• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
عجیبه، توی سرعت بالا که دیگه بدون لرزه گیر هم نباید عکس تار باشد. متاسفانه من با s3 Is اشنایی ندارم. دفترچه اش رو چک کردید؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
بچه ها در مورد لرزه گیر دوربین s3 is میخواستم ببینم لرزه گیر این دوربین در حالت عادی فعاله یا اینکه باید خودمون فعالش کنیم؟ چون من وقتی با این دوربین روی سه پایه هم عکس میگیرم کوچکترین لرزش هم که شاید اصلا لرزش به حساب نیاد روی عکس تاثیر میذاره و یکمی تار میکنه. میخواستم ببینم باید فعالش کنم یا خودش فعاله؟

قبلا هم یکی از دوستان همین سوال رو داشتن که کامل توضیح دادم:

سلام
من دوربینم s3is
میخواستم از گزینه سوپر ماکرودوربینم استفاده کنم ولی گزینش فعال نمیشه !
کسی میتونه کمکم کنه ؟
البته تو حالت ماکرو هم عکسام تار میشن ! :D
چرا !؟

من عجيب توي اين لرزشگير موندم ! اگر دوربيني لرزشگير داره اگر قابليت عكسبرداري پياپي از شيء متحرك داره ... پس پايه براي چيه ؟! يا وقتي لرزشگير هست چرا بعضي از عكسها مات در ميان :wacko:​

جواب:

جواب این سوال خیلی ساده هست. فقط برای اینکه بتونید
متوجه بشید. باید فیزیک ارتعاشات و حرکتهای نوسانی رو بدونین:

سیتم لرزشگیر دوربین ارتعاشات(لرزشها) با دامنه محدودی رو خنثی میکنه. و همچنین در فرکانس های خاص و محدود.
لرزشگیر چطور لرزشها رو خنثی میکنه؟ راهی جز حرکت خلاف جهت لرزش نیست. آیا لنز و سی سی دی داخل دوربین بیش از یک یا دو میلیمتر میتونن حرکت کنن؟ خیر. پس اگه دامنه لرزشها حدود 4میلیمتر بود .لرزشگیر کاری نمیتونه بکنه.

لرزش های کند (فرکانس پایین) هم تاثیری برسیستم لرزشگیر نمیذاره که بخواهد خنثی کنه.

ولی با استفاده از پایه اصلا ارتعاش و لرزشی از طریق دست به دوربین منتقل نمیشه. چون تکیه گاه دوربین پایه هست نه دست.

ساده تر بگم لرزشگیر روی دوربینهای کامپکته زیاد کاری انجام نمیده!! ولی خوب مثلا برای زوم 10 برابر واقعا میتونه مفید باشه ..ولی کلا انتظار زیادی ازش نداشته باشین خصوصا در حالت واید و ماکرو!!..( یک لنز با لرزشگیر خوب و با کارکرد عالی حتی تا حدود چند ملیون تومن قیمت داره!!)

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی فرق نمیکنه دربا جان! هم تو سرعتای پایین بوجود میاد هم سرعتای بالا! حالا اگر فقط تو سرعتای پایین بود میشد یجوری توجیهش کرد هر چند که نباید تو هیچ سرعتی مشکل پیش بیاد چون با داشتن لرزه گیر اصولا نباید چنین چیزی پیش بیاد. سوال من در اصل اینه که برای فعال کردن لرزه گیر تو اینجور دوربین باید کار خاصی انجام داد یا اینکه خودبخود فعاله؟!
دوست عزیز انتظاری که از لرزش گیر دارید بنظر من بیش از حد است. لرزش گیر باعث میشود که شما بتوانید از حداکثر 1-3 استپ سرعت کمتر استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که لرزش گیر چند مود دارد. برای کسب تجربه توصیه میکنم در یک موقعیت خاص (در شب و در اتاق با نور معمولی و بدون فلاش) با مودهای مختلف لرزش گیر عکسبرداری کنید و نتیجه را مقایسه کنید. در ضمن اگر اشتباه نکنم، توصیه شده که هنگام عکسبرداری با سه پایه لرزش گیر را خاموش کنید.

rooliback

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم.ــ آیا دستگاه لرزش گیر هم داریم که وصل شه به دوربین؟؟

nirobakhsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba slam
adadii ke roi lenz dorbin minewisan yanii che?
masalan2,8-5,7

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ba slam
adadii ke roi lenz dorbin minewisan yanii che?
masalan2,8-5,7

این اعداد نشان دهنده گشادگی دیافراگم است. که کوچکترین عدد نشانه گشادترین دهانه است و هرچه اعداد بزرگتر شوند دیافراگم بسته تر است.
در این جا دو عدد وجود دارد چون لنز شما لنز زوم است. عدد 2/8 بازترین دهانه دیافراگم در حالت واید و 5/6 بازترین دهانه دیافراگم در حالت تله است.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
چطوري ميشه ديافراگم رو تنظيم كرد ؟! توي كدوم قسمت منو هست ؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم.ــ آیا دستگاه لرزش گیر هم داریم که وصل شه به دوربین؟؟
خیر !!ولی امکانش هست برای دوربینهای عکاسی!! در فیلمبرداری حرفه ای هم برای دوربین روی دست یک نوع پایه های خاصی هست که به بدن فیلمبردار وصل میشه و تا حدودی لرزشهای ناشی از حرکتو راه رفتن رو خنثی میکنه!!
164.gif

دو نوع لرزشگیر داریم کلا: Lens shift که از طریق حرکت المانهای داخل لنز لرزش رو خنثی میکنه..و یکی هم sensor shift که با حرکت سنسور(ccd!!) برخی لرزشها خنثی میشه!
164.gif

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان و اساتید عزیز

ایا در مد av و tv واسه دوربین a620 لرزشگیر وجود داره واگه جواب مثبته چطوری میشه فعالش کرد ؟

از راهنماییتان خیلی متشکرم.

