادم.

بردم عکاسی گفت از دوربینه.
حالا به نظر شما ببرم شرکت آفومار یا این که راه حلی به ذهنتون میرسه.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
مشکلم حل شد و چون تجربه جدیدی برام بود گفتم بنویسم شاید به درد کسی بخوره.

دوربین رو بردم آفومار و مسئولش تا دوربین رو دید گفت اشکال از باتریهاست . توضیح دادم که همیشه سعی کردم از عکاسیها و فروشگاههای معتبر خرید کنم و همیشه هم مارک سونی خریدم که متفرقه نباشه.

بنده خدا سر درددلش باز شد که الان باتریهای چینی بازار رو قبضه کرده و متاسفانه اکثر دوربینهای مشکل داری که برای ما میارند علت اصلی مشکلشون همین باتریهاستو جالبه که همین باتریهای سونی تقلبی کیفیتشون از باتریهای چینی خیلی پایین تره. شما هم باید بری باتری سونی اصل بگیری یا باتری چینی CFL بخر.

رفتم جمهوری برای خرید کنترل تلویزیون و باتری. از جمهوری به سمت بهارستان وقتی پل حافظ رو رد میکنی یه پاساژ بزرگه که مرکز خرید و فروش قطعات الکتریکیه . وقتی داشتم کنترل می خرید خیلی اتفاقی چشمم خورد به مغازه روبرو که فروشنده انواع و اقسام باتری و شارژر چه صنعتی و چه خونگی بود و وقتی اومدم بیرون دیدم یه راسته پاساژ تقریبا" همه باتری فروشند. جالب اینکه هم CFL داشتند و هم سونی اصل و تقلبی تازه در انواع مختلف میلی آمپر ها. برای نمونه باتری سونی اصل 2300 میلی آمیر یک جفت 65000 ریال و تقلبی 32000 ریال بود.
روش تشخیصش هم فعلا" تا کپی نشده وجود یک هالوگرام SONY روی بسته بندی باتریه که چینیها ندارند ( البته فعلا" )

Vathlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان. من این‌جا تازه‌وارد هستم و همین ام‌روز عضو شدم. در واقع داشتم بحث‌های مربوط به دوربین دیجیتال را می‌خواندم و دیدم این بحث‌ها و سوال و جواب‌ها این‌قدر کامل و جامع هستند که من عضو شدم تا هم تو بحث‌ها شرکت کنم و هم وسالم را این‌جا بپرسم.
من می‌خواهم یک دوربین بخرم؛ فعلا هم انتخابم نیکون D-80 هست (حالا یا بدنه خالی یا با یک لنز). اما سوالی که دارم این هست که این نیکون جزو دوربین‌های دی‌اس‌ال‌آر دیجیتال محسوب می‌شود، فرق این دوربین‌ها با دوربین‌های کمپکت چی هست؟ منظومر از کمپکت دوربین‌های تمام دیجیتال (یا حالا هر اسمی که دارد، من درست اسم‌شان را نمی‌دانم) هست. مثلا دوربین‌های سری کول‌پیکس نیکون؟ کدام‌شان به‌تر هستند.
اگر یک توضیحی (هر قدر هم کوتاه) در این مورد بدهید یا لینک یک مقاله در این مورد را بدهید تا من متوجه بشوم ممنون می‌شوم.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر تقریبا از صفر می‌خواهید عکاسی را آغاز کنید، به نظر من بهتره از یک دوربین کامپکت معمولی استفاده کنید. حد اقل طی یکی دو سال، با کادر بنی، رنگ و چنین مسائلی آشنا می‌شوید و الکی دوسال یک دوربین SLR را برای چنین مسائلی حروم نمی‌کنید.
ضمن این‌که اگر تا به حال عکاسی نکرده باشید، مشکلات و زحمت هایی که یک دوربین SLR برای شما ایجاد خواهد کرد، شدیدا برایتان آزار دهنده خواهد بود. به نظر من یک دوربین SLR فقط برای کسی مناسب است که می‌خواهد عکاسی کند و می‌داند چگونه عکاسی کند. در غیر این صورت تمام پول خود را حرام کرده است. مثل اینکه کسی برای انجام کارهای حسابداری شرکت خود، یک رایانه‌ی خیلی حرفه‌ای جمع کند.
فکر می‌کنم در همین حد کافی فعلا باشه. ضمن اینکه برای خرید دوربین، در تاپیک خرید دوربین بحث را دنبال کنید.
موفق باشید.

بالا