• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

pouya_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از لطفتون ممنونم
سعی کردم عکسهایی که گرفتم رو در فروم آخرین عکسی که گرفتم بذارم تا دوستان نظر بئن ممنون میشم تا شما هم نظرتون رو بگین

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یه دوربین هندی کم سونی دارم. برای ظبط و تکثیر فیلمهایی که با این دوربین گرفتم، سه راه پیش رو دارم:
اول استفاده از کابل USB
دوم استفاده از کابل A/V Out
سوم استفاده از کابل DV (i.LINK)
به نظر شما از کدام روش استفاده کنم که فیلمها رو کامپیوتر با بهترین کیفیت ممکن ذخیره شوند؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
از iLink استفاده کن.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
من خودم هم همین نظر رو داشتم. ممنون از جوابتون.
راستی برای وصل کردن i.LINK به کامپیوتر باید قطعه خاصی رو داشته باشم یا نه؟

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان !
آیا از لنزهای دوبینهای SLR میتوان برای دوربینهای معمولی (مثلا زنیت) استفاده کرد؟ بیشتر قصدم لنزهای تله است .اصلا به صرفه هست یا بهتره از لنز تله دوربینهای فیلمی استفاده کنم.(اگر قیمت بدین هم ممنون میشم)

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من در دوربین های انالوگ چه حرفه ای و چه معمولی دیده بودم که می شد تصویری رو گرفت که بصورت ممتد باشه.
مثلا وقتی از یه اتوبان در شب عکس گرفته بشه فقط نور ماشین ها دیده می شه که به صورت خطی ممتد هست. که فکر کنم این کار با بازنگاه داشتن شاتر دوربین به صورت طولانی درست می شه.

حالا سوال من اینه که این کار رو چطوری می شه با دوربین دیجیتال انجام داد؟
مثلا من در دوربین خانگی سونی w70 و حرفه ای فوجی هر چه سعی کردم نشد.با وجود اینکه تنظیمات دستی هم داشت ولی این حالت رو نتونستم ایجاد کنم.
در دوربین های دیجیتال تنها وقتی می شه این کار رو کرد که iso تصویر رو پایین نگه داشت تا تصویر متحرک به صورت ممتد باشه .ولی باز هم این حالت زمان بسیار کمی رو دربر می گیره.

حالا سوال من اینه که چجوری می شه این کار رو کرد؟ در دوربین های دیجیتال اصلا این کار شدنی هست( مثلا عکس نورهای ممتد ماشین ها در یک اتوبان) و چجوری می شه این کار رو کرد؟

homo2121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من يه دوربينه canon ixy 4mp دستم رسيده که از اشناهاست و ميگه باتريش نو ولی وقتی تو شارج ميزنی حدوده 10 دقيقه که ميگزره چراغه قرمزش سبز ميشه ولی وقتی باش عکس ميگيری حدوده 5 تا که عکس ميگيری چراغه الارمش روشن ميشه باتری خرابه يا شارجر -battry 3.7v 840mah -تا 6 ساعتم تو شارج گذشتم باتری رو-
ضمناً پرسيدم قيمت باتری رو 50 دادن درسته ؟نميشه باتری ديگه گرفت اینقدر گرون نباشه؟

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام

من در دوربین های انالوگ چه حرفه ای و چه معمولی دیده بودم که می شد تصویری رو گرفت که بصورت ممتد باشه.
مثلا وقتی از یه اتوبان در شب عکس گرفته بشه فقط نور ماشین ها دیده می شه که به صورت خطی ممتد هست. که فکر کنم این کار با بازنگاه داشتن شاتر دوربین به صورت طولانی درست می شه.

حالا سوال من اینه که این کار رو چطوری می شه با دوربین دیجیتال انجام داد؟
مثلا من در دوربین خانگی سونی w70 و حرفه ای فوجی هر چه سعی کردم نشد.با وجود اینکه تنظیمات دستی هم داشت ولی این حالت رو نتونستم ایجاد کنم.
در دوربین های دیجیتال تنها وقتی می شه این کار رو کرد که iso تصویر رو پایین نگه داشت تا تصویر متحرک به صورت ممتد باشه .ولی باز هم این حالت زمان بسیار کمی رو دربر می گیره.