پیروز و پاینده باشید.

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
با عرض سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان و اساتید عزیز

ایا در مد av و tv واسه دوربین a620 لرزشگیر وجود داره واگه جواب مثبته چطوری میشه فعالش کرد ؟

از راهنماییتان خیلی متشکرم.

پیروز و پاینده باشید.

مگر A620 لرزه گیر داره که حالا بخوایم در مدهای مختلف فعالش کنیم ؟ :wacko:

من فکر نمیکنم اصلا لرزه گیر داشته باشه اخه عموما لرزه گیر برای دوربینهایی هست که زوم بالای 10X

داشته باشند

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگر A620 لرزه گیر داره که حالا بخوایم در مدهای مختلف فعالش کنیم ؟ :wacko:

من فکر نمیکنم اصلا لرزه گیر داشته باشه اخه عموما لرزه گیر برای دوربینهایی هست که زوم بالای 10X

داشته باشند

رامین جان متشکرم از راهنماییتان ولی در مد av واسه عکاسی در نور کم که ایزو رو بالا ببرم یه لرزش خفیف دست هم کلا عکس رو خراب میکنه . میدونم در جواب استفاده از سه پایه رو پیشنهاد میکنید ولی در جایی که سه پایه در دسترس نباشه مد نظرم هست. در این حالت چکار بایستی انجام بدم .

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
Arman جان . A620 اصلا لرزه گیر نداره ولی دوربینهایی که لرزشگیر دارن هم در نور کم خوب عمل نمیکنند و بیشتر مناسب محیطهای پرنور هستند

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
رامین جان متشکرم از راهنماییتان ولی در مد av واسه عکاسی در نور کم که ایزو رو بالا ببرم یه لرزش خفیف دست هم کلا عکس رو خراب میکنه . میدونم در جواب استفاده از سه پایه رو پیشنهاد میکنید ولی در جایی که سه پایه در دسترس نباشه مد نظرم هست. در این حالت چکار بایستی انجام بدم .

در مد av شما میتونید اولویت رو به دیافراگم بدید

درنتیجه بستگی به وضعیت و نوع عکسی که شما میخواید بگیرد باید دیاف رو تنظیم کنید

اما اگه بشه که دیاف رو در بازترین حالت و ایزو رو هم در وضعیتی حدود 400 قرار بدین

شاید ( بستگی به وضعیت نور محیط ) سرعت شاتر به بالای 50/1 برسه که این باعث میشه لرزش درست بی تاثیر بشه

بهر حال حتما هم نباید سه پایه برای ثابت کردن دوربین استفاده بشه بلکه میشه از تکیه گاههای مختلفی مثل صندلی دیوار تنه درخت .... استفاده کرد

امید وارم تونسته باشم کمکی کنم

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مد av شما میتونید اولویت رو به دیافراگم بدید

درنتیجه بستگی به وضعیت و نوع عکسی که شما میخواید بگیرد باید دیاف رو تنظیم کنید

اما اگه بشه که دیاف رو در بازترین حالت و ایزو رو هم در وضعیتی حدود 400 قرار بدین

شاید ( بستگی به وضعیت نور محیط ) سرعت شاتر به بالای 50/1 برسه که این باعث میشه لرزش درست بی تاثیر بشه

بهر حال حتما هم نباید سه پایه برای ثابت کردن دوربین استفاده بشه بلکه میشه از تکیه گاههای مختلفی مثل صندلی دیوار تنه درخت .... استفاده کرد

امید وارم تونسته باشم کمکی کنم

رامین جان و دوست عزیزم ( زمان ) از راهنمایی و کمکتون خیلی سپاسگزارم . ممکنه بفرمایید اولویت رو به دیافراگم بدم یعنی چی ؟

متشکرم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
رامین جان و دوست عزیزم ( زمان ) از راهنمایی و کمکتون خیلی سپاسگزارم . ممکنه بفرمایید اولویت رو به دیافراگم بدم یعنی چی ؟

متشکرم

اولویت دیافراگم یعنی اینکه دیافراگم را شما تنظیم می کنید و دوربین با توجه به تنظیم شما سرعت شاتر و سایرین را تنظیم می کند.

اولویت شاتر یعنی اینکه سرعت شاتر را شما تنظیم می کنید و دوربین با توجه به تنظیم شما دیافراگم را تنظیم می کند.

حالت کاملا منوال هم وجود دارد که هم دیافراگم و هم سرعت شاتر را شما تنظیم می کند.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولویت دیافراگم یعنی اینکه دیافراگم را شما تنظیم می کنید و دوربین با توجه به تنظیم شما سرعت شاتر و سایرین را تنظیم می کند.

اولویت شاتر یعنی اینکه سرعت شاتر را شما تنظیم می کنید و دوربین با توجه به تنظیم شما دیافراگم را تنظیم می کند.

حالت کاملا منوال هم وجود دارد که هم دیافراگم و هم سرعت شاتر را شما تنظیم می کند.

دوست عزیز از پاسختون خیلی متشکرم ولی بنده اماتورم اگه ممکنه بفرمایید چطوری دیافراگم رو میشه تنظیم نمود . از راهنمایی شما خیلی ممنونم

پیروز و پاینده باشید.

بالا