با سلام
من در دوربین های انالوگ چه حرفه ای و چه معمولی دیده بودم که می شد تصویری رو گرفت که بصورت ممتد باشه.
مثلا وقتی از یه اتوبان در شب عکس گرفته بشه فقط نور ماشین ها دیده می شه که به صورت خطی ممتد هست. که فکر کنم این کار با بازنگاه داشتن شاتر دوربین به صورت طولانی درست می شه.
حالا سوال من اینه که این کار رو چطوری می شه با دوربین دیجیتال انجام داد؟
مثلا من در دوربین خانگی سونی w70 و حرفه ای فوجی هر چه سعی کردم نشد.با وجود اینکه تنظیمات دستی هم داشت ولی این حالت رو نتونستم ایجاد کنم.
در دوربین های دیجیتال تنها وقتی می شه این کار رو کرد که iso تصویر رو پایین نگه داشت تا تصویر متحرک به صورت ممتد باشه .ولی باز هم این حالت زمان بسیار کمی رو دربر می گیره.
حالا سوال من اینه که چجوری می شه این کار رو کرد؟ در دوربین های دیجیتال اصلا این کار شدنی هست( مثلا عکس نورهای ممتد ماشین ها در یک اتوبان) و چجوری می شه این کار رو کرد؟
با تشکر فراوان
می شه لطف کنید و اصطلاح دقیقش رو بگید که من کدوم بخش رو تغییر رو بدم.اصطلاح انگلیسیش رو.
با سلام خدمت شما.
من یک دوربین Casio S100 دارم و متاسفانه زمین خورده لنز ارور(Lens Error) میده.نماینده رسمیCasio کجاست لطفا آدرس را برام بذارید.به نظر شما چقدر خرجشه؟
ممنونم
با عرض تشکر از دوستان گرامی که در این انجمن زحمت می کشند.
می خواستم بپرسم بهترین تنظیمات برای گرفتن عکس پرسنلی معمولی که در عکاسی ها می گیرند به چه صورت هست؟
چه تنظیماتی رو باید انجام داد تا بهترین عکس گرفته بشه.
دوستان سلام
من يه دوربينه canon ixy 4mp دستم رسيده که از اشناهاست و ميگه باتريش نو ولی وقتی تو شارج ميزنی حدوده 10 دقيقه که ميگزره چراغه قرمزش سبز ميشه ولی وقتی باش عکس ميگيری حدوده 5 تا که عکس ميگيری چراغه الارمش روشن ميشه باتری خرابه يا شارجر -battry 3.7v 840mah -تا 6 ساعتم تو شارج گذشتم باتری رو-
ضمناً پرسيدم قيمت باتری رو 50 دادن درسته ؟نميشه باتری ديگه گرفت اینقدر گرون نباشه؟
با تشکر از دوستان من منتظر پاسخ شما هستم.
سلام
من چند روز پیش یه Fuji Finepix s9600 گرفتم یه سوال داشتم این دوربین همون جوری که توی عکس مشخصه جای ورودی برای یه نوع کنترل روی دگمه شاترش داره !
میخواستم ببینم این کنترل اسمش چیه و از کجا و با چه قیمتی میتونم تهیه کنم ؟
اگه عکسی چیزی هم ازش دارید بزارید ممنون میشم !