حالا سوال من اینه که چجوری می شه این کار رو کرد؟ در دوربین های دیجیتال اصلا این کار شدنی هست( مثلا عکس نورهای ممتد ماشین ها در یک اتوبان) و چجوری می شه این کار رو کرد؟

در حالت دستی (M) سرعت شاتر را روی چند ثانیه (مثلا 4 ثانیه) و دیافراگم را روی 8 بزار.بعد دوربین را ثابت کن و شلیک... :lol:

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر فراوان
می شه لطف کنید و اصطلاح دقیقش رو بگید که من کدوم بخش رو تغییر رو بدم.اصطلاح انگلیسیش رو.

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض تشکر از دوستان گرامی که در این انجمن زحمت می کشند.
می خواستم بپرسم بهترین تنظیمات برای گرفتن عکس پرسنلی معمولی که در عکاسی ها می گیرند به چه صورت هست؟
چه تنظیماتی رو باید انجام داد تا بهترین عکس گرفته بشه.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
با تشکر فراوان
می شه لطف کنید و اصطلاح دقیقش رو بگید که من کدوم بخش رو تغییر رو بدم.اصطلاح انگلیسیش رو.

عزيز با w70 سوني نميشه اينكارو كرد چرا ؟ چون دوربين بايد تنظيم سرعت شاتر داشته باشه و اين مدل نداره مثلا دوربين من A540 Canon حالتي به نام TV داره كه ميشه باهاش سرعت شاتر رو تنظيم كرد البته با Manual هم ميشه ولي اين راحت تره سرعت شاتر اين دوربين بين 15-1/2000 كه ميشه باهاش چنين تصاويري گرفت ولي سونيw70 1-1/2000 اگه اشتباه نكنم؟

%5B85-12-21%5D%20016%5Bmod%5D.jpg

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ....توي S3 تنظيم سرعتش كجاشه ؟! :blush:

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما.
من یک دوربین Casio S100 دارم و متاسفانه زمین خورده لنز ارور(Lens Error) میده.نماینده رسمیCasio کجاست لطفا آدرس را برام بذارید.به نظر شما چقدر خرجشه؟
ممنونم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
با سلام خدمت شما.
من یک دوربین Casio S100 دارم و متاسفانه زمین خورده لنز ارور(Lens Error) میده.نماینده رسمیCasio کجاست لطفا آدرس را برام بذارید.به نظر شما چقدر خرجشه؟
ممنونم

سلام
از بابت دوربین متاسفم:(
نمایندگی کاسیو: شرکت دایا سیستم تلفن: 88782011 الی 17

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض تشکر از دوستان گرامی که در این انجمن زحمت می کشند.
می خواستم بپرسم بهترین تنظیمات برای گرفتن عکس پرسنلی معمولی که در عکاسی ها می گیرند به چه صورت هست؟
چه تنظیماتی رو باید انجام داد تا بهترین عکس گرفته بشه.

با تشکر از دوستان من منتظر پاسخ شما هستم.

homo2121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من يه دوربينه canon ixy 4mp دستم رسيده که از اشناهاست و ميگه باتريش نو ولی وقتی تو شارج ميزنی حدوده 10 دقيقه که ميگزره چراغه قرمزش سبز ميشه ولی وقتی باش عکس ميگيری حدوده 5 تا که عکس ميگيری چراغه الارمش روشن ميشه باتری خرابه يا شارجر -battry 3.7v 840mah -تا 6 ساعتم تو شارج گذشتم باتری رو-
ضمناً پرسيدم قيمت باتری رو 50 دادن درسته ؟نميشه باتری ديگه گرفت اینقدر گرون نباشه؟

دوستان اگه ميشه لطفاً منم رهنمايی کنيد
با تشکر

sinadadgar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند روز پیش یه Fuji Finepix s9600 گرفتم یه سوال داشتم این دوربین همون جوری که توی عکس مشخصه جای ورودی برای یه نوع کنترل روی دگمه شاترش داره !
میخواستم ببینم این کنترل اسمش چیه و از کجا و با چه قیمتی میتونم تهیه کنم ؟
اگه عکسی چیزی هم ازش دارید بزارید ممنون میشم !

s9100-topcontrols.jpg

Nima-nm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از دوستان من منتظر پاسخ شما هستم.

سلام

براي گرفتن عکس پرسنلي يکي از مسائل مهم ايجاد نور درسته . يعني اينکه سايه هاي تند نداشته باشيم . واسه اين کار از اونجا که به صورت معمول کسي تو خونش پرژکتور و سافت باکس نداره :blink: بهتره با امکانات موجود بهترين نور رو ايجاد کنه . من خودم واسه گرفتن عکس از خودم به اين صورت عمل کردم اول يه پرده سفيد پشتم رو ديوار نصب کردم . البته براي ايجاد نور يکسان بهتره تو روز ابري و در سايه حياط خونه يا يه محيط باز باشين . علاوه بر نور خورشيد که با رد شدن از ابرها مثل سافت باکس ميشه به نور بسار ملايم فلاش دوربين هم نياز دارين . يکي ديگه از مسائل مهم رعايت فاصله کانوني مناسبه . چون در هنگام گرفتن عکس پورتره نبايد فاصله کانوني کم مثلاً 28mm رو انتخاب کرد چون باعث دفرمه شدن چهره و بزرگتر نشان داده شدن بيني مي شه بلکه بايد از فاصله کانوني حدود 85mm استفاده کرد تا تمام اعضاء صورت خوب به نظر بيان . منظور از فاصله کانوني به صورت ساده همون زوم اپتيکاله . مثلاً اگه دوربينتون 4x زوم اپتيکال داره بايستي از تقريباً 3x اون استفاده کنيد . ( البته اين ضرائب بستگي به دوربين داره که با شناخت دوربين مي تونين به فاصله کانوني مناسب برسين ) يکي ديگه از مسائل قرار دادن اپرچر (f) رو يه عدد بزرگ مثل 5 هست تا عمق ميدان زيادي داشته و تمام اجزاء صورت در فوکوس کامل باشند و از آنجا که در نور بيرون اتاق اين کار صورت مي گيرد ، کم شدن نور به واسطه افزايش f مشکلي ايجاد نمي کند . ميزان ISO مثل تمام موارد ديگه بايد روي کمترين ميزان باشد ( چون همونطور که ميدونيد ايزوهاي بالا بخاطر نويزي که ايجاد مي کنن فقط در مواردي استفاده ميشن که عکاس مجبور باشه ) بعد از گرفتن عکس دلخواه که معمولاً بايد تمام رخ و با لباس رسمي باشد ، نوبت به روتوش عکس ميرسه که اين مورد در نرم افزارهايي مثل فوتوشاپ و با داشتن اندکي دانش اين نرم افزار امکان پذير است .
البته برخي موارد تجربيات شخصي خودمه و ممکنه يکي ديگه با يه روش ديگه اين کارو انجام بده .
من خودم با دوربين کانن A510 عکسها پرسنلي کل خانواده و فاميل رو مي گيرم و با قيمت ناچيز حدوداً هر 12 عکس 3*4 ، 200 تومان چاپ مي کنم . واسه عکس گواهينامه و سربازي و کنکور ارشد و ... هم بکار بردم . خيلي باحاله !

اين بود داستان گرفتن عکس پرسنلي :D

Nima-nm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند روز پیش یه Fuji Finepix s9600 گرفتم یه سوال داشتم این دوربین همون جوری که توی عکس مشخصه جای ورودی برای یه نوع کنترل روی دگمه شاترش داره !
میخواستم ببینم این کنترل اسمش چیه و از کجا و با چه قیمتی میتونم تهیه کنم ؟
اگه عکسی چیزی هم ازش دارید بزارید ممنون میشم !

s9100-topcontrols.jpg

سلام

اسمش ، از کجا و با چه قيمتيش رو نمي دونم :hmm:
ولي يه وسيله اي است شبيه سيم ترمز که آخرش يه شستي داره براي کنترل . کارش اينه که وقتي شما مي خواين يه عکس با دهانه باز دوربين و با نوردهي که خودتون مي خواين در حالت Bulb داشته باشين ، نمي تونين از شاتر دوربين استفاده کنين . چون 100% عکستون تار مي شه . اين وسيله به شاتر پيچ ميشه و اين امکان رو به شما مي ده که شاتر رو از طريق اون کنترل و تا هر زماني که دوربين به شما اجازه ميده شاتر رو باز نگه داريد و هر وقت که مي خواين اونو ببندين . اين کار توسط زمانبنديهاي دوربين هم امکان پذير هست ولي نه با اين وسعت انتخاب !
به عنوان مثال در عکاسي از رعد و برق بسيار به اين وسيله نياز هست .
اگه اطلاعات و عکس گير آوردم ميزارم .

فعلاً:)

بالا